Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik had er spullen besteld, maar ik kreeg geen melding van de koerier DHL dat de zending onderweg zou zijn, na contact met de webshop stuurde ze mij kosteloos een nieuwe bestelling toe nu via DPD koe... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dinsdagavond laat besteld, donderdag ochtend in de bus. Een groot assortiment, wat je ook zoekt qua verlichting hier vind je dat, voor ongelofelijk lage prijzen en razendsnel bezorgd. Ik heb verder ni... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Verlichting was niet gelijk aan de beschrijving en duidelijk al eens teruggestuurd. Ik heb het geretourneerd maar kreeg niet het aankoopbedrag terug wegens 'geopende verpakking'. Nou dat was het dus... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Anders dan de naam discounter doet denken is dit een bedrijf waar je veilig kunt kopen. Men levert snel en als je teleurgesteld bent in het product krijg je je geld terug. Zal er zeker weer kopen.

Företagsinformation

1. Elektronikföretag

Skrivet av företaget

Goedkoopste led-verlichting van Nederland. Led spots, led panelen, led lampen, led railspots en led tl buizen met 3 jaar garantie.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 89 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Verkeerde lampjes besteld, slechte service!!

Verkeerde lampjes besteld.
Gemaild met de servicedesk, advies gevraagd over juiste lampjes en ruilen. Standaard antwoord gekregen dat je de voor de verkeerde lampjes een retour ticket kon kopen.
Slechte service, geen advies gekregen.
Wij kopen daar absoluut geen lampjes meer!!

3 februari 2026

Geachte Jan van der Lee

Wat vervelend om te lezen dat u deze ervaring heeft gehad. Dat is uiteraard niet de indruk die wij willen achterlaten, en wij begrijpen goed dat dit teleurstellend voor u is geweest.

In ons systeem kunnen wij helaas geen eerdere inhoudelijke contactmomenten terugvinden waarin om advies is gevraagd. Het is daarom mogelijk dat er iets mis is gegaan in de communicatie, wat wij natuurlijk erg jammer vinden.

Wij nodigen u graag uit om opnieuw contact met ons op te nemen via onze klantenservice, met vermelding van uw ordernummer. Dan kijken wij graag met u mee om te zien welke lampjes u nodig heeft en wat wij kunnen doen om u alsnog zo goed mogelijk te helpen.

Wij hopen dat u ons die kans wilt geven.

Klantenservice

Zeer goede service

Zeer goede service. Zeggen 3 jaar garantie te geven op tl's. Wanneer na een dik jaar 4 tl's niet meer werken, worden er 4 nieuwe opgestuurd.

20 januari 2026
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Goed voor mooie prijs

Helaas wat ik wilde niet op voorraad maar werd een alternatief aangeboden wat nog goedkoper bleek en automatisch geld retour wat ik teveel betaald had, en lampen alsnog snel in huis

3 januari 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

ik koos after-pay als betaalmiddel

ik koos after-pay als betaalmiddel, kreeg toen bericht dat het artikel pas verzonden zou worden na betaling.

20 december 2025

Beste Rien,

Dank u wel voor uw bericht.

Betalen via AfterPay (Klarna) betekent inderdaad dat u achteraf kunt betalen. Het is echter wel nodig dat de AfterPay/Klarna-aanvraag eerst volledig wordt afgerond en door Klarna wordt goedgekeurd. Pas na deze autorisatie kunnen wij de bestelling aan onze kant verwerken en verzenden.

Het gaat hierbij dus niet om het voldoen van de betaling vooraf, maar om het succesvol doorlopen van het goedkeuringsproces bij Klarna. Zodra dit is bevestigd, wordt uw bestelling automatisch verder in behandeling genomen.

Mocht u hierbij vragen hebben of hulp nodig hebben, dan helpen wij u uiteraard graag verder.

herlevering na schade

mijn eerste levering is verongelukt in het transport. Onmiddellijk telefonisch melding gedaan. Dit is erg professioneel opgelost en in no time werden de nieuwe aangeleverd. Top !!!

5 januari 2026

Een ramp qua service!

Een ramp qua service!
2de Ledvance breedstraler met defecte sensor. Insinueren dat dit te wijten is aan een door mij verkeerd gemaakte aansluiting (terwijl de 2de ledstraler wél 7 maanden perfect heeft gewerkt). Wat is het nut van 5 jaar garantie als Ledlichtdiscounter niet eens meer reageert?

31 december 2025

Beste Paul

Bedankt voor uw bericht. Het spijt ons te vernemen dat u ontevreden bent over de gang van zaken en dat uw tweede breedstraler inmiddels ook een defect vertoont.

Graag willen we vooropstellen dat wij niets willen insinueren met betrekking tot uw vakmanschap. Het is echter een standaard onderdeel van ons garantieproces om te verifiëren of de installatie volgens de voorschriften is uitgevoerd. Dit doen wij niet om de verantwoordelijkheid af te schuiven, maar om externe factoren uit te sluiten en u in de toekomst een werkende oplossing te garanderen.

Het feit dat de lamp zeven maanden correct heeft gefunctioneerd, nemen wij uiteraard mee in de beoordeling. Als u ons kunt bevestigen dat de aansluiting volledig conform de handleiding is uitgevoerd, zullen wij dit direct meewegen in de verdere afhandeling van uw garantieaanvraag.

Wij streven ernaar om de beloofde garantieperiode waar te maken en willen dit dan ook graag correct met u oplossen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Prima service ook na een jaar

Twee van de 32 geleverde lampjes bleken na een jaar kapot te gaan. Na een kort contact via de mail ontving ik twee nieuwe lampjes. Service zoals je het verwacht maken zij ook daadwerkelijk waar. Super.

8 december 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.