Super undervisning, fleksibilitet og hurtig behandling! De tager deres job seriøst og sørger for deres elever er godt klædt på til deres prøver. Vil anbefale alle der er nervøse at køre med dere... Se mer
Det här tycker kunderna
Havde den store fornøjelse at tage mit kort hos kingos - Super godt forløb! Det var zeki selv der stod for undervisningen og jeg er meget imponeret over hele forløbet. Zeki er, ligesom de kørel... Se mer
Jeg har haft en helt vildt god oplevelse hos Kingos Trafikskole. Undervisningen har været professionel og tryg fra start til slut, og det har gjort hele processen med at tage kørekort mega god!... Se mer
Jeg skylder, et kæmpe tak til Zeki! Han er den mest rolige og barmhjertige kørelærer og han formår at man føler sig utrolig tryg og velkommen hos Kingos Trafikskole bestod begge prøver første fors... Se mer
Företagsinformation
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 66 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Rigtig god køreskole
Bedste køre skole og kan anbefales 💯%…
Bedste køre skole og kan anbefales 💯% hilsen Søren
Rigtig god køreskole
Rigtig god køreskole, hvor man får lært tingene virkelig hurtigt. Jeg bestod min teori og køreprøve på første hug. Kan klart anbefale at tage kørekortet hos Kingo’s trafikskole.
Luksus luksus
alt var perfekt og professionelt
alt var perfekt og professionelt. og det var virkelig en behagelig oplevelse og være en del af skolen. så jeg siger tak for alt
Den bedste trafikskole i København
Den bedste trafikskole i København. Jeg har prøvet flere, men den bedste oplevelse, jeg har haft, var hos Kingos. Hver lærer var virkelig hjælpsom, og jeg var også i stand til at afslutte mit kørekort hurtigt. Jeg kan kun anbefale det.
BEDSTE KØRESKOLE TIL DATO ❤️
BEDSTE KØRESKOLE TIL DATO ❤️
Dejlig nemt og informations rig køreskole, som gerne ville hjælpe og lærer dig alt du har brug for, så du består hurtigt.
BESTOD PÅ 4 UGER 😁😁😁
TAK ZEKI & ENZO 🫶🏽🫶🏽
Good to work in English
Very efficent. Good to work in English. Passed first time. Very satisfied.
Kingo er bedst
Dumpet hos tiptop 5 gange så skiftet jeg til kingo og bestod allerede 1. Gang. De har hjulpet mig igennem på en god måde
Ubeskrivelig oplevelse hos den bedste…
Ubeskrivelig oplevelse hos den bedste køreskole... Kørelærerne er uden tvivl professionelle og gøre mig mega tryg... Jeg vil klart anbefale denne køreskole.
Super kompetente og hurtig eksekvering
Super kompetente og hurtig eksekvering. Dejlig nemt og søde mennesker til at hjælpe.
Super fin køreskole
Super god kørelære Zeki er da han fik mig og nogle venner igennem første hug.
Bedste køreskole
Super køreskole, kan kun anbefales. Altid sjove og nemme køretimer med gode kørerlærer. De tager virkelige godt imod dig og får dig til at føle dig hjemme og tryg. Som sagt igen, varm anbefaling herfra
Kan varmt anbefales
Kan varmt anbefales, jeg tog mit forløb hos Zeki og det hele er gået hurtigt og godt. Bestået 1/1.
Sådan!
Sådan!! Bestået !!!
Det er så fedt at de er der for en og guider en igennem hele vejen.
Der er humor og godt humør hele vejen!!👍👍
Specielt tak til Zeiki bedste kørelærer ever!!
100% tilfreds
Jeg hedder Thomas, jeg er startet på Kings trafikskole og jeg har gennemført et perfekt forløb og jeg er 100% tilfreds og anbefaler stærkt at tage kørekort samme sted.
Danmarks Dårligste Køreskole
Danmarks Dårligste Køreskole
Elendig Kørelærer, Så Snart At Han Har Fået Pengene Er Han Fuldstændig Ligeglad Med En, Brænder Ens Kørelektioner Af Uden At Skrive, Er Ikke Til At Komme I Kontakt Med Køre Rundt Med 4 Elever I Bilen, Spiser Mad Og Bliver Klippet Imens Man Faktisk Skulle Have Sine Kørelektioner Nu Har Min Søn Været Igang På Køreskolen I Knap 8-9 Måneder Og Stadig Ikke Fået Hans Kørekort Endnu Kan Ikke Anbefales Skynd Jer Hurtigst Muligst Uden Om Denne Køreskole
Service 0
Læring 0
Færdigheder 0

Svar från Kingos Trafikskole
Kan klart anbefale!!
Kan klart anbefale!!
De er alle søde, og hjælper med alt
De er helt klart de bedste!
Kan stærkt anbefales!!!!
Kan stærkt anbefales!!!!
Bestod første gang til begge dele.
Tusind tak til kingos trafikskole.
God kørelærer og prioritere en
God kørelærer og prioritere en. Jeg vil anbefale denne køreskole. Meget god
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.