Super undervisning, fleksibilitet og hurtig behandling! De tager deres job seriøst og sørger for deres elever er godt klædt på til deres prøver. Vil anbefale alle der er nervøse at køre med dere... Se mer
Det här tycker kunderna
Havde den store fornøjelse at tage mit kort hos kingos - Super godt forløb! Det var zeki selv der stod for undervisningen og jeg er meget imponeret over hele forløbet. Zeki er, ligesom de kørel... Se mer
Jeg har haft en helt vildt god oplevelse hos Kingos Trafikskole. Undervisningen har været professionel og tryg fra start til slut, og det har gjort hele processen med at tage kørekort mega god!... Se mer
Jeg skylder, et kæmpe tak til Zeki! Han er den mest rolige og barmhjertige kørelærer og han formår at man føler sig utrolig tryg og velkommen hos Kingos Trafikskole bestod begge prøver første fors... Se mer
Företagsinformation
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 66 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Tak til Kingos trafikskole godt forløb…
Tak til Kingos trafikskole godt forløb med altid god stemning
Jeg kan varmt anbefale Kingos…
Jeg kan varmt anbefale Kingos Trafikskole til alle, der står over for at skulle tage kørekort og gerne vil have en god, tryg og professionel oplevelse gennem hele forløbet.
Fra første kontakt har jeg haft et rigtig godt indtryk af køreskolen. Der er en god og imødekommende stemning, og man føler hurtigt, at man er i trygge hænder. Det betyder meget, når man som elev skal lære noget helt nyt og samtidig kan være nervøs over både teori, trafik og selve kørslen.
Det, jeg især synes er godt ved Kingos Trafikskole, er den måde, undervisningen bliver forklaret på. Tingene bliver gennemgået på en forståelig måde, og der er plads til at stille spørgsmål, hvis der er noget, man ikke helt har forstået. Man føler ikke, at man skal være perfekt fra starten – tværtimod får man lov til at lære i sit eget tempo og blive bedre undervejs.
Køretimerne har også været en rigtig positiv oplevelse. Kørelæreren er tålmodig, professionel og god til at forklare, hvad man gør rigtigt, og hvad man skal arbejde videre med. Jeg synes især, det er vigtigt, at man får konstruktiv feedback uden at føle sig presset eller gjort usikker. Det er med til at give mere selvtillid bag rattet, og det gør en stor forskel, når man nærmer sig prøven.
Jeg oplevede også, at der var fokus på mere end bare at bestå køreprøven. Man bliver undervist i at være en ansvarlig og opmærksom bilist, så man ikke kun lærer at køre til prøven, men faktisk lærer at begå sig sikkert og selvstændigt i trafikken. Det synes jeg er noget af det vigtigste ved en god trafikskole.
Hele forløbet føltes professionelt og velorganiseret, og jeg har været glad for den hjælp og vejledning, jeg har fået undervejs. Selv når der har været ting, jeg syntes var svære, har jeg følt, at der var støtte og forståelse.
Hvis man overvejer at tage kørekort, vil jeg derfor helt klart anbefale Kingos Trafikskole. Det er en trafikskole, hvor der efter min oplevelse bliver lagt vægt på både faglighed, tålmodighed og elevernes tryghed. Jeg er rigtig glad for mit valg af køreskole og giver Kingos Trafikskole mine varmeste anbefalinger.
Jeg kan kun give mine varmeste…
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til denne køreskole. Enzo har været en helt fantastisk kørelærer – rolig, tålmodig og virkelig god til at få mig til at føle mig tryg hele vejen igennem.
Til min køreprøve fulgte hans far med, og jeg er så taknemmelig for den måde, jeg blev behandlet og passet på. Man kan mærke, at de virkelig går op i deres elever og ikke bare ser én som endnu en elev.
For mig er det verdens bedste køreskole og kørelærer, og jeg vil uden tvivl anbefale skolen til alle. Tusind tak for jer ❤️
Trust the process and you will get…
Trust the process and you will get through it! Zeki will get you through it ! :)
God køreskole hilsen David møller en…
God køreskole hilsen David møller en glad ny kørekort indehaver
positive experience
passing the test was a stressful experience,theory test i passed in first attempt, and driving from second attempt, guys thank you very much for the time and effort that you give me 🚘🛞
Den bedste køreskole
Den bedste køreskole, bedste service , bedste kørelære , og bedste underviser , alt på første hug
Dette er en køreskole som gør meget for…
Dette er en køreskole som gør meget for sine elever. Behagelig tone og styr på reglerne
100% den bedste kørelære !!
100% den bedste kørelære !!! Meget tålmodig og god til at lære fra sig !! Kan klart anbefale denne køreskole !!!
Bedste køreskole
Bedste køreskole! Meget behagelig og utroligt hjælpsom, kan klart anbefales 💪🏼
Hurtig til at få bestilt prøverne og sat tingene i værk 🙌🏼💪🏼
Kan ikke anbefale denne køreskole
Kan ikke anbefale denne køreskole, jeg har ikke en lov pakke men bestiller 4 lektioner til ce henblik på bakning men for ikke den tilstrækkelige hjælp og bliver modarbejdet, Bemærk de bander over telefon samtale og skriver flabet tilbage over email det er videresendt til Færdselsstyrelsen, jeg håber det kan give efter tanke Kingos Trafikskole fejler på kundeservice og overholder ikke deres aftalte løfte, sandfærdighed mangler hos Kingos Trafikskole og de forsøger blande ens private liv i samtale.
Fantastisk kørelærer i Zeki
Fantastisk kørelærer i Zeki. Meget rolig og god energi. I kbh er det anbefalingen
Jeg kan varmt anbefale Kingo’s…
Jeg kan varmt anbefale Kingo’s Trafikskole til alle, der skal tage kørekort eller generhverve det. Jeg har selv haft en rigtig god oplevelse hos dem – både første gang jeg tog kørekort og senere ved generhvervelse.
Jeg bestod begge gange i første hug, hvilket virkelig siger noget om kvaliteten af undervisningen. Kørelæreren er utrolig dygtig til at forklare tingene på en rolig og forståelig måde, så man føler sig tryg hele vejen igennem forløbet. Der bliver taget hensyn til den enkelte elev, og man får den støtte og vejledning, man har brug for.
Servicen er helt i top – uden tvivl noget af det bedste, man kan finde i Danmark. Man bliver mødt med venlighed, fleksibilitet og ægte engagement i, at man skal lykkes.
Hvis du leder efter en trafikskole, hvor kvalitet, tryghed og god service går hånd i hånd, så er Kingo’s Trafikskole det helt rigtige valg!
Sindssygt god køreskole!
Sindssygt god køreskole. Kørelæreren er den bedste i København og god til at lære fra sig!
Købte lynpakken og blev guided godt i gennem forløbet.
Kan stærkt anbefales!
Jeg har taget mit kørekort sammen med…
Jeg har taget mit kørekort sammen med en ven hos Kingos Trafikskole, og jeg har haft et rigtig godt forløb.
Jeg bestod min teoriprøve første gang og køreprøven anden gang. Jeg kan kun sige, at det har været en super god oplevelse. Især det, at man har mulighed for at køre efter skoletid, er fantastisk og gør det meget nemmere at få det til at passe ind i hverdagen.
Hvis det var muligt, havde jeg givet 10 stjerner til Kingos Trafikskole.
Jeg kan på ingen måde være enig med Williams far, som hedder Mikkel W. Det er min gamle ven, og han skiftede køreskole og dumpede 4 gange hos en anden køreskole. Derfor vælger hans far at skrive, som han gør, hvilket jeg virkelig føler er uretfærdigt. Zeki og co har gjort deres bedste for både mig og min ven, som også bestod hos Kingos Trafikskole.
Kørekort til påhængsvogn
Jeg har i dag taget kørekort til påhængsvogn hos Kingos Trafikskole, og jeg kan kun give dem mine bedste anbefalinger. Super god undervisning, tålmodige instruktører og en rigtig god oplevelse hele vejen igennem. De er virkelig dygtige til at lære fra sig!
Synes simpelthen at hvis skal rådgives…
Synes simpelthen at hvis skal rådgives af en køreskole så er der kun en.
På 4 dag bestået
Jeg kan varmt anbefale Kingos…
Jeg kan varmt anbefale Kingos trafikskole til alle, der ønsker en grundig og personlig tilgang til at tage kørekort. Noget af det, der virkelig skiller denne køreskole ud, er den store vægt, der bliver lagt på tavleundervisning og individuel teorilæring.
Undervisningen foregår på små og store hold, hvilket giver Zeki mulighed for at tilpasse sig den enkelte elevs behov og tempo. Det skaber et trygt og fokuseret læringsmiljø, hvor der er plads til at stille spørgsmål og få uddybet stoffet, indtil det sidder helt fast.
Man mærker tydeligt, at Kingos trafikskole prioriterer kvalitet frem for kvantitet, og at deres mål ikke bare er at få eleverne igennem, men at give dem en solid forståelse af både teori og praksis.
En rigtig god oplevelse hele vejen igennem!
Jeg har haft en helt vildt god…
Havde Zeki som køre- og teoriunderviser, hun har gjort det helt igennem fantastisk.
Han er tålmodig, rolig og god til at forklare tingene på en måde, der er nem at forstå. Derudover er der en god balance mellem teori og praksis, så man føler sig godt forberedt til både teoriprøven og køreprøven.
Jeg kan helt klart anbefale Kingos Trafikskole til andre, der gerne vil have en seriøs og behagelig oplevelse, når de tager kørekort!!
Advarsel: Et dyrt, kaotisk og uprofessionelt forløb
Advarsel: Et dyrt, kaotisk og uprofessionelt forløb – vælg en anden køreskole
Det har været en ualmindelig dårlig oplevelse at have min søn tilmeldt hos Kingos Trafikskole. Vi endte med at bruge over 10 måneder og mere end 40.000 kr. uden at stå med et kørekort i hånden. (Det nævnte beløb er startpakken, mange ekstra køretimer grundet det lange forløb og glatbane med mere) Jeg kan på ingen måde anbefale dette sted.
Her er de primære årsager til den lave vurdering:
Manglende struktur og koordination: Teoriundervisningen foregik i tilfældig rækkefølge, og der var ingen sammenhæng mellem teori og de praktiske køretimer, hvilket ellers er standard på seriøse køreskoler.
Massive forsinkelser og dårlig planlægning: Der gik eksempelvis fire måneder fra bestået teoriprøve til glatbane. Da glatbanen endelig kom, blev den aflyst samme morgen kl. 05:00. Disse forsinkelser betød, at vi blev tvunget til at købe utallige ekstra køretimer for at holde færdighederne ved lige, hvilket gjorde forløbet urimeligt dyrt.
Kritikværdig kommunikation: Vi oplevede aflysninger med ekstremt kort varsel og en generelt ubehagelig tone. En leder/kørelærer har direkte råbt i telefonen og talt nedladende om min søns evner, på trods af at skolen selv sendte ham til prøve.
Uansvarlig håndtering af uheld: Efter fire dumpede prøver, hvoraf den ene involverede et uheld, valgte kørelæreren at gennemføre prøven med en rystet elev i en beskadiget bil. Det vidner om manglende dømmekraft og omsorg for eleven.
Efter vi skiftede køreskole, kom der styr på tingene i løbet af blot 2-3 uger, og kørekortet kom hurtigt i hus. Det bekræfter desværre blot, at de problemer, vi oplevede hos Kingos, ikke lå hos eleven, men hos skolens mangelfulde setup.
Spar jeres penge og jeres tid. Find en anden køreskole, hvor der er styr på kommunikationen og respekten for eleverne. Dette er en "hovedbanegårds-butik", hvor man føler sig som et nummer i rækken, der bare skal betale.

Svar från Kingos Trafikskole
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.