Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Voor iedereen aan te bevelen, toen mijn foto in eerste instantie niet werd goedgekeurd, duidelijke uitleg gekregen over wat er anders moest. En daarna dus wel goedgekeurd, zonder extra kosten. Top ser... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Opzich wel een prima website alleen ze waarschuwen niet dat een bril niet je wenkbrauwen mag bedekken. Daardoor was mijn foto afgekeurd. Ze vallen daarentegen wel weer over kleurafwijkingen terwijl ze... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Pasfoto voor paspoort had ik nodig. Via Pasfoto.me online had ik een Pasfoto ingestuurd en word goed gecontroleerd voordat deze afgedrukt worden. Na controle moest ik een nieuwe insturen en die was w... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Twee keer pasfoto's besteld nu - de check verloopt heel nauwkeurig maar houdt het bestel/verzend proces nagenoeg niet op. Ideale manier om zelf controle te hebben over hoe je op de foto staat - zon... Se mer

Företagsinformation

1. Passfotoframkallning
  2. Fotoutskrift

Skrivet av företaget

Maak thuis zelf je pasfoto die voldoet aan de officiële eisen van de overheid. Onze slimme software helpt je hierbij. Bovendien wordt je foto ook nog beoordeeld door één van onze specialisten. Zo ben je er zeker van dat je foto gebruikt kan worden voor een officieel document, zoals een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goed opgeleid of de foto voldoet

Zeer nauwkeurig controle, voor mij was het lastig om de juiste foto te krijgen. Zit in een rolstoel en ik ben alleen. Heel veel geduld, de juiste foto gekregen

19 december 2025
Logotyp för Pasfoto.me

Svar från Pasfoto.me

Fijn dat het gelukt is met de foto! Hartelijk dank voor de positieve review!

Prima

Prima geregeld binnen een paar dagen en goedgekeurd voor paspoort

8 december 2025

Ziet er goed uit

Ziet er goed uit. De gemeente heeft hem geaccepteerd. Was wel spannend want een echte fotograaf is mooier (denk aan oren die niet 100% compleet zijn). Maar goed is goed

Snelle en persoonlijke service

De pasfoto wordt nadat je ze hebt ingestuurd handmatig nog gecontroleerd. Na de eerste inzending waren de pasfoto's niet correct, maar dezelfde dag kreeg ik een mail met de optie om nieuwe pasfoto te uploaden. Die werd wél goedgekeurd en de volgende dag waren de pasfoto's direct verstuurd per post. Bij het stadshuis werden de pasfoto's goedgekeurd voor de aanvraag van een nieuw paspoort. Dus alles is goed verlopen. En ik ga vaker gebruikmaken van pasfoto.me in de toekomst, mocht ik een nieuwe pasfoto nodig hebben voor iets anders.

Snel en prima maar:

Snel en prima maar:
Bij het stadhuis wilden ze de foto voir een paspoort afkeuren; Kin te hoog.
Wat een gezeik.
Evengoed, puntje van aandacht.

Zó makkelijk …

Fijn dat op deze manier pasfoto’s gemaakt kunnen worden van iemand die rolstoelafhankelijk is en woont in een plaats waar geen pasfoto’s gemaakt kunnen worden

Bestellen ging erg makkelijk

Bestellen ging erg makkelijk en de foto check zowel tijdens het bestellen als erna was erg fijn. Hierdoor hebben we een geschikte pasfoto van onze dochter later afdrukken en heeft de gemeente hem ook geaccepteerd.

Enige verbeter punt zou zijn dat de foto's geknipt zouden mogen zijn. Ben zelf niet heel handig met knippen namelijk.

12 november 2025

Super service

Binnen enkele minuten werd mijn aangeleverde foto geaccepteerd voor een paspoort en kon ik een set pasfoto's bestellen. 2 dagen later werd er een vel met 6 keurige pasfoto's thuis bezorgd, die probleemloos geaccepteerd werden door de gemeente voor gebruik bij de aanvraag van een paspoort.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Eerste foto wed afgekeurd.

Eerste foto wed afgekeurd.
Tweede foto werd goed beschouwd en afgedrukt. Eén maal bij het gemeentehuis werd de foto niet geaccepteerd. Toen alsnog met onze hoogbejaarde moeder een pasfoto bij een fotograaf moeten laten maken.
Betaalde kosten werden wel terugbetaald. Maar jammer.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Wat een gedoe

Wat een gedoe
Insturen fout binnen buiten voor het raam licht aan noem het maar op.
Ik ben maar naar een winkel gegaan uiteindelijk. Ik heb nog even zitten denken maak ik van me kat of zo een foto, maar joh het is goed veel plezier er mee het is geen wereld bedrag

31 juli 2025
Omdöme utan inbjudan

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.