Jag sökte först på en annan bank de drog ut på tiden var mycket trevliga blev lovad företagskonto då allt såg bra ut. Det tar fyra dagar att få besked. Då fick jag bara vi kan just nu inte ge dig ett... Se mer

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Stockholm, Sverige
Ber kunder att lämna omdömen
Det var snabbt och enkelt att söka som kund.
Det är också enkelt att hantera på appen, problemet är ni skulle ha en bra överens med Uber för att vi kunder ska försätta använda eran bank.
Jag vet inte varför Uber accepterar inte mig att koppla eran bank. Det är därför tvingande jag söka en annan bank.
Jag har bara haft Lunar knappt en månad men det har fungerat mycket bra att komma igång och koppla bokföringen. Trevlig personal vid första kontakten. Är mycket nöjd.
Blixtsnabb process. Från ansökan på söndag kväll, till godkännande på måndag förmiddag.
Dessutom var själva ansökan enkel att fylla i och tog bara 10 min.
Enda minuset är att man gör ansökan via appen i telefonen, och jag föredrar att skriva och bilägga filer från datorn.

⚠️ ÖPPNA INTE KONTO HÄR ⚠️
Det här är utan tvekan en av de värsta kundupplevelserna jag haft.
Lunar har spärrat och låst alla mina tjänster efter en inkommande överföring på 12 500 kr från en bekant. Jag har skickat in de bevis och underlag som efterfrågats, men trots det har det nu gått över en månad utan att situationen har lösts.
Under den här perioden har jag försökt få hjälp omkring 60–70 gånger via telefon, skickat 7 mejl och startat 23 chattar med supporten. Trots alla dessa försök har jag fortfarande inte fått en fungerande lösning.
Det som gör situationen ännu värre är att Lunar varken har öppnat mina tjänster eller låtit mig avsluta mitt engagemang och få tillgång till mina pengar. Jag har alltså pengar hos banken som jag inte kan använda.
Konsekvenserna för mig har varit extremt allvarliga. Jag har inte kunnat betala hyran för min studentlägenhet och har därför blivit hemlös. Jag har dessutom fått mycket svårt att fortsätta mina studier eftersom jag inte längre har råd med kurslitteratur, mat och resor.
Jag har nu tagit ärendet vidare och är i kontakt med Finansinspektionen, ARN och media.
Jag vill därför starkt uppmana andra att tänka igenom sitt val av bank innan de öppnar konto här. För mig har det här inte bara varit dålig kundservice – det har fått mycket allvarliga konsekvenser för min ekonomi, mitt boende och mina studier.
Det här är min personliga erfarenhet och jag hoppas att Lunar tar situationen på allvar och ser till att ingen annan behöver hamna i samma situation.
/ D. Landin

Svar från Lunar Sweden
90% av recensionerna här är fake. Detta är en bank som fryser ditt konto precis som de vill, ingen återkoppling eller något. Kollar man på alla 1-stjärniga recensioner ser man att detta är ett mönster.
När man väl skickat in den information de efterfrågar slutar svaren komma. Har nu varit tre dagar utan bankkonto och alla pengar spärrade.

Svar från Lunar Sweden
Jag har alltid varit nöjd med LUNAR. Aldrig några problem, ni är super !

Svar från Lunar Sweden
Snabbt att sätta in via swich, flera möjligheter. Bra service, snabb med kort och överföringar fungerar smidigt.
Mycket nöjd hittills.

Svar från Lunar Sweden
Mycket proffsigt och snabb handläggning av mitt ärende. Mycket nöjd med min handläggare Estelle

Svar från Lunar Sweden
Fick hjälp av Markus som handläggare. Allt gick snabbt, smidigt och kändes tryggt och proffsigt genom hela processen.

Svar från Lunar Sweden
Jag har haft en mycket bra upplevelse med er alla; för mig är det den bästa banken jag kunde ha valt för mitt småföretagskonto. Jag är mycket nöjd med er service.

Svar från Lunar Sweden
Bra och snabb service. Enklel och tydlig kommunikation.

Svar från Lunar Sweden
Bra och snabb kontakt med Markus på Lunar i samband med uppstart av nytt företagskonto.

Svar från Lunar Sweden
Fick hjälp av Eric, gick snabbt och smidigt att registrera. Rekomenderar Lunar + Eric. Mvh Marcus

Svar från Lunar Sweden
Bästa banken i Sverige allting lättare och snabbare jätte nöjd toppen