Attractie- & Vakantiepark Slagharen Omdömen 401

TrustScore 2 av 5

1,9

Det här tycker kunderna

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

De huisjes zijn vies en achterstallig, ze mogen best voorafgaande aan het seizoen de huisjes met de hoge druk reinigen van buiten. Ook binnen mag zeker met enige regelmaat een grotere reiniging onder... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bij aankomst accommodatie was de staat van het huisje zeer ranzig. Alle ramen zaten vol vinger afdrukken (waar ik nog mee zou kunnen leven) maar ook een aantal dood geslagen vliegen aan de binne... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Begon al met de sleutel halen op de ene plaats de tickets halen op een andere plaats de sleutel , dan vertellen ze nog eens hoe je rijden moet verkeerd. Dan naar de Wigwam erg muf sloten liggen in... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Heeel slecht 7 attracties gesloten 3 van de 2 glijbanen kapot . Geen warmwater in tipi tent Koude douches in het zwembad Heeel jammer, als ouder met 2 kinderen en dan zoveel slechte dingen... Se mer

Företagsinformation

1. Stugby

Informationen kommer från olika externa källor

Attractiepark Slagharen is an amusement park situated in Slagharen, Netherlands.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Leuk pretpark voor de kleintjes onder ons.

Een heel toegankelijk pretpark voor vooral de jonge generatie onder ons. Omdat wij zijn komen lopen naar het pretpark, kan ik geen review geven over de parkeergelegenheid. Bij de kassa was men zeer behulpzaam. Er werd mij verteld dat je het beste een kaartje via social deal kon kopen omdat dat 50% scheelde. Vervolgens kon ik de vouchers vanuit mijn email eenvoudig scannen onder de zelfscan. Honden zijn welkom in het park! In het park is genoeg gelegenheid om te eten en te drinken, maar wel prijzig. Je moet het park niet vergelijken met een Efteling of Euro Disney, maar daar is de prijs dan ook wel naar. Leuk park!

27 augusti 2024
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Helaas voor ons een grote afknapper

Het park is helaas niet meer wat het is geweest. Als je er ook wil eten en drinken met de kids ben je nu een godsvermogen kwijt en de bakjes friet waaien zowat van je bord af zo klein. Wat is dit park achteruit gegaan en ook qua inrichting is het er niet gezelliger op geworden. Ook parkeren is heel erg chaotisch en bij het uitrijden is het een grote wanorde van auto's en mensen. Wij gaan er helaas niet meer heen.

26 augusti 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Nooit naar slagharen gaan!

Om je tijd te besparen; ga nooit naar het vakantiepark en attractiepark van slagharen! Hele vieze accomodaties. We dachten dat wij alleen pech hadden met een vies huisje vol met mieren en vliegen en bloed op de muren en haren in de gootsteen en doucheputje en vieze wc! Maar na rond te hebben gevraagd hoorden we ook van andere mensen dat hun accomodatie voor was! Het is het geld niet waard terwijl je al veel betaald! We zijn zelfs eerder naar huis gegaan! Wij gaan nooit terug!

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

net terug van een weekje in "vlieg"haren.

Laten we beginnen dat het een leuk park is voor de kinderen en het huisje was ook luxe met sauna en BBQ.
Leuk entertainment programma voor de kinderen en afgelopen woensdagavond vieze Jack!
Alleen nu de wat minderen zaken van het park:
Helaas merkte we bij het openen van de kast dat er op de borden nog resten zaten van de spaghetti van de vorige bewoners.
Dus eerst schoonmaak spullen kopen om de hele inventaris af te wassen en de tafels schoon te maken.
Vervolgens konden we vliegenmeppers kopen om de zwerm vliegen bij en in het huisje dood te slaan. Deze bleven helaas ook maar terugkomen. Buiten de BBQ gebruiken en buiten eten was zo niet te doen.
Ook toen we in big Jake zaten te lunchen hadden we steeds last van vliegen.
Het gaf ons geen hygiënisch gevoel door steeds de vliegen weg meppen en het huisje eerst te moeten schoonmaken.
Het toilet in het huisje (de gene in de gang) moest je weg springen bij het doortrekken, anders werden je benen nat.
Ook werd er door de koeling van het huisje de vloer in de keuken en badkamer nat.
we hebben dit gemeld bij de receptie en daar hoorde we meer gelijke klachten. Ook het huisje achter ons had de zelfde problemen. Het gaf ons niet het gevoel dat er naar je geluisterd werd en dat de klachten ook daadwerkelijk worden. opgelost.
Helaas daarom voor ons geen 2e keer meer. Het is jammer want als de hygiëne beter was waren we zeker nog een keer terug gekomen.

16 augusti 2024

Slechte service

Slechte service, vieze huisjes, lange wachtrijen, geen wifi, wat een ellende, en dat voor hoogseizoen prijzen. Ga hier nooit heen, zonde van je zuurverdiende centjes….

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Gezellig park waar wij jaarlijks met…

Gezellig park waar wij jaarlijks met onze familie huisjes huren. Dit jaar hadden wij verkeerd huisje gekregen maar was meteen opgelost door het management. Horeca relatief duur. Op 5 minuten afstand een Jumbo supermarkt en eetgelegenheden.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Onwijs leuk entertainment.

Onwijs leuk entertainment.. goede prijs.. ook de Red bandits adventure hebben ze nu verbeterd en is leuk.. soms is niet alles open maar dat geeft niet er zijn zat andere dingen te doen.. Ik heb zelf een beetje het idee dat veel mensen ongelooflijk zeuren omdat ze voor een kaartje van tussen de 10 en 20 euro de atracties van disneyland verwachten.. echter is het entertainment op dit park zo ongelooflijk leuk (de atracties trouwens ook echt wel).. ik heb verschillende abonnementen waaronder op de efteling maar het entertainment team in slagharen is echt de betere en zorgt voor een geweldige sfeer.. vorig jaar organiseerden ze halloween voor het eerst. En kan je voor een paar euro extra maar ook gratis gratis door walk troughs alles is super leuk versierd het was verre van een tegenvaller.. ik heb best een hoop respect voor dit park dat ze met zulke betaalbare kaartjes nog zo veel leuks kunnen organiseren.. ik gun het ze en ga er dan ook eten en overnachten. Is leuk voor de kindjes. Overigens altijd super netjes behandeld met sinterklaas sochtjends pieten aan je deur een foto shoot en een voor de kindjes gereserveerd bezoek aan sinterklaas met cadeautje.. tsja... onvergetelijk elke keer weer.. anti rook beleid is nu ook steeds beter. Ik denk wel dat de rook plaatsen iets herkenbaarder gemaakt mogen worden om het nog net een beetje extra te helpen. Dan doe ik daar wel een peukie.. kleine moeite blijft natuurlijk niet een gewoonte die ik mijn kinderen met trots aan leer.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Dit is "echt" niet meer het Slagharen…

Dit is "echt" niet meer het Slagharen dat we eerder gewend waren! Al bij al toch een aangenaam verblijf gehad al is dit toch één van de minste en kunnen veel dingen echt beter!

Bij aankomst troffen we onze Raccoon lodge niet echt proper aan. Vrienden die in het vakantiehuisje naast ons verbleven merkten hetzelfde op. Enkele borden in de kast stonden nog vol met bruine kringen dus eerst al het vuile servies en bestek in de vaatwasser gestoken. De koelkast sloot niet goed en het klepje van het vriesvak was gebroken. De lavabo in de badkamer liep nauwelijks door (na melding geen technieker gezien). Als je de afzuiging in de badkamer aanzette rook de gehele accommodatie naar rioollucht. Alle ramen, kasten en etc. stonden vol met vettige vlekken en strepen. Als je de dampkap aanzette rook je dampkapfilters die volgens mij al jaren niet gereinigd of vervangen zijn. Dan nog maar te zwijgen over de honderden vliegen die we hebben.... Een raam openzetten was onmogelijk, het was bakken of een huisje vol vliegen en muggen. Goed slapen zat er dus niet in. Bij aankomst merkten we al op dat alle muren vol met bruine en rode vlekken stonden, we wisten al gauw hoe dat komt. Ook merkten we tijdens ons eerste ontbijt aan de binnenkant van de lampenkap boven de eettafel vier doodgeklopte vliegen op die niet waren opgeruimd en afgekuist.

Eenmaal in het park was het best gezellig vertoeven en de meeste attracties waren open. Het park lag er netjes bij. Iets bestellen aan een eetkraampje of in één van de restaurants was moeilijk, meer dan de helft van het personeel sprak geen Nederlands laat staan gebrekkig Engels.

Wat we ook misten t.o.v. vroeger was een opvoering in het Circus Theater, achteraan het park lag er compleet verlaten bij. Ook de parade door de Main Street zoals we eerder gewend waren stelde niet veel voor.

Ontbijten in de Big Jake was ook niet top! In het roerei met spek was het spek ver te zoeken en het roerei zelf was koud en droog. Afzonderlijk gebakken spek was niet te verkrijgen. De koffie uit de espressomachine was slap en niet om te drinken. Mijn dochter nam een gekoeld glas water van een tap en daar dreef iets op de bodem. Daar bovenop plakten de tafels langs alle kanten. Dit hebben we dan ook geen tweede keer geriskeerd. De gerechten in de Cartwright's waren dan wel weer top alsook de bediening was zeer goed!

In het vakantiepark was er vroeger in de Saloon "The sitting bull" nog de mogelijkheid gezellig een drankje te nuttigen of iets te eten binnen of buiten op het terras. Daar is nu niets meer van aan. Vroeger was "The sitting bull" opgenomen in het animatieprogramma en werd er van alles georganiseerd. Nu is er na 's avonds in het vakantiepark niets meer te beleven. Ook de Sunny Beach was meer gesloten dan geopend of ging op de warmste dagen veel te vroeg dicht. Ik denk niet (en dit was ons vierde verblijf in het park) dat we ooit nog terugkomen.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Dagje naar dit pretpark op zich oke…

Dagje naar dit pretpark op zich oke maar toiletten echt heel vies. Dit in de vroege ochtend al. Wij gingen op tijd naar huis maar hebben meer als een uur in de file gestaan om de parkeerplaats af te komen. Echt heel slecht geregeld en dat voor 10 euro parkeerkosten. Zou het park al met al niet aanbevelen het is het net niet. Zeker niet voor de prijs.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Huisjes vies en vlooien cq bedwantsen…

Huisjes vies en vlooien cq bedwantsen en duur voor cowboy cotage en eten duur voor wat je krijgt kleine porties e.h.b.o.kunnen alleen pleisters plakken geen brandblusser in het huisje dus afgekeurd.

Gnadenlose Enttäuschung!!!

Wir sind leider gnadenlos enttäuscht worden. Die Hygiene,in der Cowboy Cottage, war eine glatte 6. Es hingen tote Tiere an den Wänden, Blutflecken waren an den Wänden. Überall waren Spinnenweben (und definitiv nicht nur von 1 Woche).
An der Dunstabzugshaube hingen tote Mücken, es waren überall Wühlmäuse. Das Kinderzimmer war auch völlig verdreckt und einfach nur ekelhaft. Sogar die 3 Kiddies haben sich extrem geekelt.
Im Aqua Mexicana ist die Hygiene auch sehr fragwürdig, dort gehen Gäste (die zuvor im Freizeitpark waren) mit ihren Straßenklamotten baden!!! Somit konnten wir das Aqua Mexicana nicht nutzen, weil unser Ekel einfach größer war!!!
Die Freundlichkeit dort, war auch furchtbar. Es wurde sich über meine Tochter lustig gemacht, weil sie ein Plaster brauchte, weil sie einen Hautriss hatte, sie aber nicht geblutet hat!!! UNVERSCHÄMT!!!
Wir sind Morgens eingecheckt und benötigten somit nur nich den Schlüssel, den konnten wir ab 16 Uhr abholen. Dafür standen wir 1,5 Std an. Es war komplett chaotisch und unorganisiert.
Wir sind am 2. Tag hin und haben uns über die Hütte beschwert, 10 Minuten später, waren 2 Reinigungskräfte bei uns. Diese kamen lediglich mit einem Staubwedel, einem Lappen und einer Sprühflasche. Mit dem Lappen haben die ALLES gewischt, Toilette, Spülbecken etc. Abartig...
Wir haben versucht uns auf Deutsch und Englisch zu verständigen, leider erfolglos. Über uns lustig haben die sich dann auch noch gemacht, so daß wir dann selbst geputzt haben.
Wir habe eine saftige Beschwerde, per Mail geschickt und eine Aufenthalsentschädigung gefordert. Dies ist jetzt fast 2 Wochen her.
Die Mail habe ich ein 2 tes Mal abgeschickt, leider wird das komplett ignoriert!!!
Wie jeder, arbeitet man hart für sein Geld und das war es definitiv NICHT wert.

Das einzig Positive, war der Freizeitpark.

5 augusti 2024

Ranch grande deluxe

Wij hadden een midweek geboekt met 7 personen in de nieuwe huisjes ranch grande deluxe.
Wij moesten welgeteld 1685 betalen!!
Bij aankomst op 12-08 kwamen wij het huisje binnen, nouja huisje binnen het was meer een huis voor vliegen dit was echt niet normaal!!!
Het huisje was ook nog eens vies.
Wij bellen met de mensen, zeiden ze dat er iemand aan zou komen. Dit gebeurde 3 uur later nadat wij voor de 2e keer al hadden gebeld.
Kwamen er schoonmakers die zeiden dat dit kwam door de uitzendkrachten, en dat ze nu alles al extra moeten schoonmaken. En voor de vliegen moesten we maar een vliegenmepper kopen! Nou hoe schandalig is dat!! We moesten het zelf maar oplossen. Ze hebben de douches en de wc's maar wel schoongemaakt ondanks dat ze moe werden van de uitzendkrachten.
Na bijna 100 vliegen doodgemaakt te hebben waardoor het 1 grote vieze bende weer was volgende dag maar na de receptie gegaan. We hadden ondertussen al van die vliegen dingen voor aan het plafond gehaald.
Toen we terug kwamen van het park was de vloer in 1x heel erg nat.
Weer een klacht ingediend, geen enkel excuses nog gehad.
Toen kwam er uiteindelijk een timmerman!
Die had wel de technische dienst gebeld voor de vloer en dat was daarna opgelost er stond nog iets aan wat niet aan moest staan.
Voor de verandering weer een vieze vloer en weer moeten schoonmaken. Zo waren uiteindelijk de 1e 3 dagen van de 5. Vliegen doodmaken en schoonmaken!!!
De timmerman had inmiddels meer vliegen dingen opgehangen.
En wat ook nog eens was, de slaapkamers waren gemiddeld 30 graden!!
Het was niet grappig meer. Aan de klachten doen ze niks ook nog geen eens een excuus aleen de timmerman bood zijn excuses aan.
We hebben wel even 1685 euro betaald maar het was 1 grote ellende!! Het is dat er kinderen waren anders was ik al na huis gegaan.
Vind het echt schandalig! Een vakantie om vliegen dood te maken en alleen maar schoonmaken en amper kunnen slapen door de hitte.
Ik raad dit niemand aan! Heb filmpjes foto's alles.
Voor mij geen luxe huisje meer. Dan kan je nog beter in de wigwam zitten!!
Schandalig slagharen dat dit gebeurd en ook zonder excuses of een tegemoetkoming helemaal niks! Alleen maar te horen krijgen jullie kopen maar een vliegenmepper!!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Wenn ich könnte würde ich noch weniger…

Wenn ich könnte würde ich noch weniger bewerten. Es war eine Katastrophe als wir vor Ort an kamen die Häuser richtig runter gekommen. Das Kinderzimmer einfach zu klein mit 4 kits einfach nicht auszuhalten wir haben draußen mit den Matratzen geschlafen. Das Haus völlig verdrekt überall Tiere Geschirr nicht sauber und im Kühlschrank waren noch die Reste vom Vorgänger ekelhaft. Als wie am Anfang am der Info.standen meinten diese man kann den Schlüssel nicht vorher geben da dort geputzt wird bis 16.00 Uhr was da gemacht wurde keine Ahnung. Der Park Ansicht etwas ok aber die Kits waren schnell gelangweilt. Eine voll Katastrophe war dad Schwimmbad völlig verdreckt nur win Becken wo sich alle rum schlagen ne überhaupt nichts für Familien. Das einzige was ich super fand war das Personal welches trotzdem immer freundlich war und immer gut gebaut aber ansonsten reine Geld Verschwendung.

16 augusti 2024
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Deze review is voor een dag zonder…

Deze review is voor een dag zonder verblijf. Bij aankomst gigantische rijen, omdat de scanners niet goed werken.
Bij Big Jake koffie en een koek halen..buiten de exorbitante prijzen voor een broodje, zijn de koek en bananenbrood oud en muf, duidelijk van voorgaande dagen.
Wat het ergste is tot nog toe (en dat is een toenemende trend in NL), is dat medewerkers geen Nederlands meer spreken. Vertel mij waarom ik een andere taal moet spreken in eigen land?
Toiletten bij het restaurant achter Big Jake om 11:00 al volledig vies, plakkerig en stinken. Het lijkt erop alsof er gewoon niets is schoongemaakt van de voorgaande dag. Toiletten mogen ook wel eens een makeover krijgen, want heel veel is gewoon ouwe zooi.
Al met al wel leuke dag hoor, maar heel veel ruimte voor verbetering.

15 augusti 2024

Vieze Wigwam

We kwamen aan in een vieze wigwam. Er lag nog vuilnis van de vorige bezoekers. In de douche stond lagen nog vieze luiers. Er hingen spinnenwebben. Je zou toch verwachten dat er genoeg tijd is om grondig schoon te maken als bezoekers om 10.00 moeten uit checken en om 16.00 er pas nieuwe bezoekers komen. Echt smerig. We hebben er een melding van gemaakt. Er werd beloofd om schoon te maken maar niemand kwam. Schandalig. Ook een afwasbak en afdruiprek was fijn geweest. Het park zelf is leuk en sfeervol. Wel staan er overal in het park zonnebrandcrème pälen maar allemaal leeg.Niet handig met 34 graden. En er vliegen veel wespen bij de frisdrankaftap apparaten.Aqua Mexicana prachtig zwembad en goed toezicht!. Tip Horecaprijzen zijn belachelijk duur. In het park achter de Carrousel zit een Supermarkt waar eten en drinken in ieder geval goedkoper is.

14 augusti 2024
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Heel leuk met kleine kinderen

Heel leuk met kinderen, wij gaan al een laar jaar een paar dagen in een huisje, ze zijn nu 7 en 8. Kinderen kunnen goed rondlopen en in veel attracties. Ook een leuk zwembad. Als zij lol hebben heb jij dat ook!

14 augusti 2024

Slagharen

Slagharen : eens maar NOOIT meer.
Ongeïnteresseerd personeel ( op een enkeling na) die het druk had met collega’s praten .
Toiletten ronduit smerig ( en dat al om 12 uur) en alles plakte 😝
Horeca behoorlijk aan de prijs .
Wat ons betreft zeker niet aan te bevelen

11 augusti 2024

Rancho grande deluxe geboekt

Rancho grande deluxe geboekt, bij aankomst was overal nog vies en niet volledig opgeruimd. Hebben we zelf geboent en gestofzuigd. Ook geen servicepakket gekregen, toen we dit aangaven kregen we een halve servicepakket, ze zouden ook opnieuw schoonmaken 2e dag, weet niet of dit gedaan is, leek er niet op.. de ofyr bbq slaat nergens op... op de randjes kan je enkel bacon of een hotdog bakken meer niet. Kamers zijn mini met deur open komen alleen muggen en vliegen en met deuren dicht wordt het te warm. Aquamexicana is ok voor kindere maar niets voor volwassenen... attractiepark is ok.. zitten paar leuke tussen. Snacks zijn niet te duur.

9 augusti 2024
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Slagharen familiepark voor met de kinderen, niet perse thrillseekers

Dagje uit geweest naar Slagharen. We komen niet uit de buurt, dus leuk om een keer geweest te zijn als attractiepark liefhebber.
Toegangsprijs is niet heel hoog en de prijzen in de arcades vallen ook erg mee vergeleken met gebruikelijke arcade hallen.
Het is wel echt duidelijk een kleinschalig familiepark, daar er geen echte thrillrides zijn voor tieners/volwassenen buiten de Gold Rush.

18 juli 2024

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.