Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fijne webshop. Goed assortiment, allemaal producten die met zorg uitgezocht zijn voor het welzijn van het dier.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Voor een flink stel honden en kitten, weer onze jaarlijkse bestelling gedaan bij Petduka. Ook nu weer zeer goede service met o.a. handige mails over het verdere verloop van de bestelling en verzen... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij hebben bij ons als stichting Dierennood diverse honden en katten die goede kwaliteit middelen nodig hebben. Bij Penduka krijg je zeer deskundige adviezen en nemen ze de tijd om dit goed met je... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Een product besteld welke niet meer bestaat maar nog wel op de website van Petduka, een mailtje met we storten uw geld terug, daar "mogen" we 14 dagen over doen, maar we zijn onderbezet. Dit kwam... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Djuraffär

Informationen kommer från olika externa källor

Even voorstellen, wij zijn Petduka - dé online dierenapotheek van Nederland! Bij Petduka koop je producten voor jouw hond en kat tegen vlooien, teken, muggen, wormen en andere parasieten. Ook leveren wij voedingssupplementen voor onderhoud en verbetering van gewrichten, huid en vacht, organen, hersenen en gedrag. Onze dierenarts beantwoordt daarnaast met liefde specifieke vragen en geeft graag advies.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Fijne webshop

10 januari 2022

Top produkt !

Top produkt !

Sinds onze hond (Jack Russell) de halsband draagt heeft hij geen teken meer. We kunnen terug met een gerust hart het bos weer in om te spelen.
Snelle levering en een eerlijke prijs van het produkt.

Top, produkt en bedrijf 5* !

18 maj 2019

Sympathiek opgelost !

Dit kwam heel naar over, bleek een miscommunicatie, na een paar mailtjes heen en weer ben ik teruggebeld, en alle moeite is gedaan om een vervangend product te vinden in overleg met hun eigen dierenarts.

In deze digitale wereld is het heel fijn wanneer een bedrijf de moeite neemt om via persoonlijk contact een oplossing te zoeken.
Alle waardering hiervoor !

10 maj 2019
Logotyp för Petduka.nl

Svar från Petduka.nl

Bedankt voor uw feedback.
Wij vinden het jammer om te lezen dat u geen goede ervaring heeft gehad bij ons. Tijdens mijn vakantie heb ik uw creditering goedgekeurd. Helaas door een administratieve interne verandering heeft deze creditering vertraging opgelopen. Onze oprechte excuses hiervoor.

Graag zou ik met u in contact komen om u een vergelijkbaar product kosteloos aan te bieden. Ik stuur u daarom een email en hoop dat u van dit aanbod gebruik wilt maken.

RM

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

door een fout mijnentwege was er een…

door een fout mijnentwege was er een dubbele bestelling gebeurd. Ik wist echter niet dat dit was gebeurd. Ik heb dan een verzoek tot betaling gekregen. Ik heb een mailtje gestuurd met het verzoek om deze bestelling te annuleren. Dit is onmiddellijk gebeurd, zonder problemen. Dankjewel voor de uitstekende service.

18 mars 2019
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Verkeerde goederen afgeleverd.

Verkeerde goederen afgeleverd.
Op klacht geen antwoord.
Paypal moest worden ingeschakeld.
Geen antwoord en geen pakketlabel ontvangen voor uw terugkeer.
Een goede koop is anders.

Je antwoord is verkeerd. Ik heb KAT besteld. Dat is in Paypal. Ze hebben Omega geleverd. Waarom zou ik klagen over een verzending die correct is? Je hebt de bestelling verkeerd verwerkt en omega geleverd.
En geen mail beantwoord. En nu lieg je. Dat is schandalig.

Je laatste e-mailadres is."U heeft bij ons besteld en afgerekend 2x Seraquin Kat 60 tabletten". en stuur een foto.
In de doos leg je de medicijn omega. Dat is het bewijs van de verkeerde aflevering. En stop nu met liegen.

Seraquin Kat en Omega zijn verschenen. Omega bevat visolie.
Kat niet. Katten krijgen voldoende visolie bij hun eten. Te veel omega-visolie is ongezond. Daarom heb ik Kat besteld en niet Omega.
Omega bestaat al een tijdje en is niet nieuw zoals je beweert.
Ze krijgen de goederen terug en ik krijg mijn geld.

Mijn kritiek is gerechtvaardigd en zal niet worden ingetrokken.

Hallo,
De pakbon wordt niet geaccepteerd.
Stuur mij alstublieft een geldig pakketlabel.

Ik heb geen antwoord op mijn e-mail ontvangen.

Oliver

Hallo,
Mijn probleem: Verkeerde goederen ontvangen. Terugkeer niet mogelijk.
Uw pakketlabel is ongeldig. sinds 23.07. Ik wacht op een antwoord.
Je antwoorden komen niet, of alleen met druk.
Oliver

8 juli 2018
Logotyp för Petduka.nl

Svar från Petduka.nl

Vervelend om via deze weg van u te horen dat er iets verkeerd is gegaan.
De groothandel heeft ons de nieuwe versie van het product verzonden, dit is onopgemerkt gegaan.

Vanaf heden is Seraquin® Omega de opvolger van het succesvolle Seraquin® Kat. Een nieuwe verbeterde formulering met toegevoegde Omega-3 vetzuren uit visolie van duurzame oceaanvis. De omega's zijn toegevoegd aan de voorgaande formulering van het product.

Via deze link treft u de uitleg: https://mailchi.mp/boehringer-ingelheim/het-abc-van-vaccineren-voor-dierenartsen-716281

Eerder heb ik u een retourlabel verzonden, mocht u het product toch niet willen behouden.

UPDATE: De manier van communicatie met u gaat erg moeizaam om die reden sluiten we bij deze uw case, zodra Paypal het mogelijk maakt zullen we uw bedrag crediteren.
Nogmaals het product dat u ontvangen heeft is het vernieuwde product, er is geen probleem.

RG

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.