Hele lekkere gerechten maar soms wat te duur voor de hoeveelheid. Mijn voorkeur gaat ook naar een ajuin/paprika zelf nog snijden ipv een zakje voorgesneden, die twee minuten extra tijd neem ik er met... Se mer
Företaget har svarat
Je dois reconnaitre que vos recettes sont créatives. Je découvre des nouvelles saveurs. Tout est bien expliqué afin de réussir la recette, ca demande beaucoup de préparations mais quand on aime cuisin... Se mer
Företaget har svarat
Hello fresh heeft mij terug doen koken, ik ben alleen en ben zeer beperkt mobiel. Gezien de app nog steeds niet werkt, bij mij, heb ik de receptenkeuze moeten overlaten aan Hellofresh. De recepten wa... Se mer
Företaget har svarat
Over het algemeen zijn de maaltijden smakelijk en goed uitgebalanceerd. Doch naar onze mening net iets te veel pasta en rijst maaltijden. Daardoor haken we regelmatig af en nemen we langere pauzes.... Se mer
Företaget har svarat
Wat eten we vanavond? Daarover hoef je met HelloFresh niet meer na te denken. HelloFresh ontwikkelt wekelijks lekkere, gezonde en verrassende recepten en doet alle bijbehorende boodschappen voor je. Aan het begin van de week wordt de HelloFresh Box – met receptenkaarten en alle verse ingrediënten voor 3 of 5 maaltijden– bij je aan de deur bezorgd. HelloFresh doet elke week de boodschappen en jij zet binnen 30 minuten een gezonde en lekkere maaltijd op tafel.
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Les repas sont originaux, goûteux et gourmands !

Svar från HelloFresh België/Belgique
Dans la globalité c'est top , juste les portions de viande parfois trop petite et j'ai un soucis, je reçois la fiche recette en Néerlandais alors que j'ai demandé français.

Svar från HelloFresh België/Belgique
Je suis méga satisfaite de la qualité des repas proposés
La quantité sur l'assiette est plus que raisonnable
Je recommande Hello Fresh sans hésitation

Svar från HelloFresh België/Belgique
wij hadden 3 gerechtjes en het laatste gerecht was er ééntje met hamburger om spagetti saus van te maken.
Het vlees rook al een beetje en was echt op het randje om te consommeren. Er stak ook een wortel in de doos en die was al helemaal slap geworden, dus niet echt vers

Svar från HelloFresh België/Belgique
Application relativement bien pensée, large choix de menus, quantité suffisante, livraison bien annoncée.

Svar från HelloFresh België/Belgique
Eerst en vooral, Dylan, de medewerker die aan ons huis stond om Hello Fresh te verkopen was fantastisch. Hij lijkt een beetje op Billy Eilish en heeft zo’n coole vibe dat ik me heb laten overtuigen om een abonnement te nemen.
En wat zijn we blij met onze keuze. We hebben al zo veel lekkere nieuwe recepten ontdekt. We leren nieuwe smaken en combinaties kennen waar we zelf nooit op zouden komen.
De app is gebruiksvriendelijk en de recepten zijn ook verbeterd tov in het begin van Hello Fresh, toen we ook al eens lid waren geweest; jaren geleden.

Svar från HelloFresh België/Belgique
Les plats sont originaux, ça nous permet de découvrir de nouvelles recettes plus exotique. Petit problème parfois de fraicheur des aliments, date trop limite des viandes/poissons. Et quelques erreurs d'ingrédients, exemple j'ai reçu 2 pates feuilletés rectangle pour faire 2 quiches rondes!

Svar från HelloFresh België/Belgique
Omdat je heel gevarieerd eet en de gerechten super lekker zijn en vers en bijna niets over houd. En iedere keer weer nieuwe gerechten.

Svar från HelloFresh België/Belgique
J'ai deja demander a ne plus être livré et malgré cela on me livre quand même et je dois encore payé!

Svar från HelloFresh België/Belgique
C'est très pratique de recevoir les ingrédients à son domicile. Les recettes sont variées. J'ai découvert de nouveaux goûts. Les petites épices sont un plus. Par contre, je suis francophone et j'aimerais recevoir les recettes en français.

Svar från HelloFresh België/Belgique
Il y a une belle diversité même pour les menus « rapide » très bonne qualité des ingrédients.

Svar från HelloFresh België/Belgique
Maaltijden zijn superlekker en gemakkelijk klaar te maken.
Correcte leveringen.

Svar från HelloFresh België/Belgique
het is gemakkelijk, meteen alles in huis.
Altijd gevarieerd eten, en hier nietmeer over na te hoeven denken. ook vind ik het leerzaam om voor mij nog onbekende gerechtjes te maken en met andere kruiden te werken dan gewoonlijk. ook altijd een goede uitleg in de recepten. ik ben fan!

Svar från HelloFresh België/Belgique
Omdat we super véél nieuwe smaken ontdekken. Niks verlies méér van eten,super makkelijk. Echte aanrader

Svar från HelloFresh België/Belgique
Verrassend lekkere recepten en afwisselend - keuze mogelijkheid!

Svar från HelloFresh België/Belgique
J’aime beaucoup le principe les produits sont frais le choix est varié la livraison est parfaite j’ai juste un soucis avec l application est est configurée en français j’ai des recettes qui sont en néerlandais j’ai déjà signalé le problème J’ai également une suggestion au lieu de parrainer des nouveaux clients et d’avoir des boxes gratuites ne serait il pas envisageable de récompenser les clients de longue date

Svar från HelloFresh België/Belgique
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.