tot nu toe met alle auto's behalve de Renault 5 positieve ervaringen. Helaas wordt in de stad vrijwel iedere auto vervangen door de renault 5 die ook teruglaadt aan de stad. Dit maakt dat alle 5 de ke... Se mer
Företaget har svarat
mooi concept zag wel dat de bandenspanning aangepast moest worden en een aantal uitroeptekens maar los daarvan.. prachtig concept en betaalbaar ook
Super goed, heel handig, weinig zorgen! Het gemak van een uitje maken of naar werk gaan, alleen mogen ze wel de auto’s komen schoonmaken van binnen, andere gebruikers zijn niet persé netjes. Ook... Se mer
Företaget har svarat
Ik heb een zeer slechte ervaring gehad met MyWheels. Tijdens mijn rit viel de auto plotseling stil midden op de snelweg (A10), wat een levensgevaarlijke situatie opleverde. Ik stond stil op de rijba... Se mer
Företaget har svarat
MyWheels gelooft dat elke auto een deelauto is. Samen maken we de straten en buurten een klein beetje beter.
Nederländerna
Har besvarat 98 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Svar från MyWheels
Het is voor mij nooit echt duidelijk wat nou de echte VS geschatte kosten zijn als je bijvoorbeeld een 400km pakket afneemt, betaal je de volledige prijs als je minder hebt gereden? Is niet echt duidelijk. Daarnaast zijn de kosten (jaja "we doen het om kwaliteit hoog te houden" verhaal mag je mij besparen) enorm opgehoogd. Het begon al met een verhoging van de uurprijs, toen de kilometers, toen kwam er nog een "spits" tarief op en als klap op te vuurpijl is nu vanaf de middag tot 8 uur avonds "duurder" 🤷♂️ En dan maar hopen dat de auto is opgeladen anders is het "ja kunnen wij niks aan doen we kunnen een andere auto (5km verder) voor u reserveren".... Nouja het is dat Greenwheels echt no slechte voertuigen heeft anders was ik ZSM weggegaan bij MyWheels. De 2 sterren krijgen ze voor auto type en beschikbaarheid in mijn buurt.

Svar från MyWheels
Very fast response from support and overall very good experience

Svar från MyWheels
4 x gebeld dat er een auto 7 dagen op dezelfde plaats staat om de accu op te laden !!!!!
7 dagen een oplaadpunt bezet houden. Worden gouden bergen belooft dat ze het voertuig weghalen locatie Breda Sutoriusstraat nou wat een slecht bedrijf !!!!!!
Vandaar de vele slechte revieuws , echt wat een leugens bla bla aan de telefoon het maakt ze niks uit.

Svar från MyWheels
First car I rented break light was completely broken. Couldn’t shut the trunk. (Opel corsa) car same trip wouldn’t start because of a malfunction (Renault Zoe). Had to wait 20 min on hold. Cars are also often dirty and smell like smoke

Svar från MyWheels
Handig wanneer je voor een paar uur een auto nodig hebt, anders dan klassieke autoverhuur.😎

Svar från MyWheels
Verloedering van de samenleving. Auto’s altijd vies. Accu’s vaak leeg terwijl er in de app iets anders staat. Vermoeiende klantenservice. Eigenlijk kan je beter of met het ov gaan of met een andere bedrijf huren als je echt een auto nodig hebt. Goedkoop is het namelijk niet.

Svar från MyWheels
Mywheels is top. Week naar Tsjechië, liep als een zonnetje allemaal

Svar från MyWheels
I'm a MyWheels Pro subscriber. Normally I like the service: there are many cars available in my area and the monthly subscription gives a good discount.
But today I was completely blocked from booking. The app suddenly required driving licence re-verification right during booking. I tried verifying my Dutch licence twice and both attempts failed with an error, so I couldn’t book a car at all.
I called phone support and was told they can’t help and I must use chat. In chat I only got an automated bot response (“we’ll take care of it”), no human handover, no timeline, no real help. After 3+ hours the issue still persisted. I had to take an Uber instead (about €20). This is not the first time technical issues in the app have prevented me from using the service, and reliability feels worse in recent months.

Svar från MyWheels
Auto’s van MyWheels niet in orde. Zoveelste auto die ik reserveer met problemen. Waardeloos! Sta je langs de weg. Vandaag remmen niet in in orde. Wachten om afgesleept te worden. Pak maar taxi of trein terug naar huis krijg je te horen van MyWheels support. Waardeloos! Elke keer is er iets aan de hand. 80% van de auto’s die ik in 2026 her gereserveerd waren niet in orde. En de consument mag het oplossen. Het is de omgedraaide wereld. MyWheels doe er iets aan.

Svar från MyWheels
Altijd een schone auto altijd een auto zonder enkele problemen weinig schade auto’s perfect als je snel ergens naartoe moet en geen eigen auto hebt top

Svar från MyWheels
Ik rij al jaren met Mywheels en werk ook als sleutelfiguur voor 2 auto’s in hun wagenpark. Ik geef het een 3 als we het hebben over de communicatie als sleutelfiguur. De klantenservice geeft vaak te weinig informatie over de auto’s die ik voor hun bewaak. Ook hun Whatsapp service voor de sleutelfiguren daar wordt ook nooit op gereageerd. Ik stel daar dus vragen in voor saus

Svar från MyWheels
Een comfortabele auto voor een goede prijs.

Svar från MyWheels
Voordelen: app werkt goed, veel beschikbare auto's
Nadelen: heb inmiddels al 4 keer meegemaakt dat ik een auto had gehuurd en dat de accu volledig leeg was en NIET in de lader zat. Volgens de regels van de app zou dit nooit kunnen, je mag de auto dan namelijk niet retourneren, en klantenservice zegt telkens 'verbaast' te zijn en het te noteren. Maar blijft gebeuren. Dus wees alert : controleer altijd een paar uur voor je tot in de app hoeveel km je auto heeft.
Verder heb ik het idee dat het steeds duurder wordt de afgelopen jaren. In het begin was ik best positief over de prijzen maar inmiddels doet elke rit pijn in de portemonnee en ik ben op zoek naar een betaalbaarder alternatief.

Svar från MyWheels
Gebruik MyWheels al 2 jaar met veel plezier voor zowel korte als lange ritten. Erg fijn in gebruik en bij (kleine) problemen altijd snelle en nette service gehad!

Svar från MyWheels
Gebruik MyWheels regelmatig, vrijwel altijd zonder enig probleem.

Svar från MyWheels
Het biedt een perfecte uitkomst in momenten waarin ik geen auto ter beschikking heb

Svar från MyWheels
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.