Larsenoslo

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ren svindel😡styr langt unna!!bestillte en lang vinter kåpe,fikk sjokk da den kom!ikke i nærheten av det produktet de hadde bilde av og reklamerte for.sur hilsen fra Elisabeth heibø

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Veldig bra! Ser alle her skriver dårlige ting men eg er kjempe fornøyd. Bestilte 2 par lårlange sokker. Fin farge, god og varme og bra passform på dem. Rask levering også😊

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bestilte ett produkt som absolutt ikke var som beskrevet. Tok kontakt med kundeservice, og ble tilbudt 10% refusjon. Ved retur måtte produktet sendes til Kina, i en pakke med sporing. Dette ko... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Samme som de fleste her skriver. Varen er ikke av samme kvalitet som var vist på nettsiden, og størrelse på skoa er for liten selv om jeg valgte en halv størrelse større enn jeg bruker til vanlig. Og... Se mer

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Feil produkt og størrelse

Bestilte 3 linskjorter i str. M.
Fikk 3 skorter i 100% polyester og en størrelse som ikke er i nærheten av M.
Får ikke svar på mine henvendelser, hverken fra LarsenOslo eller LindStocholm.
Har fryst betalingen hos Klarna, som for øvrig må styre unna dette svindelforetaket.

14 juli 2023

Om det var mulig ville jeg gitt 0

Om det var mulig ville jeg gitt 0 stjerner. Har sendt dem e-post hver dag seks dager på rad siden jeg mottok skjortene d. 19.7 og fikk svar nå i kveld d. 24.7 med forslag om 10% avslag, noe som ikke er aktuelt.

Jeg bestilte størrelse XXL og fikk dem ikke på meg, selv om jeg vanligvis bruker XL. De er laget av hemp og bomull og ikke lin i følge oversettelsen av den kinesiske merkelappen som var festet på skjorten.

Har stoppet betalingen og reklamert hos Klarna som ba meg sende e-post til en gmailadresse som inneholdt navnet lindstockholm.

Ser at de samme skjortene går igjen i flere nystartede webshops som reklamerer via FB. Føler meg dum som ikke sjekket bedre før jeg bestilte. Venter nå på en adresse fra dem slik at jeg kan returnere skjortene.

Hold dere langt unna linskjortene det reklameres for på FB.

Jeg kjøpte tre linskjorter på Dressman til samme pris med deres 3 for 2 kampanje og derfra fikk jeg riktig størrelse og kvalitet.

19 juli 2023

Bestilte linskjorte

Bestilte linskjorte. Viste seg å være 100% polyester. Firmaet svarer ikke på henvendelser, har sendt 5 eposter, verken Larsenoslo eller Lindstockholm ( som kommer opp som fakturerende i Klarna)
Har fryst betaling. Håper Klarna avslutter samarbeidet med disse firmaene, som såvidt jeg forstår er et kinesisk firma. Kun dårlige anmeldelser overalt.

18 juli 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bestilling av to skjorter i lin…

Bestilling av to skjorter i lin størrelse medium/slank og slimfit. Leveranse ikke i henhold til bestilling.

Levert en skjorte i bomull slimfit medium i asiatisk størrelse. En skjorte i polyester medium/stor størrelse.
Oppfatter dette som useriøst og svindel. Ikke anbefalt nettbutikk.

18 juli 2023

Dårlig kvalitet

Dårlig kvalitet på skjorten jeg bestilte, skulle være en linskjorte, men vaskelappen viste 100%polyester

17 juli 2023

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.