Det här tycker kunderna
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Bank porażka dzwonisz trzy dni z rzędu…
Bank porażka dzwonisz trzy dni z rzędu o odblokowanie własnych środków. Łaskawie odblokowali. Za chwilę przelali jakaś premię i zablokowali środki,za chwilę odblokowali sami i ponownie zablokowali. Klient biznesowy i traktują jak szmatę. Nie polecam tego banku.
Nie polecam nikomu tego banku.
Bank sam wycofuje się z własnych ofert
Bank złożył mi ofertę na kartę kredytową dla klientów premium. Po złożeniu wniosku, przyjęciu go przez bank i już po tym, jak zebrałem niezbędną dokumentację, zostałem poinformowany, że bank postanowił zmienić benefity związane z tą kartą i wycofuje się z oferty, którą sam mi złożył. Straciłem tylko czas, bank niepoważnych ludzi.
Wszystko to, czego potrzebuje
Jestem klientką od 10 lat, bank spełnia moje potrzeby. W aplikacji mam wszystko czego potrzebuję, wydaje mi się łatwa i przyjemna w obsłudze. Gdy ostatnio zakładam konto oszczędnościowe (a wcześniej walutowe) to mam je od razu (w innym banku musiałam zaczekać i dopiero po czasie dostałam maila z potwierdzeniem, że konto jest już otwarte). Na tle dwóch innych banków z których usług korzystam, ten wypada naprawdę dobrze.
Dbają o klientów nowych i nie nowych ;)
Dbają o klientów nowych i dotychczasowych. Wiele w apce mozna zrobić. Łatwa w obsłudze.
Wszystko mogę załatwić w apliakcji
Lubię to, że praktycznie wszystko mogę sprawnie załatwić w aplikacji. Nie trzeba chodzić do oddziału czy dzwonić do call center.
Wszystko da się zrobić w apce na już
Mam tam większość rzeczy i używam na codzień aplikacji. Na plus że zasadniczo wszystko się da zrobić w aplikacji. Zmienić coś w locie - np limit jak muszę więcej zapłacić, czy założyć lub zamknąć jakieś konto oszczędnościowe. W sumie to doceniłem to dopiero jak spróbowałem w innym banku i okazało się że czegoś nie zamkne lub nie da się otworzyć konta oszczędnościowego od razu tylko muszę czekać aż dostanę potwierdzenie. W ing działa niejako na już.
Super bank :)
Super bank, fajna apka i brak problemów :)
Duży nacisk na UX i security.
Polecam każdemu!
Dobra aplikacja
Dobra aplikacja, szeroka oferta, wszystko czego potrzebuje
Super konto.
W bardzo prosty sposób założyłem konto i kartę kredytową. Jestem pozytywnie zaskoczony dobrymi kursami walut przy płatności kartą Visa ing.
Zakładanie konta / dane osobowe i wizerunek
Jestem rozczarowana i zaniepokojona. W celu założenia konta aplikacja łączy się z mObywatelem i robi zdjęcia, po kilkukrotnych próbach przechodzi w końcu cały proces pozytywnie, informuje, że za 3 minuty otrzymam dokumenty na maila. Ale tak się jednak nie dzieje, a bank twierdzi, że umowa nie została zawarta, czy też zarejestrowana. Ale dostęp do danych osobowych był i weryfikacja została potwierdzona w mObywatel!!! Czy moje dane są bezpieczne?
Konto
Otworzyłem właśnie u nich konto, samo otwarcie oceniam świetnie, bardzo szybko i bezproblemowo! Pierwsze wrażenia z apki tez barfzo na plus.
Impossibile chiudere il conto.
Se pensi di chiudere il conto serenamente, in autonomia con pochi e semplici passaggi scordatelo.
Seguiranno richieste di bonifici per saldare saldi poco chiari, ed errori interni che ti faranno chiamare l'assistenza 20 volte, con attese infinite, rimbalzi ad altri operatori fino a farti parlare con la chat virtuale che non serve a un emerito c***o.
Zablokowano mi konto bez podania powodu…
Zablokowano mi konto bez podania powodu nie wysłali nawet jednej wiadomości ani na e mail a i esemesem do tego przelew pensji który był wysłany z fimy na to konto w momencie blokady znikł będąc w oddziale pracownicy tam siedzący nie byli mi w stanie udzielić odpowiedzi dlaczego mam blokadę gdzie jest przelew bo nie wrócił on do firmy a bank twierdzi że go nie ma doradzcie co robić jak z nim mi rozmawiać bo mam już dość 😭😭😭
Bank bardzo nowoczesny i przyjazny
Bank bardzo nowoczesny i przyjazny. Ma bardzo fajną aplikację, intuicyjną, z fajnymi funkcjami. Szybko w niej ogarniam co potrzebuje. Bank nigdy mnie nie zawiódł a jestem w nim od ponad 30 lat. Polecam
Szybkie i łatwe otwieranie produktów
Szybkie i łatwe otwieranie produktów, np. pożyczki, konta. Bank stabilny i godny polecenia
Comportement inadmissible
Intrusion, questions et blocages inadmissibles, clairement cette banque a oublié a qui était l'argent !!!
Sous couvert de securité , ils reportent tout sur les clients , alors que les escrocs de 2008, ce sont eux !!!
Aplikacja intuicyjna
Aplikacja intuicyjna. Łatwo można załatwić sprawę samemu, bez konieczności kontaktu z bankiem. Wszystko czytelne. Łatwość w dodawaniu produktów, pełnomocnika czy korzystaniu z kantoru.
Bank nastawiony tylko na to jak …
Bank nastawiony tylko na to jak ograbić klienta. Konto firmowe to jakaś porażka płacisz za każdy ruch na kącie. Uciekajcie do innych banków.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.