Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ringede til dem om mit komfur hvor min elektriker havde stedfæstet at mine varmelegemer ikke virkede (slog HFI-relæet). De sendte en sms om problemet hvor der stod at varmelegemerne ikke virkede og a... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Reklamation igennem gram. Deres teknikker fandt ingen fejl trods vores beskrivelse af problemet. Nu har vi så igen oplevet fejlen og desværre ikke hjemme til at redde det, og mistet for mange tus... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En sød og lokal kendt ung gut kom og reparerede vores kombiovn som åbenbart har en kendt, medfødt fejl. Samtidigt justerede han opvaskemaskinen og gav gode råd om hvidevarerne. Kvitteringer havde e... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har nu brugt Service Centralen Syd ved flere lejligheder. Første gang var da min sprit nye Asko kondenstørretumbler gik i stykker - lige op til jul!!! Fik lynhurtig og meget kompetent service,... Se mer

Företaget har svarat

1 stjärna

Har besvarat 20 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

De reklamerer med at kunne reparere…

De reklamerer med at kunne reparere Gaggenau - bare ikke vores !! men de tillod at sende en faktura på 825 kr. plus moms for "ulejligheden". Det er det man kalder falsk reklame. En af deres kollegaer kunne.

15 maj 2022

Svar från Service Centralen SYD

Hej Jørgen. Vi kan ikke finde dig i vore system. Er I opretttet under andet navn? Jeg vil meget gerne tale med dig om sagen. Vil du ikke skrive til mig. Mobil 2909250 eller mail carsten@servicecentralensyd.dk. Mange tak. Carsten

Dummebøde

Jeg ringede til elgiganten med en opvaskemaskine
Der ikke kunne køre
Jeg fortalte hvad der var galt
Han spurgte om der sad noget skidt fast, ikke hvad jeg kunne se
Jeg kunne ikke få spulearmen af, for at rense den
Der blev sendt en teknikker næste dag
Jeg venter i 4 timer
Han tager spulearmen af, den var beskidt
Den skulle bare skylles
Det tog 5 min, kostede 800 KR
Der var ingen der fortalte at det ikke var dækket
Eller at den kan komme af
Det er hvad jeg kalder en dummebøde

Hvis du har mentale problemer
Pas på
Ting vil gå galt
Du vil misforstå ting

Jeg er ked af det
Jeg har ondt i maven
Jeg har problem med at sove
Jeg føler mig misbrugt

Jeg har det svært i forvejen, når ting går galt, bliver det kun værre

Der er samme oplevelse på trustpilot
Der er nogen der ønsker at tjene nemme penge

24 januari 2022

Reparation af emhætte

Fik idag udført en reparation på en emhætte. Serviceteknikkeren Henrik var ualmindeligt servicemindet og effektiv i sin opgaveløsning. Rigtig god oplevelse. Tak.

6 januari 2022

Super service 👍

Super service Jeg købte en helt ny Blomberg vaskemaskine ved Skousen, som viste "Error", da jeg koblede den til, hvorefter jeg udfyldte en fejlrapport søndag, vedhæftede en video, blev kontaktet af Service Centralen Syd mandag, som desværre ikke kunne sende en tekniker før torsdag, men han kunne konstatere en fabriksfejl og ringede til mig (de havde taget en ny styring med), men jeg fik fat i Skousen, som med super service, indvilligede i at levere en ny maskine, som kører fint.
Så god service fra både Service Centralen Syd og Skousen 🌟🌟🌟🌟🌟
Vh Søren

26 december 2021

Ingen anbefaling herfra!!

Kan på ingen måde anbefale centralen syd.
Min vaskemaskine larmer ekstremt og “ kaster med tromlen “ hvergang der vaskes så ringede efter dem. Montøren kom ud, satte vaskemaskinen igang og satte sig på gulvet.
Sad med sin telefon, og efter 10 min konstaterede han at den ingen fejl har og besøget koster mig dyrt.
Ringer og snakker til dem, og møder en irriteret dame i telefonen, men hun vil gerne snakke med nogen over montøren, hvis jeg sendte en video ind, også vil jeg høre fra hende.
Dette gjorde jeg så, hun skrev en mail tilbage til mig, om hvordan jeg skulle vaske tøjet i stedet for at skrive omkring vaskemaskinen.
Svare hende tilbage, og istedet for at hun igen svare mig, så for jeg en rykker!?

Ringer og snakker med dem igen, og hende jeg kom til at snakke med kunne kun beklage på hendes kollegas vegne.

Glædelig jul.

16 december 2021

Tusind tak for den gode service

Tusind tak for den gode service

Tak for hjælpen. I/jeres montor Henrik var utrolig hjælpsomme. Min maskine virker igen. Har kun positive ting at sige om det her firma👍

11 augusti 2021

Hej Maria
Tusinde tak for at du har taget dig tid til at anmelde vores besøg. Dejligt du er tilfreds

Service Centralen SYD
Carsten Aaby

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg må desværre rate servicecentralens…

Jeg må desværre rate servicecentralens service meget ringe. Vi har for lidt over et år siden, fået udskiftet hele styringssystemet på vores Grundig vaskemaskine af servicecentralen syd. Det er desværre gået igen. Jeg kontakter servicecentralen, der afviser at de har nogen garanti på udskiftningen, og videre sender os til det forsikringsselskab, hvor vi havde en udvidet forsikring på 5 år. Den er i mellemtiden udløbet, men da der jo er tale om et helt nyt styringssystem, må man da gå ud fra, at der er en form for garanti på delen. Servicecentralen oplyser mig om, at når det er forsikringsselskabet der har bedt dem om at udføre reparationen/ udskiftningen, er det dem der skal yde garantien. Hvis jeg derimod selv havde betalt, ville der være 2 års garanti på udskiftningen?? Det giver jo absolut ingen mening.. Når jeg undersøger sagen, er der ifølge købeloven 2 års garanti/ reklamation på elektronik. Det er en ærgelig situation, da vi tidligere har brugt servicecentralen syd til andre reperationer og været godt tilfreds, men jeg vil virkelig betænke mig i at bruge dem igen.

9 augusti 2021

Hej Pernille.
Jeg forstår din frustration, men vi kan desværre ikke gøre noget. Du har tegnet en forsikring ved Danrisk. Vi kan ikke stille garanti over for dig, da det er et forhold mellem dig og Danrisk. Du har ikke fået en faktura fra os og derfor kan vi heller ikke stille garanti. Den aftale der ligger er, at Danrisk giver 1 års garanti. Det har vi ingen indflydelse på. Men det er korrekt, at havde du betalt til os, og du ikke var forsikret havde der været 2 år på elektronikken. Vi har endnu ikke fejlsøgt så vi ved ikke med sikkerhed om det er elektronikken det er galt med. Jeg håber virkelig på forståelse for, at vi handler som vi gør. Jeg vil meget gerne tale med dig så vi er sikre på at der ingen misforståelser er mellem os.

Service Centralen Syd
Carsten Aaby - medindehaver.

Voldsomt ringe firma

Voldsomt ringe firma!
4 måneder haft et køleskab der ikke virker og har taget fri flere gange for og vente på en mand der syg hver gang, for og få en ny tid 3 uger sener.
Regn ikke med og få dine ting lavet hvis du vælger dem her..

17 juni 2021
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Problem med ny opvaskemaskine blev ikke…

Problem med ny opvaskemaskine blev ikke løst .
Kr 800- for ingenting . Ej heller saglig dialog eller mulighed for tilbagebetaling .

18 maj 2021

Hej Andreas.
Spulearmene i jeres maskine var sat til af skidt. Den blev renset og så kørte den igen. Anden gang vi kom var den igen sat til og så kan den ikke køre. Da du ringede ind blev du igen gjort opmærksom på det. Du truede vores medarbejdere med sociale medier og Trustpilot og kunne ikke forstå vi ville tage chancen for 800 kr. da du selv er selvstændig og ikke ville risikere shitstorm. Det er ikke måden at gøre det på og er ikke godt for en god dialog.
Service Centralen Syd

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

I forbindelse med vi fornyede vores…

I forbindelse med vi fornyede vores køkken opstod der et halvt år efter et nedbrud på vores kogeplade. Servicecentralensyd sendte en kompetent mand Kim, der fandt en printplade der var defekt i kogepladen. Grunden til defekten var at mellemrummet mellem kogepladen og ovnen var for lille således kogepladen ikke kunne få tilstrækkelig køling. Derfor var der ikke som udgangspunkt grundlag for en reklamation. Ovn og kogeplade var købt ved Skousen. Det krævede lidt korrespondance at finde en løsning, og det var fuldt forståeligt. Carsten fra servicentralensyd og Benjamin fra Skousen Fredericia, samarbejdede yderst professionelt om problemet. Løsningen blev fuld acceptabel med fuld tilfredshed fra vores side

29 april 2021

Hej Thomas.
Glæder og at vi kunne hjælpe og finde en god løsning.
Bh Carsten Aaby - indehaver

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Endelig kom Anders og satte min…

Endelig kom Anders og satte min opvaskemaskine til. Jeg købte den hos Elgiganten for 6 uger siden, og ingen har kunnet montere den. Men det kunne Anders heldigvis. Jeg er glad😀😀

27 april 2021

Hej Dorte
BH Carsten Aaby - indehaver

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har haft besøg af Anders fra fyn…

Jeg har haft besøg af Anders fra fyn fra service centralen syd. Problemet var at jeg havde købt en opvaskemaskine som ikk virkede. Hvorefter der var blevet skiftet 2 printplader og stadig ikk virkede. ( så begynder man at tænke sit ) Havde så fået en helt ny opvasker og Anders sku så komme og sætte den til. Jeg havde mine betænkningheder da jeg vidste at ikk mange har særligt meget forstand på disse opvaskemaskiner ( fisher & paykel ).
Men hold da op en service jeg fik af Anders! En rigtigt behagelig mand som virkelig viste hvad han lavede og snakkede om! Han svarede på mine dumme spørgsmål og 1-2-3 så havde han sat den nye opvaske til..
5 stjerner til Anders herfra!

8 april 2021

Hej Morten. Tak for din anmeldelse. Glæder os vi kunne hjælpe

BH Carsten Aaby - indehaver

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Simpelthen alt for lang ventetid på…

Simpelthen alt for lang ventetid på reservedel.

28 december 2020

Svar från Service Centralen SYD

Hej Jan. Vi har forsøgt at finde den ordrer, men kan ikke finde den. Men du har ret i, at vi har lidt længere leveringstider på visse dele i 2020. Det skyldes udelukkende Covid19. Dele kommer fra bl.a. Italien, Spanien, Tyrkiet og Polen. Alle lande der har været hårdt ramt med lukkede fabrikker. Derudover er der stort pres på køb via internet og dermed mange forsendelser. Alt sammen noget vi ikke har nogen indflydelse på, derfor er vi lidt ærgerlige over at få din anmeldelse uden lige at kunne tale med dig eller have en chance for at skrive sammen, inden du lægger den op.

Service Centralen Syd, Carsten

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Sprit ny Asko vaskemaskine der laver…

Sprit ny Asko vaskemaskine der laver fejl i et bestemt 60 grader vaskeprogram. "Det er jo nok fordi det er håndklæder, de suger jo mere vand end tøjet på en 30 vask" siger tekniker på 1. besøg. Han mener også at vvs har lavet afløb og hævert forkert. Vvs har sat en anden slange på, da den orginale var for kort. Vi kontakter vvs som igen konkluderer at afløb og hævert er ok. Service centralen kommer på besøg igen, teknikker ar noget muggen over at skulle komme igen. HAN HAR JO SAGT HVAD DER ER GALT, om min mand ikke forstod hvad han sagde sidst han var her, talte så teknisk at jeg blev så forvirret, om vandindtag, sluk for strømmen osv osv. han kører igen og vores venlige vvs mand ringer tilfældigt senere for at høre hvordan det går med maskinen. Han foreslår at vi kører til Skousen og taler med dem. Det gør vi lørdag formiddag og taler med en meget sød og hjælpsom mand, som, som det første siger, da vi nævner service centralen, "Nå nu igen" han lytter og forslår at vi får en forlænger med til den orginale slange. Den sætte vi selv på og vaskemaskinen har kørt upåklageligt siden. SÅ 2 besøg, 1.760,00 kr. og en "teknikker" der ikke fatter hvad det egentligt handlede om. Fand.. ringe
Skal dog lige nævne at vvs selvfølgelige ikke har taget sig betalt for hans besøg, da han ikke leverede varen. VH Charlotte

20 december 2020

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.