Hjaltelin Aps - Træpiller, Brændsel, Strøelse Omdömen 17

TrustScore 3 av 5

3,2

Företagsinformation

1. Vedleverantör

Informationen kommer från olika externa källor

Hjaltelin er den professionelle forhandler af de kendte brændselsformer som træpiller og træbriketter og andre

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg har tidligere fået piller fra…

Jeg har tidligere fået piller fra Hjaltelin. Ingen problemer. God kommunikation og god levering.
I den forgangne uge kommer jeg dog hjem efter at Hjaltelins chauffør har været og blæse piller ind. Jeg skulle estimeret have leveret i underkanten af 4 tons det var der hel klar aftale om - og som sagt god kommunikation.

Af uforklarlige årsager har chaufføren, ved levering i den forgangne uge, ikke kørt helt ind til siloen, da han skulle læsse af (der er kørespor hele vejen op langs garagen hvor sådanne lastbiler plejer at køre ind - men Hjaltelins chauffør har så valgt at holde ude på vejen 25 meter fra siloen og blæst piller ind - og da der pludselig ikke var mere plads, så har har blæst mere end 300 liter piller ud på jorden ved siden af indblæsningsstudsen. Havde han nu ulejliget sig at køre ind til siloen, som vanligt, så havde han også kunne følge med i hvornår den løb over og formentlig kunnet begrænse overløbet til en tiendedel.

Det jeg kom hjem til, var altså 300+ liter piller i der var blæst ud over brændestabel og græsplæne bagved huset - som lå der i regnvejret og var ubrugelige. Jeg tænker også chaufføren synes det var lidt uhensigtsmæssigt, da han eftersigende havde leveret billeder af svineriet til kontoret efterfølgende - og her må jeg understrege, at Hjaltelin har været der før - og der ikke er stablet noget brænde op eller noget som der ikke også har været der de forgangne år.
Alt det her er nu et problem. Hjaltelin mener at det 100% er mit problem og de varsler at sende en regning på alle pillerne - også dem der var blæst ud på jorden.

Alle leverandørerne har markedets bedste piller - hvis de selv skal sige det - og hvis man spørger dem, så har alle de andre nogle meget dårligere piller med aaaalt for meget aske og aaaalt for lav brændværdi, etc...

Hjaltelin var ikke de billigste, men, som jeg gjorde klart i telefonen, da jeg bestilte dem, så var det der jeg følte jeg fik den bedste service - og det ville jeg sådan set gerne betale lidt ekstra for.

Pillerne koster alligevel 25-2700 kr/ ton, så det er da et betydeligt spild - men det der sætter min retfærdighedssans i kog er den helt blanke ansvarsfraskrivelse - og at JEG skal betale for, at de ikke gør deres arbejde ordentligt. Jeg kunne næsten høre hvordan der var travlt ved håndvasken i baggrunden... Det kan for så vidt være acceptabelt, at man ikke gør sit arbejde ordentligt, men ikke at være voksen nok til at vedkende sig ansvaret og tørre den af på kunden - det kan sguitte rigtig takseres til andet end en enlig stjerne.

- det er sgu for ringe!

8 augusti 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg skulle for først gang handle hos…

Jeg skulle for først gang handle hos Hjaltelin. Jeg skulle købe for over 19 tusind, lidt nervøs var jeg da. Jeg havde fået dem anbefalet af en kollega som havde handlet der en enkelt gang, og han havde haft en rigtig god oplevelse.
Jeg må sige at jeg også havde en rigtig god oplevelse! Det hele kom som det skulle, chaufføren ringede og det hele blev stilt på det aftalte sted. Det blev leveret med truck, så han kunne stille det lige hvor jeg ville have det. Fantastisk service 💪🏻😊

11 september 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har handlet med Hjaltelin i over 10…

Jeg har handlet med Hjaltelin i over 10 år og jeg har som kunde altid været tilfreds. Fik tidligere på året leveret 8 ton træpiller som mit fyr ikke rigtig ville arbejde med. Jeg ringede til dem og dagen efter var de byttet. Jeg har altid fået en god og ordentlig behandling. Kvalitet, priser og kundeservice hænger sammen her!

29 november 2022

Bedste service ever

Fantastisk service, bestilte en palle briketter kl 9 formiddag og leveret på Fyn samme dag. 10 stjerner herfra :)

1 februari 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bestilte en palle Konge Eg briketter…

Bestilte en palle Konge Eg briketter mandag fik leveret fredag.God service.Kan absolut anbfales.Beløbet blev først trukket fra kontoen på leveringsdagen.
Der var også god service fra vognmanden,der leverede briketterne.
Alt i alt en god oplevelse.
Det bliver Hjaltelin til levering af briketter fremover.

9 oktober 2021

Altid venlige

Altid venlige, imødekommende, serviceminded og hurtige til, at levere. Priserne er også konkurrence dygtige. Jeg bestiller kun derfra. Vi har brugt dem flere år i vores familie,og det bliver vi ved med.

5 maj 2021

Konge ege briketter

Køber Konge ege briketter hos Hjaltelin. Det er den bedste jeg har prøvet til dato. Altid top service både i administrationen og på lageret.

21 april 2021
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dårlig kvalitetskontrol

Fik fire betonstykker i mine træpiller der ødelagte sneglen i min pillefyr. En mand fra Hjaltelin sagde at det er normalt fordi de ikke kan garantere at deres træpiller er fri fra betonstykker.
Det er rigtigt dårlig kvalitetskontrol. Jeg har nu byttet til anden leverantør av træpiller.

26 januari 2021
Logotyp för Hjaltelin Aps - Træpiller, Brændsel, Strøelse

Svar från Hjaltelin Aps - Træpiller, Brændsel, Strøelse

Hej,

vi er meget kede af at du har denne oplevelse med vores produkter.
Det er bestemt ikke standarden hos Hjaltelin.

Jeg synes ikke rigtig jeg kan finde din reklamation i vores system.
Du er meget velkommen til at kontakte mig vedrørende din reklamation.

Mvh
Anders
Hjaltelin

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Godt firma

Jeg har gennem flere år købt både træpiller og briketter hos Hjaltelin.
Pris og kvalitet har altid været iorden.
Kan kun anbefales.

11 september 2011

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.