Ren svindel😡styr langt unna!!bestillte en lang vinter kåpe,fikk sjokk da den kom!ikke i nærheten av det produktet de hadde bilde av og reklamerte for.sur hilsen fra Elisabeth heibø
Larsenoslo
Det här tycker kunderna
Veldig bra! Ser alle her skriver dårlige ting men eg er kjempe fornøyd. Bestilte 2 par lårlange sokker. Fin farge, god og varme og bra passform på dem. Rask levering også😊
Bestilte ett produkt som absolutt ikke var som beskrevet. Tok kontakt med kundeservice, og ble tilbudt 10% refusjon. Ved retur måtte produktet sendes til Kina, i en pakke med sporing. Dette ko... Se mer
Företagsinformation
Kontaktuppgifter
Ren svindel😡styr langt unna!!bestillte…
Veldig bra
Svindel - styr unna!
Bestilte en tankini, den kom langt om lenge, men var dessverre for stor. Det så også ut som temmelig elendig kvalitet. Jeg tok kontakt med Larsen Oslo for å returnere, for det står jo "Enkel retur" på nettsiden. Men dette er bløff og juks. De vil IKKE at man skal returnere varer. Jeg fikk tilbud om først et lite avslag, men ingen info om retur. Jeg aksepterte ikke, og fikk deretter tilbud om et litt større avslag, og å få beholde varen. Det var jeg aldeles ikke interessert i. Etter tre henvendelser til dem sitter jeg fortsatt uten informasjon om hvordan returnere varen. Klarna hjelper lite til, nå henviser de bare til at jeg selv må løse saken med leverandøren - som har byttet navn. Saken er fortsatt uavklart. Anbefaler alle å styre LANGT UNNA! Det at de samarbeider med Klarna betyr ikke at de er seriøse!
Elendig nettbutikk
Samme som de fleste her skriver. Varen er ikke av samme kvalitet som var vist på nettsiden, og størrelse på skoa er for liten selv om jeg valgte en halv størrelse større enn jeg bruker til vanlig. Og de vil at jeg dekker frakt til Kina før de kan refundere kjøpet - hva er så poeng med refusjon? som "løsning" tilbyr de 10% og så 20% og så 30% refusjon mot at jeg "glemmer" problemet og bevarer varen. Det går ikke, skal stå på og reklamere via banken.
Styr unna!
Bestilte ett produkt som absolutt ikke var som beskrevet.
Tok kontakt med kundeservice, og ble tilbudt 10% refusjon.
Ved retur måtte produktet sendes til Kina, i en pakke med sporing.
Dette koster omtrent det samme som varen.
Da jeg sa at dette ikke var aktuelt, kom tilbudet om 20% refusjon.
Sånn sett så løste de reklamasjonen, men produktet var ubrukelig i utgangspunktet!
Anbefaler å styre unna denne bedriften!
Ikke seriøst
Kjøpte et par såkalt ortopediske sko som viste seg å være av verdens dårligste kvalitete….ikke noe ortopedisk over de i det hele tatt. Ønsket å bruke returrett og fikk først tilbud om 10% refusjon og beholde produktet. Svarte at jeg ikke ønsket å beholde et produkt som ikke passer. Da fikk jeg en lang (og lenger enn lang) adresse i Kina jeg kunne sende varen til, men om jeg heller ville kunne jeg da få refundert 20%. Så at adressen var heller tvilsom, og det samme med hele returrutinen, så jeg aksepterte de 20%. Dette er bare lureri. Hold dere langt unna.
STYR UNNA !!
STYR UNNA !!
Bestilte poloskjorter som skulle være i lin visste seg å være 100% polyester. Fikk svar på min henvendelse etter tre dager, der de opplyste om at jeg måtte betale returfrakten, alternativt kunne de tilby meg 10% rabatt på kjøpet. Bullshit! Firmaet er useriøst...på grensen til svindel.
Gikk inn på en butikk annonse på Facebook i dag…
Gikk inn på en butikk annonse i dag Facebook, (som promoterer stort på disse annonsene). Jeg sier i flertall fordi det vrimler av dem, men går du inn på butikken, ser du at det er samme oppbygning av websidene, alle tilbyr KLARNA eller Marercard e.l., det kan gjelde møbler så vel som klær, og det er i stor grad samme produktene. Alt kommer fra Kina. Er jeg rasist? Nei. Men jeg har falt for en del av disse annonsene, og har måttet kaste helt ubrukelige sko og klær (ikke aktuelt å gi bort en gang). Dette gjelder storparten av annonsører her på Facebook. Veldig mange fantasifulle navn på butikkene, du ser ofte samme produkter, alle har avtaler med KLARNA, og gratis leveranse til deg. VIKTIG, Sjekk Alltid butikknavnet med Trustpilot, Facebook promoterer en hel sverm av falske Kinesiske nettbutikker. Men, Ønsker du å finne kvalitetsprodukter til gode priser som er laget i Kina? Helt topp det. Da anbefaler jeg nettsiden ALIEXPRESS. Du kan være uheldig med et kjøp der også, men forskjellen er at nettsiden kontrollerer sine brukere, butikkeieren, Som er forpliktet til å innhente din karakter på kjøpet) ber deg å vurdere kjøpet i etterkant, Alltid. Jeg har hatt 1-2 uhell der, og full mulighet til å dele erfaringen til andre kunder. 99,9% resten er jeg særdeles fornøyd med. Hva har TRUSTPILOT å si om "LarsenOslo" og andre ??? del gjerne på Facebook, det har jeg gjort i dag.
Har ikke fått varen som er bestilt.Har…
Har ikke fått varen som er bestilt.Har sendt e post,men ikke noe svar.Betalt med klarna,som selvsagt blir kontaktet denne gangen også.Prøv å rydd opp å få vekk svindel.
Elendig kundeservice ved retur av møkka…
Elendig kundeservice ved retur av møkka plastikk linskjorter. Rapportert til Klarna.
STYR UNNA!
STYR UNNA!
Bestilte et par lin-skjorter, men fikk levert 2 skjorter i 100% polyester.
Når jeg ønsker å bruke angreretten må skjortene sendes til Kina med sporing, noe som koster like mye som skjortene koster.
Dette er ren svindel.
Svindel svindel svindel styr unna
Styr unna!
Bestilte skjorte som jeg ikke var fornøyd med. Ville returnere, men når returen koster 3 ganger så mye som skjorta så blir det håpløst. Som mange andre skriver her, STYR UNNA!
Svindel
Svindel. Bestilte linskjorter. Fikk skjorter i polyester. De later som de ikke forstår, og sier at jeg kan få 10% refusjon eller returnere varene og betale for porto/frakt selv. Styr unna og anmeld
Kjøpt et par "ortopediske" sko
Kjøpt et par "ortopediske" sko, som etter 10 min. bruk ikke kan brukes som sko! Har sendt klage, fått svar med tilbud om refusjon 20% og beholde varen, eller returnere til en adresse i Kina....og betale frakten selv.
Useriøst!
Villedende firmanavn!
Får ikke svar på melding som blir…
Får ikke svar på melding som blir sendt. Kjøpte pique skjorter,men de var for små. Vil bytte,umulig.
Useriøst!!!!!!!!
100% svindel og bedrag
100% svindel og bedrag
I nettreklamen står det at det er
linskjorter. Når skjortene kommer er de i billig og dårlig polyester, og Larsenoslo.no er frekk nok til å levere skjortene med merking inni der det står 100% Polyester! Og dette svindelselskapet samarbeider KLARNA med, skammelig!!!
Styr unna dette svindelselskapet og handle andre steder!
Svindel.
Svindel.. ser ut som ikke jeg er alene, umulig å få kontakt med selskapet. Bull.
100% svindel
100% svindel. Reklamerer med linskjorter som er billig e-bay dritt i polyester. Forsøker å tilby 20% rabatt, men skjortene er ikke verdt 10 kroner en gang.
Meldt fra til Klarna (som burde la være å gi slike tilgang til platformen) og vil aldri i verden betale en krone for denne dritten.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.