Pyszne.pl Omdömen

4 637
TrustScore 2.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

dwa klikniecia i mam pyszne jedzonko dowiezione pod dom, jak jest jakis problem z restauracja rozwiazujecie go od reki, zwroty gotówki bez problemowe, dostarczacie usługę którą obiecujecie i robicie t... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Tragedia kłamstwa i oszustwa niepolecam Pyszne pl napisało mi ze restauracja Mc donalds anulowała zamowienie i nie dostarcza mi ponieważ nie mają produktów do wykonania zamówionego jedzenia Po ot... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Nie dostałem zamowienia oplaconego a kurier zostawił jedzenie na wycieraczce. Ktos mi je zwinął. Kurier nie dzwonił nie dał informacji. Ja w domu czekałem , nie dostałem jedzenia ani kasy. Czy ktoś za... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zamówienie było opłacone z góry nie otrzymałam jedzenia a na stronie wyskoczyło że jedzenie zostało dostarczone. po kontakcie z kurierem otrzymałam informację że jedzenie zostało utylizowane i było z... Se mer

Företagsinformation

1. Online-matbeställning

Skrivet av företaget

Zamów jedzenie online wybierając spośród ponad 6500 restauracji! Po prostu wejdź na stronę Pyszne.pl lub skorzystaj z naszej aplikacji. Możesz zapłacić tak, jak lubisz – gotówką lub online wybierając PayU, PayPal, czy kartę kredytową.

Skrivet av företaget

Najchętniej wybierany serwis do zamawiania jedzenia online.
Brak ukrytych kosztów

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(4 637)

363 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Któryś raz z kolei podczas zamawiania…

Któryś raz z kolei podczas zamawiania pisało 15 do 35 min po czym po zapłacie wskoczyło 58 min nie polecam naciągacze brak kontaktu nędza

7 maj 2026

Cześć Piotr,

dziękuję za kontakt!

Bardzo chętnie zajmę się Twoim zgłoszeniem - zanim jednak będzie to możliwe potrzebuję więcej szczegółów:

W tym celu potrzebuję numeru zamówienia, numeru telefonu lub adresu e-mail, który został użyty do złożenia zamówienia.

Jak tylko doślesz komplet informacji zajmę się rozwiązaniem jak najszybciej!

Pamiętaj, że w naszym Centrum Pomocy (https://www.pyszne.pl/obsluga-klienta) zawsze znajdziesz odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania i jest ono dla Ciebie dostępne o dowolnej porze.

Trzymaj się!
Daria

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Polecam jedzenie bardzo smaczne i…

Polecam jedzenie bardzo smaczne i niedrogie

3 maj 2026

Svar från Pyszne.pl

Cieszymy się, że smakowało! Polecamy się do zamawiania kolejnych pysznych dań! Pamiętaj, że swoje zamówienie możesz ocenić w naszej aplikacji - wtedy restauracja zobaczy Twoją opinię

Dziadostwo

Dziadostwo, jedzenie zamówione przez aplikację dostarczane jest po 2.5h mimo, że resteracja gwarantowała dostawę w 40 minut. Telefon do restauracji wykonany, tłumaczenie, że dużo zamówień i się nie wyrabiają. A pyszne ma to w d... Złożona reklamacja dają jakiś dziadowski kod 10% do wykorzystania przez tydzień,lepsze kody dają tak bez okazji, na kolejnego e-maila już pyszne nie potrafi odpowiedzieć przez miesiąc. Lepiej wybierać UBER ETS albo GLOVO tak Chodzież ktoś bierze odpowiedzialność za resteracja z którymi współpracują.

5 april 2026

Svar från Pyszne.pl

Przykro nam, że długo czekałeś na swoje zamówienie. Czas widoczny przy nazwie restauracji jest czasem uśrednionym, wyliczanym przez system. Czas realny jest wyznaczany przez restaurację po przyjęciu zamówienia. Może mieć na niego wpływ wiele czynników - liczba zamówień, odległość, ruch w mieście

Super

Super jedzenie

27 april 2026

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Tragicznie długi czas akceptacji i zero powiadomień

Zapłaciłem za zamówienie, nie dostałem potwierdzenia przez 10 minut, więc zamówiłem gdzie indziej. Napisałem w międzyczasie do obsługi, ale oczywiście przez asystenta się nie da skontaktować z obsługą pyszne.pl, więc finalnie skończyłem z dwoma zamówieniami.
Zdecydowanie nie polecam usług. Znacznie lepiej radzi sobie glovo lub wolt.

26 april 2026

Svar från Pyszne.pl

Przykro nam, że pojawił się problem z Twoim zamówieniem. W razie pytań lub wątpliwości, możesz się z nami skontaktować na bieżąco przez czat (klikając w aplikacji "Uzyskaj pomoc"), na  Facebooku lub mailowo na kontakt@pyszne.pl - chętnie pomożemy!

Czas oczekiwania 2 godz nie polecam

26 april 2026

Pyszne.pl jest świetną platformą

Pyszne.pl jest świetną platformą. Mam bardzo dobre doświadczenia. Chętnie z niej korzystam a robię to często, jestem bardzo zadowolona.

23 april 2026

Svar från Pyszne.pl

Renata, bardzo dziękujemy za opinię! Polecamy się na przyszłość!

W piątek zamówiłem Kebaba

W piątek zamówiłem Kebaba, zapłacilem, nigdy do mnie nie dotarł, a teraz piszę z wiryualnym asystentem obsługi klienta i przeprasza, ale moze pomoc w zamówieniach zlozonych w ciagu ostatnich 24 godzin ostatni raz korzystam z tej aplikacji

17 april 2026

Svar från Pyszne.pl

Cześć Damian! Bardzo mi przykro z powodu tej sytuacji 😞 W przypadku trudności z rozwiązaniem sprawy przez naszego bota, skontaktuj się z nami pod adresem kontakt@pyszne.pl, lub w wiadomości prywatnej na naszych social mediach - postaramy się wyjaśnić sprawę!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Na 10 składanych zamówień na pyszne.pl…

Na 10 składanych zamówień na pyszne.pl statystycznie 1 przyjeżdża na czas. Brak systemu do reklamacji nawet w przypadku opóźnień typu 1.5h +

17 april 2026

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Spostrzeżenia

Szeroka oferta jest niewątpliwie zaletą. Natomiast aplikacja jest gorsza niż kiedyś - wymusza podawanie danych przy opiniach, również przy tej - powinna być możliwość używania pseudonimów, jak kiedyś.Opinie w aplikacji podawane są jako średnie, bez konkretnych uwag klientów, jak kiedyś. Nie ma punktów, które można było w przeszłości wymieniać przy zakupie potraw. W konsekwencji korzystam także z innych usług dostawczych, na szczęście konkurencja jest spora

16 april 2026

Svar från Pyszne.pl

Dziękujemy za zgłoszenie i feedback, przekazaliśmy je do naszego zespołu, który nieustannie pracuje nad tym, aby korzystanie z naszej aplikacji było jeszcze prostsze i przyjemniejsze

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Platforma działa tragicznie i jest…

Platforma działa tragicznie i jest droga. Nie potrafiła mnie poinformować, że moje zamówienie zostało anulowane przez kuriera. W ramach „rekompensaty” przyznała mi kod na 10% rabatu, ważny kilka dni. Śmiech na sali. Polecam usunąć konto zarówno tu jak i na glovo.

29 mars 2026

Svar från Pyszne.pl

Cześć Maciej! Przykro mi, że Twoje zamówienie zostało anulowane 😞️ Mam jednak nadzieję, że dasz nam drugą szansę a w przyszłości uda nam się zaskoczyć Cię już tylko pozytywnie! 😊️

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

zamowilem z narzyczona zestaw z kfc…

zamowilem z narzyczona zestaw z kfc przez pyszne.pl byl to spory zestaw wiec bylismy gotowi na dluzsze czekanie ale nie myslelismy ze o kolo godzinie 18:32 , "dostarczyli zamowienie" nikt nie dzwonil do domofonu mapa az do 18:32 pokazywala ze dopiero zamowienie jest odbierane jeszcze zeby napluc nam na morde kiedy dzwonilem do suportu bot realnie nam powiedzial ze pomoc mozna uzyskac na stronie internetowej(na stronie pisze ze infolinia jest od 9-20/7) nie polecam tej wrecz mozna powiedziec chujowej aplikacji nigdy wiecej nie dostana odemnie ani jednego grosza

12 april 2026

Svar från Pyszne.pl

Przykro nam, że pojawił się problem z Twoim zamówieniem. W razie pytań lub wątpliwości możesz się z nami skontaktować na bieżąco przez czat (klikając w aplikacji "Uzyskaj pomoc"), na Facebooku lub mailowo na kontakt@pyszne.pl (mailto:kontakt@pyszne.pl) - chętnie pomożemy!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Wszystko ok dopóki nie ma żadnego…

Wszystko ok dopóki nie ma żadnego problemu. Np. nie wiadomo gdzie zamówienie, problem z płatnością itp.

12 april 2026

Svar från Pyszne.pl

Przykro nam, że jesteś niezadowolony. Jeśli pojawił się jakiś problem, prześlij nam szczegóły na kontakt@pyszne.pl (mailto:kontakt@pyszne.pl) - chętnie pomożemy!

Dostawa przy zamówieniu 20-40 min

Dostawa przy zamówieniu 20-40 min. Po złożeniu zamówienia dostawa 1,5 h 😢

11 april 2026

Porażka

Porażka. Kurier przywiozła jedzenie 30 min przed zapowiedzianym terminem, napój był polowe wylany, wszystko zalane i mokre. Powiedziała że nie jej wina. Więcej na pyszne.pl nie zamowię

9 april 2026

Svar från Pyszne.pl

Cześć Irena! Bardzo mi przykro z powodu tej sytuacji. Napisz proszę do nas w tej sprawie na kontakt@pyszne.pl lub na naszych mediach społecznościowych w wiadomości prywatnej, a odpowiednia osoba będzie mogła zweryfikować sytuację. Michał z Pyszne.pl

Pyszne, quo vadis?

Coraz większe prowizje, ukryte opinie o restauracjach, obsługa Klienta nie istnieje. Do tego zmiany w aplikacji - nikt nie prosił ale bohatersko są dodane. Może oprócz AI (bezużytecznego) dodacie jeszcze tańczącego pingwina w środku - no bo dlaczego nie? Będzie równie bez sensu :)
Równia pochyła ale to prawo monopolisty.

7 april 2026

Svar från Pyszne.pl

Cześć! Bardzo mi przykro, że nie jesteś zadowolony z działania najnowszej wersji apki 😔 Jednak jeśli masz jakieś sugestie dotyczące jej działania, napisz do nas na kontakt@pyszne.pl - Twój feedback jest dla nas istotny!

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.