Kingos Trafikskole Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super undervisning, fleksibilitet og hurtig behandling! De tager deres job seriøst og sørger for deres elever er godt klædt på til deres prøver. Vil anbefale alle der er nervøse at køre med dere... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Havde den store fornøjelse at tage mit kort hos kingos - Super godt forløb! Det var zeki selv der stod for undervisningen og jeg er meget imponeret over hele forløbet. Zeki er, ligesom de kørel... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har haft en helt vildt god oplevelse hos Kingos Trafikskole. Undervisningen har været professionel og tryg fra start til slut, og det har gjort hele processen med at tage kørekort mega god!... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg skylder, et kæmpe tak til Zeki! Han er den mest rolige og barmhjertige kørelærer og han formår at man føler sig utrolig tryg og velkommen hos Kingos Trafikskole bestod begge prøver første fors... Se mer

Företagsinformation

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 50 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

30 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

en rigtigt fed oplevelse med masser af…

en rigtigt fed oplevelse med masser af humor og sparing de ser dig som individ og arbejder grundig med dine styrker og svagheder bestod teori anden gang mig egen fejl og køreprøven første gang jeg kan anbefalde den til alle.

25 januari 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kan varmt anbefale Kingos Trafikskole!

Har lige fået mit kørekort i dag, efter lidt under 3 måneder på den normale lovpakke, og jeg har intet at klage over.

Tværtimod så fik jeg en behandling som jeg ikke ligende andre steder. Der blev taget hånd om de mindste ting man havde brug for hjælp til, og man ku’ til enhver tid kontakte kørerlærerne på alle tider af døgnet. Selve undervisningen var nem at følge med i, og jo længere ind i processen vi kom, desto mere stod de klar til og gi en hånd.

Den praktiske undervisning fik jeg af min kørelærer, som gennem hele forløbet var klar til at hjælpe/rette/rådgive mig, og viste interesse i at få mig videre til i dag hvor jeg stod med kørekortet i hånden. Jeg behøvede aldrig at vente på ledige tider at køre, så jeg færdiggjorde kørekortet på under den forventede tid.

Kan varmt anbefale Kingos Trafikskole. :)

24 januari 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Min oplevelse hos kingos Køreskole var…

Min oplevelse hos kingos Køreskole var virkelig positiv. undervisning i teori var klar og hjælpsom, og, min kørelærer, var en dygtig instruktør, der virkelig fik mig til at føle mig tryg bag rattet. Køreskolen formåede at få mig til at forstå både teori og praktisk kørsel på en hurtig og effektiv måde. Jeg vil helt sikkert anbefale kingos Køreskole til andre, da deres undervisning og instruktion var professionel og hjælpsom, hvilket gjorde hele forløbet både lærerigt og nemt.

4 januari 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Havde den store fornøjelse at tage mit…

Zeki er, ligesom de kørelærere han har udvalgt, super god til at møde folk hvor de er og få det absolut bedste frem i dem!

Lækre faciliteter, egen manøvrebane, masser af humor med tilpas seriøsitet. Høj klasse hele vejen :)

Varm varm anbefaling herfra! Om at give jer selv den oplevelse det er at gennemføre et forløb hos DKs fedeste køreskole.

5 januari 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det bedste og mest forståelige…

Det bedste og mest forståelige køreskole, det hjælper dig alt efter dit behov, og er utrolige gode til at nedkøle din nervøsitet op til prøverne, har været hos en del køreskoler men aldrig fået en så god behandling og en oplevelse som i kingo’s,

9 januari 2024

Hej jeg hedder Mads

Hej jeg hedder Mads. Jeg startede mit forløb med 4 venner og vi alle kom igennem hurtigt nemt og fejlfrit. Fantastisk undervisning og fantastisk kørelære. Jeg kan helt klart anbefale denne køreskole.

7 december 2023

Bedste køreskole i Denmark og Europe😍

Jeg vil anbefaler skolen til alle. Tusind tak Zeki Jeg har lige bestået idag min køre prøve og det gik så stærkt som jeg ønskede😊
De hjælper rigtig meget og de gør deres bedste for at forberede dig til testen. Bedste køreskole i Denmark og Europe.

14 augusti 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det kan ikke fåes bedre!

Det kan ikke fåes bedre!! Lyn hurtig generhverv - der er bare styr på alt ifht service og timing både for nye, nervøse og for generhververe!!!

24 maj 2023

Bedste køreskole

Verdens bedste køreskole, med de bedste kørelærer Zeki og Sammy!
De tilbyder en hurtig og nem gennemgang og god service.
Kan helt klart anbefales

23 maj 2023

Tag dit kørekort her!

Jeg har tilbage i 2017 prøvet at tage kørekort på en anden køreskole, hvor det ikke endte så godt. Jeg ringeede ind til Kingos Trafikskole hvor Zeki i 2022, hvor jeg haft den bedste oplevelse. Zeki har altid været sød og smilende, og har fået mig til at være rolig under alle kørelektioner

5 december 2022

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.