Nespresso Netherlands Omdömen

1 086
TrustScore 2.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

I was charged twice for the same order without my authorisation. When I contacted customer service, the situation got worse: an order I never requested was created on my account. Weeks later, part of... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kann es jeden Empfehlen, sehr freundlich heute Bestellt,morgen da perfect, sehr grosse Auswahl in leckeren Kaffeesorten auch Kaffeemaschinen und Zubehör Preise sind durchschnittlich wir geben den Shop... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Koffie besteld voor 174,- Nespresso annuleert deze op de lever dag notabene wegens niet op voorraad. Nu wacht ik sinds 4-9 op mijn geld terug maar nog niets ontvangen (ook al twee x gebeld hierover)... Se mer

Företagsinformation

1. Kaffebar
  2. också i
  3. Kaffegrossist
  4. Leverantör av kaffebryggare

Om Nespresso Netherlands

Skrivet av företaget

Nespresso offers a range of exceptional coffees, machines and services tailored to every preference, and developed to meet the strictest quality standards.

Sustainability is rooted in the heart of everything. The company, products and practices are built on one simple premise: that every cup of Nespresso should have a positive impact.

Get in touch with us

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(1 086)

166 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik ben bijna 26 jaar trouwe klant van…

Ik ben bijna 26 jaar trouwe klant van Nespresso. Dan krijg je vanzelf de rang van Ambassador. Stelt weinig voor behalve dat je af en toe korting krijgt op de peperdure accessoires van deze club, zoals kopjes en machines. Maar dat is afgelopen. Per ingang van 2028 ben ik Ambassador af. Omdat ik te weinig cups bestel. Nespresso wil dat ik er 1200 per jaar afneem. Daar kom ik lang niet aan toe want meer dan de helft van het jaar ben ik in t buitenland voor werk. In de zalvende reclames zie je steeds maar weer hoe blij ze zijn met leden met lang lidmaatschap, maar het is duidelijk dat de Zwitserse geldwolven liever euro's zien dan trouw lidmaatschap. Nogmaals, ik deed niks met m'n ambassador-status maar stop er dan mee dat langdurig lidmaatschap de hemel in te prijzen want dat stelt niks voor. De Zwitsers willen geld zien (zoals alle Zwitsers).

Zal wel te maken hebben met het verdwijnen van de ooit zo unieke positie van het product. De concurrentie is alom en Nespresso moet alle zeilen bijzetten om zich te handhaven met de allure van de Chanel en Vuitton onder de koffiecups. De ballerige uitstraling en locatie van de winkels, sorry Boutiques, in de duurste winkelstraten van Europa moet ergens van bekostigd worden en dat trek je niet van bejaarde Ambassadors die hooguit twee Napoli per dag consumeren. Dus dumpen die last. Want loyaliteit levert niks op.

9 september 2026

ABOMINABEL SLECHTE SERVICE!!

Voor de vierde keer, is mijn apparaat kapot!! Ontkalken lukt niet! Ondersteuning, heb je weinig tot niks aan! meisje moest alles opzoeken, en tot twee keer toe het aan een ander vragen. Wat een schandalige service!! Ben vanaf 2010 lid. Apparaat wordt voor de zoveelste keer opgehaald voor reparatie, het vorige apparaat was zoek geraakt!! Na 4 weken kreeg ik een nieuw apparaat!! die nu dus ook kapot is!! ADVIES: Koop GEEN NESPRESSO APPARAAT!! zeer slecht, en service is ABOMINABEL SLECHT!!!

8 september 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bestellen bij Nespresso gaat niet.

Ik belde zojuist naar Nespresso om een bestelling te plaatsen. Na enige tijd wachten werd de telefoon aangenomen, maar ik hoorde alleen maar geluiden van een kroeg: rare zaak.
Ik belde daarna voor een tweede keer en toen werd ne enige tijd de telefoon beantwoord. Maar toen kon mijn account niet gevonden worden de dame die mij hielp zou het gaan uitzoeken, maar vervolgens werd het gesprek verbroken.
Waardeloze service.
Ik belde omdat ik probeerde via internet te bestellen, maar ook dat lukte niet.
Wat een waardeloos bedrijf.

7 september 2026
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

De bestelling.ik ik krijg altijd…

De bestelling.ik ik krijg altijd thuisbezorgd nu krijg ik bericht dat het pakketje in de automaat ligt bij Lidl in Berkel terwijl ik in Bleiswijk woon.Ik ben 95 jaar moet ik naar Berkel om mijn pakketje op te halen. Hoe heen en terug , moet ik andere mensen lastig vallen om koffie in een ander dorp te halen.Mijn ervaring is met DHL als de bezorger geen zin heeft komt hij niet bij mijn huis aanbellen en schrijft dat ik niet thuis ben, gelogen ik ben zeker thuis als ik wat kan verwachten. Graag een goede oplossing nu zit ik zonder koffie. Ben zeer teleurgesteld

1 september 2026

Smaak en prijs

Op dit moment drink ik Barrista Nocciola. Erg lekker voor een keer. Ook Arpeggio is prima en Volluto eveneens.
Probleem voor mij is de prijs. Die is wel erg hoog, dus koop ik meestal mijn cups elders.

3 september 2026

Beschadigd pakket

Bij levering kwam het pakket beschadigd aan. Doordat door de pakketdienst (DHL) het pakket geplet is geweest, is de inhoud van de doos beschadigd en gedeeltelijk onbruikbaar. Helaas is het bijna onmogelijk om dit te bespreken.
In contact komen is al een uitdaging, en als er dan eindelijk contact is, lijkt het wel een sociale werkplaats waarmee gesproken wordt.
Geen oplossing bieden, liegen over de status, mij aan het lijntje proberen te houden en uiteindelijk vanuit hun kant het gesprek zonder oplossing beëindigen.
Laatste keer dat ik hier iets besteld heb. "Nespresso, what else?", nou, best veel!

19 juli 2026

Vreselijk

Vreselijk, tassen koffie bladeren af ondanks vaatwasbestendig, zeer onbeleefde houding personeel… schandalig. Wij stoppen definitief om te dure koffie aan te schaffen.

29 augusti 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Koffie wordt altijd snel geleverd

Koffie wordt altijd snel geleverd. Maar . . . waarom al die mails van zowel Nespresso als PostNL ? Lachwekkend! Ik heb het niet precies nageteld maar voor 1 levering van 14 buisjes koffie heb ik zeker 15 mails ontvangen, zal uiteraard computergestuurd zijn anders echt zonde van alle tijd voor jullie en voor de klant om iedere keer die mails te deleten.

27 augusti 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Weer Heerlijke Appergio Gekocht.

Weer Heerlijke Appergio Gekocht.
We verwennen onszelf hiermee, maar dat kan niet zo vaak omdat de originele Nespresso koffie cups erg duur zijn geworden.
Verder hebben we in de winkel een test gedaan van Indonesian coffee. Als espresso vond ik ‘m heerlijk, maar als cappuccino iets te licht.

21 augusti 2026

Aroma’s….

Heerlijk weer een voorraadje nespresso capsules in huis….Blijft genieten van de aroma’s

23 augusti 2026
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

aerochino 4 defect na twee jaar en zes weken

Ik had een melkopschuimer aerochino 4. Deze ging na 2 jaar en 6 weken kapot. Nespresso ontkent de wettelijke garantie. Er is volgens hen enkel een fabrieksgarantie van 2 jaar. Van een product van € 85,- mag je in mijn optiek verwachten dat het langer dan 2 jaar (en 6 weken) meegaat. En dat er naar een (passende) oplossing wordt gezocht.

11 juli 2026

Meest waardeloze klantenservice

Vandaag de klantenservice gebeld om mijn abonnement een maand te pauzeren. Ik weet niet op welke kwaliteiten ze de medewerkers aannemen maar deze was echt te dom voor woorden. Slome manier van praten en communiceren en hij vroeg telkens of ik had opgehangen . Uiteindelijk zou hij een maand laten pauzeren en zei hij dat ik er nog bevestiging van zou krijgen. Toen ik vroeg op welke manier de bevestiging zou komen hing hij op. Inmiddels is het avond en heb ik geen bevestiging gekregen. De ster die ik geef is eigenlijk nog teveel. Waar halen ze zulk personeel in hemelsnaam vandaan? Echt te dom voor woorden

22 augusti 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snelle levering van de machine

Mijn koffiemachine werd de volgende dag al geleverd. Daar was ik blij mee. Ondanks dat ik ook korting zag bij andere aanbieders koos ik voor kopen bij Nespresso vanwege 1 jaar langer garantie. De machine geeft voor ons lekkere koffie en na de installatie procedure te hebben doorlopen genoten we al snel van ons eerste bakkie 😃
Met onze vorige (dezelfde) machine deden we 8 jaar.

18 augusti 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snelle levering en decaf smaakt goed.

Heb 's avonds nieuwe cups besteld en de volgende dag werden ze al bezorgd. Website is overzichtelijk en handig. Duidelijke uitleg over de type koffies.

De koffie smaakt boven verwachting goed. Ook de decaf cups zijn heerlijk. Ik heb inmiddels alle decaf cups geprobeerd. Je proeft de verschillende soorten koffies, net als bij de "gewone" cups.

18 augusti 2026

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.