HOLD JER LANGT VÆK! Dette er 100% en scam-shop som opkræver penge for det man bestiller men aldrig sender det ud. De forsøger at maskere deres scam ved at gemme sig bag en falsk hollandsk virksomhed... Se mer
Luxia
Det här tycker kunderna
Har bestilt og betalt varen , men siden ikke hørt noget
Jeg ville egentlig ikke give en eneste stjerne, men det kunne jeg ikke vælge. Jeg bestilte en træningsdragt til mit barnebarn den 8. nov. -pengene 500 kr blev trukket den 10. nov. Jeg har klaget man... Se mer
REN FUP OG SVINDEL Som alle anmeldelser med 1 - eller hellere 0 - stjerner: •Lang leveringstid •Varen svarer overhovedet ikke til billederne i materiale, størrelser og facon •Der er ikke returs... Se mer
Jeg har bestil og betale min…
Jeg har bestil og betale min bestilling, det er over en md siden, har ikke modtaget noget, har skrevet gentagende gange, men de svare ikke, tlf nr virker ikke..
Fraud Company
They sent the wrong glasses and its a fraud company replica and once the payment is done ,no further help from them. Don't even think of paying money for anything they advertise
FUP FIRMA!!!
Er sååååå træt af ikke at have læst anmeldelser inden køb!!! Kører på 4. uge uden levering af varer, og mail henvendelser kommer retur med “mail delivery subsystem” Så jeg kan kun stemme i med alle de andre anmeldelser: FUP FIRMA - hold jer LANGT væk
0 stjerner.
0 stjerner.
Hold dig langt væk fra Luxia- et rent svindelfirma.
Kvaliteten er meget dårlig. Da jeg ønskede at returnere varen, skrev de jeg skulle beholde den mod at få 20 %. Nej, jeg ville returnere.
Så bød de 40%. Nej jeg ville returnere og bad om en returadd. Så sendte de en blanket, som jeg skulle udfylde inden jeg kunne få en returadd. Jeg har opgivet- pengene er spildt. SVINDELFORETAGENDE !
Virkelig dårlig oplevelse
100% scam. Ikke eksisterende kundeservice. Bestilte en kjole i starten af november 2024, fik kjolen midt december 2024. Lynlåsen var defekt og kvaliteten var virkelig dårlig. Jeg mailede med dem, hver gang jeg fik svar tilbage lød det som et standard autosvar. Der gik mindst 1 uge inden svar. Returlabel er ikke en mulighed, man skal selv betale for refundering. Hvilket er ret dyrt når det ikke er i DK. Vil ikke anbefale Luxia til nogen. Ville ønske jeg havde læst trustpilot inden.
Jeg har lært min lektie.
Luxia is a fraudulent company
Luxia is a fraudulent company. Report them wherever possible. Today I received a so-called “jacket” that was supposedly the one I ordered back in December before Christmas. What I got is a cheap rag, likely made in China, that looks nothing like what I actually ordered. This is an outrage and a complete scam.
Forkert materiale
Lang leveringstid
På hjemmesiden står der sættet er lavet af bomuld og hør.
Det har dog aldrig været i nærheden af de lækre stoffer.
Derimod er der et lille mærke i blusen hvor der står spandex og polyester.
Størrelsen skulle ligne S men er mere en Stor M.
Godt skuffet.
Fake vare de Fake denem Tiers 450 kr normal pris 7000 kr 7000 kr
Fake vare Det er billigt men fake
Virkelig dårligt
Virkelig dårligt! alt kommer fra Kina. Kunne have bestilt den kjole inde på SHEIN til nok 100kr
Manglende respons og elendig service
Julegave blev først leveret efter nytåret. Da varen ikke var som forventet ville jeg sende den retur og have pengene tilbage. Jeg bad om en returadr. via mail, fik svar første gang dog uden svar på returadr. Ved henvendelse igen på mail får jeg automat svar om at de hurtigt vil følge op, men jeg hører ingenting fra dem. Eller jeg får en besked om fejllevering af mail på deres mailadresse. ( gad vide om mine mails ligger i deres spamfilter🤔 )
Det virker useriøst , mangel på service og dårlig handelspolitik.
Jeg vil ALDRIG anbefale dette firma til nogen. Det opleves som rent FUP
Køb ikke varer hos Lucia !
Køb ikke varer hos Lucia !! Du får aldrig varen men de hæver pengene!!!
Umuligt at få kontakt
Efter nogle uger har vi ikke modtaget vores varer, og de svarer ikke på vores beskeder.
NEJ TAK
For h..... hvor er det træls! Jeg kan ikke engang få lov til at sende en elendig vare retur! Mega dårlig kvalitet... FUP FUP FUP! Hvor er jeg ærgerlig hvor at jeg var for hurtig og ikke fik læst anmeldelserne.
Håber andre læser med her så I slipper for bøvl, skuffelse og mindre penge i penge pungen.
Et rigtig fup-firma der stjæler penge
Et rigtig fup-firma der lader dig som kunde tro, at det er danske varer men det hele er fra Kina.
Du kan ikke regne med at modtage det du har bestilt og det er en chatbot der besvarer dine mails du sender til Luxia.dk.
Jeg mangler 1 varer fra bestillingen og har rettet mange henvendelser og pengene har Luxia.dk beholdt.
Jeg forsøgte at annulleret ordren og selv det er umuligt.
Jeg advarer alle på det kraftigste om at købe fra Luxia.dk da udfaldet er ligesom SHEIN.
Hold jer langt væk fra dette…
Hold jer langt væk fra dette svindelfirma. Bestilte skjorte som absolut ikke levede op til forventningerne. En helt anden størrelse end opgivet. Har forsøgt at returnere varen og skrevet mange mails, men der er ingen reaktion, kun aut.generede mails.
Fup firma
Fup firma. Bestiller 5 varer, får 4 stk, dårlig kvalitet. Rykker for den 5 varer. Får autosvar at det er leveret.
Svindel firma
Svindel firma. Hold jer langt væk fra dem. Jeg har ventet godt 2 måneder på en returseddel, men de mener de har så travlt, så de simpelthen ikke har tid til at sende den. Torskedumt ikke at tjekke op på dem først, for det er nøjagtig samme besked alle får og den samme opfattelse man har af dem.
Øv, hvor må det være ærgerligt at tjene penge på at snyde folk.
Skrækkeligt hold jer langt væk
Skrækkeligt. Købte tøj til sønnen i julegave. 2 bukser i samme størrelse og model, men forskelling farve. Har været igang med dem nu i 6 uger for at kunne returnere og får kun robot genererede beskeder tilbage.-5 stjerner!
Svindel: ingen varer - pengene trækkes og beholdes
Jeg har ikke fået den bestilte vare, MEN pengene ER trukket - og Luxia svarer med "fejllevering" når jeg sender mails
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.