dwa klikniecia i mam pyszne jedzonko dowiezione pod dom, jak jest jakis problem z restauracja rozwiazujecie go od reki, zwroty gotówki bez problemowe, dostarczacie usługę którą obiecujecie i robicie t... Se mer
Företaget har svarat
Tragedia kłamstwa i oszustwa niepolecam Pyszne pl napisało mi ze restauracja Mc donalds anulowała zamowienie i nie dostarcza mi ponieważ nie mają produktów do wykonania zamówionego jedzenia Po ot... Se mer
Företaget har svarat
Nie dostałem zamowienia oplaconego a kurier zostawił jedzenie na wycieraczce. Ktos mi je zwinął. Kurier nie dzwonił nie dał informacji. Ja w domu czekałem , nie dostałem jedzenia ani kasy. Czy ktoś za... Se mer
Företaget har svarat
Zamówienie było opłacone z góry nie otrzymałam jedzenia a na stronie wyskoczyło że jedzenie zostało dostarczone. po kontakcie z kurierem otrzymałam informację że jedzenie zostało utylizowane i było z... Se mer
Företaget har svarat
Zamów jedzenie online wybierając spośród ponad 6500 restauracji! Po prostu wejdź na stronę Pyszne.pl lub skorzystaj z naszej aplikacji. Możesz zapłacić tak, jak lubisz – gotówką lub online wybierając PayU, PayPal, czy kartę kredytową.
Skrivet av företaget
Wrocław, Polen
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Pyszne.pl jest znana i ceniona , dla mnie pysze.pl jest wygodne szybkie łatwe zawsze zamawiam z lokalnych restauracji, nigdy nie miałem problemu z aplikacją czy z obsługą klienta,przejrzysta aplikacja ktorą polecam z całym sumieniem.. pozdrawiam zespół 👍😁

Svar från Pyszne.pl
Niedość że w większości miejsc w swoim mieście trzeba płacić za dostawę to jeszcze pysznepl odprowadza prowizję już lepiej samemu się przejść i zamówić jedzenia niż płacić pieniądze za które można sobie kupić jeszcze coś do jedzenia

Svar från Pyszne.pl
Zamówienie nie zostało dostarczone chociaż w aplikacji było odznaczone że zostało dostarczone pizza hut.

Svar från Pyszne.pl
Przy każdej restauracji powinna być informacja czy restauracja dowozi swoim pojazdem czy wynajmuje firmę i jaką. To bardzo dużo zmienia jeśli chodzi o jakość posiłku. A przynajmniej podział na dowóz własny i dowóz przez wynajmowaną firmę.

Svar från Pyszne.pl
Pyszne.pl, w przypadku skorzystania z payback.pl najpierw nalicza punkty, aby po kilku dniach je anulować.

Svar från Pyszne.pl
Czyste złodziejstwo - po raz kolejny informacje o dostarczonym posiłku pod drzwi z powodu braku kontaktu. Co jest kłamstwem - brak sygnału, brak przesyłi, brak zdjecia potwierdzjącego dostawę. i jej pozostawienie.

Svar från Pyszne.pl
I had a very disappointing experience with Pyszne.pl.
I ordered a birthday cake as a surprise for my friend in Poland. The recipient never received the order. I was later told that the courier could not reach anyone and that the order was left near the building, then marked as delivered.
In my opinion, leaving food somewhere near an apartment building without handing it to the recipient is not a completed delivery. The order cost around 80 PLN, plus service/delivery fees, and the birthday surprise was completely ruined.
When I contacted customer service, I was told that the restaurant refused the refund and that Pyszne.pl could not refund me without the restaurant’s approval. I was also told to contact the restaurant directly, even though I do not speak Polish well enough to dispute this by phone.
I placed and paid for the order through Pyszne.pl, so I expected the platform to help resolve the issue instead of simply shifting responsibility to the restaurant/customer.
Very disappointing customer service. I would think twice before ordering through Pyszne.pl again.

Svar från Pyszne.pl
Zamówienie nie dostarczone, a status jest ze niby dostarczone. Nie da sie skontaktować telefonicznie z czlowiekiem, ktory pomoze, bo nie mają nawet takiej możliwości. Czat (Bot) nie pomaga i nie pozwala na kontakt z agentem. Totalnie nie polecam- w mailu napisali, ze zamówienie dotrze jeszcze (kurier juz byl pod blokiem) I mamy KOLEJNE napisać jeśli bedzie opóźnienie.
Edit: napisali ze w aplikacji zamówienie zostało dostarczone i nie zwrócą środków. Nie mam ani pieniędzy ani jedzenia.

Svar från Pyszne.pl
Zamówienie zostało złożone o 19:33. Podczas składania zamówienia deklarowany czas dostawy wynosił 25–50 minut. Po chwili, po sprawdzeniu trackingu, okazało się nagle, że dostawa przewidywana jest dopiero na 21:30. Po kontakcie telefonicznym z restauracją otrzymaliśmy informację, że jedzenie powinno dotrzeć około 21:00. Ostatecznie kierowca przyjechał dopiero o 21:40, czyli ponad 2 godziny od momentu złożenia zamówienia.
Tak długi czas oczekiwania, kompletnie niezgodny z deklaracją podczas zamawiania, jest po prostu nieakceptowalny. Gdyby od początku podano realny czas dostawy, można byłoby podjąć świadomą decyzję. Niestety bardzo słabe doświadczenie.

Svar från Pyszne.pl
Zamówienie nie spełniało moich oczekiwań, jedzenie wylądowało w koszu a firma umyła ręce. Nigdy więcej nie skorzystam.

Svar från Pyszne.pl
Totalna porażka... zamówiona i opłacona pizza na pyszne.pl nie dotarła. Po zgłoszeniu problemu na portalu wykręcają się od odpowiedzialności. Pośredniczą w sprzedaży, ale klient nie ma żadnych gwarancji przy nieuczciwym sprzedawcy. Stracona kasa. Kpina z klientów. Nigdy więcej...

Svar från Pyszne.pl
Pyszne pl powinno zatrudniać kurierów którzy nie kradną cudzego jedzenia. Zamówienie złożone i zapłacone, wg opisu zamówienia zostało dostarczone,a nigdy nie dotarło. Myślę że dobrym rozwiązaniem byłoby od razu zwalniać kuriera który nawalił bo ze złodziejami nie warto współpracować. Nigdy więcej nie zamówię nic w tej firmie.

Nie ma kodów rabatowych nawet jak jesteś stałym klientem. Uber Eats >

Svar från Pyszne.pl
Mają w dupie problemy z zamówieniem. Dostaniesz rozpaćkane jedzenie/zimne/nie kompletne, Twój problem, możesz pogadać z botem który nic nie załatwi. Przechodziłem to kilka razy, ogólnie zakładają że okłamujesz żeby coś wyłudzić.

Svar från Pyszne.pl
Nie otrzymałem zamówionego, zapłaconego z góry jedzenia w dniu 04/06/2026. Według pyszne zamówienie zostało zrealizowane. I według Nich wszystko jest super !!. Bezczelne zagranie. Pa licho w 100zł, nie zbiednieje ale arogancji firmy już nie.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.