Fi Northtrampoline Omdömen

TrustScore 4 av 5

Bra

TrustScore 4 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 månad

Alla omdömen

5 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Nopea toimitus

Nopea toimitus, laadukas trampoliini.

1 augusti 2026

Hei Tuomas,

Kiitos palautteestasi! 😊

Olemme erittäin iloisia siitä, että olet tyytyväinen palveluumme ja tuotteeseemme.

Toivotamme sinulle paljon hauskoja hetkiä uuden trampoliinisi kanssa.

Ystävällisin terveisin,

Well fixed transportation problem

There was some sort of problems with the delivery but North resolved the problem well and professionally

22 juli 2026

Hello Carl,

Thank you for sharing your honest feedback with us, this is wonderful to read.

Great to hear that we could turn a situation around that started on a more negative note and still convince you about our great service.

We hope that you enjoy your new product! 😊

Kind regards,
Team North Trampoline

I still have not reveivede the products…

I still have not reveivede the products I ordered and still you ask how the product was

25 juni 2026

Hi,

We completely understand why receiving a review invitation before your order has arrived can be frustrating, and we sincerely apologise for any confusion this may have caused.

Review invitations are sent automatically by Trustpilot after an order is placed — unfortunately this is something we are unable to control, as Trustpilot manages this process independently.

Your order includes a pre-order item which just arrived to our warehouse and is currently being prepared to be dispatched in the following days. For the most up to date information on your estimated dispatch date, please don't hesitate to reach out to our customer service team — we are happy to help!

Thank you for your patience and we look forward to getting your order on its way to you soon.

Best regards,

Good stuff

Good stuff.

30 maj 2026

Svar från Fi Northtrampoline

Hi Lasse, Thank you for your review! We're so glad to hear you're happy with your purchase. We hope you enjoy it!
Best regards, North Trampoline.

Hi Jukka,
Thank you for your review! We're delighted to hear that your trampoline was delivered so quickly. We hope you have lots of fun with it and enjoy it for years to come!
Best regards, North Trampoline

Todella huono kokemus.

Todella huono kokemus..
ensin tilasimme trampoliini joka seikkaili meillä kuukauden maailmalla…onneksi saimme tästä allennus.. mutta sen jälkeen tilattiin myös tikkaat… Ruosteinen tuote saatiin. North:in asiakaspalvelu se vaan tuumaili että täysin priimaa, eivät vaihda eivätkä hyvitä mitään…

31 maj 2023

Svar från Fi Northtrampoline

Hei Kseniia! Kiitos arvostelustanne. Suuret pahoittelut ongelmista tilauksen kanssa. Olettehan yhteydessä sähköpostitse asiakaspalveluumme, niin selvitämme kuinka voimme korjata tilanteen.

Nopea toimitus

Nopea toimitusz

12 maj 2023

Svar från Fi Northtrampoline

Hei! Kiitos arvostelusta. Hienoa kuulla että toimitus sujui moitteetta! Ystävällisesti, Niklas /North Trampoline

Ostimme North-pioneer oval…

Ostimme North-pioneer oval 420-trampoliinin juuri ennen kampanjahinnan alkamista normaaliin hintaan, mutta Northin ystävällinen asiakaspalvelu tarjosi alennushintaa pyydettäessä, kun harkitsin trampoliinin palauttamista ja vaihtoa toiseen. (Isompi Legend-malli oli tarjouksessa kutakuinkin tämän hintainen.)
Asiakaspalvelu Northilla toimii muutenkin nopeasti ja luotettavasti. Toimituksessa oli hukkunut yksi jousilukko ja yksi jousi oli tehtaan jäljiltä viallinen. Pyysin ko. osia asiakaspalvelusta, ja sainkin ne parin viikon kuluessa.

Kaikenkaikkiaan hyvä ostokokemus, voin suositella.

28 juni 2022