Tegels gekocht waarbij de levertijd zeer kort zou zijn. Blijkt dat de tegels toch besteld moesten worden nadat we aan het wachten en wachten waren. Vervolgens meerdere keren erachteraan moeten bellen... Se mer
Det här tycker kunderna
Garantie is ver te zoeken. Geboden oplossing is sigaar uit eigen doos. Nijhof wordt er beter van, tegoedbon van 10% van waarde kapot product, klant niet die blijft achter met onbruikbaar spul. Nijhof... Se mer
Vorig jaar oktober een binnendeur gekocht, blijkt de levertijd achteraf 22 weken. Monteur geweest om de maten op te nemen, blijkt na montage de deur te kort. Tijdens de montage zegt de monteur ,... Se mer
Mooie deurmatten besteld. Prima prijs, zelfs iets goedkoper dan bij andere shops. Vandaag, zorgvuldig verpakt, ontvangen. In tussentijd via mail op de hoogte van levering die wat vertraging opliep,... Se mer
Företagsinformation
Kontaktuppgifter
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Niet tevreden
Niet tevreden. Lamp gekocht welke binnen een maand kapot is gegaan. Gemaild en reactie gekregen dat we de lamp eerst moesten retourneren zodat ze konden kijken of deze gerepareerd kon worden. Hierdoor moeten wij dus zelf tijdelijk een nieuwe lamp aanschaffen? We hebben geen andere verlichting in die ruimte, dus werd lastig.
Het retourlabel was inmiddels ook verlopen, omdat we niet wisten hoe we dit konden oplossen zonder dat we tijdelijk een nieuwe lamp hoefden te kopen. Daarna moesten we dus ook nog zelf op eigen kosten de lamp retourneren. We gooien de lamp maar weg en kopen elders wel een nieuwe... een en al gedoe bij deze winkel. Erg jammer.
Angeleye rookmelder met 5 jaar garantie defect na 3,5 jaar, Nijhof geeft geen garantie.
Angeleye rookmelder gaat na 3,5 jaar spontaan af. Garantie 5 jaar, batterij gaat 10 jaar mee. Nijhof wil geen garantie geven, laten het apparaat 1,5 week liggen "om te testen" en zeggen daarna dat er niets aan mankeert. 30% korting op een nieuwe. Hoe slecht is je service als je over een apparaat van 20 euro zo moeilijk doet. Ik kocht er altijd vanwege de goede service, maar ga nu wel ergens anders kopen.
Enorm lange levertijd Nijhof Baarn
-- edit: wacht nog steeds... maand later!!! --
Bestelling geplaatst bij Nijhof Baarn met een beloofde levertijd van 1 à 2 weken, maar in de praktijk loopt dit flink uit. Dat kan natuurlijk gebeuren, maar wat vooral opvalt is dat je hier zelf achteraan moet en dat er weinig proactieve communicatie is.
Wat mij daarnaast opvalt, is dat het sterk de indruk wekt dat er weinig tot geen voorraad wordt aangehouden en dat producten pas worden ingekocht na bestelling. Dat voelt meer als een soort dropshipping-constructie dan als een traditionele woonwinkel, terwijl dat niet echt zo wordt gepresenteerd... lijken echt een nieuweling in de markt die het principe van een webshop nog niet kennen.
Als je vervolgens reviews gaat lezen, lijkt dit geen incident maar iets wat vaker voorkomt. Dat maakt het vertrouwen er niet beter op.
Begrip voor vertraging is er zeker, maar duidelijkheid en transparantie vooraf zouden hier echt veel verschil maken. Dat voorkomt verwachtingen die uiteindelijk niet worden waargemaakt.
Ondertussen wacht ik nog op onze spullen en reactie.....
Een fles wasbenzine gekocht
Een fles wasbenzine gekocht. Prijs € 10,40. Idioot duur, kost bij elke andere bouwmarkt nog niet de helft. Een beetje duur mag maar dit vind ik niet ok.
Als beginneling weggezet
Bij de pannenafdeling werden we te woord gestaan door een verkoper die ons behandelde alsof we nog nooit gekookt hadden en echt geen verstand hadden van pannen. Mijn vrouw komt uit de keukenwereld en we zijn beiden 60+ en kunnen echt wel koken. Van één merk uit zijn collectie zei hij zelf dat dat niet zo’n best merk is… waarom zit dat merk dan in de collectie? Deze man is echt over het paard getild. Alleen hierom al kopen wij geen pannen bij Nijhof.
Zeer bijzondere klanten service.
Zeer bijzondere klanten service.
Een mooie werkplank voor in de keuken besteld. Deze zou volgens de website op voorraad zijn maar helaas zat er een levertijd van 8weken op. Helaas werden de andere producten niet eerder verzonden. (Lijkt mij niet het probleem van de klant dat dat er een miscommunicatie is in de systemen van bevoorrading van 1 product).
Na 8 weken helaas nog niks ontvangen en heb ik ja 9 weken zelf maar contact gezocht.
Na hem goed te hebben in geolied en een week te hebben gebruikt kwam er een dikke scheur in de plank. Hier via de mail contact over gezocht want het leek ons niet de bedoeling voor deze prijs.
Hier kregen we een voorstel op om voor de helft van de prijs een nieuwe plank te ontvangen. Hier hebben we op gereageerd maar kregen we geen reactie op. Een reminder gestuurd en vervolgens kregen we een mail terug met een zeer onvriendelijke toon op terug van Edwin. Oftewel zeer bijzondere gang van zaken. Wij zullen hier niet meer wat bestellen.
Product gaat binnen garantie termijn…
Product gaat binnen garantie termijn defect.
Vervolgens zijn verzendkosten van 7 a 8 euro voor mezelf, terwijl het hele product 24Euro kost.
Fijne garantie op deze wijze!
Ik zou hier nooit meer iets kopen als je het niet in de winkel kunt ophalen
Na de levering en het monteren van een KUADRA H inloopdouche.
Na de levering en het monteren van een KUADRA H inloopdouche is nu, na twee jaar, plotseling het scharnierdeel van de draaideur losgelaten en viel de glasdeur. Gelukkig kon ik het vastpakken. Het is onbegrijpelijk dat dit kan gebeuren. Als een kind in de douche had gestaan was het leed niet te overzien geweest.
Slecht advies kookafdeling
Voor 340,- twee Demeyere pannen gekocht. Wat een ellende.... Na uren zoeken op internet komen we er achter dat die verkoopster gewoon een verkeerd advies heeft gegeven: u moet de pannen op inductie niet hoger zetten dan stand 5 of 6, helemaal niet nodig en anders gaan ze kapot. Tja, dan worden ze dus nooit warm genoeg. Wij kopen en bij een winkel om er advies bij te krijgen. Dit is dus waardeloos, kan beter mijn spullen online bestellen.
Meerdere negatieve ervaringen
In de laatste maanden helaas meerdere negatieve ervaringen opgedaan. Zwevende eiken plank zo slordig ingeboord dat deze onbruikbaar is geworden, een zeep dispenser bleek een verroest mechanisme te hebben, bij retour items 2 keer van het kastje naar de muur gestuurd, onvriendelijke medewerkster in de winkel en bij de kassa. Jammer maar ik ben klaar met deze winkel.
Bieden geen accurate prijzen online
Bieden geen accurate prijzen online, ik wilde een koffiemachine bestellen in de aanbieding maar in de winkelwagentje zat geen korting. Gebeld en toen zeiden ze dat de korting al verlopen was… jammer dat de prijzen online niet kloppen
Nijhof Baarn
Ben nu voor de tweede keer in een half jaar bij Nijhof in baarn, en wederom is het artikel niet aanwezig, terwijl de site van Nijhof anders vermeld.
Mooie assortiment
Mooie assortiment, aardig personeel, behulpzaam.
Maar bij de kassa ging het mis. Een jonge maar buitengewoon onbekwame meneer aan de kassa. Zij amper gedag, kon de barcodes van de wijnglazen niet vinden niet vinden, moest dat gaan vragen aan een collega. Inmiddels een lange rij bij de kassa. Tikte een veel te laag bedrag af ondanks we tegen vooraf hem vertelde,,,vergeet de doos onderop de kar niet. Waarop een doos met een keukenmachine stond t.w.v. ca 200 €
Na het scannen van álle boodschappen kwam er geen woord uit. Die meneer hoort daar niet.
TH Jacobs . De Meern.
Super tevreden!
Vandaag, zorgvuldig verpakt, ontvangen. In tussentijd via mail op de hoogte van levering die wat vertraging opliep, maar daar was ik vanaf moment van bestellen al van op de hoogte.
Heel tevreden! Zelfs in de verpakking nog 2 koffiebonnen van La Place Baarn ontvangen.
In juli mooi tv meubel besteld
In juli mooi tv meubel besteld; op maat gemaakt, zou 4-6 weken duren. Meerdere keren tussendoor gebeld (anders waren ze nu nog niet gestart). Nou… we hebben nog niets… aan de telefoon aardig, maar daarna schijnt t hen niets te doen. Er werd al m grapje gemaakt; voor kerst heeft u t wel ! Nou zo langzamerhand hoop ik t ! Maar mn enthousiasme voor Nijhoff is onder t ‘0’ punt !! Ik hoop dat ik ooit nog kan genieten van t meubel; nu al n smet erop !! Erg jammer !!
Gardena
Zo snel geleverd, toppie en goed verpakt. Prijs is ook de laagste die ik vond voor de gardena bladverzamelaar.
Fijne winkel en aardig geholpen door…
Fijne winkel en aardig geholpen door Rens. In het begin was hij een beetje gehaast en onrustig maar later nam hij toch de tijd om ons tweetjes te helpen. Wederom geslaagd bij Nijhof!
Ik dacht dat de vacht een grap was...
Laat ik positief beginnen..
Mijn bestelling werd snel geleverd. Na retourneren werd ik netjes te woord gestaan via email en keurig terugbetaald.
De schapenvacht die ik bestelde was helaas teleurstellend. Het werd omschreven als DIKKE vacht maar de werkelijkheid was dat deze vacht zo dun als papier was..het maakte zelfs een knisperend geluid wanneer je het bewoog. Ook de manier waarop de vacht (van €80) verpakt werd, was "verrassend"....in vershoudfolie!
Top!
Top! Zondag jl. een tafellamp besteld die niet voorradig was. Levering zou 2-3 weken duren. De lamp is echter vandaag (vrijdag) al bezorgd. Dus veel sneller dan verwacht.
Bestelproces makkelijk en voldoende betalingsmogelijkheden. Prima communicatie via mail en met track&trace verzonden.
Ik zou bijna denken dat ik met…
Ik zou bijna denken dat ik met oplichters te maken heb. Anderhalve maand geleden een paar vaatdoekjes besteld. Pakketje nog steeds niet gehad, wel geld afgeschreven. Was natuurlijk niet heel veel, maar dan nog... Ik heb nog gemaild, maar krijg tot op heden geen antwoord, behalve een standaardmail dat mijn mail in goede orde is aangekomen. Heel apart bedrijf dit. Ik ga hier in ieder geval niks meer kopen
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.