Jag är supernöjd med Lunar. När jag väl var igång gick det snabbt. Exempelvis fick jag tillgång till det digitala bankkortet, Swish och Bankgiro samma dag, - så jag kunde dra igång direkt. De... Se mer
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Lunar’s banking app makes managing your spending, budget and savings easy with its sublime user experience for both personal and business finance.
Stockholm, Sverige
Ber kunder att lämna omdömen
Eric på lunar har varit extremt snabb på att besvara och hantera mitt ärende angående företagskonto. Rekommenderar starkt
Som företagare/startup är det super viktigt med snabb service.Och det precis det man får hos Lunar. Tack snälla Saga att Bankintyg levereras snabbare än någon annan bank i Sverige just nu!!!
Medarbetare Lina gjorde ett riktigt bra och professionellt arbete. Jag är väldigt tacksam för hennes hjälp och den kontakt vi hade i mitt ärende.
Mycket trevlig och professionellt möte med Eric! En smidig och snabb process!

Snabb och bra service!
Markus hjälpte till på ett bra sätt.

Svar från Lunar Sweden
Tycker de har bra kundsupport och säljavdelning, har fått jättebra hjälp där flera gånger. Appen är mycket bättre än nån annan svensk bank som jag använt. Storbankerna behöver verkligen konkurrens av uppstickare som Lunar, men som kund väljer man ju också det som är bäst för ens behov - det tycker jag Lunar också är.

Svar från Lunar Sweden
Jag tyckte jag fick snabbt svar och Astrid som jag prata med var trevlig. Enda saken jag hade kunnat ”klaga” på är att jag inte fick veta ett ungefär på när jag skulle få återkoppling. Jag förstår att man inte kan veta exakt när utvecklarna kommer svara men hade uppskattat ett ”det borde ta 1-3 dagar”. Annars tyckte jag Astrid hjälpte mig effektivt, var tydlig och tog bort alla mina frågetecken. :))

Svar från Lunar Sweden
Sara bemötte mig mycket väl och besvarade alla mina frågor som berör frågan jag jade samt hjälpte mig med att uppgradera mitt konto. Hon gav mig också mycket värdefulla instruktioner för hur jag kunde utöka mina ärenden på Lunar.

Svar från Lunar Sweden
Mycket bra bankapp med ett enkelt och användarvänligt gränssnitt. Det var snabbt och enkelt att öppna konto, och kundtjänsten har alltid varit hjälpsam och snabb att svara. Jag är mycket nöjd med tjänsten och rekommenderar Lunar till andra.

Svar från Lunar Sweden
Jätte bra bemötande samt väldigt hjälpsam personal, Lunar i helhet är en bra bank både för privata eller företagstjänster

Svar från Lunar Sweden
Det var för att era Kundtjänst som tog hand om min ärende och kunde lova mig att jag skulle bli företagskontot hos erI och hjälpte mig hela vägen och det uppskattades jämfört med alla andra bankerna ettan mer fantastiska

Svar från Lunar Sweden
Hade ett mycket trevligt o givande samtal samtal med er medarbetare Mathilda

Svar från Lunar Sweden
Vilken super bra service och bra hjälp starta företag.

Svar från Lunar Sweden
Jag har 150000 kronor på mitt konto ska beställa en resa och får inte använda mitt kort. Herregud.