Kontakten med och arbetet utfört av OpenInfra har hittills varit mycket bra. Jag gav lite feedback kring upplevelsen av installationen av vårt fiber och jag upplever att feedbacken blev väl mottagen... Se mer
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Open Infra bygger, förvaltar och utvecklar fiberinfrastruktur till hushåll, företag samt kommuner i Sverige, Tyskland, USA, Norge och Storbritannien.
Lings väg 2, 16970, Solna, Sverige
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
De la fibern hursom helst. Grävde sönder ledning, lång tid på fixa. Killen som kom verkade påverkad på droger. Hotfull. Sen deras kundtjänst är otrevlig. Dyrt, dåligt arbete.

Svar från Open Infra Sverige
Henrik som vi fick hjälp med var verkligen hjälpsam och löste vårat problem med att få igång vår fiber. Hade läst om Open fiber innan och hur struligt det varit men det här ärendet skötte Henrik väldigt bra och smidigt!

Svar från Open Infra Sverige
Otroligt oseriöst bolag. De tar ut en framkörningsavgift på 2080 kr/h, därefter ca 800 kr/h för reparation. Hur kan man motivera en framkörningsavgift på 2080 kr/h?? Inget jourjobb. Jag hade en tekniker som reparerade en trasig fiberkabel. Han var där i 2 timmar. Jag fick en faktura på 7300 kr före ROT.

Har nu felanmält 4 ggr pga ej fungerande Internet
Utan respons inga email inga sms Har varit utan Internet sedan fredag nu 46 timmar och inte ett ljud från Open infra
Ruttet !!! Ringde nu på för middagen dom tycker att mitt fel på Internet inte vad så stort ?
Kundtjänsten har mycket att lära om man tycker så om kunder.nu är det 5e dagen utan Internet och inte ett livstäcken från några reparatörer ?Hur länge ska detta ta 2025 ?

Negativt:
Hanteringen av återbetalning för ersättning för grävning på min mark tog över 2 år.
Positivt:
Jocke B visade sig vara en snabb och tillförlitlig kontaktperson som hjälpte till med snabb återbetalning

Svar från Open Infra Sverige
Opålitlig leverantör, svårt att få kontakt med kundtjänst. Längre fiberavbrott (mer än 3 dagar) frekvent förekommande, utan någon jour eller påskyndande hantering.
OpenInfra -fiberleverantören i marken, hänvisar till Guardio Internetnord -som hanterar skickar ut signalen, och Internetnord skyller på OpenInfra. Moment 22 för oss kunder.

Svar från Open Infra Sverige
Synd bara att det tog så oerhört lång tid att få in fiberboxen i stugan. Men informationen på vägen dit var bra. Så det blir en fyra.
Therese i Kundtjänst förtjänar fem stjärnor för sitt engagemang och sina vänliga mail när vi skulle slutinstallera fiberboxen.
Mvh Kjell Mattsson

Svar från Open Infra Sverige
Oseriös firma. Det har gått mer än 1 och ett halvt år sedan vi signerade kontraktet. De har fortfarande inget datum då de tror att de kan komma. Sedan hotar de med avgift om man ska säga upp avtalet.

Svar från Open Infra Sverige
Tog två år innan dom grävde, alla andra hade redan fiber. Sedan ytterligare en vecka efter grävning innan det äntligen fungerade. Okunnig support. Betalt ville dom dock ha direkt, så där var dom snabba!

Svar från Open Infra Sverige
Oerhört bristfällig (utebliven) kommunikation.
Det är för mig ofattbart att ett företag kan ta emot en beställning om en tjänst i ett tättbebyggt villaområde (där man dessutom tack vare kommunala beslut är utan konkurrens) och sen inte behöva meddela annat än att "uppdatering i ärendet kommer inom 24 månader". Jag har pratat med er kundtjänst flera ggr, senast med en Nicholas Lindgren som på ett arrogant sätt förklarar att det finns ingen information att ge om när min leverans kan bli. Upp till 24 månader utan besked?
Jag vill komma i kontakt med nätdesigner och få transparens i hur beställningar till underentreprenörer ser ut. Ni ska gräva fiber. Inte bygga rymdraketer. Kundtjänsten på telefon har hittills endast svarat standardsvar, och de flesta är dessutom otrevliga när jag uttrycker att jag inte är nöjd och vill eskalera ärendet.

Svar från Open Infra Sverige
Hej! Jag saknar återkoppling och handlingsplan från er angående bortforsling av stora mängder skräp och avfall från ert grävningsarbete som utfördes FÖRRA sommaren.

Svar från Open Infra Sverige
Skulle de gå att ge minus hade jag gjort de. Snart ett år sedan de va här och tjatade hål i huvudet på en.

Svar från Open Infra Sverige
Jag mejlade sent igår och blev uppringd på morgonen idag - supersnabb respons på min fråga och allt kunde dessutom lösas utan minsta knussel: snabbt och effektivt. Och med mycket trevligt bemötande från Jocke B! :-)

Svar från Open Infra Sverige
Usel hastighet! Krafigt överbelastat kvällstid!
Har varit i kontakt med dem flera gånger men inget händer.
Vi har 1000/1000, vilket fungerar bra under dagtid. På kvällen sjunker hastigheten till 15Mbps (långt ifrån 1000Mbps) då deras system är så kraftigt överbelastat.
Med 15Mbps går det inte att se på TV eller något. Helt värdelöst!
Vi var tvungna att gå tillbaka till internet via 5G nätet. Att installera fiber var pengar i sjön!
Löser de problemet, så kommer jag skriva det här och ändra betyget.

Svar från Open Infra Sverige
Företaget har lovat installera fiber hos oss "inom kort" i över 2 års tid. Kundsupporten är värdelös och vägrar berätta vad som tar tid. Tyvärr är området låst till dom vilket är något annat sjukt påhitt.
Undvik till varje pris.
Är väl bara en tidsfråga innan detta bolag konkar.

Svar från Open Infra Sverige
Möklinta Hebo 108, ständiga avbrott, seg fibernät, Leverantörer skyller på varandra. Det är vårt vardag och det speciellt tråkigt när man är beroende på wifi för att telefoni ska fungera.

Svar från Open Infra Sverige
Bryt avtalet. Betala straffavgiften innan driftsättning annars tvingas ni betala fullt pris.
Processa om ni vill men det kommer inte att hjälpa.
ARN är antingen korrupta eller för inkompetenta.
Jag har förlorat hos ARN trots solklart avtalsbrott. Fick inte ens en prisreduktion.
Står i dag med en anslutning som jag vägrar använda eftersom jag av princip inte ska ha mera med OI att göra.
OI har brutit mot avtalet där det står något liknande "samråd med kunden om var kabeln ska dras sker innan installation"
Avtalsbrott med andra ord.
Ge upp innan det är för sent är alltså mitt råd. Tyvärr

Svar från Open Infra Sverige
Open Infra skall lägga fiber i området och var hur trevliga som helst för två år sedan när dom sålde produkten, med hembesök.
När det väl var dags grävde man utan att kommunicera detta. Min anslutning ligger helt fel. För att komma upp till lämpligt ställe på huset måste man gräva längs hela vår tomt ELLER gräva över tre elkablar och en vattenledning. Om man i stället lagt anslutningen åt andra hållet, vilket var fullt möjligt, hade man kunnat gräva utan några som helst problem.
När vi nu bett om en kontakt med ansvarig har vi inte lyckats få något svar från honom (och vi får inget telefonnummer) utan har bara fått respons från kundtjänst som bett oss skicka in en karta på önskad ändring. När vi gjort det har vi fått veta att det inte går att ändra. När vi vill dra oss ur skall vi betala 7900.
Jag kommer att kontakta ARN. Jag anser att det är totalt helvrickat att bete sig så här, rena idiotmetoder att inte vara kontaktbar. Benjamin, hör du det? Ansvarig för Munsöområdet, Ekerö.
Tänk om du kunde ha ringt på och diskuterat arbetet, (du var ju här utanför) innan ni började gräva, vad bra det kunde ha blivit. Jag vill inte ha min box i mitt badrum.
Birgitta Sommarbäck

Svar från Open Infra Sverige
Dålig kommunikation och framförhållning. Återkoppling 1 år senare när vi blev lovade inom veckor i telefon.
En gubbe kom hux flux inom en timme en vardag utan någon information innan.
Han lyckades inte installera det utan fick komma tillbaka 2 ggr, vilket gjorde att vi fick ta ledigt från jobbet. Vid 2 tillfällen.