Mycket positiv erfarenhet av Lunar och deras kundservice. Markus svarade mycket snabbt, professionellt och konkret. Alla mina frågor blev tydligt besvarade och hela ärendet hanterades smidigt och eff... Se mer

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Stockholm, Sverige
Ber kunder att lämna omdömen
Jag var ute efter en modern banklösning och var nyfiken på Lunar. Gjorde ansökan som skulle ta 2-3 veckor. Till min stora förvåning blev jag uppringd av Markus på Lunar efter bara någon timma. Mycket proffsigt bemötande och ärendet hanterades 1000 ggr bättre än något annat jag varit med om tidigare hos en traditionell bank. Kan inte annat än att ge Lunar 10/10!
Jag är väldigt nöjd med Lunar och tycker att de har lyckats göra banktjänster både enkla och moderna. Framför allt gillar jag funktionerna i appen och hur lätt det är att få överblick över sin ekonomi.
Gemensamma konton fungerar väldigt smidigt och är något jag verkligen uppskattar i vardagen. Även kundtjänsten har varit snabb, hjälpsam och enkel att ha att göra med när jag behövt hjälp.
Det enda jag egentligen önskar är att Lunar fortsätter utveckla tjänsten med ännu fler funktioner framöver. Grunden är riktigt bra, och med fler möjligheter skulle det kunna bli ännu bättre.
5/5 från mig.

Svar från Lunar Sweden
Fick snabb och bra service. Markus som kontaktade mig var väldigt hjälpsam och förstående i mitt ärende.

Svar från Lunar Sweden
Neka bankkonto utan anledning eller fråga om komplettering.
Bolag som omsatt några miljoner på några månader.

Svar från Lunar Sweden
NI utger för att var en moden bank, på bästa reklamtid! Dessvärre har ni inte förbindelser med många länder som är attraktiva för svenska företag-.

Svar från Lunar Sweden
Om det har varit möjligt att sätta minus det skulle kunna passa bäst. Helt bedrövligt är att okunniga, dvs. ingen i personalen om bär någon expertis när det gäller allvarliga brister i säkerhet, t.ex. phishing, som det nuvarande teknologi kan skada vanliga individer som senare faller mellan stolorna och danska regler som har ingenting att göra med de svenskar regler som skulle kunna bli aktuella. Men det är klart att business as usual, är den mantra, och konsumenterna bara faller. Helt skumt systemet. Dessutom "kundtjänsten" tillhör en grupp av unga människor, på en kontorsmiljön som är säker skadlig. Det var helt otrolig ljudnivåer, där hörs andra samtalen, skratt, helt oproffs. Som sagt, för mig, minus 5 egentligen, med den nivå har ni inte, men den behövs, tyvärr.

Svar från Lunar Sweden
Lunar är bra, har haft det i några år nu. Fortfarande saknas några viktiga funktioner för att det ska bli en femma i betyg. Tex måste man fortsätta att ha en annan bank för att betala räkningar genom Kivra. Och som förälder så kan endast den ena föräldern kopplas mot barnet och se saldo osv.

Svar från Lunar Sweden
Funkar bra men det som inte är bra att det inte alltid finns som val med företag och banker. Därför kan jag inte ha enbart Lunar.

Svar från Lunar Sweden
Bra service samt snabb återkoppling.

Svar från Lunar Sweden
Tycker att det är bra Lunar och kundservice är hjälpsamma

Svar från Lunar Sweden
Lätt och enkelt med appen och hela konceptet.
Bra bank inget strul 💯 👌

Svar från Lunar Sweden
Ansökan tog några dagar längre än förväntat (står 4 dgr på hemsidan) men när Eric fick mitt ärende gick allt jättebra och jag fick snabb hjälp. Stort tack!!! Jättenöjd. Tack Eric!

Svar från Lunar Sweden
Bästa kortet som fungerar klockrent i hela världen!

Svar från Lunar Sweden
Markus som hanterade mitt ärende var otroligt trevlig och tillmötesgående, svarade på alla mina frågor och funderingar med en hjälpande ton. Kändes tryggt speciellt som förstagångs egenföretagare. Känner att jag gjorde helt rätt val med Lunar.