Hvorfor svarer I ikke på det opgivne telefonnummer? Kun en telefonsvarer der siger den ikke bliver aflyttet, samtidig med at fortælle, at telefontiden er mellem kl 10-13 visse dage som i dag onsdag!... Se mer
Företaget har svarat
God kundeservice og hurtigt respons. Manglede en drypbakke til min slush ice maskine. Skrev til dem og uden nogen form for ventetid eller andre problemer sender de en til mig. Der maskine er også mege... Se mer
Företaget har svarat
Jeg købte en smotthie blender i Netto 13/1-2022, ikke fået brugt ret meget før her sidste ca 3 mdr. Men på 3 mdr dagligt brug kan den åbenbart ikke klare. Synes virker for dårligt, at lige som begynde... Se mer
Företaget har svarat
Fantastisk kundeservice! Ved manglende dele til vores nye airfryer, modtog vi dem 5 dage efter henvendelse til Epiq. Vi har andre produkter fra Epiq, og vi har aldrig haft problemer med nogen af... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Ang. Vamlufts Friture / Air Fryer 80000704
Den kan lave mad meeen....
Blæser kører KUN når temperatur er lavere end den temperatur man har stillet maskinen til. Til gengæld gør den det både når man indstiller temperaturen, når man har startet tilberedning samt når tilberedeningen er slut.
Med andre ord, varmen bliver ikke blæst ned og udnyttes til tilberedningen når ikke lige maskinen er i gang med at vedligeholde temperaturen.
En anden ting man skal være klar over er, når kurven udtages stoppes maskinen ikke, er det mens blæseren kører eller går denne igang, vil varmen blive blæst direkte ud i køkkenet.
Epiq Hotline oplyser at sådan er maskinen konstrueret, jeg kalder det en designfejl.
Svar på svar:
Jeg vil betragte det som en designfejl når en Air Fryer, som virker ved at blæse varm luft omkring maden, ikke blæser varm luft mens den indstillede temperatur er opnået.
At den ikke slukker ved fjernelse af kurven samt at blæseren kører når der ikke er brug for det er "blot" meget uhensigtsmæssigt, ikke mindst i tider hvor mindsket strømforbrug er vigtigt.

Svar från Epiq
Købte en Epiq el-kedel i Bilka - denne måtte jeg returnere, da den blev ved med at varme op, selvom vandet koger - sikring slog ikke fra, så måtte manuelt slukke.
MEN HER KOMMER DEN HELT STORE ADVARSEL. Jeg fik byttet den til en ny... forleden aften selvantændte den, og stod i høje flammer - det kunne være gået helt galt, men jeg vågnede heldigvis, og opdagede flammerne i køkkenet. Bilka siger, de tager sagen alvorligt, og vil efterforske nærmere. Det håber jeg sker. Jeg køber aldrig en billig el-kedel igen - køb kun kvalitet af sikkerhedsmæssige årsager - er min varme anbefaling :-)

Svar från Epiq
Jeg har købt en Aroma Diffuser i Netto fra EPIQ, som er defekt. Den slukker efter ca 20 sek (uden at gå igang) og gæt hvad de kunne ikke skrive nogen ny bon ud til mig da de havde slået er forkert beløb ind og min bon blev væk dernede, så mine penge er spildt. Ubrugeligt bras - låget kan ikke sidde ordentligt fast, så nok derfor den slukker.
For ca. 2 måneder siden købte jeg er Epiq Air Fryer hos Netto for kun 499 kr. Jeg har brugt den næsten dagligt siden. Den fungerer perfekt og er nem at rengøre.
Jeg har købt en EPIQ airfryer i Netto i slutningen af oktober 2021 til kr.499. I forvejen havde jeg en Philips XL som jeg kun har kunne bruge udendørs da den sviner enormt meget (røg). I øvrigt er den meget lidt rengøringsvenlig. Den nye EPIG har ingen lugtgener ved brug, og er yderst rengøringsvenlig. Tusind tak for et dejligt produkt som jeg er sikker på at jeg får stor glæde af i mange år fremover! Mvh Søren.
Epiq røre-og æltemaskine er forkert konstrueret så den på ingen måde rører eller ælter hele dejen.
2 gange har jeg købt jeres produkter i Netto, og gæt en gang .... Begge gange har produktet været defekt 🤦🏻♂️
Mage til billigt lórt skal man satmë lede længe efter!
Jeg vil ikke engang kalde det for Kina lórt, for de formår da ved gud at lave et produkt der faktisk VIRKER! Jamen vent lige "made in china" nu er jeg forvirret 😳
Havde prisen så bare matchet wish/eBay så ville jeg ikke blive overrasket over et defekt produkt
Seriøst EPIQ.. enten så tager i jer sammen ellers så luk da den forretning..
Har købt en støvsuger i netto. Hjulene kører meget trægt og til min store forbavselse, kan mundstykket ikke tages af. Det betyder at jeg skal bukke i ryggen for at støvsuge paneler.
Kan jo så heller ikke købe et mundstykke til dyrehår🤯

Svar från Epiq
Købte kaffemaskine med thermo-kande i Føtex den 24.9.2021. Som 79-årig kaffebrygger har jeg brugt mange kaffe-maskiner i min tid... Men .... hvis jeg kunne give 0 stjerner gjorde jeg det.
Aldrig har jeg købt noget, der var så ringe. Hvis man er heldig, så er bordet ikke fyldt med kaffe, når brygningen er færdig og når man hælder fra kanden, så tisser kaffen ud over alt, uanset om man forsøger at hælde meget langsomt. Der kommer også vand i kandens inderside, så den skvulper når man ryster den. Lukkemekanismen på kanden er også under al kritik. Der skal man virkelig først trykke låget på og derefter lige lirke lukkedimserne. Hvis du vil bruge maskinen, benyt den i en vaskebalje, så du ikke skal tænke på at der kommer kaffe overalt uha uha. NY KAFFEMASKINE MÅ DER TIL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Købte 700 watt støvsuger. Nåede kun og bruge den to gange, og så ryger støvsugerslangen af støvsugeren.
Og hjulene kører ikke godt. Den nåede og holde i to dage efter køb, så ryger slangen helt af.
Anmeldelse af blender. (89892651)
Jeg har købt en "Salling Power blender 1400 W" i Føtex.
Jeg var ved at opgive denne blender, fordi jeg ikke kunne skille den ad, og ikke kunne se nogen steder i brugsanvisningen, at der var en knivenhed, der kunne skrues af.
Jeg kunne derfor ikke få den gjort ordentlig ren - på trods af programmet "Autoclean".
Heldigvis fik jeg besøg af en stærk ung mand, vi snakkede om det, og han var i stand til at skille knivenheden fra glasset, så nu kan jeg få renset blenderen ordentligt, og er derfor godt tilfreds med ydeevne og nu også mulighed for at rengøre.
Lige en lille opfordring til folder med instruktion - beskriv gerne at der er en knivenhed, som kan løsnes ift rengøring.
Købt en epiq poseløs støvsuger 700w. Suger godt, men smagen og hoved er noget skod. Billig støvsuger så forventede ikke det store, men ender med at skulle investere i ny slange, da jeg ikke kan støvsuge uden at hive i maskinen hver gang jeg skubber fremad. Men den er godt nok ikke nemt at finde en slange der passer på.
Så okay til prisen, men skuffet over slangen og hovedet.
Jeg købte en Floor Fan fra Epiq, hvor fjernebetjeningen ikke virker til! Det er fanme ikke okay! De ting man sælger skal fanme være iorden! Det bliver sidste gang jeg køber noget fra dem!

Svar från Epiq
Har igennem lang tid haft lyst til at købe en airfryer, men syntes, at det var mange penge, hvis produktet ikke levede op til mine forventninger. Var så så heldig at se jeres airfryer hos Bilka tll 399. Fristelsen var for stor, så jeg købte en, og da vores datter sendte billeder af den til vores svigersøn var svaret "Køb, køb". De havde i forvejen en mindre airfryer, så han har ikke taget den store fra jer i brug endnu.
Men det har jeg, og jeg er begejstret. Jeg har stegt kyllingelår, pølser og sild i den.
Jeg lægger altid bagepapir (klippet til) i bunden for at spare på rengøringen, og lagde kyllingelårene med marinade direkte på papiret. Pølserne lagde jeg på risten. Resultatet var fin og lækker bruning og stadig saftigt indeni.
Sildene blev ikke brune, men smagte dejligt og var saftige.
Jeg vil dog sige, at størrelsen passer til 2 personer og ikke en familie på 4.
Jeg er blevet så glad for den, at jeg har reserveret en bog på biblioteket med opskrifter, så jeg kan udnytte den endnu mere. Det eneste jeg nu mangler er mere tilbehør. ♥️

Svar från Epiq
Jeg er absolut ikke imponeret over alle de gange jeg har købte ventilatore.

Svar från Epiq
Købte en epiq table fan.
1 dag så var den I stykker. Oveni støder noget imod når den drejer, så den larmer
Absolut ikke de penge værd
Jeg går selvfølgelig og ned og får pengene tilbage, og køber fremover andre mærker istedet

Svar från Epiq
Det arveste bras , hold fingerne væk, kan slet ikke bage en vaffel, ventet 15 min, stadig ikke færdig, forstår godt prisen 😖

Svar från Epiq
Købte deres dobbelt vaffeljern idag og fik det tilsluttet for en 'første afbrænding' - det tog vel 1 times tid før den stoppede med at lugte og vi turde begynde at hælde vaffeldej på jernet.
Vi ventede hele 10 min før vaflen havde opnået en bare tilnærmelsesvis rigtig lysebrun farve og så havde de ikke fået vaffeltryk på oversiden - Dejen kunne ikke nå op til vaffeljernet på oversiden? Måske der var for lidt dej første gang?
Da vi lavede næste sæt vafler(15min bagning), ville jeg derfor være sikker på at der var nok dej og fyldte derfor godt op, så det var ved at løbe ud over vaffelkanterne i formen. Men desværre gjorde heller ikke dette nogen forskel - oversiden af vaflen havde kun sporadiske mærker efter den efterlyste overdel af vaffeljernet.
Ved nærmere inspektion kan jeg så konstatere, at det er en meget atypisk måde, de har lavet vaffelformen på.
Normalt ville man lave jernet sådan at formen i over og underdel af jernet følger hinanden tæt op og ned, så der hele tiden kun er meget lidt luft imellem over og underdel. Men her ser man at overdelen er en 100% spejling af underdelen, hvilket betyder, at det tætteste i formen er spidserne i henholdsvis over og underdel, hvilket gør at der er så stor afstand, at dejen aldrig vil kunne nå op i overdelens bund - Dejen ville længe forinden løbe ud over siderne på vaffeljernet og ud på bordet, før den ramte bunden i oversidens form.
Men andre ord er vaffelformen i vaffeljernet konstrueret helt grundlæggende forkert og man vil derfor aldrig kunne lave de forventede flotte vafler ..og vores erfaring var da også, at uanset hvor meget vi forsøgte, så blev det aldrig bedre end nogle meget sølle og tarvelige udgaver af det vi normalt forbinder med en rigtig vaffel!
Jeg anbefaler derfor at man bider i det sure æble og køber sig et ordenligt jern med det samme - Dvs. hvor overside-jernet passer NED i underside-jernets form.
Så slipper man også for skuffede og sure børn, der pludselig har brug for at ventilere den mere farverige del at ordforrådet.

Svar från Epiq
Har købt et wake up light i Bilka. Første enhed røg retur, ingen knapper virkede. Næste enhed reagerede på knappetryk, men det er 50/50 lotteri om uret går eller bare står på samme klokkeslæt. Billig Kina-bras af værste skuffe. Så ubrugeligt at epiq burde betale kunden for at lide med deres bras. Spar pengene og find noget andet.
The coffee machine is rubbish. I bought it today.
Don't apologize to me, just stop selling.
Shame, this is a scam.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.