Nijhof Schoenen HengeloOmdömen

TrustScore 3.5 av 5

Företagsinformation

1. Skobutik
  2. Skofabrik

Informationen kommer från olika externa källor

De grootste zelfstandige online schoenwinkel met o.a. Clarks schoenen, Birkenstock, Waldlaufer, Memphisto schoenen en Lowa schoenen.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

5 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

tweedehands schoenen en onbeschoft

Een paar maanden geleden mijn prijzige schoenen daar gekocht. Toen ik belde met de vraag of ze mij ook een tweede set lederen veters konden leveren, kreeg ik te horen 'nee'. Verder geen uitleg of tips. Ik dacht nog 'wat vreemd', maar ok...

Nu heb ik vorige week 3 paar schoenen bij Nijhof gekocht met n flinke korting, waarna ik direct te horen kreeg dat twee paar later geleverd zouden worden.

Het 1e paar schoenen kwam binnen en het viel me direct op bij het openen van de doos dat het schutpapier voor de schoenen, er gekreukt in zat.
Nadat ik de eerste schoen uit de doos nam, zag ik direct de zwarte vegen op de rand en gebruikssporen op de suède neus. De andere schoen had ook deze gebruikssporen op de rand maar ook een duidelijke zwarte streep erop. Ik had dus duidelijk gedragen schoenen ontvangen die niet even alleen maar thuis waren gedragen.. Ik begreep meteen waarom er vaak kortingen worden gegeven.
Ook zat er in een schoen niet de papieren vulling om de schoen mooi in model te houden, wat ik al direct vreemd vond.

Ik nam direct telefonisch contact op met Nijhof waarbij ik vertelde dat ik tweedehands schoenen had ontvangen. Je verwacht dan een 'vervelend' of een ander antwoord met een inlevend antwoord want je zou je schamen als verkoper. In tegenstelling daarop zei een ongeïnteresseerde jonge dame 'stuur maar een foto op!'. Ik dacht direct aan de andere schoenen die ik ook gekocht had en zag al voor me dat die ook tweedehands waren omdat die ook korting hadden.

Ik vroeg het meisje hoe dat nu kon omdat de gebruikssporen zo erg opvielen dat Nijhof dit altijd gezien moest hebben. Waarom sturen jullie zulke schoenen op naar een klant? De jongedame, duidelijk niet klant- en oplossingsgericht, gaf geen antwoord op mijn vraag maar hield de telefoon hoorbaar van zich af en liet een collega meeluisteren, waarbij ze een denigrerende en kleinerende toon opzette. Ze liet mij niet uitpraten en interrumpeerde mij continu en verbrak de verbinding.
Dat is dus Nijhof Schoenen..

Als Customer Service Professional heb ik dit nog nooit ergens meegemaakt. Zo'n waardeloze handeling van een bedrijf naar een klant toe.
Ik moest dus zelf terugbellen waarop ik zei ,'waaron liet je mij niet uitpraten en gaf je geen antwoord op mijn vraag en verbrak je de verbinding. Een nietszeggend antwoord uiteraard.
Haar collega die duidelijk ouder en meer ervaring had en het gesprek overnam vertelde ik de verkoop te laten ontbinden daar het vertrouwen mijnerzijds natuurlijk weg was.
Het internet staat vol met deze schoenen en ook goedkoop maar wel nieuw!

Wat n flutzaak zeg. De naam dekt niet de lading.
Kortingen worden dus gegeven als ze tweedehands schoenen voor nieuw verkopen en daarnaast is de Customer Service ver beneden peil. Er is dus personeel dat totaal geen klantcontact zou mogen hebben.

Nu begrijp ik ook waarom 25 procent van de klantervaringen maar 1 ster hebben op Trustpilot want op hun eigen site vermelden ze de negatieve reacties niet, iets dat precies past in hun manier van handelen.

U bent gewaarschuwd want de nieuwe schoenen zijn dus niet altijd nieuw wat je denkt en het personeel is ongemotiveerd en totaal niet klantgericht dus bij een vraag of probleem ben je aan je lot overgeleverd.

Zeker geen aanrader.

Gelukkig ben ik dezelfde dag, nadat ik alles geannuleerd had, prima kunnen slagen via internet en was nog goedkoper uit ook en heb nu wel nieuwe schoenen zonder twijfel!

22 januari 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wat ben ik super geslaagd voor drie…

Wat ben ik super geslaagd voor drie paar schoen en laarzen. 😍
Mede dankzij een medewerkster Pascale, wat professioneel en deskundig ben ik geholpen, ze nam de de tijd en moeite om mij de tijd te geven om van alles te passen en laten voelen wat voor mij geschikt is.
Kom zeker terug wat een fijne ervaring en dik geslaagd. Chapeau 👍👍👍 dikke tien.

12 december 2025

Schoenen van 220 euro gekocht

Schoenen van 220 euro gekocht. De runner was snel kapot. De verkoopster en de man van de klachten konden niets beters verzinnen dan dat ik zelf maar naar de schoenmaker moest. Of de schoenen 1 week kwijt.
Ik 10 euro kwijt, zij een klant.

11 december 2025

Top winkel!

In de aanbieding Floris van Bommel sneakers gekocht, welke niet direct leverbaar waren. Netjes mailtje ontvangen dat ze vanuit een ander magazijn moesten komen en daardoor dinsdags na het weekend verstuurd zouden worden. Bleek de week na aankoop een kortingsactie van start te gaan met 10% extra korting, welke na een kort mailtje ook bij mijn bestelling terug werd gestort. Uiterst correcte communicatie en afhandeling.

22 juli 2025

Top service

Paar maanden geleden een paar Haix GSG 9 schoenen gekocht bij Nijhof Safety en helaas gingen deze snel kapot. Dit gemeld bij de klantenservice en alles werd snel geregeld. Retourbon na één telefoontje gelijk gekregen en de schoenen naar hun opgestuurd. De klacht werd naar tevredenheid afgehandeld en loop alweer op een geheel nieuw paar rond.

28 juli 2024

Fantastisch geholpen

Druk na de kerstdagen, maar een goede zaak heeft het altijd druk. Je moet gewoon even geduld hebben en word je ook top geholpen. Er werd keurig gemeld dat we zo aan de beurt kwamen. Alles werd gedaan om me zo goed mogelijk te helpen met mijn Down dochter en zeer deskundig. We kregen ook nog koffie en konden in alle rust beslissen. Lang leve deze speciaalzaak.

27 december 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Nijhof schoenen is telefonisch goed…

Nijhof schoenen is telefonisch goed bereikbaar. In eerste instantie heb ik de verkeerde schoenen ontvangen. Na telefonisch contact een retourticket ontvangen. Zonder extra kosten, binnen een week het juiste artikel ontvangen met gratis spuitbus.
Blij met mijn nieuwe schoenen van panama jack.

7 december 2023
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Vriendelijk telefonisch te woord gestaan en keurig afgeleverd

Ik had besteld. 3 pasr Durea dus best prijzig. Las toen de reviews nadat ik mail had dat even kon duren ipv direct verstuurd. Dus gelijk gebeld !! Netjes uitleg gekregen dat soms niet alles uit de winkel komt maar het in dit geval nog van Durea naar hen moet komen en dat het goed kwam. En dat kwam het ook. 2 dagen later had ik 3 paar schoenen. Enige nadeel is dat ik niet kan kiezen en neig naar alledrie houden. Denk nog even 1 dag na. Toch flink wat geld. Maar je moet wat als je maar eens in de 18-36 maanden recht hebt op semi orthopedische schoenen. En Durea extra wijd gaat enigszins. Helaas zit ik altijd aan dure schoenen vast.
Zo zie je maar dat een review ook niet altijd is wat het lijkt. Gewoon netjes geholpen , verstuurd en keurig te woord gestaan.

28 september 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Totaal niet klantgericht Ik kwam aan het einde vd middag op een…

Ik kwam aan het einde vd middag op een woensdag (in de schoolvakantie) met mijn baby voor een paar eerste schoenen. Het was normale drukte en over de winkel verspreid was zo'n 5 man personeel met klanten bezig. In de kinderhoek was 1 mevrouw met een meisje van ong 10 aan het passen. Op het bankje zat een moeder met zoon van ong 12 te wachten. We werden door de verkoopster aangekeken maar niet begroet. Het meisje was aan het passen en de verkoopster zat op het podium te kijken hoe ze haar schoenen aantrok. Na 5 min en meerdere rondjes zocht ik naar iemand om ons even te helpen. Er was niemand beschikbaar. Ik ging duidelijk zichtbaar staan wachten. De verkoopster kwam naar mij toe en zei uit het niets (en op strenge toon) u moet wachten hoor, deze mensen zijn eerst, en dan die jongen nog en dan pas u. En op beschuldigende toon erachteraan terwijl ik nog niks zei; ja het is vakantie en we hebben te weinig mensen. Toen ik vroeg of ze in ieder geval even mijn baby's maat kon meten zodat we zelf verder konden passen zei ze simpelweg: nee, nu niet. Ik heb toen de meetlat gevraagd en zelf gemeten. Nu heb ik zelf 13 jaar in het midden hoog segment schoenen verkocht, en 3 kinderklanten tegelijk helpen was toen heel normaal. Je positioneert de klanten bij elkaar in de buurt, maakt op weg naar het magazijn een tussenstop bij de andere klant en vraagt/kijkt hoe de schoen zit en neemt in 1 magazijnloop voor meerdere klanten paren mee. Communiceer en leg uit dat het druk is en je ook even bij die andere moeder gaat kijken. Echt nog nóóit is daar iemand kwaad om geworden. En natuurlijk kijk je mee hoe een kind in de schoen stapt en loopt, maar er zijn tal momenten dat je even naar een andere klant kan....bijvoorbeeld als kind haar eigen schoenen weer aantrekt (deze mevrouw bleef daar óók naar staan kijken).
In een store met zulke mooie merken en zo'n oppervlakte zou je echt je personeel moeten trainen om op een positieve en stressvolle manier meerdere klanten tegelijk te kunnen bedienen. Temeer omdat als je de kinderklant binnenhaalt, je vaak een klant voor het leven hebt..... Gemiste kans van deze mevrouw, maar vooral van de eigenaar/manager dat er in deze tijd van belevingswinkelen -en meer ervaring dan product verkopen- nog op zo'n manier met de klant omgegaan wordt. Dit was helaas de eerste en laatste keer Nijhof voor ons.

30 augusti 2023
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

tegenstrijdig in eigen beleid

Dit staat op internet vermeld:

Nijhof Schoenen - Vandaag besteld morgen in huis
Advertentie·

Schoenen voor iedereen Alle topmerken op 1 plek en met gratis verzending v.a. € 99,-. Uiteenlopende merken herenschoenen en damesschoenen. Vandaag besteld, morgen in huis. Gratis verzending va €100. 14 dagen bedenktijd. Brands: Via Vai, Red Rag, Giga.

Echter krijg ik een mail na bestellen dat er niet geleverd kan worden tot 4 dagen later. Bij annuleren bestelling krijg ik het volgende mailtje: Wij zullen uw bestelling voor u annuleren. Echter wordt er niet bij ons vermeld vandaag besteld morgen in huis, dit is wat er staat over onze levering:

Nijhof Schoenen streeft ernaar om bestellingen binnen 2 werkdagen, na ontvangst van de betaling, te versturen.
Tegenstrijdig met wat er vermeld wordt in hun eigen advertentie. Wel heel erg vreemd.

24 juni 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Uitermate prettige winkel en kregen…

Uitermate prettige winkel en kregen vanmiddag nav klacht omtrent rits in kinderschoenen, zonder enig probleem een nieuw paar aangeboden!!!
Heel fijn dat men zo’n goede service biedt!!

Verder uitgebreide keuze in winkel en zeer vriendelijk
Personeel!

Aanrader!

28 februari 2022

Slechtste bedrijf ooit

Een vrij uitgebreide bestelling gedaan en betaald. Na een aantal dagen maar eens gaan bellen waar mijn spullen bleven. Na twee weken eindelijk mijn bestelling binnen, maar met verkeerde schoenen. Gaan bellen, wat was de oplossing? Ik moest de ontvangen schoenen naar een andere klant sturen en deze klant moest de schoenen die hij ontvangen had maar naar mij toe sturen. Nu had ik dus geen goede veiligheidsschoenen en hoef dus niet op mijn werk te verschijnen. Dat kost mij twee dagen loon. Slechte service, slechte communicatie, een slecht bedrijf. Ze maken hun gemaakte fouten tot een probleem van hun klanten. Een schande dat ze schoenen van zo'n goed merk mogen verhandelen.

12 januari 2022

Goed en correct opgelost

Goed en correct opgelost, zo kan het ook: ik heb tot twee keer toe schoenen besteld bij Nijhof waarbij ik niet tevreden genoeg was qua afwerking en hoe ze uit de doos kwamen. Waarbij aangetekend mag worden dat ik vrij perfectionistisch ben waar het gaat om mijn van Bommels. Het is natuurlijk altijd jammer als je iets terug moet sturen omdat het tegenvalt. Maar wat Nijhof m.i. siert, is dat het bedrijf snel het betaalde geld terugstort maar daarnaast ook de door mij gemaakte verzendkosten heeft vergoed. Zo kan een 'klacht' dus veranderen in een compliment. Nijhof Schoenen is een net en correct bedrijf wat mij betreft en ik zal er in de toekomst weer kopen.

11 januari 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

10 maanden geleden als vaste klant…

10 maanden geleden als vaste klant sneakers gekocht van 180 euro, merk piedi nudi, heel blij mee tot ik vorige week ontdek dat beide zolen stuk zijn, compleet doormidden, als antwoord krijg ik dat ze veel gedragen zijn ( ja natuurlijk, daar koop ik ze voor) en ze niks gaan betekenen...Super slecht, reageren ook niet meer op mijn tweede mail, voor mij einde van deze winkel!!! Voor zulke prijzen mag je toch een betere service verwachten, erg teleurgesteld!!

22 januari 2021

Uitstekende service

Op 7 augustus 2019 een paar schoenen uit de nieuwe winter collectie van een bekend merk voor mijn dochter gekocht. Een week later heeft ze deze schoenen een ochtend gedragen waarna een deel van de zool loslaat. Omdat ik niet in de buurt woon heb ik foto’s gemaakt van de schoenen en deze per e-mail toegestuurd. Na telefonisch contact krijg ik een nieuw paar. Omdat ik op een half uur afstand van de winkel woon wordt het nieuwe paar toegestuurd en krijg ik zelfs een verzendlabel om het oude paar te retourneren.

Kortom uitstekende service waarvoor mijn complimenten.

15 augusti 2019
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.