Heel mooie resultaat eens aan de muur hangt en snelle levering ook.. Enige nadeel vind ik dat je bij het creëren van de foto’s niet je hele formaat kan gebruiken en er een soms groot deel van u... Se mer
Det här tycker kunderna
Hele fijne klantenservice. Denken mee en helpen mee zodat je het product krijgt die je voor ogen had. Gevoel dat ze me echt wilde helpen zonder de druk te leggen om wat te willen verkopen. Werd er zel... Se mer
Företaget har svarat
Zeer mooie foto's mogen ontvangen, precies zoals ik ze besteld heb . Zeer snelle levering en goede service. Zal er zeker nog bestellen!
Helaas was er na de bestelling iets misgegaan met de printkwaliteit waardoor er strepen in de fotoafdrukken op hexagon zaten. Contact opgenomen met de klantenservice waarop snelle reactie en goed geho... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Er is niets zo fijn als thuiskomen, of je nu terugkomt van een lange werkdag of van een zonovergoten vakantie. De plek waar je ongegeneerd jezelf kunt zijn en warme, persoonlijke momenten beleeft. Alles wat we bij Modulari doen draagt bij aan dat warme thuisgevoel en het ervaren van meer geluksmomenten. Het begon allemaal in 2017, toen we na veel ontwerpen en testen het ideale systeem ontwikkelden voor persoonlijke wanddecoratie. Op te hangen zonder boren, makkelijk zelf te ontwerpen met je eigen foto’s en designs én bovenal oneindig uit te breiden en te vervangen. Je leven staat namelijk nooit stil. Je hebt dromen en momenten die je wilt blijven vastleggen. Modulari is er voor jouw geluksmomenten van gister, vandaag en morgen. We waren de eerste in Europa én de bedenker van de hexagon tegel! Je weet wel, die stijlvolle, tijdloze zeshoek (en nog steeds ons best verkochte product). Maar daar bleef het niet bij. Want we ontwikkelen door, elke dag weer. Nieuwe materialen, verrassende combinaties en de mooiste beelden in onze veelzijdige beeldbank. Wat we voor jou creëren is onze passie en geeft ons energie! Daarom is het onze missie om een warm thuisgevoel te creëren voor jou. Omring jezelf met wat je dierbaar is en maak er jouw thuis van. Wanddecoratie die je blijft raken.
Kontaktuppgifter
Meander 901, 6825 MH, Arnhem, Nederländerna
- +31 85-2006712
- support@modulari.com
- modulari.com
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Ik heb alleen nieuwe plakkers besteld…
Ik heb alleen nieuwe plakkers besteld ivm verhuizen.
Dat ging prima
Een foto was niet aangekomen daardoor…
Een foto was niet aangekomen daardoor moest ik langer wachten
Goede kwaliteit en kleuren
Mooie afdruk op aluminium en blijft…
Mooie afdruk op aluminium en blijft zeer goed hangen aan de muur. We gaan zeker opnieuw bestellen!!
Goede kwaliteit
Goede kwaliteit, snel geleverd, extra mail over hoe je het kan bevestigen, gewoon top.
De foto tegels zijn van zeer degelijke…
De foto tegels zijn van zeer degelijke kwalitiet en de ophang instructie video is heel duidelijk.
Zeer mooie foto's mogen ontvangen
Zeer mooie foto's mogen ontvangen, precies zoals ik ze besteld heb .
Zeer snelle levering en goede service.
Zal er zeker nog bestellen!
Mooi maar beschadigd
Mooie foto’s, maar dit is al de 3de foto die ik krijg die beschadigd is. Heel jammer!

Mooi snelle levering
Leider fallen jeden Tag die Bilder von…
Leider fallen jeden Tag die Bilder von der Wand, ich bin sooo enttäuscht. AUCH funktioniert das Kontaktformular nicht, steht zwar das Problem schon beschrieben und auch, dass man neue Magnete für die Hexxas bekommt aber die Seite funktioniert nicht. Man kann dieses Formular nicht absenden. Hände weg von diesen Produkt so billig ist es nicht.

Svar från Modulari
Heel mooie resultaat eens aan de muur…
Heel mooie resultaat eens aan de muur hangt en snelle levering ook..
Enige nadeel vind ik dat je bij het creëren van de foto’s niet je hele formaat kan gebruiken en er een soms groot deel van uw originele foto wegvalt…
Rechthoekige vormen zouden ook welkom zijn om te kunnen laten maken miss in de toekomst 😉 ben daar wel voor vinden
Groetjes 👋
Geweldig bedrijf
Goede kwaliteit en eenvoudig bevestigen
Het is een goed product. De foto's komen mooi uit. En het is heerlijk eenvoudig te bevestigen!
geen persoonlijke reactie op klacht
de kleur van de bestelde 'tegel' was heel flets. daarnaast waren de randen ravelig (niet mooi afgewerkt). vervolgens en klacht ingestuurd, maar daar komt enkel een automatische reactie op....

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.