Pyszne.pl Omdömen

4 637
TrustScore 2.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

dwa klikniecia i mam pyszne jedzonko dowiezione pod dom, jak jest jakis problem z restauracja rozwiazujecie go od reki, zwroty gotówki bez problemowe, dostarczacie usługę którą obiecujecie i robicie t... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Tragedia kłamstwa i oszustwa niepolecam Pyszne pl napisało mi ze restauracja Mc donalds anulowała zamowienie i nie dostarcza mi ponieważ nie mają produktów do wykonania zamówionego jedzenia Po ot... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Nie dostałem zamowienia oplaconego a kurier zostawił jedzenie na wycieraczce. Ktos mi je zwinął. Kurier nie dzwonił nie dał informacji. Ja w domu czekałem , nie dostałem jedzenia ani kasy. Czy ktoś za... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zamówienie było opłacone z góry nie otrzymałam jedzenia a na stronie wyskoczyło że jedzenie zostało dostarczone. po kontakcie z kurierem otrzymałam informację że jedzenie zostało utylizowane i było z... Se mer

Företagsinformation

1. Online-matbeställning

Skrivet av företaget

Zamów jedzenie online wybierając spośród ponad 6500 restauracji! Po prostu wejdź na stronę Pyszne.pl lub skorzystaj z naszej aplikacji. Możesz zapłacić tak, jak lubisz – gotówką lub online wybierając PayU, PayPal, czy kartę kredytową.

Skrivet av företaget

Najchętniej wybierany serwis do zamawiania jedzenia online.
Brak ukrytych kosztów

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(4 637)

363 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Kompletny brak pomocy co do zamowienia…

Kompletny brak pomocy co do zamowienia nie zostało dostarczone ono na czas mimo tego nie mogłem anulowac ani zarzadac zwrotu pieniedzy

27 maj 2026

Svar från Pyszne.pl

Przykro nam, że pojawił się problem z Twoim zamówieniem. W razie pytań lub wątpliwości możesz się z nami skontaktować na bieżąco przez czat (klikając w aplikacji "Uzyskaj pomoc"), na Facebooku lub mailowo na kontakt@pyszne.pl (mailto:kontakt@pyszne.pl) - chętnie pomożemy!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dają kod zniżkowy a przy płatności BLIK…

Dają kod zniżkowy a przy płatności BLIK i przełączeniu na aplikację banku ich aplikacja się wyłącza, za kolejną próbą wyświetla ze zniżką już wykorzystana. Pomoc nie istnieje. NIE POLECAM KORZYSTAĆ Z ICH USŁUG

31 maj 2026

Cześć Łukasz,

dziękuję za zgłoszenie dotyczące kodu rabatowego.

Bardzo przykro mi z powodu zaistniałej sytuacji.

Widzę, że Twój kupon  jest czasowo zablokowany, ale bez obaw! Za maksymalnie 24h będzie ponownie gotowy do użycia.

W przyszłości ważne, aby nie cofać się w trakcie składania zamówienia, bo powoduje to blokadę kuponu rabatowego - to samo dzieje się gdy zamówienie zostało anulowane bądź doszło do błędu. Po tym czasie możesz zamówić ze swojego ulubionego lokalu używając kodu, w kombinacji z płatnością online.

Pamiętaj, że w naszym Centrum Pomocy (https://www.pyszne.pl/obsluga-klienta) zawsze znajdziesz odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania i jest dla Ciebie dostępne o dowolnej porze.

Pozdrawiam
Weronika

Zamówiliśmy pizza 2x i frytki

Zamówiliśmy pizza 2x i frytki, 3x sosy
A dostaliśmy 1 i jeszcze dostawa miała być o 20:01 a była 20:30

23 maj 2026

Cześć Tymek,

dziękuję za kontakt!

Bardzo chętnie zajmę się Twoim zgłoszeniem - zanim jednak będzie to możliwe potrzebuję więcej szczegółów:

- Czy mogłabym poprosić o numer zamówienia którego dotyczy to zgłoszenie?

Jak tylko doślesz komplet informacji zajmę się rozwiązaniem jak najszybciej!

Pamiętaj, że w naszym Centrum Pomocy (https://www.pyszne.pl/obsluga-klienta) zawsze znajdziesz odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania i jest ono dla Ciebie dostępne o dowolnej porze.

Trzymaj się!
Maja

Zamówienie nie dojechało

Zamówienie nie dojechało. Straciłam 115 zł pyszne.pl nie poczuwa się do odpowiedzialności a restauracja spycha na pośrednika. Nie chca zwrócić pieniedzy. Nie jest to mała kwota. Nigdy wiecej. Lepiej zamawiać z Glovo.

21 maj 2026

Svar från Pyszne.pl

Cześć Katarzyna! Daj nam proszę znać o szczegółach sytuacji pod adresem kontakt@pyszne.pl, lub w wiadomości prywatnej na naszych social mediach - postaramy się wyjaśnić sprawę i pomóc!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

anulowanie zamówienia i brak zwrotu napiwku

anulowano mi zamówienie, dostałam zwrot pomniejszony o zapłacony z góry napiwek. Od miesiąca piszę, składam reklamacje - cisza i lekceważenie. I nie chodzi o kwotę, bo to drobiazg, ale o zasadę - łamanie własnego regulaminu, prawa i traktowanie klienta. Pisałam kilka razy na maila kontakt pyszne.pl, info pyszne.pl, dostałam tylko potwierdzenie, że zajmiecie się sprawą :) słabo się zajęliście.
Edit: odpowiedz bota mnie nie satysfakcjonuje :) słabe to.

27 april 2026

Svar från Pyszne.pl

Cześć Anna! Bardzo mi przykro z powodu napotkanych trudności. Rozumiem, że nie takiego doświadczenia oczekiwałaś. Skoro wysłałaś już nam wiadomość na maila, to z pewnością sprawę rozwiążemy. Zgłoszenia rozwiązujemy w kolejności ich otrzymania, ale mam nadzieję, że uda się to załatwić jak najszybciej

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Kiedyś jedzenie to była petarda

Kiedyś jedzenie to była petarda, dużo gorsza jakość i smak :(

19 maj 2026

Svar från Pyszne.pl

Cześć Marta! Bardzo mi przykro z powodu tej sytuacji 😞 Zachęcam do wystawienia opinii bezpośrednio na profilu restauracji, w której złożyłaś zamówienie - Twoje uwagi na pewno będą cenne dla pracowników lokalu!

Zostałam oszukana i okradziona

Zostałam oszukana i okradziona, czekałam na zamówienie ponad trzy godziny, pracownicy cały czas zmieniali wersje zdarzeń po czym nagle usłyszałam że zamówienie zostało przeze mnie odebrane, nikomu nie polecam napewno już nie skorzystam, po opiniach widzę że to dosyć częste, zwykli oszuści

17 maj 2026

szybko

szybko, sprawnie, smacznie

13 maj 2026

Svar från Pyszne.pl

Dziękujemy za ocenę! Zachęcamy również do wystawienia opinii bezpośrednio na profilu restauracji, w której złożyłaś zamówienie - pracownicy lokalu na pewno docenią miłe słowa! 😊

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Nie da sie uzyskać zwrotu za niezrealizowane zamówienie.

Zamówienie oznaczone jako dostarczone nigdy nie dotarło, reklamacja tylko z chatbotem i w sumie nie wiadomo czy została przyjęta i co dalej, później przychodzi mail ze zwrócą pieniądze w ciągu 5 dni mija 12 dni pieniedzy nie ma a od chatbota mozna tylko uzyskac info że zworty są procesowane 5 dni...

7 april 2026

Cześć Aneta,

dziękuję za kontakt!

W tym celu potrzebuję numeru zamówienia, numeru telefonu lub adresu e-mail, który został użyty do złożenia zamówienia.

Jak tylko doślesz komplet informacji zajmę się rozwiązaniem jak najszybciej!

Trzymaj się!
Sofiia

Jeden wielki przekręt

czekanie po 40 minut na zatwierdzenie zamowienia przez restauracje, alb lepiej bo tez tak było 4,5 godziny czkenaie na zamówienie z rest oddalonej o 800m. Problem z supportem ai bo nie da sie nic załatwić.
nie polecam tej aplikacji, dla zdrowia wygody i zaoszczędzonego czasu zamawiajcie ludzie z uber eats

11 maj 2026

Svar från Pyszne.pl

Cześć! Bardzo mi przykro z powodu tej sytuacji 😞 W przypadku trudności z rozwiązaniem sprawy przez naszego bota, skontaktuj się z nami pod adresem kontakt@pyszne.pl, lub w wiadomości prywatnej na naszych social mediach - postaramy się wyjaśnić sprawę!

****

szybko, bez problemów i pysznie

11 maj 2026

Cześć Krzysztof,

dziękujemy za poświęcenie czasu na ocenę naszych usług. Bardzo się cieszymy z Twojego zadowolenia.

Chcemy również podziękować za opinię. Jest ona dla nas niezwykle cenna. Zawsze szukamy sposobów na ulepszenie naszych usług, aby następnym razem było jeszcze lepiej!

Doceniamy Twoje uwagi i z niecierpliwością czekamy na kolejne zamówienie!

Jeśli potrzebna jest pomoc w innej kwestii, zapraszamy do sekcji FAQ w naszym Centrum Pomocy (https://www.pyszne.pl/obsluga-klienta) w aplikacji lub na stronie internetowej.

Pozdrawiam,

Weronika

Fatalna usługa

Ceny za dostawę z kosmosu, 18 zł za 1000metrów.
Dostawy trwają minimum godzinę, czasem do 4. Wszystko zimne, z botem pyszne dogadać się nie idzie. Porażka, WOLT bije Was na głowe już o glovo nie mówiąc

10 maj 2026

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Nie chcę rozmawiać z botem

Nie polecam. Pobierają prowizję, więc w przypadku problemu chcę rozmawiać z człowiekiem a nie botem. Ale klient jest najmniej ważny, skoro już prowizję zapłacił... Czat z botem nie rozwiązuje żadnego problemu, same głupie teksty że scenariusza. Bot nie podejmie przecież decyzji. Z konsultantem też mnie nie połączył bo było to niemożliwe...
Kiedy zrozumiecie że ludzie nie chcą sztucznej inteligencji w obsłudze klienta? Zatrudniajcie ludzi, a nie boty!!!

Zero wsparcia z pyszne.pl

Korzystałam z pyszne.pl bardzo często, ale ostatnio już dwa razy pod rząd moje zamówienie zaginęło. Zamówienie opłaciłam i go nie dostałam! Co więcej, restauracja nawet nie otrzymała moich zamówień. Zero wsparcia, bot na stronie tylko pisze, że restauracja nie odebrała zamówienia. Więcej już nie zamówię na pyszne.pl. Uważajcie, bo tylko stracicie pieniądze!

Nie polecam pyszne pl

Nie polecam pyszne pl. na początku pomimo informacji od restauracji że jedzenie będzie za 1,5 h. Przez 50 min pokazuje że będzie 50 min wcześniej, mija ten czasa oni piszą że jeszcze 51 min, to wielkie kłamstwo i oszustwo

Svar från Pyszne.pl

Przykro nam, że długo czekałeś na swoje zamówienie. Czas widoczny przy nazwie restauracji jest czasem uśrednionym, wyliczanym przez system na podstawie ocen osób, które składały zamówienie w tym lokalu. Czas realny jest wyznaczany przez restaurację. Może mieć na niego wpływ wiele czynników - liczba zamówień, odległość, ruch w mieście.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Tragiczne funkcjonowanie całego systemu zamowien

Bardzo słaba aplikacja, tragicznie funkcjonuje, zero wsparcia w przypadku problemów z zamówieniem, dla nich nie ma problemu czy dostawca będzie po 5 godzinach czy 24, bo przecież finalnie był pod adresem :D zwrot pieniedzy? zapomnij, oni musza zapytać o zgode restauracji która nie potrafi dostarczyc w przyzwoitym czasie jedzenia. za nic nie biorą odpowiedzialności, ale za to zawsze możesz popisać z botem XD

7 maj 2026

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.