Center Parcs NL Omdömen 1 326

TrustScore 1.5 av 5

1,6

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Aquamundo Ik kom hier al jaren en ben in jaren nog nooit zo teleurgesteld en boos geweest als nu, zo ongelofelijk slecht personeel, vooral de floormanager. Vals beschuldigd van zogenaamd vrouwen aa... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Center Parcs huttenheugte In de meivakantie een verblijf geboekt, van het terras geen gebruik kunnen maken vanwege de ganzen ! Vielen ons aan en alles zat onder de poep. Ook heel veel kraaien... Se mer

Företagsinformation

Skrivet av företaget

Al meer dan 50 jaar is Center Parcs dé plek om nieuwe herinneringen te maken met je geliefden. Met compleet ingerichte cottages midden in de natuur, ons zwemparadijs Aqua Mundo, de overdekte tropische Market Dome en een groot scala aan indoor- en outdoor activiteiten is Center Parcs de ideale plek voor een onvergetelijke vakantie. En hoe divers ons aanbod ook is, het staat allemaal in dienst van die ene, universele behoefte: samenzijn. Al onze parken zijn gelegen midden in prachtige natuurgebieden, met cottages in het hart van het bos of aan de rand van het water. Onze parken zijn te vinden in allerlei verschillende natuurgebieden, van oeroude bossen tot strand en wintersportgebieden. Wist je dat onze parken voor 90% bestaan uit bos en water? Natuur en ruimte genoeg! Duurzaamheid ligt aan de basis van alles wat we doen bij Center Parcs. Dat betekent zorgvuldig omgaan met alle flora en fauna, aandacht schenken aan de mensen om ons heen en een fijne leefomgeving achterlaten voor volgende generaties. Dat doen we door middel van talrijke initiatieven en samenwerkingen. Onze missie is om de natuurlijke rijkdom te koesteren en goed te doen voor de mensen om ons heen. Dat zit nu eenmaal in onze natuur. Zodat je met een goed gevoel vakantie viert in onze parken.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 62 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Aquamundo

Aquamundo

Ik kom hier al jaren en ben in jaren nog nooit zo teleurgesteld en boos geweest als nu, zo ongelofelijk slecht personeel, vooral de floormanager. Vals beschuldigd van zogenaamd vrouwen aanranden waar wij enorm van zijn geschrokken want dit gaat verder dan alleen een beschuldiging. Verder smaakt het eten naar Chernobyl en kunnen de mensen achter de kassa niet een correct een bestelling afnemen. Ronduit een slechte voorziening en kom hier dan ook niet want je verwachtingen worden hier absoluut niet waargemaakt.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Wij waren weg gestuurd van het park…

Wij waren weg gestuurd van het park omdat ze zijden dat wij iemand hadden aangerand ja dat is iets wat nooit is gebeurd en wij vroegen om camera beelden die wouden ze niet geven.En het personeel/bad meesters waren niet heel aardig, en het eten was taai en slecht smaakte naar karton. En wij moesten 40 Minuten wachten op het eten voor dat je kan bestellen.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Heel slecht niet normaal de beveiliger…

Heel slecht niet normaal de beveiliger met v tje (zelf op geplakt of gemaakt) die mag echt het zieke huis wat een psychopaat en hij zegt tegen ons dat we mensen hebben betast maar we zaten gewoon te eten nooit meer naar aqua mundo Valkenswaard de zogenaamde “lifeguards” waren ook slecht geen aanrader

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Vakantie zelf is prima maar boeken is een hel

Ten eerste start ik al met een lager cijfer omdat ik in 3x termijnen via Klarna wilde betalen maar dit niet kon. De klantenservice zei dat dit nog 'verwerkt' moest worden en na 2x terugbellen kreeg ik te horen dat in 3x betalen nooit een optie was en dus ben ik voorgelogen.

Over mijn ervaring in het park zelf (Kempervennen):
- Het personeel op het park is echt top. Zeer behulpzaam en vriendelijk (10/10).
- Het eten is echt heel 'standaard' maar wel erg duur. Geen goede prijs/kwaliteit verhouding.
- 10 uur het huisje uit is wel erg vroeg.
- Leuk aanbod qua activiteiten

Verder wil ik mijn grootste klacht hier ook weer even kwijt. Op de kinderboerderij rennen alle kinderen achter de kleine schaapjes en geitjes. Mensen pakken die dieren zomaar op terwijl je ziet ze zeer gestrest zijn. Center Parcs moet hier een medewerker bijzetten die hierop controleert. Na een klacht van mijn vrouw bij de receptie kwam er gelukkig wel een medewerker maar het was toen al gebeurd. Je kunt er gewoon niet op vertrouwen dat mensen goed met de dieren omgaat en daarom hou ik Center Parcs wel verantwoordelijk als er niemand bijstaat.

Al met al is het altijd een leuk park, wel aan de dure kant. Ik ben vooral nog boos over hoe de boeking verliep maar op het park is het altijd prima.

8 maj 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Eerste keer centerparcs kempervennen nooit meer !!!

Eerste keer centerparcs kempervennen nooit meer !! Te duur voor wat je krijgt. Veel activiteiten tegen extra betaling! Prijzen van drankjes en eten is duur. Het avondbuffet ondermaats qua keuze en variëteit en kwaliteit. Onvriendelijk personeel. Al er een probleem zich voordoet, dan helpen ze je niet verder & moet je het zelf oplossen terwijl jezelf wel de klant bent. Aquamundo is leuk, maar heel druk. We waren er op maandag in aquamundo wat normaal iets rustiger is, totdat er 4 klassen aankwamen met kinderen. Dat is geen leuke ervaring! We hadden de VIP cottage was gemiddeld proper als je niet op de details let. Het brubbelbad lieten we volop lopen, de jets zetten we aan & er kwam heel veel vuiligheid uit. Dan ben je er wel klaar mee. Normaal schrijven we niet snel negatieve reviews, maar dit was echt niet oké.

10 maj 2026

Heel slecht geworden

Heel slecht geworden, Jaren met plezier gegaan. We zitten al vanaf september 2025 te wachten op een eerlijke behandeling. Ze laten ons gewoon zitten en laten niets meer weten. Annulerings en extra verzekering afgesloten ivm risico ziekte. Ruim 400 betaald voor nog maar 1 nacht. Geen enkele teruggave van die verzekering. gewoon een leugen die verzekeringen, maar wel recht op hebben.. Ze proberen het op een andere boeg te gooien met de sleuten die pas veel later gevonden is uit de bak bij de uitgang. Vreselijk park als je zo jezelf promoot als familiepark en gaan zo met de mensen in werkelijkheid om. We zijn gewoon bestolen

11 maj 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik heb via de website van Center Parcs…

Ik heb via de website van Center Parcs een verblijf geboekt tijdens het Jera On Air, omdat hiervoor speciale arrangementen en aanbiedingen werden aangeboden.

Na het afronden van de betaling bleek echter dat er een fout in het boekingssysteem zat: de reservering bevatte plots één verblijfsdag minder dan tijdens het boeken werd weergegeven. Na telefonisch contact met de klantenservice werd bevestigd dat dit inderdaad een fout op de website was. De medewerkster gaf aan dat de boeking kosteloos geannuleerd zou worden en dat het volledige bedrag binnen uiterlijk 14 werkdagen zou worden teruggestort. Vervolgens hebben we samen telefonisch een nieuwe boeking gemaakt die wél correct was.

Fouten kunnen gebeuren, dus in eerste instantie had ik daar begrip voor. Helaas is het probleem daarna alleen maar groter geworden. De oorspronkelijke boeking dateert van 12 april en tot op heden heb ik nog steeds geen terugbetaling ontvangen.

Inmiddels heb ik meerdere keren telefonisch contact gehad met de klantenservice, omdat contact via e-mail of een werkend contactformulier blijkbaar niet mogelijk is. Dat kan alleen als je boekingsnummers bij Center Parcs bekend zijn, helaas zijn digitaal deze boekingen niet bekend. Wel via CP-App maar niet voor de klantenservice. Heel vreemd. Iedere keer wordt mij verteld dat ze bij de klantenservice geen machtiging hebben om in het systeem mee te kijken en dus mijn gegevens noteren. Tijdens de gesprekken met de klantenservice kreeg ik daarbij ook telkens tegenstrijdige informatie. Beide boekingen zouden “niet bekend” zijn in het systeem, waardoor medewerkers aangeven niets voor mij te kunnen betekenen. De ander zag het wel…beetje opvallend. Er zijn meerdere keren toezeggingen gedaan dat ik zou worden teruggebeld of dat er contact opgenomen zou worden, maar vervolgens hoor ik niets meer. Afgelopen vrijdag zou ik het geld terugkrijgen. Dat is natuurlijk niet gebeurd.

Ondanks het opnieuw doorgeven van betaalgegevens, reserveringsnummers en alle relevante informatie blijft een oplossing uit en ontvang ik geen enkele schriftelijke bevestiging of inhoudelijke reactie. Dat maakt het bijzonder lastig om het probleem op een normale manier op te lossen.

Ik vind het erg teleurstellend dat een grote organisatie als Center Parcs op deze manier omgaat met klanten en terugbetalingen. Inmiddels zie ik mij genoodzaakt juridische stappen te ondernemen om mijn geld terug te krijgen. Gelukkig zijn we met een leuk tv programma bezig zodat er nog enige vorm van rechtvaardigheid is. T.b.c.

11 maj 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zwarte schimmel achter de bedden (…

Zwarte schimmel achter de bedden ( iemand kwam langs om iets op 1 plek te spuiten, de rest werd ongemoeid gelaten) we kregen een fles wijn en een plak chocola. Terwijl mijn dochter een zeer moeijlijke zwangerschap doormaakt en in de schimmelbende mocht proberen te slapen.
Achter de bedden lagen dode vliegen, de keuken zat vol met mieren, de keuken zat ook vol met opgedroogd pannenkoekenbeslag, de douche stinkt naar schimmel, enz.

4 maj 2026

Mindere ervaringen van een weekend in Centerparc Eemhof

Mindere ervaringen van een weekend Centerparc Eemhof,
Wij hebben nog wel een aantal opmerkingen v.w.b. de ervaringen van ons weekend van 1 t/m 4 mei 2026 in de Eemhof in Zeewolde in huis 693 en 694.
Onze beide huisjes (cottages) waren niet schoon, spinnnenraggen en stoffig.
In nr. 693 hangt een gordijn in de slaapkamer los.
Geen afwasborstel om de vaat schoon te maken alleen een doek en een kleine spons.
Geen zeepklepje in de vaatwasser van 694.
In beide huisjes staan salontafeltjes waarvan de pootjes zodanig loszitten (zeg maar gammel) dat het gevaarlijk is om daar warm drinken op te zetten en andere zaken, aangezien wij met kleine kinderen waren.
De handdoekpakketten in totaal voor €109,50 waren niet comfortabel, goed afdrogen was niet mogelijk, namen water niet goed op, zonde geld!
Alle parasols in de tuin kun waren niet goed op te zetten vanwege de parasolvoeten die heel los standen waardoor de parasols zo scheef stonden dat ze bij een windvlaag omwaaiden!
Het terras zag er niet uit veel scheve/ongelijke tegels.
Onpraktische kastjes boven het aanrecht, te hoog en een lastige draaiopening.
Het serviesgoed is degelijk echter, nogal zwaar.
Ook lopen er nogal wat ratten, wel een stuk of 4 door de tuin, wij hebben hiertoe geen ongedierte bestrijding waargenomen, dit geeft geen goed gevoel als de kinderen die dit ook waarnemen!
Er wordt veel te hard gereden op het park, max 15km/h er wordt niet gehandhaafd!!!
Op maandag 4 mei toen wij om ca. 8:30 uur de spullen naar de auto's brachten stond er blijkbaar een persoon ons op te nemen totdat wij weggingen die blijkbaar de schoonmaak coördineert, geeft geen gevoel dat je rustig kunt opruimen en inladen, je wordt zo ongeveer weggekeken!
We hadden in het buffetrestaurant het buffet gereserveerd voor € 335,70, wij vinden dat heel veel geld voor wat wij hebben ervaren!
De prijzen van de consumpties in o.a. Aquamundo en binnenspeeltuin zijn abnormaal hoog!
De prijzen in de winkel van het park gaan echt door het dak!
Hopend hiermee voldoende te hebben gereageerd zodat u hiermee uw voordeel kunt doen.
Kortom, eens maar nooit meer!

4 maj 2026

Slecht bedrijf

Slecht bedrijf, ongelooflijk lang aan de lijn wachten zonder resultaat. Via WhatsApp contact genomen en ze hebben mijn reservering geannuleerd wat ik niet van hun had gevraagd. Vreselijk.

8 maj 2026

Parken zijn goed

Parken zijn goed

Maar het nieuwe loyaliteitsprogramma is zwaar teleurstellend als je al meer dan 12gaat en je nu ineens weer opnieuw moet gaan om alle voordelen te krijgen
En je geen contact met ze kan krijgen via mail en bellen kost geld erg teleurgesteld

6 maj 2026

Center Parcs huttenheugte klacht

Center Parcs huttenheugte

Vielen ons aan en alles zat onder de poep.
Ook heel veel kraaien op het park die je in de ochtend heerlijk wakker schreeuwen.
Met de receptie contact gehad we konden naar een andere plek maar de ganzen zitten overal dus dat was geen oplossing.
Erg jammer dat we niet rustig buiten konden zitten met de kinderen bij ons huisje.

1 maj 2026

Dagje zwemmen heijderbos.

Dagje zwemmen heijderbos.

Wij hebben 103 euro betaald voor een dagje zwemmen voor onze dochter heijderbos gekozen wegens de leuke glijbanen.
Na 1 1/5 uur zwemmen waren er problemen waardoor er 3 glijbanen dicht gingen.
Wij toch nog gewacht tot 1430 in de hoop dat het weer open ging.
Helaas was het niet zo, en zei de medewerkster dit duurt nog tot 1730. Je kan bij de receptie compensatie krijgen.
Wij eruit en stonden 1445 bij de receptie. Toen we wegliepen bij het zwembad stond er nog een badmeester die tegen de gasten zei dat het nog niet open was.
Staan we bij de receptie zeggen ze dat het vanaf 1400 al was opgelost. En er geen compensatie is omdat de manager van het zwembad dit zegt en die geloven we.
Geen excuses helemaal niks! Is toch belachelijk van woorden. Er werd gewoon niet geluisterd.
En als je ergens een klacht wilt indienen kan het nergens.. want via het contact formulier lukt het niet!
Diep teleurgesteld en weggegooid geld. Voor ons geen center parcs meer.

5 maj 2026

Onmenselijke organisatie

We werden doorverwezen naar de website om een klachtenformulier in te vullen. Raad eens.. die pagina werkt niet. Kom je er goed mee weg :)

Wij zouden morgen vertrekken naar hochsauerland met de familie.
Door plotselinge gezondheidsklachten van mijn vader, is het het voor mijn ouders niet mogelijk om mee te gaan. Wij hebben gebeld of het mogelijk is om te boeken naar een park in NL.
Ook aangegeven dat we bereid zijn om bij te betalen of korter te gaan. En dat we de algemene voorwaarden snappen, maar dit een onverwachte situatie is
Op de site kan je nog last minute boeken bij verschillende parken, maar Center Parcs is niet bereid hierin mee te denken. De menselijkheid bij deze organisatie is ver te zoeken

3 maj 2026

wie niet horen wil….

Helaas lazen wij de reviews nádat we geboekt hadden. Besloten om vol goeie moed te gaan……
Blijkt dat we een heel leuk gezin hebben, die het zelfs in de meest barre omstandigheden gezellig kan hebben.
Aan CenterParcs de Eemhof heeft het in ieder geval niet gelegen.

Zo hadden we te maken met een oud, vies huisje (VIP cottage á 1700 euro voor 1 week). Waarbij de wasbak direct bij aankomst al verstopt bleek.
Ook ging de buitendeur/schuifpui niet tot nauwelijks open.
De wasbak werd snel opgelost nadat we hadden gebeld (onze complimenten) de schuifpui zou de volgende dag worden opgelost. Moesten we wel thuis voor blijven. 11.00 uur was de afspraak, maar het kon ook 12.00 uur worden.
Prima; kan gebeuren!
Héle dag bij het huisje gebleven de volgende dag of alleen weg met de kinderen waardoor mijn man ‘thuis’ bleef…. Niemand!
Volgende dag naar de receptie; zij konden ons geen vergoeding geven. Want tja; “risico van het vak”.
Na lang praten kregen we 50 euro op ons bandje. Leuk, maar voor 1 van ons wel een dag weggegooid én hadden we alsnog een defect huisje. Wát een teleurstelling.

Wij zijn regelmatig op andere parken en worden daar uitermate goed geholpen… dit was echt dráma!

Daarnaast zien de huisjes op de Eemhof eruit alsof je leeft rond 1944 op Duits grondgebied en zijn de huisjes vooral van de buitenkant niet om aan te gluren. Duister, bunkerachtig en zelfs de paden naar de huisje toe zien eruit alsof ze 100 jaar geleden al vervangen hadden mogen worden.
Het park is ontzettend groot én laat ook tijdens vakanties nog eens daggasten toe in het zwembad, waardoor het zwembad rond 18.00 uur (normaal een rustige tijd) nog zó druk was…. Dat je geen stap kon zetten, geen slag kon zwemmen, zonder iemand in de weg te staan/zwemmen.
Echt vreselijk.

We hadden prachtig weer, fijn! Waardoor we lang buiten konden zitten… rond 20.00 uur begint het te schemeren en wat loopt er op je vlonder?
Ratten…. Niet 1, niet 2? Nee. Héle hordes aan ratten… geen kleintjes. Ik heb filmpjes gemaakt en het is gewoon eng en goor hoe groot ze zijn.
Buren die het niet doorhadden, gilden het uit toen de ratten bij ze over het terras renden.

Wij zijn een positief ingesteld stel, maar dit was bar en bar slecht.
De omgeving is prachtig… búíten het park. Dáár konden we ademen.

28 april 2026

Net terug uit heijdenbos

Net terug uit heijdenbos . Mooi park . Zwembad schoon , 🧽 huisje was ook netjes en schoon ,we hebben een leuke tijd gehad !
Ook vond ik een paar kleine dingetjes wat minder . Alles maar ook alles is betalen op het zwembad na . (Een stepje huren voor de kids op het park 20 € per uur wel aan de prijs ! )
Ik vind voor z’n park weinig toiletten . Of ze waren kapot .
Ook vroegen wij 1 keer aan het einde van de week of we de boodschappen konden brengen met de auto maar dat mocht echt niet . Wij zaten aan het einde van het park , we mochten wel een bolder kar lenen dat was het aanbod , heel appart . S”avonds toen we van de bingo terug naar het huisje gingen werden voor de voeten gereden door een elektrische Audi die je niet hoort . De regels gelden dus niet voor iedereen voor een auto loos park !
Wij hebben het goed gehad en een leuke tijd maar weet wel als je gaat dat je de portemonnee wel vaak moet trekken !

1 maj 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Al jaren z'on 25 jaar gaan we 2x per…

Al jaren z'on 25 jaar gaan we 2x per jaar naar centerparcs we wisselde boekingen af per persoon sinds het friends progamma gaan boeken via 1 persoon, dus mochten we de laatste jaren gebruik maken van de early check in. Nu is het friend gedeelte veranderd en kunnen we geen gebruik meer maken van de early check in omdat we 7x moeten boeken in 36 maanden dan kunnen we de 8ste keer weer gebruik maken van de early check in.
Het enige voordeel voor ons aan centerparcs is de early check in want de meeste parken zijn duurder dan andere organisaties dan maken wij nooit gebruik van het zwembad daar betaal je wel voor en eten we altijd in een restaurant op het park, dus voor centerparcs zit er veel voordeel aan als we voor hun kiezen maar voor ons niet meer helaas.

Dan bellen ze voor een aanbieding maar zou die aanbieding €90 duurder zijn als dat ik via internet zou boeken deze keer, erg jammer allemaal dus erg teleurgesteld in de verandering rondom centerparcs friends loyaliteit progamma.

30 april 2026

Wij hebben Centerparcs geboekt

Wij hebben bij Vacansoleil geboekt. (Pas op Centerparcs en Vacansoleil zijn een bedrijf). Zei hebben een fout gemaakt en onze boeking niet gemaakt terwijl wij €75,- aanbetaald hadden. Nu vier weken later hebben we nog de aanbetaling niet terug. Slechte zaak !! Deze ster is niet verdiend. Ze horen er helemaal geen ster te krijgen.

1 april 2026

enorm teleurgesteld

Na 22 jaar trouwe klant te zijn geweest bij Center Parcs, voelen wij ons genoodzaakt om onze teleurstelling te delen. Wij kwamen jaarlijks met Pasen een week genieten, maar merken dat de service en voordelen er sterk op achteruit zijn gegaan.

Een van de grootste minpunten is de aanpassing van het loyaliteitsprogramma. Vroeger konden wij als vaste klanten genieten van voordelen zoals early check-in, maar deze zijn inmiddels verdwenen. Dit geeft ons het gevoel dat trouwe klanten niet langer gewaardeerd worden.

Daarnaast zijn de prijzen aanzienlijk gestegen, terwijl de kwaliteit niet in verhouding is verbeterd. Zo betaalden wij recent €58 voor lakens in een comfort bungalow, die bovendien niet inbegrepen waren. Voor dat bedrag kan je nieuwe lakens kopen.
Hoewel we eerlijk moeten toegeven dat de parken zelf nog steeds leuk zijn voor kinderen en kleinkinderen, weegt dit voor ons niet meer op tegen de hoge kosten en het verminderde servicegevoel. Het lijkt erop dat winst maken belangrijker is geworden dan klanttevredenheid.

Met spijt in het hart hebben wij besloten om niet meer terug te keren. Voor ons is Center Parcs niet langer de waardevolle ervaring die het ooit was.

7 april 2026

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.