Attractie- & Vakantiepark Slagharen Omdömen 401

TrustScore 2 av 5

1,9

Det här tycker kunderna

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

De huisjes zijn vies en achterstallig, ze mogen best voorafgaande aan het seizoen de huisjes met de hoge druk reinigen van buiten. Ook binnen mag zeker met enige regelmaat een grotere reiniging onder... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bij aankomst accommodatie was de staat van het huisje zeer ranzig. Alle ramen zaten vol vinger afdrukken (waar ik nog mee zou kunnen leven) maar ook een aantal dood geslagen vliegen aan de binne... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Begon al met de sleutel halen op de ene plaats de tickets halen op een andere plaats de sleutel , dan vertellen ze nog eens hoe je rijden moet verkeerd. Dan naar de Wigwam erg muf sloten liggen in... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Heeel slecht 7 attracties gesloten 3 van de 2 glijbanen kapot . Geen warmwater in tipi tent Koude douches in het zwembad Heeel jammer, als ouder met 2 kinderen en dan zoveel slechte dingen... Se mer

Företagsinformation

1. Stugby

Informationen kommer från olika externa källor

Attractiepark Slagharen is an amusement park situated in Slagharen, Netherlands.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Wat een aanfluiting!!!

Wat een aanfluiting was onze midweek slagharen, we zaten in de yellow stone van 31-12 tot 3-1, van ellende zijn we 1 januari vertrokken, want ja wat heb je er te zoeken als meer dan de helft dicht zit, zowel attracties als horeca? En wat dan open is van de horeca is niet te betalen met een gezin van 4.
Het klim gebeuren heb ik nog nooit open gezien, en niet alleen nu hoor, ook hiervoor toen wij er kwamen.Ik heb beide receptie's aangesproken waarom de helft dicht zit en ze zeggen doodleuk personeels te kort, ik zeg nog steeds? Voor corona draaide attracties al om en om, en nu draait meer als de helft van de attracties niet, zelfs niet om en om!!! WAT GAAT DAAR NIET GOED als je al zoveel jaar personeel te kort hebt?
Dan kun je mee doen aan de Super bingo met grote prijzen!!! In de music hall, nou onder super prijzen versta ik geen rugzakje of lampje, maar goed het is maar wat je er onder verstaat toch? Oh sorry de hoofdprijs was wel een superprijs, nl een jacuzzi.
Dan het lullig aftel moment bij de Gold rush, duurde net 5 min inclusief vuurwerk,
Terwijl wij eerder met oud&nieuw kwamen was er Miracle of Lights, daar was echt moeite ingestoken en ging je ook graag kijken.
De alom bekende shows die kon je ook op 1 hand tellen
Yellowstone mooie huisjes niets op aan te merken, de supermarkt uiteraard wat duurder maar prima broodjes.
Maar om nou een midweek te boeken voor alleen zwemmen en schaatsen is ook niet helemaal de bedoeling, dan had ik wel ergens anders geboekt
Jammer van het geld, ik raad mensen zeer zeker niet aan om te boeken.
Slagharen kan beter investeren in personeel ipv allerlei vernieuwing of nieuwe huisjes.

1 januari 2025

Min puntje...…

Klantenservice is gaat schofterig met mensen om.
Had 2 caravans besteld maar door omstandigheden maar 1 caravan in gebruik genomen. Het geld voor die andere caravan bleef als voucher staan bij hun. Er gaat een tijd overheen door corona. Heb ik contact opgenomen via mail krijg ik het geld niet terug maar kan het ook niet meer gebruiken voor een huisje te huren omdat de tijd verstreken is. Heb lang genoeg de tijd gehad om daarvan gebruik te maken.
Oplichting noem ik dat.
Wij gingen elk jaar toen de kinderen klein waren een huisje huren omdat het een leuk park was.

30 december 2024

We missen het oude Slagharen

Wij verblijven hier bijna ieder jaar op het park en worden altijd vriendelijk geholpen maar vandaag liep ik tegen meerdere dingen aan.
Ten eerste de snackbar die aan langs het zwembad zit wat een onvriendelijk personeel ze zitten continue op hun telefoon, wij moesten een bestelling via de bestel palen doen hier gaven wij aan dat we het wouden MEENEMEN.

Vervolgens duurde het wat langer door de bamiblokken is niet erg want we willen natuurlijk wel warme snack me vader kreeg 4 bakjes in zijn handen geduwd zonder verpakking?? Is toch raar vervolgens word hij aan gekeken alsof hij iets geks zei maar hier schrik je van!!! Heel onbeschoft.

Dan de beautyshop de eerste keer werden we netjes geholpen. En had ik een leuk gesprek met de dames maar helaas een half uur voor sluitingstijd had mevrouw in eens nergens meer tijd voor? Een hair wrap op een klemmetje zetten duurt 2 sec? Ze had kunnen voor stellen dit nog even te maken na dat ze het meisje had geschminkt want die mocht dus ook niet meer uit gebreid kiezen wat ze wou. Ik vind dit echt super jammer je maakt een meisje der dag helemaal als je die extra 2 seconde nog even de tijd voor der had genomen.

Ik hoop dat hier echt wat mee word gedaan want alles word duurder in het park en zoiets doen we maar 1 keer per jaar we betalen dus verwachten gewoon service.

21 december 2024

Wat een drama.

Waar te beginnen. Het was een koude dag tegen het vriezen aan. Door de kou konden sommige attracties niet open. Vol goede moed. Attractie getest. Nee brand rood lampje nog een test rondje. Uhm ja jullie mogen er in. Kan zijn dat hij halverwege vast blijft zitten. Geen paniek dan bel ik de t.d. toen we er in zaten poortjes open en dicht. Ja kan zijn dat de poortjes niet meer open kunnen. Uiteindelijk ging de attractie niet draaien. Handschoenen voor kinderen uitverkocht. Warme chocolademelk uitverkocht. Fish and chips van de menukaart. Geen vis meer. Attracties slecht onderhouden. Lengte word niet serieus naar gekeken. Bij de speelhal is het heel normaal om de apparten te schudden. Doen ze niks mee.

28 december 2024

Kerst buffet

Wij hebben een abonnement, en komen graag naar het park toe,
Het irriteert ons wel mateloos dat er zoveel rokers door het hele park lopen en hier wordt niets mee gedaan.
Met kerst dachten we een keer te gaan eten all inclusive. Wij waren 285 euro kwijt voor 4 volwassenen en 2 kinderen
Het buffet was zwaar teleurstellend, en lange na het geld niet waard.
Er was zeer beperkte keuze en het buffet was echt heel klein. Soep uit blik, niks is vers alles was opgewarmd
Geen fristi, geen 0.0 drinken , geen chocomel of sprite. Warme dranken apparaat was leeg en werd niet bijgevuld.
Personeel wat geen Nederlands spreekt en zeer onervaren is
Bier en wijn werden geschonken en meegegeven aan zeer jonge kinderen (ongeveer 3 jaar)
Er werd plastic in het eten gevonden
Ijstaart stond bij het begin al klaar op de buffet tafel wat natuurlijk gesmolten is als je er aan toe bent.
Frikandellen hebben we heel even gezien, was direct op en werd niet bijgevuld.
Gevaarlijk drinkglas met scherpe randen, (oude glazen) afgebroken randjes.

Wij gaan hier in ieder geval nooit meer eten.
Het was duurder dan een heel goed all you can eat restaurant, waar wel alles te krijgen is, en je kon er nog een half uur korter eten ook.

26 december 2024
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Huisje rancho grande gehuurd met de…

Huisje rancho grande gehuurd met de kerst en ook ontbijt erbij genomen. De matrassen waren gewoon uit schandalig dat je daarop moet liggen zo dun evenals de kussens. Het ontbijt voor €16,95 is ook gewoon het geld niet waard. Broodjes keihard en weinig keuze.

Honden toegestaan op het park waardoor je vaak in de stront stapt zonder het in de gaten te hebben.

Heb je avonds service nodig en bel je het service nummer (nood) krijg je niemand aan de lijn en moet je wachten tot de morgen. Wij zaten zonder stroom dus echt ronduit schandalig!!!!

25 december 2024
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Topweekend voor zowel jong als oud

Met de kinderen en kleinkinderen een weekend Slagharen. We hadden 2 huisjes (Raccoon) naast elkaar geboekt. Deze zagen er prima en schoon uit. De ligging was perfect tov het attractiepark en zwembad. De attracties waren super zowel voor jong als oud. Vriendelijk personeel.

10 november 2024

Overtreft alle verwachtingen

Vandaag 08-11-2024 aangekomen op het park. Wij (gezin 3 kinderen + opa en oma ) hebben de rancho grande geboekt nieuwe chalets. Wat een ruimte en mooie indeling. Zeer schoon en van alle gemakken voorzien. Overtreft alle verwachtingen met de Bluetooth geluidsboxen, 3 tv schermen, lekkere bank, goede sauna en speeltuintje dicht in de buurt. 2 badkamers en 2 toiletten. Nette keuken met Quooker, ruime koelkast en vriezer.

Staan wel veel speelautomaten dat klopt, je houdt er van of niet wij vinden het wel leuk.

Ook ruim recreatieprogramma van alles te doen voor jong en oud. Vandaag met oma naar Aqua Mexicana (zwembad) ook overtreft dit zwembad alle verwachtingen wat een mooie glijbanen. De familieglijbaan is helemaal een aanrader zeker als het buiten donker is. De temperatuur is ook goed zeker van het enorme bubbelbad.

Wel tocht het een beetje waarschijnlijk als de toegangspoort van het zwembad naar de kleedruimte wordt voorzien van een deur o.i.d. Is het opgelost.

Kortom nu al een succes.

8 november 2024

Ist ok

Der Freizeitpark ist schön. Leider kaum Karussells für Kinder unter 110cm. Das ist sehr traurig. Das Häuschen war nicht ganz sauber. Überall Spinnen, die mein Mann entfernen musste. Kaum Geschirr, nur das nötigste. Es gab nicht mal einen Besen und einen Schrubber zum Wischen. Echt schade. Für den Preis von 720€ für 3 Übernachtungen zu teuer. Das schönste war der Halloween Abend. Für kleine Kinder nicht extrem gruselig. Meine Kinder (6&4) hatten keine Angst. Kann man empfehlen.

31 oktober 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zeer slechte hygiene en kwaliteit.

Zeer slechte hygiene en kwaliteit.
Verblijf in een volledig smerige wigwam met een amper werkende heater. Linnenpakket wat niet hoort bij de bedden. Geen warm water aanwezig( ook niet in de douche ). Stinkende douche/wc waar savonds een gigantische rioollucht hing.
Geen wifi aanwezig. Ongebakken patat waar de kinderen ziek van zijn geweest. Welgeteld 14 stukjes patat met een bekertje keiharde speciaalsaus zonder smaak voor bijna 5 euro. Ongeintresseerd en onprofessioneel personeel. Kinderen beneden de 1.20m werden door de ene medewerker toegelaten tot attracties waar de andere medewerker een halt toe liet. Al met al 1 grote bende waar we nooit meer komen. Zelfs niet gratis.

28 oktober 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We hebben 2 fantastische dagen en…

We hebben 2 fantastische dagen en nachten bij slagharen gehad met halloween. Genoeg te zien en te doen. Naast de 3 walkthrougs (die nog eng genoeg waren voor mijn nuchtere 15 jaar oude zoon) waren er overal eng verklede mensen op het terrein die echt hun best deden je de stuipen op je lijf te jagen. Een goed eng muziekje erbij, mooie aankleding van het terrein en overal rookmachines en de attracties die tot 22:00 uur open bleven. Al met al een top ervaring!

31 oktober 2024

Gesloten horeca

Vandaag het park bezocht, voor het eten waren alleen de a la cart restaurant met regelmaat open , en voor een normale patat prijs als je daarover kan spreken lange rijen en geen genoeg personeel
Nog maar te zwijgen over de prijs voor één biertje €4.75

Nooit meer

30 oktober 2024

Halloween

Dit jaar wederom naar slagharen, voor ons een jaarlijks uitje met mijn gehandicapte broer.. helaas dit jaar een slechte ervaring tijdens Halloween, de spookhuizen blijken als je al betaald heb niet geschikt voor mensen in een rolstoel en dit staat nergens aangegeven. Nu heb ik zelf 25 jaar ervaring met gehandicapten dus ben meerdere huizen in gegaan.. conclusie met een duwrolstoel makkelijk te doen op de outcast na.. maar geen discussie mogelijk om er toch erin te gaan.. verder wc’s enorm smerig , attracties regelmatig stilzet mankementen enz.. en dan het Halloween buffet , wat een aanfluiting is dat €31 pp, excl drankjes wij waren met 7 personen.. dus reken maar uit , het eten was ronduit slecht , soep uit blik, en zeer beperkte keuze en dat alles zou in Halloween style zijn .. ja een paar pompoenen en spookjes van de action….. al met al een teleurstellende ervaring.

30 oktober 2024

EEN DRAMA!!!!

Inchecken is een drama,hele lange rijen,voordat je naar je huisje mag ben je een.uur verder.Geen wifi in het huisje.
Restaurant alleen engelstaligen,alles ging fout,zijn maar weggegaan omdat we de.helft van onze bestelling maar.kregen.
Zwembad is ijskoud.Heel weinig atracties voor kinderen van 2 jaar,als ouder mag je niet bij je kindje in een atractie zitten.Wij gaan hier NOOIT meer heen!!!!!!!

28 oktober 2024

Heel onduidelijk allemaal

Bij aankomst een uur bezig geweest om te ontdekken waar we moeten inchecken voor de overnachting. Wigwam was prima al zweefde er plukken haar in het douchehokje. Ook moest je een laken wat ongeveer de helft van de matrasssen in de wigwam gebruiken als hoeslaken wat dus niet goed bleef zitten omdat het te klein was. Zelf hoeslakens (en handdoeken, doekjes etc) meenemen dus. De douche is niet echt ingesteld op het kleine hokje, als je de douche aanzet zorg er dan voor dat je je kleren al uit hebt want de waterstralen richten nog net niet recht vooruit.

Personeel bij eetgelegenheden zijn niet echt vriendelijk en het eten is allemaal heel duur.

Wat ons het meeste opviel en irriteerde was dat alles onduidelijk was aangegeven. Ten eerste dus het parkeren, daarna het inchecken, maar ook bijv het zwembad, ik wist door de reviews die ik had gelezen dat ik een muntje moest meenemen voor de kluisjes. Toen we weg zouden gaan hebben we er nog 3 kwartier over gedaan om van het park te komen met de auto, alle qr codes bij de slagbomen werkten niet. Nog meer onduidelijkheden bij bijv de churros; het menubord staat gericht op de balie waar je de Churros moet afhalen, ipv naar de balie waar je moet bestellen. Ik stond dus een kwartier bij de balie om te bestellen om er achter te komen dat ik bij een andere Balie om de hoek moest staan.
In de speelhal met de grijpmachines is het ons meerdere keren overkomen dat we er geld in gooiden en dat er niks uit kwam. Ook daar was veel onduidelijk, je moest zelf maar even zien hoe je aan de muntjes moest komen en wat je moest doen met de tickets.
‘s ochtends broodjes halen tussen 8-9 uur. We stonden om 8 uur dus te wachten op onze broodjes, kwamen de broodjes uiteindelijk pas 8.30. Een half uur moeten wachten.
Grootste verbeterpunt voor slagharen zou zijn dat ze wat doen aan de onduidelijkheid. Verlicht of vergroot bijv de borden op de parkeerplaats, zodat mensen weten waar ze eruit moeten en de borden ook daadwerkelijk kunnen zien. En dat niet alleen, alles zou wat duidelijker aangegeven moeten zijn; wat er aanwezig is in de accommodatie, wat er aanwezig is in het zwembad etc.

26 oktober 2024
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Helaas alles te vroeg dicht

Wij zijn gister een dagje na slagharen geweest alles was wel netjes maar het eten was inderdaad veel te duur met wat je krijgt. Alleen jammer dat de kinderen attractie's om 17.00 dicht zijn gegaan er waren nog heel veel kinderen daar. Er waren maar nog een paar dingen open maar wel echt voor volwassenen. Jammer dit

26 oktober 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ze hebben er geen zin meer in

Ik weet niet of Slagharen op het randje van omkiepen staat, maar de medewerkers hebben er in ieder geval geen zin meer in, lijkt het.

Een paar voorbeelden:
Om bij t zwembad te komen moet je blijkbaar in het attractiepark zijn. Daarvoor heb je een bandje nodig en die had ik dus voor de zekerheid in de tent laten liggen. Op de aankomstdag zou ik namelijk met de qr-code ook het park in kunnen. Zodra ik die liet zien aan de man bij de poort tussen het vakantie- en het attractiepark was het: 'nee je hebt een bandje nodig'. Ik laat hem de mail zien waarop staat dat ik de eerste dag met die code ook binnen zou moeten kunnen. 'Maakt niet uit. Je moet een bandje hebben'. Oftewel: weer terug kunnen lopen.

Bij inchecken had ik voor de zekerheid gevraagd of de kluisjes van het zwembad met pin kon. 'Ja, kan gewoon'. Niet dus. Eerste kluisjesautomaat die ik tegenkom moest ik 50 ct ingooien Gelukkig had ik nog 50 ct in mijn portemonnee. Letterlijk mijn laatste muntje.

In het zwembad is een barretje waar je ook ijsjes kon kopen. Werkelijk van de 12 soorten of zo nog maar 4 op voorraad. Verder waren er nog soort van ijsbolletjes te koop. Ik zie die liggen in de vitrine, maar de man zegt: "nee sorry, ook uitverkocht'.

In het zwembad hebben ze een stuk of 20 douches waarvan er gisteren zo'n 4 werkten. Veel mensen stonden te wachten en te mopperen.

Half 8 's avonds liepen we het zwembad uit om nog wat te eten bij Cartwright's in het park. Op Google staat dat deze op woensdag tot 21u open is. Gevraagd of ik nog wat kon eten: 'helaas, de keuken is al aan het opruimen'.

Tot slot (voorlopig): na bovenstaande zijn we maar naar de McDonald's gegaan en ik dacht wat meegenomen drinken koud te kunnen zetten in de koelkast in de tent. Schimmel! (Zie foto's). Via Facebook aangekaart. Geen excuses of iets, alleen: je krijgt een nieuwe.

Kortom: investeer een beetje in customer service en goede interieurverzorging.

23 oktober 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Erg jammer dat de bingo in een kleine…

Erg jammer dat de bingo in een kleine zaaltje wordt gedaan en dat je savons niet het park in mag savons ik vind de spookhuis erg duur . De pretpark is meer voor kinderen bedoeld want rond half 9 gooien ze de hele park dicht echt een tegen vallen volgende jaar toch maar een andere vakantie zoeken erg jammer dat ook traumboot weg is ook een min .

21 oktober 2024

Western nightmares Slagharen

Western nightmares Slagharen. Tsja wat moet je er van zeggen, ik ben zeker niet tevreden over het bezoek, de prijs-kwaliteit verhouding is erg slecht, het eten is prima maar overpriced. De attracties zijn passe. Maar most of all vond ik het extra moeten betalen van de 3 spookhuizen belachelijk. Het was op de website niet duidelijk dat je daar extra voor moest betalen dus ik was ook totaal verrast toen ik mijn kaartje liet scannen en mijn verteld werd dat ik daar extra voor moest betalen. Laatste keer dat ik bij slagharen kom.

19 oktober 2024

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.