Lunar Sweden Omdömen

9 451
TrustScore 4.5 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Utvärderar man 1 709 recensioner, recensenterna hade en enastående upplevelse med det här företaget. Kunderna är mycket nöjda med den professionella och hjälpsamma personalen, som ofta beskrivs som trevlig och kunnig. Många uppskattar den snabba och smidiga hanteringen av ärenden, med effektiv återkoppling och korta svarstider. Processen att öppna konto eller få hjälp upplevs som enkel och okomplicerad. Dock upplevde vissa kunder ansökningsprocessen som långdragen och krävande, med upprepade frågor och fördröjningar. En del nämnde avslag utan tydlig motivering eller problem med att få tillgång till medel och bristande kommunikation, vilket skapade frustration och bristande transparens.

Ämnen som oftast nämns

Staff

Konsumenter uttrycker stor tillfredsställelse med personalen, som beskrivs som otroligt hjälpsam, trevlig och... Se mer

Customer service

Kunder delar positiva åsikter om kundtjänsten, och många beskriver den som otroligt hjälpsam, trevlig och... Se mer

Service

Kunder hade positiva upplevelser med service, och många beskriver den som snabb, professionell och smidig,... Se mer

User experience

Användare beskriver positiva interaktioner med användarupplevelsen, och många upplever processen som smidig,... Se mer

Response time

Recensenter belyser positiva aspekter av svarstiden, med många som uppskattar snabba svar via chatt och... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Mycket bra bemötande och snabb återkoppling genom hela processen. Cornelius har varit tydlig med vilken information som behövts och har hanterat ärendet professionellt och effektivt. Kommunikationen h... Se mer

Som ny företagare av en mindre verksamhet är jag väldigt tacksam för Lunar! Vid start och i början innan man riktigt kommit igång är resurserna knappa och Lunar gör det möjligt att ändå öppna företags... Se mer

Jag är supernöjd med Lunar. När jag väl var igång gick det snabbt. Exempelvis fick jag tillgång till det digitala bankkortet, Swish och Bankgiro samma dag, - så jag kunde dra igång direkt. De... Se mer

1. Nr. 6 av de 12 bästa företagen i Bank
  2. Nr. 8 av de 12 bästa företagen i Finansiellt institut

Lunar’s banking app makes managing your spending, budget and savings easy with its sublime user experience for both personal and business finance.

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

9 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Alla omdömen

(9 451)

1 858 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Alltså världens sämsta bluffbank…

Alltså världens sämsta bluffbank korruption och mygel snor medel och kallar folk massa bluff trots man har ägobevis... snälla möt mej med bredsvärd ärligare än det hyckleri ni håller på med... kyc kiss my as maffia

Hi Peter

Thank you for taking the time to leave your review.

We're sorry to read that you feel this way. Based on your review, it's difficult for us to understand what has happened or which part of your experience has led to these conclusions.

As a regulated bank, we are required to comply with applicable laws and regulations, including our Know Your Customer (KYC) and anti-money laundering obligations. These requirements are not optional, and they are in place to protect both our customers and the integrity of the financial system. We do not take actions such as requesting documentation or restricting services without a reason.

Kind regards,
Yakup

Mycket nöjd

Hej Mattias,

Tack för dina strålande stjärnor! Det gläder oss att höra att du är så nöjd.

Tusen tack för att du tar dig tid att dela med dig av din upplevelse hos oss!

Alva

De tar säkerhet som högst prioritet och…

De tar säkerhet som högst prioritet och Nora var snabb att hjälpa mig med det!

Hej Jeff,

Tack för dina fina ord! Vi blir glada att höra att Nora kunde hjälpa dig snabbt – säkerhet är något vi verkligen prioriterar högt. Jag har framfört din hälsning till henne.

Att det e smidig och bra bank

Att det e smidig och bra bank

Hej Keno,

Tack för ditt omdöme! Det gläder oss att höra att du upplever Lunar som smidig och bra – det ska vara enkelt att hantera sin ekonomi, och roligt att se att det uppskattas.

Alva

Bästa jag har sett vilken faktiskt. Bank

Fantastiskt bank

Hej Fadil,

Tack för dina strålande ord – det gör oss verkligen glada att höra att du har haft en så bra upplevelse hos oss!

Super +++++

Svar från Lunar Sweden

Tack för dina fem strålande stjärnor! Vi blir verkligen glada att höra att du är så nöjd.

Vi ser fram emot att ha med dig på vår resa och önskar dig en fin tisdag!

👍mycket bra

Hej Mohamad,

Stort tack för ditt omdöme! Vi blir glada att höra att du är så nöjd 🙌

Alva

Lätt att använda och bra information om…

Lätt att använda och bra information om något händer på kontot

Hej Peter,

Tack för ditt omdöme! Det ska vara enkelt att hantera sin ekonomi – därför är det extra roligt att höra att du uppskattar både appen och notiserna.

Super smidig!

Lätt att skaffa och lätt att använda.

Hej Emilio,

Tack för ditt omdöme! Lätt att komma igång och lätt att använda – precis så det ska vara.

Mycket bra hjälp

Mycket bra hjälp. Smidigt och snabbt. Inga konstigheter. Stort tack till Lunar och framförallt Markus.

Hej Chadi,

Tack för dina fina ord! Vi är väldigt stolta över våra handläggare som alltid sätter kunden i fokus – kul att Markus kunde ge dig en så smidig och snabb upplevelse. Jag har framfört din hälsning till honom.

Hej Ulf,

Tack för ditt omdöme! Kul att höra att du är nöjd med kortet.

Värdelös bank

Väldigt besviken på Lunar. Som företagskund kontaktade jag kundtjänst för att få en tjänst borttagen, men istället för att hjälpa mig hänvisades jag till att ladda ner appen. Om jag kontaktar kundtjänst är det för att jag vill få hjälp direkt – inte bli skickad vidare till en app jag inte vill använda.

Vad är egentligen syftet med kundtjänsten om de inte kan utföra så enkla ärenden? Dålig service och en frustrerande kundupplevelse.

19 juli 2026

Hej Amir,

Tack för att du delar din upplevelse med oss.

Eftersom Lunar är en app-baserad bank kan vissa ärenden bara hanteras direkt via appen, men det betyder självklart inte att du inte ska få den hjälpen du behöver, och vi beklagar att du fått den upplevelsen.

Jag vill gärna höra om detta mer i detalj för att ha möjlighet att undersöka det närmare. Jag har därför efterfrågat dina kontaktuppgifter här på Trustpilot. Du är också varmt välkommen att kontakta oss på 010 555 85 05.

TACK TILDA

Stod att det skulle ta 2-3 dagar innan svar, hjälp med min fråga. Efter 10 min, så löste Tilda mitt problem. Stort tack Lunar och framför allt till dig Tilda !!!!

17 juli 2026

Hej Peter,

Tack för dina fina ord! Vad kul att Tilda kunde lösa ditt problem på bara 10 minuter – det är precis den servicen vi strävar efter. Jag har framfört din fina hälsning till henne.

Vi önskar dig en fin måndag!

Hej Issam,

Tack för ditt omdöme! Vi blir glada att höra att du upplevde oss som proffsiga och hjälpsamma – det är precis det vi strävar efter.

Vi önskar dig en fin måndag!

Det går kanon bra

Det går kanon bra
Med er
MVH Peter Hugosson

Hej Peter,

Tack för ditt omdöme! Det gläder oss att höra att allt går kanon – det är precis det vi jobbar för.

Alva

Allt är väldigt smidigt och enkelt

Allt är väldigt smidigt och enkelt. Appen fungerar perfekt😊

Hej Alexander,

Tack för ditt omdöme! Det ska vara enkelt att hantera sin ekonomi – kul att höra att appen fungerar så bra för dig 😊

Alva

Nyligen blivit kund hos Lunas och…

Nyligen blivit kund hos Lunas och upplevelsen började med frågor om deras SASkort och hur det funkar med deras konton osv. Deras support är otroligt hjälpsamma och trevliga. Snabbt svar via deras chatt. Inget mer sitta i timmar lång telefonkö för att prata med en trött handläggare som inte vill vara på jobbet!

Enda att anmärka på är att deras app är lite buggig, men det kommer nog lösa sig med framtida uppdateringar.

Svar från Lunar Sweden

Hej Adam, & varmt välkommen till Lunar!

Tack för dina fina ord! Vi blir glada att höra att du upplevde vår support som hjälpsam och snabb – det är precis det vi strävar efter.

Din feedback om appen tar vi med oss – vi jobbar kontinuerligt med uppdateringar för att göra upplevelsen så smidig som möjligt.

Alva

Smidig upplevelse och Eric var otroligt…

Smidig upplevelse och Eric var otroligt hjälpsam. 👍😁

Svar från Lunar Sweden

Tack för dina fina ord! Vad kul att Eric kunde göra upplevelsen så smidig – jag har framfört din hälsning till honom 🙌

Alva

Bra kundtjänst som snabbt svarade med…

Bra kundtjänst som snabbt svarade med fakta.

Hej Emil,

Tack för ditt omdöme! Snabba och faktabaserade svar är något vi alltid strävar efter.

Bra upplevelse av Onboardingen

Bra upplevelse av Onboardingen - Mads var till fin hjälp där.

Svar från Lunar Sweden

Hej Patrik, & varmt välkommen till Lunar Business!

Tack för dina fina ord! Kul att Mads kunde göra onboardingen till en fin upplevelse – jag har framfört din hälsning till honom.

Vi ser fram emot att ha med dig och ditt företag på vår resa!