Se Northtrampoline Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Utvärderar man 54 recensioner, recensenterna hade en enastående upplevelse med det här företaget. Kunderna uppskattar den höga kvaliteten på studsmattorna och tycker att produkterna känns gedigna, säkra samt är enkla att montera. Människor framhåller även att produkterna ger en fantastisk och rolig studs som uppskattas mycket av barnen. Dessutom framhäver recensenterna att kundtjänsten erbjuder ett trevligt bemötande och ger snabb samt bra hjälp vid behov. Vissa personer var missnöjda med leveransen och uppgav att det vid enstaka tillfällen saknades viktiga delar eller att det uppstod oklara situationer. Konsumenterna nämnde också att transporten ibland kunde leda till att vissa komponenter skadades eller att informationen behövde vara tydligare.

Ämnen som oftast nämns

Product

Kunder delar positiv åsikter om produkt, och framhäver den höga kvaliteten och den fantastiska studsen som... Se mer

Quality

Kunder uttrycker stor uppskattning för kvaliteten och beskriver produkterna som gedigna och av toppklass.... Se mer

Delivery service

Människor rapporterar tvetydiga upplevelser med leveranstjänst. Många kunder berömmer den riktigt snabba... Se mer

Service

Konsumenter tycker service är positiv och beskriver den som både enkel och perfekt. Många uppskattar den... Se mer

Customer service

Användare beskriver positiv interaktioner med kundservice och uppskattar det fina bemötandet samt den snabba... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Jag fick först fel hoppduk och kundservice var då inte hjälpsam (och dessutom långsam). Sen när jag blev kopplad till returavdelningen, så löste de mitt problem supersnabbt och skickade en ny duk!... Se mer

Fick en film mailad och en manual som jag saknade. Allt är på plats. Fortfarande undrar jag lite över ”infarten” då en bit inte går att fästa, den Ljusgrön förstärkningen ner mot mattan

Bra kvalité på studsmattan och enkel att montera. Dock är den nya monteringsanvisningen lite för mycket förenklad vilket ger upphov till frågor. Den gamla som följde med var mer förklarande och gav sv... Se mer

Bra studsmatta, enkel och bra funktion både för att montera upp och ner för vinterförvaring. Rätt tydlig instruktion men man får tänkta till vid något tillfälle för montera rätt. Funkar bra att sätta... Se mer

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Alla omdömen

75 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Dålig plast

Bra att den är lätt att sätta på studsmattan. Dock dålig plast som går sönder så fort man nuddar till, ”dunkar” lätt…

3 maj 2023

Svar från Se Northtrampoline

Hej och tusentack för att du tar dig tiden att skriva ett omdöme till oss! Feedback från våra kunder betyder mycket. Vi beklagar dock att produkten inte riktigt nådde upp till dina förväntningar, såhär vill vi naturligtvis inte att det ska vara. Om du inte redan har gjort det får du gärna kontakta vår kundtjänst, vi tar gärna en titt på varan och kikar på hur vi kan hjälpa dig vidare. Hoppas att vi hörs!
/Med bästa hälsningar North Trampoline

Ingen garanti på dålig produkt

North tar inget ansvar när det kommer till garanti. De ser bra ut på pappret att lämna många års garanti, men när det kommer till verkligheten så avsäger de sig allt ansvar. De har en hel lista på undantag där garantin inte gäller.
Detta företag har ingen goodwill kultur.
Köp en matta med kvalitet istället, tex Berg eller Orbit där du får garanti på riktigt.

North rostar sönder på ett par år även om du förvarar den inomhus på vintern.
Och självklart går det ej på garantin.

3 maj 2023

Hej Kajsa,

Vi beklagar verkligen at du har denna uppfattning om våra studsmattor. Vi kan inte se att vi har haft någon kontakt med dig via kundtjänst eller hitta några beställningar i ditt namn. Vi vill gärna att du kontaktar oss så att vi kan hitta en bra lösning för dig och reda ut eventuella missförstånd.

Fick hjälp via chatten och skyddsnätet…

Fick hjälp via chatten och skyddsnätet var jättebra till våran studsmatta.

Hej Sandra! Tack så mycket för ditt fina omdöme till oss! Det glädjer oss😊

Mvh. North Trampoline

Företag som jobbar aktivt med hållbarhet

Bra produkter, bra att man kan köpa reservdelar - det är hållbar utveckling

Svar från Se Northtrampoline

Hej! Tack så mycket för ditt fina omdöme till oss!

Mvh. North Trampoline

Superbra att alla delar går att köpa…

Superbra att alla delar går att köpa var för sig så att ms slipper slänga hela studsmattan för att en del är sönder.

Hej Cecilie! Tack så mycket för ditt fina omdöme till oss! Det glädjer oss😊

Mvh. North Trampoline

Jag fick ett toppenbemötande när jag…

Jag fick ett toppenbemötande när jag behövde köpa ett nytt säkerhetsnät till min studsmatta.

5 april 2023

Svar från Se Northtrampoline

Hej Anna, tack så mycket för ditt härliga omdöme! Vad kul och höra att du är så nöjd med bemötandet du fick från vår kundtjänst, det glädjer oss!

Fel delar.

Ringde för att få hjälp att köpa rätt reservdelar till Våran studsmatta.
När vi monterar upp mattan så har vi fått fel delar. Orkar inte skicka tillbaka och vänta ytterligare då vi har barn med npf så han har svårt att vänta.

21 april 2023

Svar från Se Northtrampoline

Hej Nathalie, tack för ditt omdöme! Vi beklagar verkligen att det har blivit fel med din order. Detta är något som vi självklart vill hjälpa dig med. Du kommer att bli kontaktad av vår kundtjänst inom kort.

Hål i duken

Återkomma ang mitt ärende och lösa det.

22 april 2023

Svar från Se Northtrampoline

Hej, tack för ditt omdöme! Vi beklagar att du inte har fått någon återkoppling gällande ditt ärende ännu. Kan se att det finns en reklamation i ditt namn som kommer att bli hanterad inom kort. Så snart den är hanterad kommer du att bli kontaktad av vår kundtjänst.

Stutsmatta reservdel

Trevligt bemötande vid kontakt med kundtjänst samt snabbt hjälp.

19 april 2023

Svar från Se Northtrampoline

Hej Matej! Tack för ditt fina omdöme! Det glädjer oss att du är nöjd med den hjälp du har fått från vår kundtjänst och du är alltid välkommen till att kontakta kundtjänsten så hjälper de dig så gärna!

Trampolin med tre nivåer för stt utveckla sin hoppteknik

Mycket bra att ha tre olika hårdhet på trampolinen för att kunna anpassa för hoppningen. Sonen var mycket nöjd med sitt val. Det är så mycket värt att köpa en trampolin med hög kvalitet så att barnen använder den för att utvecklas och få en meningsfull fritidssysselsättning efter skolan och under hela barmarkssäsongen.

15 april 2023

Svar från Se Northtrampoline

Hej Anne, tack så mycket för ditt fantastiska omdöme! Vi blir så glada av att se våra fantastiska kunder vara lika nöjda som dig. Och visst är det en så enkel och rolig fritidssysselsättning både för barn och vuxna🤩

Går att köpa reservdelar

Köpte en begagnad studsmatta och var mycket glad över att det går så lätt att köpa reservdelar till den.

29 mars 2023

Svar från Se Northtrampoline

Hej Thomas! Tack så mycket för ditt fina omdöme till oss! Det glädjer oss att du fann det så enkelt att köpa reservdelarna som du behövde, skulle du någonsin behöva hjälp så är det bara att kontakta vår kundtjänst så hjälper de dig så gärna!😊

Enkelt att köpa reservdelar

Enkelt att köpa reservdelar, personlig kontakt vid försening.

26 mars 2023

Svar från Se Northtrampoline

Hej Lena! Tack så mycket för ditt fina omdöme, det glädjer oss att du finner det enkelt att handla hos oss samt att du fått bra hjälp vid försening. Förseningar är något vi alltid försöker undvika men dessvärre kan det hända och det får vi beklaga över! Tveka inte att kontakta vår kundservice om du har frågor och funderingar över din studsmatta!😊

North gör det enkelt för sig när de…

North gör det enkelt för sig när de inte tillhandahåller reservdelar i full utsträckning.

26 december 2022

Svar från Se Northtrampoline

Hej där, stort tack för att du tagit dig tid att skriva ett omdöme till oss. Vi försöker alltid ha så många reservdelar som möjligt i lager men på grund av långa tillverkningstider och leveranstider av reservdelar så varierar det dessvärre vilka som kan finnas inne i lager. Vi vill tacka dig för din feedback!

Svar från Se Northtrampoline

Hej där, stort tack för ditt omdöme! Det glädjer oss och höra att du är nöjd med service och bemötande. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du skulle ha frågor eller funderingar!

Snabb leverans. Har inte hunnit testa produkten än. Är en reservdel då vår gamla nedre ring till nätet gått sönder. Tog lite tid att få hjälp med vilken reservdel som passade vår studsmatta, men förhoppningsvis är den rätt.

28 november 2022

Svar från Se Northtrampoline

Hej där! Tack så mycket för ditt omdöme. Vi beklagar verkligen att det tog lite längre tid för dig att få hjälp än vad det brukar ta men vi hoppas såklart att du blir nöjd med din produkt. Du är alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst så hjälper de dig så gärna.

Nöjd kund!

Trevligt och kompetent bemötande vid kontakten med er för hjälp att köpa nytt kantskydd till barnbarnens matta. Perfekt med leverans hem till dörren.

22 oktober 2022

Beställde i juli

Beställde i juli, leverans var sagt i början av september pga slut i lager, men ”blev” oktober och hoppsäsongen var över. Har haft diskussion med er support men ej kommit till någon kompensation.
Det som drar ner betyget är att jag själv fått eftersöka information om förseningen och att ni inte är beredda att kompensera. När man hade dialog med Studsexperten var attityden en helt annan.

14 oktober 2022

Svar från Se Northtrampoline

Hej, vi beklagar verkligen för ert missnöje!
Ni beställde när varan inte finns i lager vilket står under produkten när man beställer, ni har då förbeställt produkten och det är därför någon kompensation inte kunde erbjudas av kundservicen. Vi kan se att produkten ni har beställt kommer in i lager 31/10 och vi kommer då att skicka den direkt till er!

Tack på förhand