Hvorfor svarer I ikke på det opgivne telefonnummer? Kun en telefonsvarer der siger den ikke bliver aflyttet, samtidig med at fortælle, at telefontiden er mellem kl 10-13 visse dage som i dag onsdag!... Se mer
Företaget har svarat
God kundeservice og hurtigt respons. Manglede en drypbakke til min slush ice maskine. Skrev til dem og uden nogen form for ventetid eller andre problemer sender de en til mig. Der maskine er også mege... Se mer
Företaget har svarat
Jeg købte en smotthie blender i Netto 13/1-2022, ikke fået brugt ret meget før her sidste ca 3 mdr. Men på 3 mdr dagligt brug kan den åbenbart ikke klare. Synes virker for dårligt, at lige som begynde... Se mer
Företaget har svarat
Fantastisk kundeservice! Ved manglende dele til vores nye airfryer, modtog vi dem 5 dage efter henvendelse til Epiq. Vi har andre produkter fra Epiq, og vi har aldrig haft problemer med nogen af... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Vi har idag købt jeres symaskine produkt.
Den er super fin, og virker 100%
Vi er ihvertfald mega tilfreds med varen.
- Lykke Nielsen
Hvis man kunne give Epiq kaffemaskine med to termokander 0 stjerner så er det det den fortjener. ALT ved den maskine er en fejl.
Vandet løber ud over det hele når den brygger. Låget er for stramt og passer ikke kanderne. Det er HELT umuligt at hælde af kanderne, uden det skvulper ud over det hele. Man kan ikke skubbe kanden ordentlig ind i maskinen. Damp løber ned bag ved maskinen, når man åbner låget til vandtanken. Den maskine er èn stor ommer !!! Jeg har købt min ved Vupti.com og desværre smidt den originale emballage ud, så tilbage står jeg med en fuldstændig ubrugelig maskine og Dkr 199,- smidt direkte ud af vinduet. STORT ØV HERFRA !!!

Svar från Epiq
Hvis jeg kunne gi 0 stjerner var det gjort.
Købte EPIQ kaffemaskine med to termokander i Føtex.
Aldrig har jeg købt noget der var så ringe. Hvis man er heldig, så er bordet ikke fyldt med kaffe, når brygningen er færdig og når man hælder fra kanden, så tisser kaffen ud over alt, uanset om man forsøger at hælde meget langsomt. Der kommer også vand i kandens inderside, så den skvulper når man ryster den. Lukkemekanismen på kanden er også under al kritik. Der skal man virkelig først trykke låget på og derefter lige lirke lukkedimserne. Samtidig skal man lige holde på låget når man hælder da låget ellers i 80% af hældningen falder af. Så hvis du vil bruge maskinen, benyt den i et badekar, så du ikke skal tænke på at der kommer kaffe overalt:

Svar från Epiq
Har købt mig en blender i dag og må indrømme at jeg har brugt mange forsøg på at få den til at virke. Brugermanualen er MEGET mangelfuld. Der står bare “sæt kanden på motordelen” I skulle nok ha skrevet “låget skal på og klikke før det er låst og først da, kan blenderen tændes.
Har brugt andre blendere hvor man sagtens kan ta hele låget af og stadig bruge den.
Købte en kaffemaskine i går d. 11/7-20 da den er pæn og tilpas i størrelsen til os, men der kommer kaffe ud over alt når jeg skænker op, det kan ikke være rigtigt og ved reklamation kan jeg så være sikker på, at den anden maskine ikke gør det samme. Sven Hansen

Svar från Epiq
Har købt en luftkøler fra epiq, og var noget skuffende oplevelse. Da jeg skulle i gang med at samle delene, er der en sort dims til at sætte en hvid slange på i vandbeholderen. For det første står der intet i manualen om slangen skal sættes på den sorte dims, selvom det ser helt ud til at den skal. Og forsøger man at sætte den på, kan slangen ikke engang hænge fast. Kigger man nærmer på slangen, er der åbenbart 2 hak ned i slangen, og forstår ikke hvorfor nogen har lavet det inden de solgte det. Og skal til at have meget bøvl med at skulle til en anden by for at få det byttet når man ikke engang har en bil

Svar från Epiq
Har lige taget deres strygejern i brug og det lækker vand udover alt, samt lækker det noget der ligner kalk, hvilket er mærkeligt når jeg kun lige har fuldt vand på. Varmen fra strygejernet virker heller ikke regelmæssig og passer ikke med indstillingen jeg sætter den på

Svar från Epiq
Har idag købt en æggekoger, der brændte på første gang jeg brugte den. Ikke sagde nogen lyd, da den var færdig. Og da jeg skrev mail til firmaet, som de beder om, kom den tilbage, med besked om, at den ikke kunne afleveres.svar til Epiqs respons: Det er naturligvis den e-mail adresse i skriver, jeg har skrevet til. Jeg har returneret varen til Føtex og fået pengene igen. Så betragter sagen, som afsluttet.

Svar från Epiq
Utrolig skuffende oplevelse med et vaffeljern fra EPIQ
Den varmer ujævnt og dårligt og i instruktionen er der omtalt en temperaturkontrol, som ikke er til at finde på maskinen.
Købte et dampstrygejern som allerede ved første brug lækkede alt vand ud på en gang og efterlod mit strygetøj gennemblødt og fuld af kalk. Derudover blev strygejernet på ingen måde varmt uanset hvilken indstilling det stod på, på termostaten. Et forfærdeligt produkt, som gjorde mere skade end gavn. Øv!

Den 12/7 - 2019 købte vi 2 ....3 i 1 LUFTKØLER og den 16 / 8 - 19
Opdager jeg den som bruger løber der vand ud fra DET ER GODT NOK TRÆLS NÅR MAN NÆSTEN LIGE HAR KØBT DEM . Jeg er meget spændt på om der også er noget gal med nr. 2
Købte en ventilator fra Epiq, der manglede reservedele. Udeover det, så er der revet i plastikken produktet er lavet af. Vidste godt jeg havde købt en discountvare, men helt ærligt... at tage penge for mangelfulde og beskadigede varer, er ikke ok.
Hold jer langt væk fra denne producent. Har købt både brødrister og toaster fra dem, og begge produkter var elendige. Brødristeren “stopper” ikke af sig selv, altså brødet kommer ikke op af sig selv så man skal selv holde øje med det og trykke knappen op, ellers får du kulsort Toast. Dette er selvfølgelig ikke meningen.
Toasteren har den mest elendige “non-stick” belægning, og er slet ikke god nok til at holde sammen på Toast. Alt indholdet kommer ud af den - ligemeget hvor lidt eller hvor meget fyld der er i. Har kontaktet dem via mail og de siger at jeg har været uheldig. Man skal være VIRKELIG uheldig for at få 2 forskellige produkter der begge ikke fungerer, så jeg tror nu nærmere at det er firmaets standarder der er noget galt med. Hold jer langt væk.
Når jeg for fremtiden skal købe elektriske køkkenartikler, vil jeg nok ikke lade mig friste af de lave priser, for kvaliteten hænger åbenbart i stor grad sammen med dette, når det gælder EPIQ. Jeg forventer selvfølgelig ikke et produkt i kvalitet som andre store og dyre mærker, som det burde som det mindste fungere og ikke udsætte en for livsfare. Første gang jeg stiftede erfaring med EPIQ, havde jeg købt en toaster og dette endte ud i en situation der kunne have brændt min lejlighed af. Jeg forlod HELDIGVIS ikke toasteren af syne, mens jeg lod den varme op til at kunne lave parisertoast, for kort efter at jeg havde tændt den, kom en rigtig ubehagelig elektrisk lyd der gjorde at jeg straks rev stikket ud af kontakten. På den korte tid, var toasteren dog nået at blive så varm, at metallet begyndte at smelte og udvikle en tyk sort røg, der straks satte gang i brandalarmer. Noget af det elektroniske har altså været defekt, for så varm skal apparatet jo slet ikke blive og jeg er bare glad for at jeg ikke havde forladt køkkenet mens den varmede op, for i så fald havde jeg måske ikke nået at rive stikket ud og stoppe situationen, før det rigtigt tog fat.
Heldigvis var min anden oplevelse med EPIQ knapt så voldsom. Det er nok et år siden den første oplevelse, som bestemt havde skræmt mig, men da det jo var en rigtig uheldig oplevelse og forhåbentligt nærmere undtagelsen end reglen, besluttede jeg endelig at købe et produkt af samme mærke igen, nemlig en blender. Igen, denne gang var oplevelsen ikke af samme farlige karakter, men produktet var dog igen defekt. Blenderen har en slags 'knap' som skal trykkes ned som en form for sikkerhed, før knivene kan dreje rundt. Denne knap skal trykkes ned af nogle tapper der sidder i kandens bund og samtidig fungere som låsemekaniske, så kanden er låst fast til blenderens fod. Men ingen af de tre tapper der er i kanden, når faktisk ind og holder denne knap nede når kanden er fastlåst - de virker alle tre for korte til overhoved at nå knappen og således kan knappen trykkes ned når kanden ikke er på, hvor den er ubrugelig, men ikke når kanden faktisk er fastlåst.
Man skal åbenbart være forberedt på at et køb af EPIQ's produkter kan være både helt almindeligt skuffende, men også med livet som indsats :)

Svar från Epiq
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.