Jeg havde to kort der ikke var spærret og inden for 1 lille måned fik lænset lidt af kassen med 3000 2 kort der flere år tilbage. Først nu blev de spærret . Men det kunne været klaret med at mit Mi... Se mer
Företaget har svarat
Jeg har forespurgt Nordea om at få oplysninger omkring 4 transaktioner på 2 konti, skal bruge oplysninger om kontonummer og kontohavers navn bag transaktionerne. Forespørgslen gik der først 2 dage me... Se mer
Företaget har svarat
Rigtig dårligt oplivelse, har været udsæt for svindlen og var nød til at spærre mit kort, de sender kort til mig og min kone har stadigvæk ikke fået kort, sender kort til min datter og der stå hendes... Se mer
Företaget har svarat
Nordeas nye handelsplatform er flere skridt baglæns. Elementære oplysninger om udbytter, sorteringer, sammenligninger af afkast mv. er ikke udrullet endnu. Der må sidde nogle med meget dårlig samvitt... Se mer
Nordea Bank - Tilbyder online bank, forsikringsprodukter samt information til investorer. Opret dig online som kunde i Nordea Bank allerede i dag.
Copenhagen, Danmark
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 44 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Har skrevet anmeldelse tidligere i aften, som blev besvaret af Daniel.
Det var desværre ikke muligt for mig at åbne medfølgende link.
Da jeg ønsker din opringning, har jeg talt med hotline, der har mine oplysninger

Svar från Nordea Danmark
Nordea Investor skal man holde sig fra.
Der er jævnligt kurser og handler, som i flere dage ikke bliver opdateret.
Derfor kan det være svært at vide, hvor mange stk man har af en given aktie.
Det er for ringe af så stor en bank.
Bemærk, dette er kun en anmeldelse af Nordea Investor.
Nordea bank er super. Specielt er der en super kundeservice pr telefon...
(Svar til Tobias fra Nordea: Jeg har ofte ringet ang disse problemer, det har ikke ændret noget. Nogen gange lægger I en besked ind på Investor om generelle problemer, så det er ikke kun hos mig)

Svar från Nordea Danmark
Rigtig menneskelig behagelig oplevelse Da jeg snakkede med Tine for et par minutter siden ordnede hun li min hovedpine 💃

Svar från Nordea Danmark
Their funds are expensive with several different types of fees stacked up: Wide bid/ask spreads, commissions, management fees, and yearly maintenance fees. On top of that, they only offer their own funds along with some highly leveraged products. At least they are easy to reach by phone which is necessary to establish an account. Well, it should have been an automated process but given the number of mistakes made during account creation, it was nice that I could call them up and get things sorted easily (which, perhaps, explains the need for high fees).

Svar från Nordea Danmark
Har haft et fantastisk godt møde med Nordea i Aabyhøj ved Aarhus i forbindelse med bankskifte og huslån. Kompetent og professionel rådgivning fra Christian Dalsgaard og glæder mig til samarbejdet. Han får de varmeste anbefalinger herfra. Mvh Nicholas
Forfattelig service, ringer for 3 gang idag til dem for at kom i kontakt med en bankrådgiver, det tag 30 min til at kom at snakke med kundeservice, og så stiller de om til en så kaldt rådgiver, men den bliver lagt på lige så snart det gøre det. så er det forfra igen, 3 gang måske lykkes gang, har kun brugt 8 timer på. Flytter bank lige så snart den sag er afsluttet.
Jeg har tidligere anført at aktiehandel i Nordea er helt umulig. Handlerne bliver afviklet med op til 3 måneders forsinkelse og de dukker op i ens depot selvom de er afholdt. Det er helt umuligt at arbejde med som kunde og det er usikkert om man bliver snydt
Nordea er fuldt bevidst om dette, men forstætter med et system, Nordea selv erkender ikke virker. De vil udskifte det i 2021, men indtil da vil Nordea åbenbart tjene penge. Det vidner om en grådighed som vi efterhånden kender alt for godt
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.