Jeg har taget mc kørekort hos brøndbykøreskole Ishøj afdeling hos Musa . Hvis der kunne gives mere end 5 stjerne ville de få det uden tøven. 5 uger fra start kursus til køreprøve med bestået køre... Se mer
Det här tycker kunderna
De stærkeste anbefalinger går direkte til Brøndby Køreskole i Ishøj! Min kørelærer, Musa Cosan, var fleksibel, super rar, venlig og gjorde køretimerne til et af ugens højdepunkter! Teoriun... Se mer
Ibrahim Savas er den bedste kørelærer man kan ønske sig. Jeg skulle generhverve kørekortet og fik teoriprøve og køreprøve ret hurtigt. Ibrahim er virkelig dygtig til at spotte fejl og giver en ro, sam... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Brøndby Køreskole – under ny ledelse med erfaring og struktur i fokus Brøndby Køreskole drives i dag af et nyt og erfarent team med en klar ambition: at levere professionel og moderne køreundervisning med høj faglig standard. Ledelsen har mange års erfaring i branchen og driver også den veletablerede køreskole: Hvidovre køreskole / KørekortPro. Det betyder, at vi ikke er nye i faget – men vi har skabt et nyt fundament med struktur, tydelig kommunikation og fokus på kvalitet i alle led. For os handler et kørekort ikke kun om at bestå en prøve. Det handler om at skabe tryghed, overblik og selvtillid, så du føler dig klar – både til teoriprøven, køreprøven og tiden efter. Vores kørelærere er tålmodige, engagerede og vant til at arbejde med både førstegangselever og elever, der har brug for ekstra støtte. Vi prioriterer ro, systematik og klare forklaringer, så ingen føler sig usikre undervejs. Vi er kendt for høj tilgængelighed og fleksibel planlægning, så undervisningen kan tilpasses studie og arbejde – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores mål er at være den foretrukne køreskole på Vestegnen – kendt for professionalisme, struktur og resultater.
Kontaktuppgifter
Nygårds Plads 2k, 2605, Brøndby, Danmark
- info@brondbykoreskole.dk
- brondbykoreskole.dk
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Altid på telefonen,værdsætter jeg…
Altid på telefonen,værdsætter jeg meget.💯
Professionel og hjælpsom.
Intet negativt at sige🙋
Deligt forløb meget sød kørelærer…
Deligt forløb meget sød kørelærer Danni☺️☺️

Bedste køreskole
Jeg havde Danny som kørelærer og jeg var meget tilfreds med hele mit forløb.
De er skide søde og dygtige til deres job.

Ekstremt god kæreskole
Ekstremt god køreskole med styr på deres ting, og tusinde tak til Danny som hjalp mig med at få kørekort. 🙌 🥳

ulovlig kørelærer daniel rasmussen
Anmeldelse:
Jeg har haft en meget utilfredsstillende oplevelse med kørelærer daniel rasmussen
Jeg har erfaret, at hans firma ophører 1/7-2025, og han kører uden korrekt registrering.
Jeg kan derfor ikke anbefale ham som kørelærer og vil opfordre andre til at være meget forsigtige. han stjæler jeres penge!!!!!!!!!!!!!!

Mahmoud fra Gentofte…
Kan varmt anbefale Mahmoud fra Gentofte afdelingen fantastisk kørelærer, der får det bedste ud af sin elev. Især hvis man er en som kan blive lidt nervøs og stresset til køreprøver.

Svar från Brøndby køreskole
sloler Bedste men ikke alle epikriser…
sloler Bedste men ikke alle epikriser Er styr på og harmonerer
Meget god kørelærer
Meget god kørelærer, 0 fejl i teoriprøven og kørekort i første hug☺️

Svar från Brøndby køreskole
Jeg har bestået i dag...
Jeg har bestået i dag.... og det er Danny skyld... han tager altid telefon, han husker dig på alt, hvad du skal... cool fyr at køre hos..... 100000 tak for hjælpen.... hilsen Allan

Svar från Brøndby køreskole
Super fed køreskole med super sjov og…
Super fed køreskole med super sjov og fantastisk stemning. Danny var en fantastisk teorilærer og Daniel var en fantastisk kørelærer. Jeg bestod både teoriprøve og køreprøve i første hug takket være dem så 10/10 herfra.

Amazing og fantastisk oplevelse med Danny verdens bedste kørelærer 100%
En super dygtig og professionel kørelærer, der både er sjov og seriøs. Jeg havde et fantastisk forløb med Danny. Han var utrolig god til at forklare på en spændende og forståelig måde, så den var nem at huske. Under kørslen var han altid rolig og tålmodig, og han vidste præcis, hvordan man bedst hjalp en nervøs elev som mig. Tak for en super god oplevelse og for at hjælpe mig med at bestå efter de forsøg med you know who!" køretimerne var spændende, og der var altid plads til spørgsmål. På vejen var Danny god til at holde styr på nerverne og guide mig, så jeg følte mig tryg og klar til prøven. Kan klart anbefales!"virkelig tusind tusind tak 🫶🏾👌🏾

Svar från Brøndby køreskole
Fantastisk oplevelse hos Brøndby…
Fantastisk oplevelse hos Brøndby Køreskole med lille Daniel!
At køre med lille Daniel har været en virkelig god oplevelse. Hans måde at undervise på og lære manøvrer er den bedste, jeg har oplevet. Han er tålmodig, klar i sin kommunikation og rigtig god til at gøre undervisningen tryg og forståelig.
Jeg følte mig hele tiden i sikre hænder, og det gjorde, at jeg bestod min køreprøve i første forsøg!
Han var også super fleksibel og hjalp med at tilpasse kørelektionerne til mit studie, som ellers er ret krævende ved siden af.
Jeg kan varmt anbefale Brøndby Køreskole og især lille Daniel til alle, der gerne vil lære at køre bil med ro i maven og gode resultater. Tusind tak for en rigtig god oplevelse!
— Hajiro

little daniel
had little daniel as my driving instructor. really nice guy, explains everything very well and is very patient and tries not to get you nervous and makes sure you’re ready before your driving test by giving slot of small tips. if i will need to i’m definitely taking same driving school 💪💪

Danmarks bedste køreskole!
Jeg havde Danny, som hjalp mig igennem på rekord tid! Hver gang man ringer bliver telefonen taget, Danny havde en yderst professionel tilgang til forløbet og havde fuldstændig styr på alting og kunne svare på alt. Tak for en kanon oplevelse. Jeg kan varmt anbefale alle der skal have kørekort, at vælge Brøndby køreskole.
Mvh. Mikkel

Bedste Køreskole - Brøndby Køreskole
Jeg har haft en fantastisk oplevelse med Ali fra Brøndby køreskole i Gentofte. Han er tålmodig, professionel og pædagogisk, og jeg følte mig altid tryg og godt vejledt. Undervisningen blev planlagt fleksibelt, og jeg fik masser af praktisk køreerfaring. Jeg bestod min køreprøve i dag og føler mig nu sikker bag rattet. Jeg kan varmt anbefale Ali til alle, der skal tage kørekort. Hele forløbet har været positivt fra start til slut.
Jeg vil helt klart sige at det har været det bedste forløb nogensinde.
Dårligt forløb
Dårligt forløb, oplæring, planlægning og kommunikation.
Efter et forløb hvor min datter ikke var blevet tilbudt en køretime i 12 uger, fik hun følgende SMS d. 31/1 vedrørende køreprøve: 28/2 Brøndby kl. 8.00.
Herfra gik der yderligere 14 dage før hun kunne få en køretime og "der var ikke tid" til at give hende det antal køretimer der skulle til for at gøre hende tryg op til køreprøven.
Efter at have forsøgt 3. gange at komme i kontakt med køreskolen, telefonisk og via mail, uden at køreskolen vendte retur, valgte vi at aflyse køreprøven og skifte til en anden køreskolen, hvor alt forløb som det skulle.
Alt i alt et super dårligt forløb og ingen anbefaling herfra.

Efter mere end 10 mdr
Efter mere end 10 mdr. er min søn endnu ikke engang kommet til teoriprøve. Nu pga. at papirer fra kommune og manøvrebane er forsvundet. Kørelærer Patrick gør hvad han kan, men Daniel som er indehaver er det ikke mulig at komme i kontakt med. Selv hos Brøndby kommune er denne skamplet af en køreskole berygtet for at alt sejler. Der er sikkert flere gode kørerlærere tilknyttet skolen, men det administrative er en skandale. Man bliver lovet et forløb på 3-4 mdr. ved betaling D.05.07.2023. Det holder bestemt ikke. Til gengæld kan man være helt sikker på ekstra regninger på timer osv. uden at få bare det mindste overblik over hvornår man bliver tilbudt en prøve. Plat og svindel!!

Svar från Brøndby køreskole
ALI er en helt bedste kørelærer…
ALI er en helt bedste kørelærer nogensinde. Bestod første både teori og køreprøve. Jeg er så taknemlig for den her køreskolen og ALI!!!
Det er den bedste kørerskole med en…
Det er den bedste kørerskole med en meget sød kørerlærer som er forstående, smilende og sidste men ikke mindst hjælpsom. Jeg er virkelig glad for jeg tog præcis denne kørerskole og valgte Ali som min kørerlærer.
Mødte op til køreprøve med defekt bil
Mødte op til køreprøve med defekt bil, og vil ikke refundere udgifter til opvarmning og køreprøve/gebyr

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.