Idag har jag varit i kontakt med Markus på Lunar som med sina följdfrågor kring min förfrågan om att få starta företagskonto hos Lunar, fördjupade min egna resa här och nu och framåt. Tack för fint vi... Se mer
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Lunar’s banking app makes managing your spending, budget and savings easy with its sublime user experience for both personal and business finance.
Stockholm, Sverige
Ber kunder att lämna omdömen
Richard var tydlig och hjälpsam, tack för ett smidigt santal!
Snabb och smidig hantering. Enkelt att komma i kontakt och tydlig kombination.
Bra kund bemötande, förstod vad man behövde hjälpa till med och fixade allt i telefonsamtalet och fick det vad jag var ute efter utan krångel.
Mycket positiv erfarenhet av Lunar och deras kundservice. Markus svarade mycket snabbt, professionellt och konkret. Alla mina frågor blev tydligt besvarade och hela ärendet hanterades smidigt och effektivt. Jag uppskattar verkligen hans engagemang, professionella bemötande och snabba kommunikation. Jag rekommenderar varmt att komma i kontakt med Markus!
Tusen Tack !

Svar från Lunar Sweden
Mads var super snabb på att hjälpa och svara på frågor - enkel onboarding och bra upplevelse

Svar från Lunar Sweden
För långsam process. Frågade mig frågor i email som de inte svarade på, och sedan fick jag samma frågor igen. Ingen fast kontakt.

Svar från Lunar Sweden
Otroligt smidigt process. Professionellt bemötande igenom hela processen. Rekommenderar varmt nya företagare att anlitar banken.

Svar från Lunar Sweden
Snabb, bra och tydlig kommunikation. Väldigt smidigt att använda i jämförelse med andra banker.

Svar från Lunar Sweden
Har haft kontakt med Karl hos er och fick ett mycket bra bemötande.

Svar från Lunar Sweden
Trevligt bemötande och bra feedback i samband med att jag skulle starta företag. Karl visade stor förståelse för mina specifika behov.

Svar från Lunar Sweden
Trevligt och proffessionellt bemötande denna gång av Karl. Snabb handläggning och jag upplevde honom som kunnig och bra på att förklara och svara på mina frågor.

Svar från Lunar Sweden
Jag är mycket nöjd med min upplevelse av Lunar och framför allt med den fantastiska service jag fått av Eric under processen med att öppna företagskonto.
Från första kontakten har Eric varit professionell, tydlig, engagerad och väldigt snabb med återkoppling. Det som verkligen stack ut var det viljan att hjälpa till, till och med under helgen. Som ny företagare betyder den typen av tillgänglighet och engagemang väldigt mycket och skapar ett stort förtroende för banken.
Hela processen har känts smidig, transparent och professionell, och jag har hela tiden vetat vad nästa steg är.
Stort tack till Eric för ett exceptionellt bra bemötande och för att ha gjort starten med Lunar till en så positiv upplevelse. Jag ser fram emot ett långsiktigt samarbete och kan varmt rekommendera Lunar till andra företagare.

Svar från Lunar Sweden
Allt va toppen man kan inte säga så mycket utom att jag är jätte nöjd