Od ponad miesiąca bez pralko-suszarki i bez pieniędzy. Przywieźli szrota uszkodzonego! Teraz nagle nie mają na magazynie, żeby wymienić. W marketach nagle obniżka ceny na Bespoke pralko-suszarki.... Se mer
Det här tycker kunderna
Produkty tej „marki” przychodzą uszkodzone lub z wadami kontakt z Samsung Polska nie istnieje przekierowanie na stronę gdzie AI pisze informacje i wskazują nr telefonów które wg komunikatu są trwale w... Se mer
Ekran się złamał. Poprosiłem o jak najszybszą naprawę zwrot pieniędzy lub zamianę na prostego nie składanego flipa czyli s25. Stwierdzili że to nadmierne koszty. A telefon naprawiali ponad miesiąc, t... Se mer
Samsung is a globally renowned…
Samsung is a globally renowned technology company that has established itself as a leader in various sectors, particularly in electronics and mobile technology. Founded in 1938 and headquartered in Seoul, South Korea, the company has grown to become a major player in industries ranging from smartphones and televisions to semiconductors and home appliances.
One of the most notable aspects of Samsung is its innovation. In the smartphone market, for example, the company has consistently pushed the envelope with its Galaxy series. The Galaxy S and Note lines have been particularly influential, offering high-end features like advanced camera systems, stunning AMOLED displays, and long-lasting batteries. More recently, Samsung has embraced foldable technology with the Galaxy Z Fold and Galaxy Z Flip, which are leading the way in the new wave of foldable smartphones. These devices show the company’s commitment to pioneering new user experiences.
In addition to its smartphones, Samsung is a dominant force in the television market. The brand has become synonymous with top-tier picture quality, particularly with its QLED technology that produces vibrant and accurate colors. Samsung’s Smart TV platform, Tizen, is also user-friendly and offers access to a wide range of streaming services, making it a great option for entertainment enthusiasts.
Samsung's semiconductors and display panels are critical components in a wide variety of electronic devices, from computers to consumer electronics. The company’s research and development in these fields have allowed it to maintain a competitive edge in the tech industry.
Despite its many achievements, Samsung faces competition from other tech giants like Apple, LG, and Sony. However, Samsung's diverse portfolio and ability to adapt to market trends continue to help it stay ahead of the curve. Whether it’s through cutting-edge hardware, user-centric software, or bold design choices, Samsung remains a key player in shaping the future of technology.
In conclusion, Samsung has built a reputation as a company that combines innovation, quality, and consumer-focused design. It continues to evolve with the times, making it a top choice for tech-savvy individuals worldwide.
Trzymaj się z daleka od tej firmy. Filtrują opinie, nie mają serwisów
!!! Potwierdzam opinie innych. Odradzam kupowanie produktów tej firmy na terytorium Polski. Rozpoczynam właśnie szeroko zakrojona kampanie na ten temat aby uświadomić i ostrzec wszystkich. Serwis (A-tech) to nie serwis Samsunga a serwis "Autoryzowany" przez niego, bo tak jest taniej. Serwis mieści się w obskurnym budynku na terenie Warszawy. Jest to absolutny dramat. Jeżeli czytasz ta opinie to sam sprawdź zarówno opinie o tym serwisie jak i lokalizację - nie kupuj produktów tej firmy!!! Odkurzacz zniszczyl mi podłogę po remoncie w mieszkaniu - nie nadaje się do podłóg winylowych pomimo zapewnień producenta. Dodatkowo Samsung korzystając z okazji unieważnil mi gwarancję na produkt i odmówił naprawy nieszczelności, cytując wymyślone przez serwis atech nieprawdziwe informacje, że to niby ja jestem odpowiedzialny bo niewłaściwie użytkowalem sprzęt. Kolejna rzecz - na stronie Samsunga nie ma rzetelnych opinii, bo firma akceptuje tylko pozytywne komentarze. Mój negatywny, nie został umieszczony. Jeżeli to czytasz to bardzo Cie proszę udostępnij to jak największej ilości osób które znasz tylko tak możemy coś zmienić
Samsung nie posiada własnych serwisów…
Samsung nie posiada własnych serwisów ,wszystkie punkty w Europie to Kowalscy mający firemiki usługowe które mają umowy autoryzacjne , Kowalscy mają oklejane własne samochody znakami Samsung a serwisanci to Biedaki którzy pracują za miskę ryżu dla Kowalskiego. Samsung nie szkoli serwisantów . Serwisanci idą do ludzi na żywioł bez jakiejkolwiek wiedzy . Sami dochodzą jak naprawić urządzenie.
Ваш телефон Galaxy S24 FE …
Ваш телефон Galaxy S24 FE повне гамно.не має Української мови в sms перекладачі.мовного пакету не має.
w marcu zakupiłam projektor, zareklamowałam go dzień po zakupie, sklep przyjął reklamację i przetrzymywał mój produkt przez ponad 2 miesiące. Serwis nie odpowiadał na maile, czy telefony, odesłano mi niesprawny produkt, twierdząc, że jest z nim wszystko ok.
25.11 zareklamowałam go ponownie.
27.11otrzymałam informację, że zostanie do mnie wysłany kurier
mamy 12.12 a kuriera jak nie było tak nie ma, oczywiście Dział Obsługi Samsunga mnie totalnie olewa.
Ostrzegam przez zakupem tego projektora (Projektor Samsung The Freestyle Gen.2 ) i ogólnie produktów firmy samsung, bo napisać że mają fatalną obsługę…sługę klienta i serwis, to jakby nic nie napisać.
Dramat.
Byle nie SAMSUNG.pl
Szkoda, ze nie da sie dac minusowych punktow.
Katastrofa.
Najpierw kupujac telewizory w trakcie placenia zmienila Sie ich cena. Wiec nie kupilam.
Podczas kolejnej proby zakupu kolejna niespodzianka.
Kupilam 2 komplety tv z ramka, samsung wyslal 10" wieksze ramki.
Ja mam za jest zwrot zaplacic!!! Pomylka!!!
Niech zabieraja I ramki I telewizory!!!
Kupiłem Galaxy S24 FE w promocji ze…
Kupiłem Galaxy S24 FE w promocji ze słuchawkami które miałem dostać w gratisie. Zgłoszenie do odbioru nagrody zrobiłem poprawnie i otrzymałem potwierdzenie mailowe , że zostały spełnione warunki promocji a o wysyłce nagrody zostanę poinformowany w osobnej wiadomości. Dwa miesiące po zakupie dalej słuchawek nie otrzymałem. Czuję się nabity w butelkę, więcej nie kupię Samsunga !
BESPOKE Jet complete VS20A95843W
Opinia dotyczy Odkurzacza BESPOKE Jet complete za 3599 zł super model :(
W lutym 2024 zakupiłam odkurzacz niby najlepszej firmy i z najwyższej półki. Miałam wystawić opinię (pozytywną) na samym początku bo otrzymałam od firmy 500 zł taka była promocja - chyba specjalnie żeby ludzi nabić w butelkę. Po dwóch miesiącach zużyła się szczotka a konkretnie ochrona pomiędzy plastikiem a stykiem z podłogą - zdjęcia w załączniku. (nastąpiła wymiana - ok) W miesiącu październiku nastąpiła ta sama sytuacja lecz firma Samsung już nie uwzględniła reklamacji dodatkowo wysiadło ładowanie na stacji dokującej - tutaj też reklamacja została nieuznana (ułamane gniazdo ładowania) Jak klient sam może ułamać gniazdo ładowania jeżeli tylko z obudowy wystają dwa metalowe styki, które ładują baterię a obudowa jest jak nowa (stacja dokująca) wina materiału z którego jest to wykonane a nie moja. Obecnie odkurzacz oddaję do rzeczoznawcy gdzie poczekam za opinią oraz do sądu bo nie lubię być oszukiwana (i tak za wszystkie koszty poniesione z rzeczoznawcą oraz kosztami sądowymi będzie obciążona firma Samsung po przegranej sprawie a tym wypadku nie może być inaczej). Sprzęt kosztował 3599 zł więc można coś oczekiwać od niego a nie po 8 miesiącach na śmietnik. Zastanówcie się jak będziecie chcieli kupić - czy nie lepiej zaoszczędzić sobie nerwów. Jeżeli chodzi o serwis to już nie będę się wypowiadała ale masakra.
Produkty Samsung...
Ponoc mam pecha do Samsunga. Od dziecka kazdy zakup Samsung konczyl sie tym ze produkt byl albo wadliwy albo sie psul po gwarancji. Czy to telefon, TV, nawet pamiec RAM w komputerze... Po za Samsungiem nigdy nie mialem problemu z telefonami, RAMem lub TV. Napisalem do nich maila ktory wyglada jak to cos dzis do was pisze. Bylo im przykro. Ale jak mam wiecej pytan to moge napisac. to tutaj napisze.
Sprzęt AGD
Bardzo profesjonalna obsługa. Błyskawiczna wysyłka, w bezpiecznym opakowaniu. Towar najwyższej jakości. Wszystko na najwyższym poziomie cena, dostawa, obsługa. Oby wszystkie sklepy tak dobrze funkcjonowały! Bez żadnych zastrzeżeń, polecam w 100% ten sklep.
#KupNapiszOpinieOtrzymajZwrot #PromocjaSamsungCashbackOdkryjŚwięta
NIE kupować omijać szerokim łukiem
NIE kupować omijać szerokim łukiem. Zamówione z montazem i ustawieniem na ścianie.Na fakturze pisze jak byk a dostałem tylko tv panowie co przywiezli nic nie wiedza o montazu. Zamontowalem sobie sam.... Zrezygnowałem z drugiego zamówienia a pieniędzy od 4 tyg brak. Proszenie się o swoje jest poprostu jest Nie na miejscu. Pkt które przysługują za zakupy po 4 tyg tez brak. 5 tydz wkoncu dodali pkt.Wymowki typu ze problemy technicze bardzo pasuja do oszustów. Więc jak ma wystawić lepsza. Poniżej jednej się nie da a się należy jak nic. Nie polecam. Może poprostu zle trafiłem.
Po 20 dniach z pomocą swojego banku zwrócili piniadze i dodali pkt. Więc zmieniam na 3pkt.
Wadliwe urządzenie, podejście do konsumentów - tragedia
Kupiłam telefon Galaxy A55 na oficjalnej stronie producenta. Telefon od samego początku ma istotną wadę aparatu przedniego - człowiek wygląda na selfie jak pomarańczowy trup. Żadna zmiana ustawień nie pomaga. Zdjęcia przeniesione na inne urządzenie nadal wyglądają źle. Urządzenie dwukrotnie trafiło do serwisu. Wady nie stwierdzono. Za drugim razem dowiedziałam się, że to nie wada, tylko cecha charakterystyczna urządzenia. Idealna na Halloween, które jednak nie trwa przez cały rok😉 Samsung wiecznie mnie zbywa, proponuje ciągle te same "rozwiązania" problemu, które już na początku nie pomagały. Kolejny minus dla Samsunga za odsyłanie do serwisu, jako podmiotu decyzyjnego w kwestii rozpatrzenia reklamacji, ponieważ serwis odsyła do Samsunga, Samsung do serwisu i tak w kółko. I tak się bujam prawie dwa miesiące.
Wymieniłam kilkaset wiadomości z pracownikami tej firmy. Oto jedna z ich ostatnich odpowiedzi na moją opinię o urządzeniu: "Pani Bożeno, dziękujemy za poświęcenie czasu na dodanie recenzji. Bardzo nam przykro z powodu opisywanych niedogodności. Być może jest to tylko kwestia ustawień aparatu, dlatego zachęcamy do kontaktu z naszymi konsultantami: [tu adres strony]. Może Pani także złożyć reklamację: [tu odnośnik do formularza], jeśli nie zgadza się Pani z decyzją serwisu. Zapewniamy także, że cenimy każdą uwagę naszych klientów".
To jest kpnina i nie wiadomo czy się wściekać, czy śmiać... Wiele razy pisałam, że zmiana ustawień i filtrów, nie pomaga, raporty były wysyłane, reklamacje składane, a z serwisu telefon odesłano dwa razy, ponieważ wady podobno nie ma🙄 Ale i tak za każdym razem dostaję tę samą odpowiedź, jak wyżej.
Sprzęt AGD - koszmar
Tak jak jestem wierny telefonom serii Galaxy z tej firmy, tak ostrzegam wszystkich przed sprzętem AGD. Kupiliśmy komplet do nowej kuchni: piekarnik, płyta indukcyjna, zmywarka, lodówka. Tylko lodówka chodzi bez zarzutu.
Przede wszystkim koszmarem w tych sprzętach (piekarnik, płyta indukcyjna i telewizory) jest czarny przycisk włączania na czarnym tle. Sztab inżynierów Samsunga nie wpadł na to, że aby włączyć taki sprzęt będzie konieczna latarka? Przeklinamy podczas każdego włączania sprzętu.
Piekarnik: zaczął strasznie hałasować po krótkim czasie - okazało się, że łopatki wentylatora odkształciły się i zaczęły haczyć o grzałkę. Kto wpadł na pomysł aby umieścić je tak blisko siebie??
Bardzo skomplikowane czyszczenie szyb. Aby umyć zacieki między szybami (Dual Cook), instrukcja pokazuje, że można tam wcisnąć patyczek ze ściereczką. Nie wiem czy komuś się udało zrobić to tą metodą - to nie działa. Ostatecznie trzeba rozkręcić całe drzwiczki, co łatwe nie jest.
Płyta indukcyjna: co prawda działa, jednak nie da się wyłączyć raz skonfigurowanego Wi-fi. Nie mówi o tym instrukcja, w sieci mnóstwo ludzi pisze o tym problemie ale rozwiązania brak. Skonfigurowałem z ciekawości dla testu, nie podejrzewając że nie da się z tego wycofać, więc przycisk Wi-Fi świeci już na stałe niepotrzebnie łącząc się z routerem.
Zmywarka: obiecująca funkcja waterwall miała nie odpuścić brudnym naczyniom, okazało się jednak że szpryca jest tak silna, że przy nieszczęśliwym ułożeniu naczyń nie wytrzymywały tego uszczelki i mieliśmy regularną powódź w kuchni. Serwis poddał się z tym tematem i ostatecznie oddał kasę za zmywarkę.
NIGDY WIĘCEJ ZAKUPÓW W TEJ FIRMIE
NIGDY WIĘCEJ ZAKUPÓW W TEJ FIRMIE! Dałem się „kupić” na szyld wielkiej marki. Zmywarka przyjechała po trzech dniach od zamówienia. Po rozpakowaniu okazało się że jest uszkodzona, ale panowie dostarczający nie zabierają i trzeba zgłaszać. Od razu zgłosiłem załączając dokumentację foto i protokół. Po dwóch dniach i kilku telefonach dostałem info że serwis przyjedzie zweryfikować czy są uszkodzenia i jakie (drzwi były mocno pogięte tak, że nawet w środku były uszkodzenia, a obudowa z boku tak odkształcona że zmywarki nie dało się wsunąć pomiędzy meble). Po kolejnych 24h zadzwoniłem do tego serwisu i kazałem się pospieszyć. Przyjechali za kolejne 24h. Protokół, dokumentacja i gość przy mnie wysłał wszystko do sklepu. Po kolejnych 24h. zadzwoniłem i usłyszałem że muszą sprawdzić czy dostali dokumenty i że ktoś się zajmie sprawą. Po 2 dniach info o wymianie. Przez dwa dni cisza i nagle rano mail że tego samego dnia przyjadą po zmywarkę. Był to piątek nie końcu o 18:00 tel. od kierowców w sprawie odbioru. Poinformowałem że nie było info czy i jak mam spakować sprzęt więc będzie nie spakowany. Panowie już nie przyjechali i nie odebrali tel. Przez weekend spakowałem to dziadostwo i w poniedziałek rano mail, że przyjadą tego samego dnia. Zabrali grata. Jest czwartek, żadnej informacji, a nowa zmywarka ma przyjechać jak stara trafi na magazyn centralny (chyba w Korei qwa!!). Zakup 15.10 dziś jest 31.10. a ja już dwa tyg bez zmywarki. Intuicja podpowiadała by skorzystać z 14 dniowego prawa zwrotu, ale nie posłuchałem. Mogłem kupić w RTV Euro AGD lub w Media Markt, to kupiłem w Samsung - sklepie dla idiotów! Never again!! Chyba skończy się w sądzie!!
EDIT!! Dziś 04.11!! przyjechała nowa, uszkodzona w podobny sposób! Tym razem nie pozwoliłem jej zostawić i panowie ją zabrali. Ten sklep to jakiś skam! UWAŻAJCIE i nie dajcie się nabrać na ładną stronkę!!
Seriwsy w Polsce maja w d....e…
Seriwsy w Polsce maja w d....e klientów bo liczy się kręcenie lodów na naprwach swoich sprzętów.
A Oledy i zmywarki Samsunga to największy szit jaki wymyslila sobie ta firma więcej nie kupię. Zmywarka zepsuła sie 3 miesiące po zakupie i 2 razy ją naprawiali i dalej cieknie a tv Oled niby och i ach i co jakiś czas sam sie wyłącza i wlacza a ekran miga. Oczywiście usterki nie da się pokazać jak akurat serwis podjedzie. Reklamacja odrzucona kilka razy. Porażka!!!
Unikajcie jak ognia tej firmy!!!!!
Przy dostawie lodówki,którą kupiłam na Samsung.pl Panowie montażyści uszkodzili mi nową szafę przy rozpakowywaniu lodówki. Składałam reklamację, ale firma zadbano ma głęboko gdzieś klienta. Montażyści się nie przyznają, bo się boją o własną dupę, a firma mi pisze, że słowo przeciwko słowu, mimo że przy montażu miałam 10 dorosłych osób w domu, którzy całe zajście widzieli. Panowie mi powiedzieli to sobie Pani zamaluje, sami wypełnili protokół i sobie poszli. Ta firma to oszuści, nie polecam. Naprawdę ludzie unikajcie jak ognia, bo przy dostawie sprzętu zdemolują wam dom i wyposażenie i nie odpowiadają za swoich pracowników. Brak profesjonalizmu. Unikajcie ich. Nie kupujcie w firmie Samsung jak ja, bo mają kontrakt podpisany z firmą Zadbano, która ma klienta gdzieś. Unikajcie jak ognia, to oszuści. Firma Samsung również zostawia klienta samego. Nie załatwia sprawy, przysyłają gości, którzy demolują mi nową szafę i nikt za to odpowiadać nie chce.Obsługa klienta fatalna. Gdyby firmie Samsung zależało na zadowoleniu klienta to wzięliby odpowiedzialność za zniszczenia, których dokonali ludzie, których sami wysyłają do domów klientów. Naprawdę nie polecam. Kupujcie w każdym innym sklepie, ale nie w tym. Jestem zażenowana zakupem, obsługą klienta, dostawą i montażem. Firma Samsung boi się na tyle opinii, że nie opublikowali mojej, a na Ceneo zablokowali możliwość ocen. Dlatego ludzie są robieni w balona, bo jak coś się stanie firma Samsung nie odpowie za nic. Wszelkie reklamacje odrzucają jak i opinie. Kup coś, my prześlemy kogoś kto wam zniszczy dom i nikt za to nie odpowie. To domena firmy Samsung. Wybielają się, że niby nie odpowiadają za transport i montaż to po co ich klientom cisną? Dlaczego klient nie może wybrać firmy, która dostarczy towar? Obsługa klienta fatalna, od początku wszyscy kłamią, że załatwią, a to tylko pic na wodę. Suma summarum człowiek potem płaci za to, że zrobił zakup na Samsung.pl a nie na Euro RTV. Media Expert czy Media Markt.
Szczerze nie radzę kupować w sklepie…
Szczerze nie radzę kupować w sklepie samsung. Obsługa to jakiś drsmat. Zamówiłem 98" telewizor. Dotarł uszkodzony!!! Na zwrot kasy czekam już prawie 2 miesiące!!! Sprawę skierowałem do Rzecznika i radcy prawnego, wysłałem wezwanie przedsadowe i nadal cisza!
Inny zamówiony towar nie przychodni na czas!!! To jakiś absurd! Zero poszanowania klienta. Sprawa nadaje się do mediów!!!
Samsung a raczej Shaisung
W nowym domu kupiliśmy wszystkie sprzęty Samsunga i był to najwiekszy błąd. Wszystko się zepsuło, chyba tylko pralka jedyna bez naprawy. Widząc jaki to złom przedłużyliśmy gwarancje. Zmywarka już 6 raz w naprawie... Nigdy więcej agd samsung...
Samsung Phone S20+
Firstly I have bought Samsung products for a very long time and they have always been excellent and one time a problem..and it was sorted right away.SOOOO I deceided to replace my Apple phone to a Samsung..all very good and have been very pleased with it.Suddenly last week I had to scan something and I now have a pink line from the top to base..told by two companies including Samsung that happens sometimes when scanning!! It will cost $400 dollars to replace the screen. If this isnt a design fault I dont know what is. I will not use that product again if this is the answer.I am an older woman and treat my phone well.
Nie polecam tego producenta
Nie polecam tego producenta. Nie dba w ogóle o swoich klientów. Procedura gwarancyjna to kpina. Ponad miesiąc czekałam na odpowiedź producenta odnośnie reklamowanego sprzętu, który padł po roku użytkowania. Po telefonie do nich, okazało się, że zgłoszenie się zawieruszyło i zapomnieli odpowiedzieć. Rzekomo w trybie pilnym miała zostać naprawiona usterka. Jednak nadal ze strony producenta cisza, bo zapomnieli ponowić zgłoszenie. Po wielu telefonach w końcu wysłali cześć zamienna, jednak przez pomyłkę inna. Także przez kilka miesięcy sprzęt wyłączony z użytkowania, a usterka do tej pory nie usunięta. Porażka.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.