Od ponad miesiąca bez pralko-suszarki i bez pieniędzy. Przywieźli szrota uszkodzonego! Teraz nagle nie mają na magazynie, żeby wymienić. W marketach nagle obniżka ceny na Bespoke pralko-suszarki.... Se mer
Det här tycker kunderna
Produkty tej „marki” przychodzą uszkodzone lub z wadami kontakt z Samsung Polska nie istnieje przekierowanie na stronę gdzie AI pisze informacje i wskazują nr telefonów które wg komunikatu są trwale w... Se mer
Bardzo profesjonalna obsługa. Błyskawiczna wysyłka, w bezpiecznym opakowaniu. Towar najwyższej jakości. Wszystko na najwyższym poziomie cena, dostawa, obsługa. Oby wszystkie sklepy tak dobrze funkcjo... Se mer
Ekran się złamał. Poprosiłem o jak najszybszą naprawę zwrot pieniędzy lub zamianę na prostego nie składanego flipa czyli s25. Stwierdzili że to nadmierne koszty. A telefon naprawiali ponad miesiąc, t... Se mer
SAMSUNG TO FIRMA NIE RZETELNA I NIE POLECAM…
Firma Samsung- telefony gorszej jakości i nie polecam !! od zakupu na raty dwóch tel na Firmę jeden był od początku wadliwy co zgłaszałam w ORANGE , która działa na nie korzyść klienta zapomniała nawet ubezpieczyć telefonów a jestem z nimi ponad 20 lat a zawsze ubezpieczałam SZOK i nikt za nic nie odpowiada po prostu im przykro, że straciłam 5 tyś !!! SAMSUNG -pomimo pisma które dołączyłam że nie mogę zamówić towaru dzwoniąc pod jeden nr z 10 razy( a było ich dużo dziennie) ,często nie słyszałam rozmówcy lub telefon się samoistnie rozłaczał aż w końcu Hurtowi sprzedawcy nie odbierali telefonów odemnie (utrudniony kontakt przez wadliwy telefon od jego zakupu ) także traciłam finansowo brakiem możliwości zatowarowania mojej Firmy, W SAMSUNG nawet moje pisma gdzie opisywałam problem z telefonem ignorowali wymyślali swoje wady np. brak dzwonka ,jakość rozmów NO SZOK bo rozmów nie było a o dzwonku nie pisałam JEST TO OSZUSTWO !!!!!!!
Polecam Samsunga pralka suszarka są…
Polecam Samsunga pralka suszarka są mega ubrania są bardzo miłe w dotyku.
jakość sprzętu bardzo dobra
jakość sprzętu bardzo dobra, ale jakość obsługi klienta pozostawia wiele do życzenia.
kupiłem telewizor od samsunga i jestem…
kupiłem telewizor od samsunga i jestem pod wrażeniem jakości obrazu, mega jest, ale daję 4 gwiazdki bo cena w porównaniu do konkurencji trochę wysoka. No ale jakość jest.
do perfekcji duzo brakuje ale nie jest…
do perfekcji duzo brakuje ale nie jest az tak źle.
Smartfon s10
Posiadam od zawsze telefony marki samsung oraz telewizor. Smartfony są proste w obsłudze oraz funkcjonalne. Od 6 lat jestem posiadaczką samsunga s10 oraz(od grudnia 2024) A05s. I moim skromnym zdaniem s10 jest dla mnie najlepszym smartfonem i będę w jego posiadaniu tak długo jak będzie mi działał.
Świetne lodówki
Nie kupujcie sprzętu AGD z montażem
Samsung korzysta z firmy Rohling Suus, której technicy nie mają pojęcia o montażu. Czekałem po dostawie lodówki do zabudowy 2 tygodnie by pojawił się ktoś co coś potrafi. Firma Rohling Suus próbowała udowodnić, że się nie da i mam sobie wezwać stolarza. W końcu przyjechał technik myślący i wystarczyło wypoziomować lodówkę a nie rozkręcać zawiasy. Tragedia.
Ten sklep internetowy to dramat!
Ten sklep internetowy to dramat!
Zamówiłem całe AGD w maju 2025 lodówka przyszła uszkodzona zgłosiłem sprawę , proponowali jakieś śmieszne vouchery, nie zgodziłem się chce nową lodówkę. Jest 9 lipiec sprawa dalej trwa, sklep za magazyn nie odpowiada że tak długo wysyła nową lodówkę. Porażka nie kupujcie tam !!! Oczywiście połączenia do firmy są Premium wydałem 150 zł żeby dowiedzieć się że firma Samsung nic nie wie , wysłali kuriera po odbiór starej uszkodzonej lodówki pod zły adres 2 razy !! 400 km od mojego adresu !! Robią ludzi w konia nie można się połączyć obsługa serwisu tylko do konsultantów a oni nic nie widzą oczywiście , wciskają ciemnotę że zaznacza sprawa priorytetowa a to nic nie daje czekam już prawie 2 miesiące , jak żyć bez lodówki !!! Dramat !!!
NIE KUPUJCIE TV firmy SAMSUNG
ZAKUPIŁEM W MATRIXMEDIA TV Samsung QE75QN91BATXXH 2 lata temu.
Zgłosiłem po pół roku , że oglądając filmy w trybie FILM lub FILM MAKER na twarzach są żółte plamy i nie da się tego oglądać.
Zadzwoniłem na infolinię umówiłem się na oddzwonienie i sprawdzenie na konkretną datę i godzinę , oczywiście nikt nie zadzwonił do mnie po kolejnych kilku moich interwencjach umówiono mi autoryzowany serwis .
Przyjechał serwis stwierdził , że wie o co chodzi nie da się tego naprawić -i muszą wysłać do decyzji centrali Samsung oni tylko wysłali zdjęcia ustawień .
Uzyskałem po prawie 2 miesiącach odpowiedź z centrali samsung przekazaną przez serwis ,że nie jest to wada tylko cecha tego telewizora !!!
Tam chyba pracują jacyś wariaci - ALE PO PROSTU NA MAXA OLEWAJĄ KLIENTA !!!!
W internecie znalazłem już informacje że ktoś zgłaszał już taki problem i po wymianie matrycy zwrócili mu pieniądze - ALE MNIE OLALI.
Poniżej jest informacja jaką dostałem :
Z uzyskanych informacji ze strony Autoryzowanej Placówki Serwisowej oraz działu Wsparcia Technicznego firmy Samsung wynika, iż zgłaszane przez
Pana zjawisko w postaci „żółtych przebarwień” nie jest wadą a cechą urządzenia. Telewizor jest w pełni sprawny. Tryby Film oraz Filmmaker umożliwiają
oglądanie filmów i programów TV, z jakością, w jakiej są nagrywane i realizowane przez twórców. Mogą się one znacznie różnić od trybów standardowego
i dynamicznego.
NIE KUPUJCIE TELEWIZORÓW MARKI SAMSUNG BO JAK COŚ SIĘ DZIEJE TRZEBA IŚĆ DO SĄDU ABY WALCZYĆ O SWOJE ONI MAJĄ GDZIEŚ KLIENTA !!!!
Jestem głęboko rozczarowana poziomem…
Jestem głęboko rozczarowana poziomem obsługi klienta w sklepie internetowym Samsung. Zakup piekarnika dokonałam bezpośrednio na oficjalnej stronie producenta, oczekując profesjonalnego podejścia i poszanowania praw konsumenta. Niestety, rzeczywistość okazała się zupełnie inna.
W momencie, gdy pojawił się problem z produktem i chciałam skorzystać z przysługujących mi ustawowych praw, zostałam potraktowana z całkowitą obojętnością. Mimo że zakup został dokonany bezpośrednio u producenta, kilkukrotnie odesłano mnie „do sprzedawcy”, jakby firma nie chciała przyjąć żadnej odpowiedzialności. W odpowiedziach brakowało konkretów, chęci rozwiązania sprawy, a co gorsza – szacunku wobec klienta.
Kontakt z obsługą klienta był nie tylko niepomocny, ale wręcz frustrujący i nieprofesjonalny. Zamiast realnej pomocy, otrzymywałam zdawkowe formułki i unikanie odpowiedzi. Czułam się ignorowana, a moje prawa – zlekceważone.
Taka postawa jest niedopuszczalna w przypadku renomowanej marki, która powinna świecić przykładem. Niestety, z mojej perspektywy Samsung pokazał brak odpowiedzialności i całkowity brak szacunku dla klienta. Zdecydowanie nie polecam zakupów przez oficjalny sklep internetowy Samsung, jeśli zależy komuś na uczciwej i rzetelnej obsłudze po sprzedaży.
Ten sklep omijać szerokim łukiem
Ten sklep omijać szerokim łukiem, nie otrzymałem dowodu zakupu o jaki prosiłem, dodatkowo montaż i wniesienie to jakaś porażka, nic nie wiedzą i nie znają się na sprzęcie. Jestem bardzo niezadowolony. Ogólnie cały zakup to jedna wielka strata dla mnie. Nie polecam.
Samsung Galaxy s23 ultra dziadostwo
Kupiłem telefon Samsung Galaxy S23 ultra
SM-S918BZKDEUE
Prawie za 7000 zł telefon był w wodzie niecałą minutę działał pierwszego dnia drugiego dnia też działał tylko wyskakiwał błąd aparatów na drugi dzień go zawiozłem do serwisu do Samsunga oni powiedzieli że telefon był rozszczelniony dlatego się zalał i pan w Samsungu sama mi powiedział za telefon nie może być w wodzie powyżej 30 minut i pani z Media expert tak samo mi to samo powiedziała okazało się że chcą żebym zapłacił 3612 zł za naprawę telefonu to ja go odbiorę bez naprawy ale żądam żeby się włączał bo dotyk działał i pani w Samsungu sama go włączyła sama go wyłączyła i wszystko działała oprócz aparatu bo wyskakiwał błąd to po co piszą że telefon jest wodoodporny jak nie jest wodoodporny na internecie znalazłem część do aparatów i aparaty za 400 zł i to wystarczyło tylko było wymienić nie polecam Samsunga zmieniam na nowy model na Motorolę bo kolega ma i go chwali wsadził go do umywalki do wody i działa normalnie do tej pory zastanówcie się dobrze nad zakupem samsunga
Model lodówki Samsung okazał się…
Model lodówki Samsung okazał się głośniejszy niż inne egzemplarze tego samego typu. Sprężarka generuje dźwięk, który jest wyraźnie słyszalny i przeszkadzający w codziennym użytkowaniu. Pomimo zgłoszenia problemu i wizyty serwisowej, producent nie zaoferował żadnego rozwiązania. Produkt nie spełnia oczekiwań dotyczących komfortu akustycznego
Masakra
Masakra, jakikolwiek kontakt z działem obsługi, promocje, to jest tragedia. Marnotractwo czasu (spedziłam x godzin wyjaśniając problematyczne sytuacje).
Pani z Infolinii ma złota zasadę wylaczyć i właczyć zmywarkę.
Nie polecam kupować nic tej marki. Są to oszuści i tyle.
Odradzam zakup telefonów
Odradzam zakup telefonów. Po pół roku padł. Serwis ustawiony na odrzucanie . Przyczyna najlepsze „zalanie”(nie prawda) Nie do udowodnienie. Hihi
I would never recommend a samsung…
I would never recommend a samsung microwave. Purchased on 11/05/23, the defective product was in for repair three times. It has now stopped working 12 days after the expiration of the warranty. Absolute garbage product.
the model number is ME6144ST
Pralka za 2,5tyś zaczęła rdzewieć i cieknie z niej woda spod drzwiczek…
Pralka za 2,5 tyś zaczęła rdzewieć po kilku miesiącach. Próbowano mi wmówić, że to przez uszkodzenie mechaniczne,które jest moją winą.
Ostatecznie,front wymienili.
Dodatkowo po kilku miesiącach użytkowania zaczęła wyciekać woda spod drzwiczek. Wymienili kołnierz,mimo że serwisant nie znalazł na nim uszkodzeń, a problem pozostał.
Dzis mój nerw osiągnął apogeum.
Wmówiono mi ,że na kołnierzu ,tym nowym jest uszkodzenie mechaniczne i odmowa naprawy na gwarancji. To co uznali za uszkodzenie na podstawie zdjęć im wysłanych,było zwykłym śladem po zacieku bądź brudem. Nie czyściłam, żeby to było dobrze widoczne. Dziś przetarłam to ścierką i to ich "uszkodzenie" cudownie zniknęło.
Walczę dalej. Nigdy więcej AGD z Samsunga!
Rdzewieje I gnije na gwarancji
Rdzewieje I gnije na gwarancji. Serwis nie uznaje reklamacji. Walka z wiatrakami. Szkoda pieniędzy i nerwów. Omijajcie
Odradzam wszystkim ten telefon
Odradzam wszystkim ten telefon. Drugi raz trafia do naprawy za pierwszym razem uszkodzony wyświetlacz od składania. Drugi raz uszkodzone obramowanie od składania co robi serwis "uszkodzenie mechaniczne" to co mam go nie składać czy co ? ! ! ! Największy badziew ! ! ! Samsung weźcie na klatę że wypuszczacie szajs i chociaż naprawiajcie go ludziom !
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.