Det här tycker kunderna

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

tot nu toe met alle auto's behalve de Renault 5 positieve ervaringen. Helaas wordt in de stad vrijwel iedere auto vervangen door de renault 5 die ook teruglaadt aan de stad. Dit maakt dat alle 5 de ke... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

mooi concept zag wel dat de bandenspanning aangepast moest worden en een aantal uitroeptekens maar los daarvan.. prachtig concept en betaalbaar ook

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super goed, heel handig, weinig zorgen! Het gemak van een uitje maken of naar werk gaan, alleen mogen ze wel de auto’s komen schoonmaken van binnen, andere gebruikers zijn niet persé netjes. Ook... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Ik heb een zeer slechte ervaring gehad met MyWheels. Tijdens mijn rit viel de auto plotseling stil midden op de snelweg (A10), wat een levensgevaarlijke situatie opleverde. Ik stond stil op de rijba... Se mer

Företagsinformation

1. Biluthyrningsbyrå

Skrivet av företaget

MyWheels gelooft dat elke auto een deelauto is. Samen maken we de straten en buurten een klein beetje beter.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 98 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Lekker gemakkelijk en betaalbar

1 mars 2026

Hi Roselsky,

Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over het gemak en betaalbaarheid van MyWheels. Wij waarderen je review en hopen je snel weer te zien in een van onze MyWheels auto's.

Hele goede klantenservice

Hele goede klantenservice, fijne auto’s!

1 mars 2026

Hi Lisa,

Bedankt voor je review! Wij hopen je gauw weer te zien in een van onze MyWheels auto's.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Het is voor mij nooit echt duidelijk…

Het is voor mij nooit echt duidelijk wat nou de echte VS geschatte kosten zijn als je bijvoorbeeld een 400km pakket afneemt, betaal je de volledige prijs als je minder hebt gereden? Is niet echt duidelijk. Daarnaast zijn de kosten (jaja "we doen het om kwaliteit hoog te houden" verhaal mag je mij besparen) enorm opgehoogd. Het begon al met een verhoging van de uurprijs, toen de kilometers, toen kwam er nog een "spits" tarief op en als klap op te vuurpijl is nu vanaf de middag tot 8 uur avonds "duurder" 🤷‍♂️ En dan maar hopen dat de auto is opgeladen anders is het "ja kunnen wij niks aan doen we kunnen een andere auto (5km verder) voor u reserveren".... Nouja het is dat Greenwheels echt no slechte voertuigen heeft anders was ik ZSM weggegaan bij MyWheels. De 2 sterren krijgen ze voor auto type en beschikbaarheid in mijn buurt.

27 februari 2026

Hi Gandalf,

Bedankt voor je uitgebreide feedback. Ik begrijp dat het niet altijd duidelijk is hoe de kosten van een rit zijn opgebouwd, dus ik licht het graag even toe.

Het kilometerpakket staat volledig los van de geschatte prijs. De geschatte prijs wordt berekend op basis van het aantal uren dat je rijdt en het aantal kilometers dat het systeem gemiddeld inschat (ongeveer 15 km per uur). Eventuele extra kilometers worden vervolgens bijgerekend. Kilometerpakketten zijn alleen voordelig als je het volledige aantal kilometers rijdt; je kunt ze dus niet sparen. Als je minder kilometers rijdt dan het pakket biedt, vervallen de resterende kilometers en worden ze niet terugbetaald.

Helaas zijn alle tarieven de afgelopen tijd gestegen door hogere kosten voor brandstof, elektriciteit, onderhoud bij garages en de investering in nieuwere voertuigen die we onze klanten willen aanbieden. Dit betekent dat prijzen soms omhoog moeten, maar we doen ons uiterste best om het zo toegankelijk mogelijk te houden. Dit doen we niet alleen door de prijs schappelijk te houden maar ook door de regelmatige aanbiedingen op kilometerpakketten en het aanbieden van abonnementsvormen die bij veel gebruik kosten aanzienlijk kunnen verlagen, maar ook de dynamische prijzen in te voeren op specifieke tijden.

Voor een duidelijke uitleg over jouw specifieke facturen of tarieven kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen precies doorrekenen wat in jouw situatie van toepassing is.

We waarderen je feedback en nemen het mee om onze communicatie en service te verbeteren.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Very fast response from support and…

Very fast response from support and overall very good experience

27 februari 2026

Hi Blagoj,

Thank you for your positive review. It’s great to hear that our customer service was able to assist you quickly. We hope to see you again soon in one of our MyWheels cars.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

4 x gebeld dat er een auto 7 dagen op…

4 x gebeld dat er een auto 7 dagen op dezelfde plaats staat om de accu op te laden !!!!!

7 dagen een oplaadpunt bezet houden. Worden gouden bergen belooft dat ze het voertuig weghalen locatie Breda Sutoriusstraat nou wat een slecht bedrijf !!!!!!

Vandaar de vele slechte revieuws , echt wat een leugens bla bla aan de telefoon het maakt ze niks uit.

Hi Frank,

Bedankt dat je je ervaring met ons deelt. We begrijpen dat het vervelend is als een auto langere tijd een oplaadpunt bezet houdt. In dit soort situaties doen we altijd ons best om het voertuig te verplaatsen. Als er echter een technisch probleem is en de auto niet verplaatst kan worden, kunnen we helaas pas actie ondernemen zodra het voertuig kan worden opgehaald.

We nemen dit soort gevallen uitermate serieus en willen juist een hulpmiddel zijn in de wijk, niet een last. Voor verdere vragen of om dit probleem persoonlijk met ons te bespreken, kun je contact opnemen via support@mywheels.nl met als onderwerp [klacht - Trustpilot]. Ons team helpt je dan zo snel mogelijk.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

First car I rented break light was…

First car I rented break light was completely broken. Couldn’t shut the trunk. (Opel corsa) car same trip wouldn’t start because of a malfunction (Renault Zoe). Had to wait 20 min on hold. Cars are also often dirty and smell like smoke

23 februari 2026

Hi Maarten,

Thank you for sharing your experience. We’re very sorry to hear about the issues you encountered with the cars and the wait time, this is not the standard we aim for.

Please reach out to support@mywheels.nl with the subject [complaint - Trustpilot], and our support team will assist you as soon as possible.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Handig wanneer je voor een paar uur een…

Handig wanneer je voor een paar uur een auto nodig hebt, anders dan klassieke autoverhuur.😎

25 februari 2026

Hi Abdel,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons autodelen concept en bedankt voor je positieve review. Wij hopen je gauw weer terug te zien in een van onze MyWheels auto's.

Verloedering van de samenleving

Verloedering van de samenleving. Auto’s altijd vies. Accu’s vaak leeg terwijl er in de app iets anders staat. Vermoeiende klantenservice. Eigenlijk kan je beter of met het ov gaan of met een andere bedrijf huren als je echt een auto nodig hebt. Goedkoop is het namelijk niet.

23 februari 2026

Hi Ghuio,

Wat jammer om te lezen dat dit jouw ervaring is. Een auto die niet schoon is of een lege accu heeft terwijl de app iets anders aangeeft, is natuurlijk erg frustrerend. Dat mag je niet verwachten.

Ook vinden we het vervelend dat je onze klantenservice als vermoeiend hebt ervaren. We willen juist dat je snel en goed geholpen wordt wanneer er iets misgaat.

We nemen je feedback serieus en kijken graag mee naar concrete meldingen, zodat we dit kunnen verbeteren. Wil je ons een e-mail sturen naar support@mywheels.nl met als onderwerp [Trustpilot - Klacht]? Dan pakken we het graag verder met je op.

Mywheels is top

Mywheels is top. Week naar Tsjechië, liep als een zonnetje allemaal

21 februari 2026

Hi,

Wij zijn ontzettend blij om te horen dat je weekje weg vlekkeloos verliep en dat je hebt genoten van je rit. Wij hopen je gauw weer terug te zien in een van onze MyWheels auto's.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

App locked me out when I needed a car, no real support

I'm a MyWheels Pro subscriber. Normally I like the service: there are many cars available in my area and the monthly subscription gives a good discount.

But today I was completely blocked from booking. The app suddenly required driving licence re-verification right during booking. I tried verifying my Dutch licence twice and both attempts failed with an error, so I couldn’t book a car at all.

I called phone support and was told they can’t help and I must use chat. In chat I only got an automated bot response (“we’ll take care of it”), no human handover, no timeline, no real help. After 3+ hours the issue still persisted. I had to take an Uber instead (about €20). This is not the first time technical issues in the app have prevented me from using the service, and reliability feels worse in recent months.

Hi Vladimir,

We’re very sorry to read about your experience. You should be able to rely on smooth and hassle-free bookings, especially when you need a car. Being blocked by a licence re-verification error and not receiving timely personal support is understandably frustrating.

This is not the level of reliability we aim to provide.

We would really like to look into what happened and review this properly, including the additional expenses you incurred. Could you please email us to support@mywheels.nl with the subject line [Trustpilot - Complaint]? We will make sure it is picked up and handled as soon as possible.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Auto’s van MyWheels niet in orde

Auto’s van MyWheels niet in orde. Zoveelste auto die ik reserveer met problemen. Waardeloos! Sta je langs de weg. Vandaag remmen niet in in orde. Wachten om afgesleept te worden. Pak maar taxi of trein terug naar huis krijg je te horen van MyWheels support. Waardeloos! Elke keer is er iets aan de hand. 80% van de auto’s die ik in 2026 her gereserveerd waren niet in orde. En de consument mag het oplossen. Het is de omgedraaide wereld. MyWheels doe er iets aan.

Hi Hans,

Wat ontzettend vervelend om te lezen dat je dit hebt meegemaakt. Dit is absoluut niet de ervaring die we willen bieden, zeker niet als het om veiligheid gaat.

We luisteren graag naar wat er precies is gebeurd en kijken mee naar een passende oplossing. Wil je ons een e-mail sturen naar support@mywheels.nl met als onderwerp [Trustpilot - Klacht]? Dan pakken we dit zo snel mogelijk op.

Dank je wel dat je dit met ons deelt.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Altijd een schone auto altijd een auto…

Altijd een schone auto altijd een auto zonder enkele problemen weinig schade auto’s perfect als je snel ergens naartoe moet en geen eigen auto hebt top

Hi Patrick,

Bedankt voor je uitgebreide review! Geweldig om te horen dat onze auto’s altijd schoon, betrouwbaar en perfect voor snelle ritten zijn. Wij hopen je gauw weer terug te zien in een van onze MyWheels auto's.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Ik rij al jaren met Mywheels en werk…

Ik rij al jaren met Mywheels en werk ook als sleutelfiguur voor 2 auto’s in hun wagenpark. Ik geef het een 3 als we het hebben over de communicatie als sleutelfiguur. De klantenservice geeft vaak te weinig informatie over de auto’s die ik voor hun bewaak. Ook hun Whatsapp service voor de sleutelfiguren daar wordt ook nooit op gereageerd. Ik stel daar dus vragen in voor saus

21 februari 2026

Hi,

Bedankt voor je feedback en dat je dit deelt. Fijn om te horen dat je al jaren met MyWheels rijdt en actief als sleutelfiguur betrokken bent bij het wagenpark. Wat betreft de communicatie: onze WhatsApp voor sleutelfiguren is helaas niet meer in gebruik. Voor vragen en contact kun je daarom het beste onze e-mail of de chatfunctie gebruiken. We nemen je opmerkingen over de klantenservice mee om te bekijken hoe we sleutelfiguren beter kunnen ondersteunen en voorzien van de juiste informatie over de auto’s die jullie beheren.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

OK, maar te duur. Soms problemen

Voordelen: app werkt goed, veel beschikbare auto's

Nadelen: heb inmiddels al 4 keer meegemaakt dat ik een auto had gehuurd en dat de accu volledig leeg was en NIET in de lader zat. Volgens de regels van de app zou dit nooit kunnen, je mag de auto dan namelijk niet retourneren, en klantenservice zegt telkens 'verbaast' te zijn en het te noteren. Maar blijft gebeuren. Dus wees alert : controleer altijd een paar uur voor je tot in de app hoeveel km je auto heeft.

Verder heb ik het idee dat het steeds duurder wordt de afgelopen jaren. In het begin was ik best positief over de prijzen maar inmiddels doet elke rit pijn in de portemonnee en ik ben op zoek naar een betaalbaarder alternatief.

20 februari 2026

Hi Merijn,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Fijn om te horen dat je de app handig vindt en dat er veel auto’s beschikbaar zijn.

Het is vervelend om te horen dat je meerdere keren een lege accu hebt meegemaakt, dat is uiteraard niet de bedoeling. We begrijpen dat dit frustrerend is en nemen dit soort meldingen serieus om herhaling te voorkomen. Goed dat je aangeeft alert te blijven bij het controleren van de auto.

Wat de prijs betreft: we streven ernaar om een goede balans te vinden tussen beschikbaarheid, service en kosten. We waarderen je feedback hierover enorm en nemen het mee bij het verbeteren van onze diensten.

Dank voor je review en voor je trouwe gebruik van MyWheels!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gebruiksvriendelijk en behulpzame service zonder gedoe

Gebruik MyWheels al 2 jaar met veel plezier voor zowel korte als lange ritten. Erg fijn in gebruik en bij (kleine) problemen altijd snelle en nette service gehad!

20 februari 2026

Hi,

Wat mooi om te horen dat je al 2 jaar zo tevreden bent met MyWheels! 🚗💨 Fijn dat onze service je ook altijd snel en goed heeft geholpen. Dank voor je review!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mooie auto’s, goed werkende app

Gebruik MyWheels regelmatig, vrijwel altijd zonder enig probleem.

Hi Roy,

Geweldig om te horen dat je bijna altijd probleemloos gebruik kunt maken van MyWheels! 🚗✨ Bedankt voor je positieve review.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Het biedt een perfecte uitkomst in…

Het biedt een perfecte uitkomst in momenten waarin ik geen auto ter beschikking heb

Hi K,

Wat fijn om te horen dat MyWheels zo goed uitkomt wanneer je geen auto beschikbaar hebt! 😊 Bedankt voor je positieve review.

Echt een aanrader

Echt een aanrader

Hi Amber,

Bedankt voor je leuke review! Wij hopen je gauw weer terug te zien in een van onze MyWheels auto's.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.