Banner for Lunar Sweden

Lunar Sweden Omdömen

9 772
TrustScore 4.5 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Med hänsyn till 1 719 recensioner, recensenterna hade en enastående upplevelse med det här företaget. Många kunder lyfter fram att det går väldigt snabbt och smidigt att öppna ett nytt konto, och att den digitala plattformen är enkel att använda i vardagen. Dessutom framhålls det att kundtjänsten erbjuder ett trevligt och professionellt bemötande med snabba svarstider vid eventuella frågor. Vissa granskare var inte nöjda med processen och upplevde att det ibland tog lång tid att få svar eller att ansökningar till slut avslogs. Några personer nämnde även att det uppstod svårigheter med att få ett företagskonto godkänt eller att servicen upplevdes som bristfällig.

Ämnen som oftast nämns

Staff

Användare beskriver positiva interaktioner med personal, där recensenter ofta lyfter fram medarbetarnas... Se mer

Customer service

Recensenter belyser positiva aspekter av kundservice och uttrycker stor uppskattning för den snabba och... Se mer

Service

Kunder noterar konsekvent positiva upplevelser med service och framhäver snabba utbetalningar och ett... Se mer

User experience

Människor rapporterar en stor tillfredsställelse gällande användarupplevelse och uppskattar den smidiga... Se mer

Response time

Kunder delar positiv åsikter om svarstid, och konsumenter uppskattar ofta den snabba återkoppling och... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Jag sökte först på en annan bank de drog ut på tiden var mycket trevliga blev lovad företagskonto då allt såg bra ut. Det tar fyra dagar att få besked. Då fick jag bara vi kan just nu inte ge dig ett... Se mer

Jag är mycket nöjd med hjälpen jag fick av Lunar Bank. Eric hjälpte mig att öppna ett företagskonto och gjorde hela processen smidig och enkel. Han var professionell, hjälpsam och tydlig genom hela pr... Se mer

Jag är väldigt nöjd med hjälpen jag fick från Lunar och Estelle. Mitt kort blev tillfälligt spärrat på grund av ovanlig aktivitet, och faktiskt gjorde det att jag kände mig trygg som kund. Det vi... Se mer

Mycket positiv erfarenhet av Lunar och deras kundservice. Markus svarade mycket snabbt, professionellt och konkret. Alla mina frågor blev tydligt besvarade och hela ärendet hanterades smidigt och eff... Se mer

1. Nr. 6 av de 12 bästa företagen i Bank
  2. Nr. 8 av de 12 bästa företagen i Finansiellt institut

Om Lunar Sweden

Welcome to Lunar - Easy banking, all the way

Lunar is a digital bank built on the latest technology, free from legacy systems, rigid thinking and branches. We believe banking should be smarter, easier and cheaper.

Because we are 100% digital, we have no physical branches. Instead, we put all our energy into building the best tools for your money, so you can manage your finances smart and easy straight from your phone.

The Lunar app gives you a whole new overview of your finances and helps you get better control of your money, so you can afford more of what you dream about. That, we believe, is the future of banking. You sign up directly from your phone, and it only takes a few minutes. .

You sign up directly from your phone, and it only takes a few minutes. More than 1.000.000 people are currently using Lunar to spend, save up, take a loan and invest.

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

10 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Alla omdömen

(9 772)

1 875 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Jag jobbar som Bolt och uber ägare

Jag jobbar som Bolt och uber ägare. Jag har öppnat ett företag konto men tyvärr kan inte betala de pengarna här .

10 september 2026

Svar från Lunar Sweden

Tack för att du delar detta med oss. Det låter inte alls bra att du inte kan betala med pengarna på ditt företagskonto, och vi vill gärna undersöka detta vidare.

Vi kommer att höra av oss till dig inom kort för att höra mer i detalj vad som har hänt och hur vi kan hjälpa dig vidare.

Du är självklart också alltid välkommen att höra av dig till vår support i appen eller på 010 555 85 05.

Alva

Mathilda hjälpte mig med svar på alla…

Mathilda hjälpte mig med svar på alla mina frågor. Snabbt och smidigt. Superbra service!

/Henrik

9 september 2026

Hej Henrik,

Tack för ditt omdöme! Det glädjer oss att höra att Mathilda svarade på alla dina frågor snabbt och smidigt – det är exakt den bankupplevelsen vi strävar efter.

Jag ser till att framföra din fina hälsning till henne.

Snabbt och lätt

Lätt att komma igång och trevligt bemötande.

1 september 2026

Hej Sven,

Tack för ditt omdöme! Vad kul att läsa att du kom snabbt igång och fick ett trevligt bemötande av oss. Det ska vara enkelt att hantera sin ekonomi.

Bra bemötande!

Bra bemötande!

Hej Kenan,

Stort tack för ditt omdöme! Det glädjer oss att höra att du fick ett bra bemötande av oss – det är exakt den bankupplevelsen vi strävar efter.

Alva

Tydliga frågor med kommentar vad som…

Tydliga frågor med kommentar vad som krävdes som saknades vid mina initiala svar. Bra jobbat Markus! Tack för din support.

Hej Tim,

Tack för ditt omdöme! Det glädjer oss att höra att Markus var tydlig med sina frågor och kommentarer kring vad som saknades i dina initiala svar – det är exakt den bankupplevelsen vi strävar efter.

Jag ser till att framföra din fina hälsning till honom.

Alva

Jag startade mitt företagskonto under…

Jag startade mitt företagskonto under en dag. Jag fick frågor via mejl och svarade dem direkt. Jag fick hjälp av Markus, en underbar och hjälpsam kille som jobbar med kundtjänsten för företag. Han är en stjärna, guld kille som svarade mig direkt på alla mina frågor och har hållit kontakt med dig tills jag startade mitt företagskonto hos dem.
Tveka inte att starta företagskonto hos dem. Processen är väldigt smidigt, tog en dag och behövde faktiskt inte webmöte etc, allt sker digitalt.
Rekommenderar starkt Lunar samtidigt rekommenderar starkare Markus 🌹

Svar från Lunar Sweden

Hej Calvin, & varmt välkommen till Lunar Business!

Vad kul att höra att du hade en så bra upplevelse med Markus när du skulle komma igång med ditt företagskonto 🌹

Jag ser till att framföra din fina hälsning till honom. Tack för att du tar dig tid att dela din upplevelse med oss, och vi ser fram emot att ha med dig och ditt företag på vår resa!

Så bra kundservice

Så bra kundservice, väldigt behjälpliga

Hej Senait,

Tack för ditt omdöme! Det glädjer oss att höra att du fick så bra och behjälplig kundservice hos oss – det är exakt den bankupplevelsen vi strävar efter.

Hade ett samtal med Richard

Hade ett samtal med Richard, mycket trevlig bemötande och bra service.

Svar från Lunar Sweden

Tack för ditt omdöme! Det glädjer oss att höra att du fick ett trevligt bemötande och bra service i samtalet med Richard – det är exakt den bankupplevelsen vi strävar efter.

Jag ser till att framföra din fina hälsning till honom.

Alva

Tvcker att ni innan ni stänger ned ett…konto

Tvcker att ni innan ni stänger ned ett konto att ni informerar komtohavaren om detta. Jag har fortfarande pengar innestående på mitt konto som ni borde upplysa mig om vad ni tänker göra med dessa. LarsOve Holgersson jag behöver dessa

12 augusti 2026

Hej LarsOve,

Tack för att du delar detta med oss. Det du beskriver låter inte som något vi känner igen, och vi tar det på stort allvar.

Vi vill gärna reda ut detta ordentligt tillsammans med dig och kommer därför att höra av oss till dig direkt för att gå igenom ditt konto och se till att du får korrekt information.

Du är självklart alltid välkommen att höra av dig till vår support på 0105558505 så hjälper de dig vidare.

Bra och kunnig hjälp

Hej Peter,

Tusen tack för dina fina ord! Det glädjer oss att höra att du fick så bra och kunnig hjälp – det är exakt den bankupplevelsen vi strävar efter.

Stort tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse hos oss!

Alva

Bra bemötande från de man pratat med…

Bra bemötande från de man pratat med och snabb hantering utav uppstart av kontot

Hej Fredrik,

Tack för ditt omdöme! Härligt att höra att du fick ett bra bemötande och att kontot kom igång snabbt – det är precis den upplevelsen vi jobbar för.

Alva

Kan varmt rekommendera denna bank

Kan varmt rekommendera denna bank! Effektiv och tydlig ansökningsprocess och trevligt bemötande hela vägen.

Svar från Lunar Sweden

Hej Kim, & varmt välkommen till Lunar!

Härligt att höra att du upplevde ansökningsprocessen som effektiv och tydlig, och att bemötandet var trevligt hela vägen – det är precis den upplevelsen vi jobbar för.

Alva

Allt är bra tycker allt funkar som det…

Allt är bra tycker allt funkar som det ska

4 september 2026

Hej Mehmed,

Tack för ditt omdöme! Härligt att höra att du tycker allt fungerar som det ska – det är precis den upplevelsen vi jobbar för.

Bra det

Tack så mycket

31 augusti 2026

Hej Wasim,

Tack för dina fem strålande stjärnor! Vad kul att se att du har haft en bra upplevelse hos oss.

Otroligt trevligt bemötande

Otroligt trevligt bemötande! Kan rekommendera 🥳

Hej Johan,

Tack för ditt omdöme! Härligt att höra att du fick ett så trevligt bemötande hos oss. Det är precis den upplevelsen vi jobbar för 🥳

Vi ser fram emot att ha med dig på vår resa!

Snabb, bra

Snabb och bra kundtjänst

Hej Felix,

Tack för ditt omdöme! Härligt att höra att du fick snabb och bra hjälp av vår kundtjänst – det är precis den upplevelsen vi jobbar för.

Alva

Fick grymt trevligt och proffsigt…

Fick grymt trevligt och proffsigt bemötande av Emilia👏

Hej Jonas,

Tack för ditt omdöme! Härligt att höra att du fick ett så trevligt och proffsigt bemötande av Emilia 👏 Det är precis den upplevelsen vi jobbar för. Jag ser till att framföra din fina hälsning till henne.

Vi ser fram emot att ha med dig på vår resa!

Alva

Väldigt smidig onboarding med hjälp av…

Väldigt smidig onboarding med hjälp av Karl och ett stort plus att allting sker digitalt.

Svar från Lunar Sweden

Hej Pontus, & varmt välkommen till Lunar!

Härligt att höra att du fick en väldigt smidig onboarding med hjälp av Karl, och att du uppskattar att allt sker digitalt – det ska vara enkelt att hantera sin ekonomi.

Jag ser till att framföra din fina hälsning till honom. Tack för att du tar dig tid att dela din upplevelse med oss!

Alva

Väldigt smidigt och enkelt att…

Väldigt smidigt och enkelt att genomföra processen.

6 september 2026

Hej Raghda,

Tack för ditt omdöme! Härligt att höra att du tyckte processen var så smidig och enkel att genomföra – det ska vara enkelt att hantera sin ekonomi.

Lätt att använda

Lätt att använda, intuitiv, multifunktionell. Jag gillar "tjuv"-ackumuleringsfunktionen.

5 september 2026

Hej Aivars,

Tack för ditt omdöme! Härligt att höra att du tycker appen är lätt att använda och att du uppskattar våra funktioner – det ska vara enkelt att hantera sin ekonomi.