Happy Tails heeft een prachtig uitgebreid assortiment aan natuurlijke snacks voor groot en klein, maar ook supplementen, diverse non food artikelen, voeding en leuke speeltjes vind je hier. Marjolein... Se mer
Det här tycker kunderna
Als altijd geweldige service. Binnen een paar uur stond de bestelling al klaar om opgehaald te worden, met een lief handgeschreven kaartje en extraatje voor de hond, passend bij zijn voorkeuren. De pr... Se mer
Cas, onze gezonde vitale senior labrador. Een lange tijd van zijn leven hebben wij Cas geen snacks gegeven omdat hij het niet kon verdragen. Tenminste dat dachten wij. Totdat we onze eerste snac... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Je trouwe viervoeter kun je nooit genoeg verwennen! Bij Happy Tails vind je de beste én lekkerste natuurlijke hondensnacks en hondenvoeding. Natuurlijke kauwsnacks, trainers, hondenspeelgoed en zelfs voor een feestelijke verjaardag van je beste vriend ben je bij Happy Tails aan het goede adres!
Kontaktuppgifter
Beatrixstraat 6, 6691XB , Gendt , Nederländerna
- info@happy-tails.nl
- happy-tails.nl
Fijne webshop
Fijne webshop!
Makkelijk bestellen, goede producten & levering. Aanrader dus!
De honden zijn gek op de kauwsnacks
De honden zijn gek op de kauwsnacks, mijn honden hebben wel wat voedingsallergieën maar het aanbod is zo uitgebreid dat er nog ruim voldoende afwisseling is
Keurig verpakt
Keurig verpakt
Lief kaartje erbij
Wel jammer dat 1 doosje snacks los in de overdoos lag.
Zeer snelle levering en mooie producten
Heerlijke snacks
Goede spullen, de hond vindt het heerlijk. Altijd iets extra's voor de hond erbij, die het al weet. En elke keer een lief kaartje erbij. Super service
Mooie grote botten en onze Sep vindt…
Mooie grote botten en onze Sep vindt het heerlijk. Jullie hebben veel variatie . Ook de fruit topping is voor onze hond een uitkomst.
Altijd heel betrouwbaar
Altijd heel betrouwbaar, alles netjes geleverd en vaak een leuke attentie erbij! Wat het mij zo leuk maakt is het persoonlijk kaartje voor de woefjes bij levering. En het allerbelangrijkste, de woefkes zijn gek van alle snackjes!!!
Gelukkige hond
Mijn hond is gek op de konijnen koppen en kwartels. Er is een redelijk grote keuze aan natuurlijke snacks voor uw hond en voor een niet te hoge prijs.
Snelle goede en persoonlijke service!
Mijn hond is er dol op
Mijn hond is er dol op! Goeie prijs en altijd een lief persoonlijk kaartje 🥰 snel verzonden.
honden lekkers
Een hele goede sortering voor de honden. Genoeg keuze snelle en keurige levering en heel leuk het lekkers en de persoonlijke groet in de binnenkant van de doos . 👍👍🐾🐾
Coos kan er geen genoeg van krijgen!!
Coos kan er geen genoeg van krijgen!! Heerlijke natuurlijke snacks waar Coos geen genoeg van kan krijgen. Ook met dank aan Marjolein die je goed helpt met kiezen wat voor jou hond het beste is!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.