I´ve paid for an azteco bitcoin voucher, on 11th feb 2026, but no code was sent to me!! The amount was paid to moontopup according to my bank records, but in my moontopup account it keeping show... Se mer
I purchased a €25 Gift Me Crypto gift card from Moontopup and the experience was flawless. The code was delivered straight to my inbox after payment. The card activated smoothly and I could use it rig... Se mer
Anscheinend kann man keine iCloud-E-Mail für den Bestellprozess nutzen. Dies wird jedoch nicht mitgeteilt sondern man merkt es erst wenn man keine Bestellbestätigung erhält und den Support kontakti... Se mer
Om MOONTOPUP BV
Moontopup.com is de vernieuwde versie van smsbeltegoed.nl. Waar we vroeger alleen beltegoed aanboden, hebben we nu ons aanbod uitgebreid met een breed scala aan betaalkaarten, gamingtegoed en cadeaukaarten. Wij opereren nu wereldwijd en bieden innovatieve oplossingen zoals internationale top-ups, waarmee je eenvoudig beltegoed, energierekeningen of waterrekeningen voor je familie en vrienden in het buitenland kunt regelen. Ontdek het uitgebreide assortiment en de nieuwe mogelijkheden bij Moontopup.com!
Let op: Wij willen u informeren dat er helaas oplichting en fraude plaatsvindt waarbij onze naam wordt misbruikt. Wij werken NOOIT via andere platforms zoals Marktplaats en delen ook geen betaallinks via aparte berichten. Wij werken uitsluitend via onze officiële website. Betaal daarom nooit gekregen betaal-linken maar plaats uw bestelling alleen via onze website om veilig te blijven.
Postbus 12173, 3004GB, Rotterdam, Nederländerna
- (010) 71 424 98
- support@moontopup.com
- moontopup.com
Har besvarat 40 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
I got the code a day later
I got the code a day later, after sending a mail to support. But it worked.

Svar från MOONTOPUP BV
Aangeschafte cadeaukaart blijkt niet leverbaar
Na 2x naar tevredenheid een PaysafeCard te hebben aangeschaft, geeft de bestelling van De Cadeaukaart meer problemen. Bij navraag waarom ik de bestelde cadeaukaart nog niet heb ontvangen, blijkt deze niet leverbaar te zijn door een storing. Uiteindelijk is de betaling netjes teruggestort. Omdat dit wel lang heeft geduurd en ik er achteraan moest, geef ik niet het maximale aantal sterren.

Svar från MOONTOPUP BV
Heb bestelling binnen minute ontvangen…
Heb bestelling binnen minute ontvangen heel overzichtelijk website meer assortiment . Speciaal international Topup en eSIM heb ik ook gezien . Keep it up !

Geen code ontvangen
Geen code ontvangen
Na contact met de klantenservice en een beoordeling hier code ontvangen

Svar från MOONTOPUP BV
Heel slecht met die steamcard die niet…
Heel slecht met die steamcard die niet werkt tereijl ik wel voor betaald hebt

Waardeloos bedrijf
Op 1 augustus een valorant gift card aangeschaft. Deze tot op heden niet ontvangen. Na contact met de klantenservice is er een technisch probleem dat opgelost moet worden en geen zicht wanneer dat gebeurd. Manueel de code sturen doen ze niet. Wel de klant laten betalen maar leveren ho maar. Laatste keer dat ik deze site heb gebruikt.

Svar från MOONTOPUP BV
Ik hebt steamcard bestelt maar die…
Ik hebt steamcard bestelt maar die werkte niet dus ik hebt een miskoop gedaan dus ik bestel niet meer bij uw meer mijn geld ben ik nu kwijt dus ik krijgt geen nieuwe steamcard die wel werkt

Svar från MOONTOPUP BV
Betaald maar niets gekregen.
Ik heb betaald maar nooit mijn order ontvangen, meerdere malen contact gezocht maar nog geen antwoord mogen ontvangen.

Please inform your customers
Your service ok
But 1lib are crooks and liars
To avoid because risk of money laundering and tax fraud

Svar från MOONTOPUP BV
Ik moet 12,50 uitgeven om 6 euro te…
Ik moet 12,50 uitgeven om 6 euro te kunnen betalen, omdat verschillende partijen er geld aan willen verdienen.

An excess of caution
Too much worry by Moontopup about fraud over very small amounts.

Svar från MOONTOPUP BV
Niet twijfelen maar doen !
Bewerking zeer Snel !! Producten top ken er niets anders van maken

Svar från MOONTOPUP BV
Jullie hebben 2 keer geld van me…
Jullie hebben 2 keer geld van me rekening afgeschreven ik wil het graag terug hebben