Helpprio Omdömen 254

TrustScore 3.5 av 5

3,7

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bonjour, Attention arnaque. Je viens de réaliser que Helpprio me prélevait automatiquement 49€ tous les mois sans que je me sois abonné à leur service, aucun consentement. Je n’ai toujours pas e... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Très bonne prise en charge, les informations données par Coralie sont très bien expliquées, et elle anticipe les questions que l'on pourrait avoir. En toute franchise Coralie fait extrêmement bien son... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bonjour Artman, Merci pour votre écoute et votre rapidité à traiter ma demande de résiliation. Celle-ci est effective et j'en ai été informé par mail comme vous me l'avez indiqué. Merci encore... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Je ne suis pas du tout satisfait du service en lui-même : j’ai attendu 25 minutes le taxi et ai finalement pris un Uber. Je suis en revanche très satisfait de l’assistance proposée a posteriori par Ri... Se mer

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 46 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Es un fraude

Es un fraude, se hacen pasar por restaurantes como el nuestro cuando no hacemos reservas online, intentan estafar dinero de las cuentas al hacer reservas. Deberian detenerlos.

26 december 2025

ELEGANCIA ENTRAÑABLE

Almuerzo brutal
Marco incomparable
Productazo y servicio impecables

INOLVIDABLE !!!

18 december 2025

Hola,

¡Muchas gracias por su comentario positivo! Nos alegra saber que nuestro servicio ha estado a la altura de sus expectativas. Su satisfacción es nuestra prioridad, y es un verdadero placer saber que pudimos ofrecerle una experiencia agradable.

¡Esperamos tener el placer de acompañarle nuevamente en sus próximas reservas!

Lucho de Helpprio

Cuidado!!

Cuidado!!! Es un engaño- estafa. Suplantan el nombre de un restaurante en el que quieres reservar din que siquiera tenga ese servicio. Te piden el correo y un número de tarjeta para pasarte 0,1 €, ( Error) ,porque te estás suscribiendo a un servicio que no deseas. Menos mal que yo di una tarjeta que uso solo oara estos casos y tiene el fondo justo. Debería ser denunciable porque es la segunda vez que me pasa con otra cosa parecida.
UNA VERGÜENZA

18 december 2025

Hola,

Le pedimos disculpas por cualquier posible confusión relacionada con nuestro servicio de conserjería.

Con Helpprio, disfruta de un asistente personal disponible los 7 días de la semana para ayudarle con todas sus reservas: restaurantes, taxis, hoteles, viajes, espectáculos y mucho más.

Nuestra misión es hacerle ganar tiempo y simplificar su día a día gracias a un acompañamiento personalizado y recomendaciones adaptadas a sus necesidades.

La suscripción comienza con una oferta de prueba de 3 días por solo 0,01€, seguida de una suscripción mensual que puede cancelar en cualquier momento. También ofrecemos una garantía de "satisfacción o reembolso" para su total tranquilidad.

Toda la información relativa a la suscripción se muestra con total transparencia en nuestro sitio web, incluyendo una casilla para confirmar su consentimiento. Además, le enviamos mensajes SMS y correos electrónicos al momento de la inscripción para recordarle las condiciones y presentarle nuestros servicios.

No dude en ponerse en contacto con nuestro servicio de atención al cliente si tiene alguna pregunta o desea solicitar un reembolso. Estamos disponibles para responderle con rapidez, y si es necesario, un miembro de nuestro equipo se pondrá en contacto con usted directamente.

Atentamente,

Carina de Helpprio

Helpprio SCAM

J'ai fait une réservation de restaurant en ligne. Je devais donner mon numéro de carte de crédit pour confirmer la réservation. 5 mois plus tard me rends compte que Helpprio m'a enregistré et facturé pour un service Deluxe de conciergerie à 49€ par mois, sans ma connaissance. Il ne me rembourse que pour 1 mois.

17 december 2025

Svar från Helpprio

Nous sommes sincèrement désolés pour toute confusion concernant notre service de conciergerie.

Helpprio travaille avec des conciergeries partenaires qui mettent à disposition des assistants personnels disponibles 7 jours sur 7 pour accompagner nos clients dans toutes leurs réservations : restaurants, taxis, hôtels, voyages, spectacles, et bien plus encore. Ces services sont conçus pour vous faire gagner du temps et vous offrir des conseils afin de simplifier votre quotidien.

Notre service commence par une période d’essai de 3 jours à 0,01€, puis se poursuit avec un abonnement mensuel , annulable à tout moment, avec une garantie satisfait ou remboursé sur la dernière transaction! Les détails de l’abonnement sont clairement indiqués sur notre site, avec une case à cocher pour confirmer votre consentement.

De plus, pour éviter toute confusion, notre conciergerie envoie des SMS et des emails dès l’inscription pour vous rappeler nos conditions et vous présenter le service.

N’hésitez pas à contacter notre service client pour toute question ou pour demander un remboursement. Nous sommes disponibles pour vous répondre rapidement, et si besoin, un membre de notre équipe vous recontactera directement.

Rembousement jamais reçu

Je me suis rendue compte en septembre que j’étais prélevée 49€ par mois pour un service où je n’ai rien signé et dont je ne me sers pas.
Le service client m’a parlé de leur clause satisfait ou remboursé et m’a promis de me rembourser le dernier mois.
Je n’ai jamais été remboursée, le service financier ne vérifie pas s’il a émis le virement ou pas. C’est à moi de prouver que je n’ai rien reçu, pour cela j’ai dû fournir mes relevés bancaires en pdf pour qu’ils vérifient que je n’avais rien reçu de leur part.
Cela fait 3 mois que j’attends le remboursement malgré de multiples relances. Manque de sérieux de l’entreprise et irrespect du client.

18 september 2025

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Nul ça ne m’a servi à rien

Aucun intérêt
Je n’ai eu aucun intérêt à venir chez vous

4 december 2025

Svar från Helpprio

Notre service client se fera un plaisir de répondre à vos demandes dans les plus brefs délais et vous rappellera en cas d'indisponibilité.

Good

Good , good,good,good,

28 november 2025

Hello,

Thank you so much for your very positive feedback! We are delighted to hear that our service met your expectations. Your satisfaction is our top priority, and it’s truly a pleasure to know that we were able to provide you with an enjoyable experience.

We look forward to the pleasure of assisting you again with your future bookings!

Helen from Helpprio

Good was very

25 november 2025

Hello,

Helen from Helpprio

Sneaky subscription model

Sneaky subscription model. Did not even get us a taxi and not clear about signing you up for paid model.

19 november 2025

Hello Floris,

We sincerely apologize for any possible confusion regarding our concierge service.

With Helpprio, you benefit from a personal assistant available 7 days a week to help you with all your bookings: restaurants, taxis, hotels, trips, shows, and much more.

Our mission is to save you time and simplify your daily life through personalized support and recommendations tailored to your needs.

The subscription begins with a 3-day trial offer for only €0.01, followed by a monthly subscription that you can cancel at any time. We also offer a “satisfaction or your money back” guarantee for complete peace of mind.

All subscription details are displayed transparently on our website, including a checkbox to confirm your consent. For clarity, we also send SMS messages and emails at registration to remind you of the terms and introduce our services.

Please feel free to contact our customer service with any questions or to request a refund. We are here to respond promptly, and if needed, a member of our team will get back to you directly.

Kind regards,

Kevin from Helpprio

Scam

Scam! Das ist Betrug, versuchen Geld abzubuchen ohne, dass ich weiß, was das ist!

17 november 2025

Hello. Tobias,

We sincerely apologize for any confusion regarding our concierge service.

Helpprio works with partner concierge services that provide personal assistants available 7 days a week to help our clients with all their bookings: restaurants, taxis, hotels, travel, shows, and much more. These services are designed to save you time and offer advice that makes your daily life easier.

Our service begins with a 3-day trial for €0.01, followed by a monthly subscription that can be canceled at any time, with a satisfaction or refund guarantee on the last transaction. All subscription details are clearly displayed on our website, including a checkbox to confirm your consent.

In addition, to avoid any misunderstanding, our concierge sends SMS and emails upon registration to remind you of the terms and introduce the service.

Our customer service team will be happy to respond to your requests as quickly as possible and will call you back if unavailable.

Best regards,

Kate from Helpprio

Scam - do not use

Popped up as somewhere I could book a taxi - taxi didnt arrive and hadn't realised it was a subscription website so had £43 taken the next day. I clicked unsubscribe and now keep getting money taken and have been unable to speak to anyone on the phone.

Hello Kathleen,

We sincerely apologize for any confusion regarding our concierge service.

Best regards,

Kate from Helpprio

Truffa

È evidente che le recensioni positive non sono reali ma create ad arte!
Così come le risposte che danno sempre identiche indipendentemente dalla recensione.
Si tratta di un sito truffa che ho già segnalato un mese fa e che continua ad addebitare un importo di € 49 nonostante avessero confermato loro stessi di aver annullato l'addebito.
A questo punto non resta che annullare la carta di credito e fare un esposto alla polizia postale.

9 november 2025

Buongiorno Raffaele,

Siamo sinceramente dispiaciuti per qualsiasi malinteso riguardante il nostro servizio di concierge.

Helpprio collabora con conciergerie partner che mettono a disposizione assistenti personali disponibili 7 giorni su 7 per accompagnare i nostri clienti in tutte le loro prenotazioni: ristoranti, taxi, hotel, viaggi, spettacoli e molto altro ancora. Questi servizi sono pensati per farvi risparmiare tempo e offrirvi consigli utili per semplificare il vostro quotidiano.

Il nostro servizio inizia con un periodo di prova di 3 giorni a 0,01€, per poi proseguire con un abbonamento mensile, annullabile in qualsiasi momento, con garanzia soddisfatti o rimborsati sull’ultima transazione! I dettagli dell’abbonamento sono chiaramente indicati sul nostro sito, con una casella da selezionare per confermare il vostro consenso.

Inoltre, per evitare qualsiasi confusione, la nostra conciergerie invia SMS ed email al momento dell’iscrizione per ricordarvi le nostre condizioni e presentarvi il servizio.

Il nostro servizio clienti sarà lieto di rispondere alle vostre richieste nel più breve tempo possibile e vi richiamerà in caso di indisponibilità.

Cordiali saluti,

Marc di Helpprio
Telefono: 01 89 71 97 15

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Great customer service from kimmy

8 november 2025

Hello Kimberley,

Thank you so much for your very positive feedback! We are happy to hear that our service fully met your expectations. It’s a real source of motivation for our entire team to know that we delivered on what you were hoping for.

Your message will be passed on to our concierge, who will be delighted to receive it.

We look forward to the pleasure of assisting you again very soon!

Suzy from Helpprio

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Sara found me a taxi and I am grateful…

Sara found me a taxi in a new country where I was not familiar with the systems and I am grateful for that.

Hello Nafasat,

We look forward to the pleasure of assisting you again very soon!

Suzy from Helpprio

A great service!

A great service! Efficient and reliable and accurate price estimation. Charles and Kimmy were a wonderful help.

Hello Sim,

Thank you so much for your encouraging words! We are delighted to hear that our service fully met your expectations. Your satisfaction is the best reward for our work, and we’re happy to have lived up to it.

We’ll make sure to pass your message on to our concierge, who will be truly touched.

We look forward to welcoming you again very soon for another great experience with us!

Amy from Helpprio

Muy buena atención de Pilar

4 november 2025

Hola Yurisander,

¡Muchísimas gracias por su comentario positivo! Nos alegra saber que nuestro servicio le ha satisfecho plenamente. Es una verdadera fuente de motivación para todo nuestro equipo saber que hemos cumplido con sus expectativas.

Su mensaje será transmitido a nuestro asistente, quien estará encantado de recibirlo.

¡Esperamos tener el placer de acompañarle nuevamente muy pronto!

Ana de Helpprio

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ringrazio la Signora Martina per la chiamata effettuata, è stata veramente cordiale e disponibile

5 november 2025

Ciao Giorgia,

Grazie mille per le tue parole incoraggianti! Siamo lieti di sapere che il nostro servizio ha pienamente soddisfatto le tue aspettative. La tua soddisfazione è la migliore ricompensa per il nostro lavoro, e siamo felici di essere stati all’altezza.

Faremo in modo di trasmettere il tuo messaggio al nostro concierge, che ne sarà sinceramente toccato.

Non vediamo l’ora di darti nuovamente il benvenuto molto presto per un’altra splendida esperienza con noi!

Amy di Helpprio
Telefono: 01 89 71 97 15

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.