Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

jeg skiftede over til goodway køreskole fra anbefaling af en ven hen til Sofian. helt klart den bedste kørerlærer nogensinde. hvis du vil bestå hurtigt med få forsøg er der ikke nogen bedere i Danmark... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg startede mit kørekort i start oktober 2025 og havde brug for et kørekort før jul. Uden lynkursus, blev jeg færdig efter 2 måneder og bestod i første huk.Teorien var perfekt i forhold til fravær og... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

DKS’ BEDSTE KØRESKOLE Jeg har kørt med Sajjad igennem hele forløbet. En sand fornøjelse. Han går i dybden med at lære dig alt du har brug for og planlægger et skema der passer dig bedst muligt. Rut... Se mer

Företagsinformation

1. Körskola

Skrivet av företaget

Velkommen til fremtidens køreskole. Vores elever er altid i centrum.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos denne køreskole og kan varmt anbefale den til andre, der skal tage kørekort. Undervisningen har været struktureret og nem at forstå, og jeg har hele vejen igennem følt mig godt forberedt - både til teoriprøven og den praktiske køreprøve.
Især min kørerlærer Sofjan fortjener stor ros! Han har været utrolig tålmodig, rolig og dygtig til at forklare tingene på en måde der gav mening. Jeg følte mig tryg bag rattet fra start, og det har gjort hele processen meget mere behagelig.
Alt i alt, virkelig positiv oplevelse!

12 april 2026

Bedste kørerlærer

7 juli 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Meget skuffende og uprofessionel…

Meget skuffende og uprofessionel oplevelse

Jeg har desværre haft en rigtig dårlig oplevelse hos Goodway Køreskole. Mine køretimer blev aflyst flere gange med kort varsel, hvilket gjorde det svært at planlægge min hverdag og mit forløb.

Jeg oplevede generelt manglende struktur og professionalisme, og det føltes ikke som om min tid blev respekteret. Der var stort fokus på betaling, men ikke samme fokus på kvaliteten af undervisningen og aftalerne.

Jeg vil anbefale, at man overvejer sine muligheder grundigt, inden man vælger denne køreskole

28 februari 2026
Logotyp för Goodway

Svar från Goodway

Hej Jonas Jørgensen

Vi har ikke nogen elever med dit navn.

Og vi ved heller ikke om du er en konkurrerende køreskole der prøver at ødelægge vores Trustpilot- profil. Eller om du har kommet til at skrive på en forkert køreskole profil.

Men vi ved ikke hvem du er og vi har ikke nogen elever med navn Jonas Jørgensen.

Vi er en af de bedste køreskoler på Sjælland med 5,0 stjerner og vores elever er super glade for vores undervisning og service. Men det er en anmeldelse har lige fået os ned fra 5,0 point.

Du er velkommen til at kontakte os på vores telefonnummer 60 60 88 89 for yderligere.

Du ønskes en rigtig god aften herfra.

Fantastisk køreskole

Fantastisk køreskole, bestod alt i først forsøg. Undervisningen var god og varieret og kørelærerne var super søde og dygtige. KAN KLART ANBEFALES

24 februari 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg kan kun anbefale Goodway Køreskole!

Jeg har haft teori med Sofjan, og det var virkelig en mega god oplevelse. Undervisningen foregik på en spændende og engagerende måde, og alt blev forklaret klart og forståeligt. Man følte sig godt med hele vejen, og der var altid plads til spørgsmål.

Jeg har haft alle mine køretimer med den BEDSTE kørelærer, Sajjad. Han er super fleksibel med køretimerne, nem at lave aftaler med og generelt bare rigtig professionel. Samtidig har der altid været plads til gode snakke og en afslappet stemning hele forløbet igennem, hvilket gjorde, at man følte sig tryg. Han er virkelig god til at klæde en ordentligt på til køreprøven, så man føler sig sikker og godt forberedt.

Alt i alt en virkelig god oplevelse fra start til slut – jeg kunne ikke have ønsket mig et bedre forløb!

13 januari 2026

Bedste køreskole

Bedste køreskole, havde sajjad som kørelærer alt var professionelt, og bestod på faste hug!

11 februari 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goodway kan helt klart anbefales!

Goodway kan helt klart anbefales!! 👌🏽Jeg havde Sofijan og han er uden tvivl den bedste kørelærer i verden!🙏🏽 Bestod teoriprøve og kørerprøve første gang og det kan jeg kun takke Sofijan for uden ham havde det ikke kunnet lade sig gøre, tak for dig sofijan det kommer dybt fra hjertet!🙏🏽❤️ Fra Christine Kirkeby

28 januari 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg startede mine køretimer hos…

Jeg startede mine køretimer hos Goodway, fordi jeg havde hørt en masse god feedback på det. For det første var teoriundervisningen rigtig god, man lærer meget, og man har det også sjovt. Min kørelærer var den bedste, han hjalp mig virkelig med at lære at køre godt og hjalp mig med at lære af mine fejl. Alt i alt var hele processen nem, og hvis der var noget, man ikke forstod, hjalp de mig meget.

8 januari 2026

Bestået 1 gang begge. ALLER BEDSTE SKOLE

Bestået første gang begge prøver med hjælp af den bedste kørerlærer Sajjad. Vil stærkt anbefale køreskolen da teorien blev forklaret på en er nem og forståeligt måde. Hele forløbet har virkelig været en god oplevelse ligesom en god drøm.
Sajjad er dygtig til at forklare tingene og kommer med gode råd, med en stor indsats på at gøre dig klar til køreprøven
Undervisning har været sjov, læring med en afslappet stemning og man følte sig virkelig tryg hele vejen.
En skole jeg uden tvivl vil anbefale til alle!

8 januari 2026

DKS’ BEDSTE KØRESKOLE

DKS’ BEDSTE KØRESKOLE

Jeg har kørt med Sajjad igennem hele forløbet. En sand fornøjelse. Han går i dybden med at lære dig alt du har brug for og planlægger et skema der passer dig bedst muligt. Rutineret, seriøs og ualmindelig god kørelærer. - Stadig plads til sjove og gode snakke under timerne. Kæmpe anbefaling her fra!

5 januari 2026

Kæmpe anbefaling

Allerede efter første time bag rettet med Sofjan ved min side, følte jeg mig tryg og stolede på, at jeg nok skulle komme igennem det, med et kørekort på den anden side. Sofjan lærte mig at tro på mig selv og var både god til at give ros og ris på vejen. Grundet arbejde havde jeg svært ved at finde tid til alle køretimerne, men alligevel lykkedes det - om det var weekend, helligdag eller i sidste øjeblik, fandt Sofjan altid tid til mig. Både i i teori- og kørselstimerne blev man klædt rigtig godt på til begge prøver, samtidigt med, at Sofjan nærmest gjorde det sjovt at lære om vejskilte og parallelparkering.
Hvis du er tvivl, kan du altid starte med en prøvetime:) Goodway er 100% en kæmpe anbefaling herfra!
Hilsen Lena

27 november 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super godt og hurtigt forløb

Super godt og hurtigt forløb, ingen problemer, Sofjans teori undervisning var underholdende og Sajjad var en sindsyg kørelærer. Kæmpe anbefaling!!!

19 december 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg kan på det varmeste anbefale…

Jeg kan på det varmeste anbefale Goodway køreskole!
Teoritimerne var utroligt lærerige, og samtidig formåede Sofjan at gøre dem underholdende og engagerende, så man faktisk glædede sig til at møde op. Det er tydeligt, at undervisningen er gennemtænkt, og at der bliver lagt vægt på, at alle forstår stoffet, og ikke bare får det gennemgået.

Derudover er det en kæmpe fordel, at man altid kan få fat på køreskolen, hvis man har spørgsmål eller brug for hjælp. Servicen er i top, og man føler sig virkelig taget seriøst hele vejen igennem forløbet.

Sofjan er en ekstremt tålmodig, rolig og sjov kørelærer, hvilket gør køretimerne trygge og motiverende. Der er plads til fejl, grin og læring, og det gør en verden til forskel, når man skal opbygge selvtillid bag rattet.

Alt i alt en fantastisk køreskole, hvor både faglighed, menneskelighed og god stemning går hånd i hånd. Hvis du vil have en køreskole, der både lærer dig at køre bil og giver dig en fed oplevelse undervejs, så er det her stedet 🚗💪

18 december 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Stor anbefaling til Goodway herfra.

Stor anbefaling til Goodway herfra. Jeg startede på et forløb for tre måneder siden, og nu sidder jeg med kørekortet efter at have bestået det hele i første forsøg.

Teoriundervisningen bliver styret af Sofjan, som er en utrolig dygtig underviser. Han formår at gøre undervisningen underholdende, og kombineret med en fantastisk stemning gjorde det køreskolen til et sted, man havde lyst til at komme.

Det samme gælder køretimerne. Jeg havde Sajjad som kørelærer, og allerede efter første køretime følte jeg mig relativt sikker bag rattet. Køretimerne blev på mange dage et højdepunkt. Det skyldtes både hans måde at undervise på og hans personlighed.

Kæmpe tak til Goodway!

13 december 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.