dwa klikniecia i mam pyszne jedzonko dowiezione pod dom, jak jest jakis problem z restauracja rozwiazujecie go od reki, zwroty gotówki bez problemowe, dostarczacie usługę którą obiecujecie i robicie t... Se mer
Företaget har svarat
Tragedia kłamstwa i oszustwa niepolecam Pyszne pl napisało mi ze restauracja Mc donalds anulowała zamowienie i nie dostarcza mi ponieważ nie mają produktów do wykonania zamówionego jedzenia Po ot... Se mer
Företaget har svarat
Nie dostałem zamowienia oplaconego a kurier zostawił jedzenie na wycieraczce. Ktos mi je zwinął. Kurier nie dzwonił nie dał informacji. Ja w domu czekałem , nie dostałem jedzenia ani kasy. Czy ktoś za... Se mer
Företaget har svarat
Zamówienie było opłacone z góry nie otrzymałam jedzenia a na stronie wyskoczyło że jedzenie zostało dostarczone. po kontakcie z kurierem otrzymałam informację że jedzenie zostało utylizowane i było z... Se mer
Företaget har svarat
Zamów jedzenie online wybierając spośród ponad 6500 restauracji! Po prostu wejdź na stronę Pyszne.pl lub skorzystaj z naszej aplikacji. Możesz zapłacić tak, jak lubisz – gotówką lub online wybierając PayU, PayPal, czy kartę kredytową.
Skrivet av företaget
Wrocław, Polen
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Kompletny brak pomocy co do zamowienia nie zostało dostarczone ono na czas mimo tego nie mogłem anulowac ani zarzadac zwrotu pieniedzy

Svar från Pyszne.pl
Dają kod zniżkowy a przy płatności BLIK i przełączeniu na aplikację banku ich aplikacja się wyłącza, za kolejną próbą wyświetla ze zniżką już wykorzystana. Pomoc nie istnieje. NIE POLECAM KORZYSTAĆ Z ICH USŁUG

Svar från Pyszne.pl
Dostałem odpowiedź od "pysznego" do mojego wcześniejszego komentarza i sadze że tego komentarza nikt nie przeczytał. :( DNO
Zamówiliśmy pizza 2x i frytki, 3x sosy
A dostaliśmy 1 i jeszcze dostawa miała być o 20:01 a była 20:30

Svar från Pyszne.pl
Zamówienie nie dojechało. Straciłam 115 zł pyszne.pl nie poczuwa się do odpowiedzialności a restauracja spycha na pośrednika. Nie chca zwrócić pieniedzy. Nie jest to mała kwota. Nigdy wiecej. Lepiej zamawiać z Glovo.

Svar från Pyszne.pl
anulowano mi zamówienie, dostałam zwrot pomniejszony o zapłacony z góry napiwek. Od miesiąca piszę, składam reklamacje - cisza i lekceważenie. I nie chodzi o kwotę, bo to drobiazg, ale o zasadę - łamanie własnego regulaminu, prawa i traktowanie klienta. Pisałam kilka razy na maila kontakt pyszne.pl, info pyszne.pl, dostałam tylko potwierdzenie, że zajmiecie się sprawą :) słabo się zajęliście.
Edit: odpowiedz bota mnie nie satysfakcjonuje :) słabe to.

Svar från Pyszne.pl
Kiedyś jedzenie to była petarda, dużo gorsza jakość i smak :(

Svar från Pyszne.pl
Zostałam oszukana i okradziona, czekałam na zamówienie ponad trzy godziny, pracownicy cały czas zmieniali wersje zdarzeń po czym nagle usłyszałam że zamówienie zostało przeze mnie odebrane, nikomu nie polecam napewno już nie skorzystam, po opiniach widzę że to dosyć częste, zwykli oszuści

Svar från Pyszne.pl
Zamówienie oznaczone jako dostarczone nigdy nie dotarło, reklamacja tylko z chatbotem i w sumie nie wiadomo czy została przyjęta i co dalej, później przychodzi mail ze zwrócą pieniądze w ciągu 5 dni mija 12 dni pieniedzy nie ma a od chatbota mozna tylko uzyskac info że zworty są procesowane 5 dni...

Svar från Pyszne.pl
czekanie po 40 minut na zatwierdzenie zamowienia przez restauracje, alb lepiej bo tez tak było 4,5 godziny czkenaie na zamówienie z rest oddalonej o 800m. Problem z supportem ai bo nie da sie nic załatwić.
nie polecam tej aplikacji, dla zdrowia wygody i zaoszczędzonego czasu zamawiajcie ludzie z uber eats

Svar från Pyszne.pl
Ceny za dostawę z kosmosu, 18 zł za 1000metrów.
Dostawy trwają minimum godzinę, czasem do 4. Wszystko zimne, z botem pyszne dogadać się nie idzie. Porażka, WOLT bije Was na głowe już o glovo nie mówiąc

Svar från Pyszne.pl
Nie polecam. Pobierają prowizję, więc w przypadku problemu chcę rozmawiać z człowiekiem a nie botem. Ale klient jest najmniej ważny, skoro już prowizję zapłacił... Czat z botem nie rozwiązuje żadnego problemu, same głupie teksty że scenariusza. Bot nie podejmie przecież decyzji. Z konsultantem też mnie nie połączył bo było to niemożliwe...
Kiedy zrozumiecie że ludzie nie chcą sztucznej inteligencji w obsłudze klienta? Zatrudniajcie ludzi, a nie boty!!!

Svar från Pyszne.pl
Korzystałam z pyszne.pl bardzo często, ale ostatnio już dwa razy pod rząd moje zamówienie zaginęło. Zamówienie opłaciłam i go nie dostałam! Co więcej, restauracja nawet nie otrzymała moich zamówień. Zero wsparcia, bot na stronie tylko pisze, że restauracja nie odebrała zamówienia. Więcej już nie zamówię na pyszne.pl. Uważajcie, bo tylko stracicie pieniądze!

Svar från Pyszne.pl
Nie polecam pyszne pl. na początku pomimo informacji od restauracji że jedzenie będzie za 1,5 h. Przez 50 min pokazuje że będzie 50 min wcześniej, mija ten czasa oni piszą że jeszcze 51 min, to wielkie kłamstwo i oszustwo

Svar från Pyszne.pl
Bardzo słaba aplikacja, tragicznie funkcjonuje, zero wsparcia w przypadku problemów z zamówieniem, dla nich nie ma problemu czy dostawca będzie po 5 godzinach czy 24, bo przecież finalnie był pod adresem :D zwrot pieniedzy? zapomnij, oni musza zapytać o zgode restauracji która nie potrafi dostarczyc w przyzwoitym czasie jedzenia. za nic nie biorą odpowiedzialności, ale za to zawsze możesz popisać z botem XD
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.