Ford-dealer Hedin Automotive - Hoofddorp Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Smaragdlaan 5-15, 2132 VX Hoofddorp, NL

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Auto gaf diverse meldingen om naar een ford werkplaats te gaan. Mogelijk kon de auto later in de week gerepareerd worden, maar gelukkig was hij aan het einde van de middag klaar.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik ben zeer tevreden over de aankoop van een 2e hands Ford Kuga bij Hedin in Hoofddorp. Ik ben een goed geholpen door Alex, een jonge enthousiaste jongeman en bijgestaan door de verkoopleider William.... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

In eerste instantie geschrokken door de kosten. Mijn complimenten voor de werkplaats, ze hebben alles op alles gezet om mijn auto de vrijdag van mijn vakantie gereed te hebben, zodat ik met een Vei... Se mer

Företagsinformation

1. Ford-återförsäljare
  2. Bilhandlare
  3. Bilreparation
  4. Bilservice

Om Ford-dealer Hedin Automotive - Hoofddorp

Skrivet av företaget

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

1 203 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Auto gaf diverse storingen

8 september 2026

Beste meneer/mevrouw Koot,

Fijn om te horen dat de auto al zo snel klaar was. Dank voor de review.

Prima!

Prima!! Goed en snel gerepareerd en goed telefonisch overleg

16 september 2026

Beste Jos,

Wat fijn dat de auto goed en snel is gerepareerd en dat je goed telefonisch contact had. Dank voor de review.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Langs gekomen na telefonisch onderhoud…

Langs gekomen na telefonisch onderhoud ivm een storing in mijn elektrische auto .
Helaas was ik niet terug gebeld ivm zieken maar kon redelijk snel geholpen worden .

21 september 2026

Beste meneer/mevrouw Bosch,

Wat fijn dat je redelijk snel bent geholpen. Wij hadden helaas onderbezetting ivm zieken, daar kunnen wij helaas niks aan doen. We zien je graag terug. Dank voor de review.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Het probleem betreft een…Autoalarm Ford Tourneo Connect

Het probleem betreft een storingsmelding en de autoalarm bij de achterdeuren. De monteurs in de werkplaats waren niet in staat om het probleem op te lossen. Na 11 dagen waren ze er nog niet in geslaagd en wilden de auto nog zeker een week houden voor nader onderzoek.
Ik heb de auto opgehaald en naar de merkvrije vakgarage gebracht waar ik hem gekocht had. Daar hadden ze het in 3 uur gefixt.

16 september 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fijne mensen die me goed helpen

Fijne mensen die me goed helpen. Afspraken goed nagekomen

10 september 2026

Beste,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons personeel. Dank voor de review.

Snelle en goede service

Snelle en goede service. Vriendelijk personeel

Beste judith,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelle en goede service en ons personeel. Dank voor de review en de mooie woorden.

Super blij mee

Super blij mee, ben al jaren (lease) klant en ben zeer tevreden.

11 september 2026

Beste Yvon,

Fijn om te horen dat je al jaren een tevreden klant bent. We zien je graag terug. Dank voor de review en de mooie woorden.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

de storing is goed opgelost, maar de bereikbaarheid en communicatie hebben verbeterpunten

de storing is goed opgelost dus daar ben ik tevreden over. ik ben niet tevreden over de bereikbaarheid van de vestiging, de het AI voicerespons-systeem én dat ik zelf 2x heb moeten bellen om te horen of het bestelde onderdeel na maanden wachten al binnen was tbv de plaatsing. ook was telefonisch beloofd dat ik kon wachten op de plaatsing van het bestelde onderdeel, maar dit was niet correct. de werkzaamheden namen 3 uur in beslag. gelukkig kreeg ik een werkplek te gebruiken zodat ik toch door kon werken.

20 augusti 2026

Beste Astrid,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat de storing goed is opgelost. Jammer dat de bereikbaarheid en communicatie niet naar wens waren. Je feedback hierover nemen we mee om onze service verder te verbeteren.

Beste Eddo,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons personeel en wat fijn dat je snel bent geholpen. Dank voor de review.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Auto prima, informatie voorziening niet prima

Auto bij de garage, prima gemaakt (onder garantie) als in hij rijdt weer prima. Ik krijg alleen geen volledige informatie over wat er nu allemaal aan gedaan is, wat is er vervangen, wat is er gerepareerd etc. Nu drie keer om verzocht, vandaag was de derde keer. We wachten af!

3 september 2026

Beste Michel,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je auto weer naar behoren rijdt. Jammer dat je nog niet de volledige informatie over de uitgevoerde werkzaamheden hebt ontvangen. We begrijpen dat je hier graag duidelijkheid over wilt.

Na een defect aan mijn voertuig is deze gelukkig na 3,5 weken weer inzetbaar

Na een defect aan mijn voertuig is deze geplaatst bij Hedin Hoofddorp. In eerste instantie is er de eerste week geen leen voertuig ter beschikking gesteld, voertuig was nog geen twee jaar oud met 15000km gereden. Alle storingen garantie werk. Na veel mail incl Ford nl wel voertuig als leen gekregen. Hedin Schiedam heeft helemaal niets laten horen. Zijn ook in verhaal geïnformeerd daar is voertuig aangeschaft in Jan 2026. 0 beurt gegeven maar geen software updates die wel hadden moeten gebeuren.

Beste Toine,

Fijn om te horen dat je in Hoofddorp goed bent geholpen. We helpen je graag. Dank voor de review.

Reparatie band

Direct, op dezelfde dag, tijd om mijn lekke band te repareren. Heel fijn dat dit meteen kon.

Beste Herman,

Wat fijn dat op dezelfde dag jouw band is gerepareerd. We helpen je graag. Dank voor de review.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Vriendelijk en goed geholpen

Vriendelijk en goed geholpen. Zoals het hoort.

1 september 2026

Beste Sebastiaan,

Fijn om te horen dat je vriendelijk en goed bent geholpen. We helpen je graag. Dank voor de review.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Vooraf was voorspeld dat de update van…

Vooraf was voorspeld dat de update van de accu ongeveer een uur zou duren. Dat bleek achteraf 1 1/2 uur te zijn geworden. Dat vond ik een beetje jammer.
Maar verder heb ik over de update van de accu geen opmerkingen, dat is - naar ik aanneem - prima uitgevoerd en hebben de balie- en service medewerkers steeds heel attent mijn vragen beantwoord. Daarover geen enkele klacht. Alleen de duur van de update viel mij tegen.

28 augusti 2026

Beste Harold,

Dank voor de review. Wij willen ons werk altijd zo goed mogelijk doen waardoor het af en toe iets langer kan duren. Ik hoop dat je verder wel tevreden bent. We zien je graag terug.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Op een schappelijke tijd ingeleverd

Op een schappelijke tijd ingeleverd, half 9, s'middags gebeld met de bevindingen en einde middag weer opgehaald.

10 augusti 2026

Beste Aart,

Wat fijn dat je op een schappelijke tijd de auto kon inleveren en dat je s'middags bent gebeld met de bevindingen. Dank voor de review.

Servicegericht

Goed ontvangen en geholpen bij het brengen van de auto.
Het afgesproken werk tot volle tevredenheid uitgevoerd. En bij het ophalen van de auto duidelijk uitleg gekregen over wat er uitgevoerd is

20 augusti 2026

Beste Lexie,

Wat fijn dat je goed bent ontvangen en bent geholpen bij het brengen van de auto. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze werkzaamheden. Dank voor de review en de mooie woorden.

Duidelijke informatie

Duidelijke informatie. Goede afhandeling.

22 augusti 2026

Beste Martin,

Fijn om te horen dat je goed bent geïnformeerd en dat je tevreden bent over de afhandeling. Dank voor de review.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

prima

service is prima maar wachttijd is lang, en het is vervelend als er geen bekertjes bij het koffieapparaat staan.

19 augusti 2026

Beste martin,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Ik zal je review met de vestiging delen. Dank voor de review.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.