Jeg har tidligere fået piller fra…
Jeg har tidligere fået piller fra Hjaltelin. Ingen problemer. God kommunikation og god levering.
I den forgangne uge kommer jeg dog hjem efter at Hjaltelins chauffør har været og blæse piller ind. Jeg skulle estimeret have leveret i underkanten af 4 tons det var der hel klar aftale om - og som sagt god kommunikation.
Af uforklarlige årsager har chaufføren, ved levering i den forgangne uge, ikke kørt helt ind til siloen, da han skulle læsse af (der er kørespor hele vejen op langs garagen hvor sådanne lastbiler plejer at køre ind - men Hjaltelins chauffør har så valgt at holde ude på vejen 25 meter fra siloen og blæst piller ind - og da der pludselig ikke var mere plads, så har har blæst mere end 300 liter piller ud på jorden ved siden af indblæsningsstudsen. Havde han nu ulejliget sig at køre ind til siloen, som vanligt, så havde han også kunne følge med i hvornår den løb over og formentlig kunnet begrænse overløbet til en tiendedel.
Det jeg kom hjem til, var altså 300+ liter piller i der var blæst ud over brændestabel og græsplæne bagved huset - som lå der i regnvejret og var ubrugelige. Jeg tænker også chaufføren synes det var lidt uhensigtsmæssigt, da han eftersigende havde leveret billeder af svineriet til kontoret efterfølgende - og her må jeg understrege, at Hjaltelin har været der før - og der ikke er stablet noget brænde op eller noget som der ikke også har været der de forgangne år.
Alt det her er nu et problem. Hjaltelin mener at det 100% er mit problem og de varsler at sende en regning på alle pillerne - også dem der var blæst ud på jorden.
Alle leverandørerne har markedets bedste piller - hvis de selv skal sige det - og hvis man spørger dem, så har alle de andre nogle meget dårligere piller med aaaalt for meget aske og aaaalt for lav brændværdi, etc...
Hjaltelin var ikke de billigste, men, som jeg gjorde klart i telefonen, da jeg bestilte dem, så var det der jeg følte jeg fik den bedste service - og det ville jeg sådan set gerne betale lidt ekstra for.
Pillerne koster alligevel 25-2700 kr/ ton, så det er da et betydeligt spild - men det der sætter min retfærdighedssans i kog er den helt blanke ansvarsfraskrivelse - og at JEG skal betale for, at de ikke gør deres arbejde ordentligt. Jeg kunne næsten høre hvordan der var travlt ved håndvasken i baggrunden... Det kan for så vidt være acceptabelt, at man ikke gør sit arbejde ordentligt, men ikke at være voksen nok til at vedkende sig ansvaret og tørre den af på kunden - det kan sguitte rigtig takseres til andet end en enlig stjerne.
- det er sgu for ringe!