Epiq Omdömen

TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Hvorfor svarer I ikke på det opgivne telefonnummer? Kun en telefonsvarer der siger den ikke bliver aflyttet, samtidig med at fortælle, at telefontiden er mellem kl 10-13 visse dage som i dag onsdag!... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God kundeservice og hurtigt respons. Manglede en drypbakke til min slush ice maskine. Skrev til dem og uden nogen form for ventetid eller andre problemer sender de en til mig. Der maskine er også mege... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk kundeservice! Ved manglende dele til vores nye airfryer, modtog vi dem 5 dage efter henvendelse til Epiq. Vi har andre produkter fra Epiq, og vi har aldrig haft problemer med nogen af... Se mer

Företagsinformation

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

9 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

lynhurtigt svar fra support og meget…

lynhurtigt svar fra support og meget høfligt. bad om et link til download af en manual, med support vedhæftede den direkte.

11 juli 2023

Kære Henning.

Tusind tak for din dejlige tilbagemelding.
Det er vi meget glade for. Tak igen og god sommer

🌞Lotte

Fed service fra EPIC produkter

Hej igen,

Vil bare lige hurtigt skrive og sige, hvor glad jeg er for jeres service hos EPIC produkter. I har sgu styr på det! Hurtige svar og sågar også håndtering af forsendelsen – det er lige i skabet.

Kan helt klart anbefale jer til andre, der vil have effektiv service uden bøvl. Stor tak til teamet hos EPIC for det fantastiske arbejde. I gør det nemt for mig!

11 juli 2023

Hej Safe.

Tusind tak for din skønne tilbagemelding. Det er vi meget glade for. Din pakke er på vej.

God sommer og tak.

🌞Lotte

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Utæt luftkøler gir ødelagt gulv

Købte en såkaldt luftkøler i netto, en af dem der skulle vand i. Da jeg kiggede til den efter knap to timer lyste lampen allerede at den var ved at løbe tør for vand. Og det var tæt på! Der står den kan holde 3-5 timer. Det viste sig desværre at vandet var løbet nedenud af maskinen og ned i mit trægulv som nu er total ødelagt. Leverandøren løber fra ansvaret til trods for at de indrømmer den ‘ikke fungerer korrekt funktionelt’ (der strømmer ikke kold luft ud som der skal men lunken) men at den lækker vand hele to gange hører åbenbart ikke under ‘funktionel fejl’. Jeg står tilbage med den kæmpe regning der kommer for en nyt trægulv.

18 juni 2023

Piv dårligt vaffeljern

Købte et vaffeljern fra Epiq i Netto og trods flere forsøg med forskellige mærker af vaffelmiks er konklusionen at den simpelthen bare ikke fungerer og ikke bliver varm nok til at lave vafler

28 juni 2023

Hej Thomas,
Tak for at du tager dig tid til at skriver her.
Når man ikke er tilfreds med produkter, anbefaler vi altid at man retter henvendelse til butikken, hvor det er købt. Der kan jo desværre være en fejl ved det, og så skal det jo ombyttes eller du skal have pengene retur
Vi beklager din trælse oplevelse med produktet.
Du kan også altid skrive til vores hotline@epiq.dk, såfremt man er i tvivl om noget eller har spørgsmål.
God dag

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super hurtig og venlig betjening vedr

Super hurtig og venlig betjening vedr. defekt låg til kartoffelskræller

15 juni 2023

Hej Bitten,

Tak for din søde besked og for at tage dig tid til at bedømme os.

Vi er glade for, at du er tilfreds.

Air Cooler

Min Epiq air cooler vil jeg dælme ikke være foruden i hedebølger🥶🙂

14 juni 2023

Svar från Epiq

Tak for at du tager dig tid til at skrive her.
Det er dejligt at høre, at du er glad for den, og at den fungerer i denne varme :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hurtig og god service i forbindelse med…

Hurtig og god service i forbindelse med bortkommen fjernbetjening

14 juni 2023

Svar från Epiq

Tak for at du tager dig tid til at skrive her :)
Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig, så du kan få ordentlig gang i din tårnventilator her i denne sommervarme.

Hurtig support til produkt 😃

19 maj 2023

Hej Lene

Vi er rigtig glade for, at du er glad og tilfreds.
Mange tak for, at du har brugt tid til at give en skøn feedback til os.
EPIQ

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Korrespondance pr mail hurtig og høflig…

Korrespondance pr mail hurtig og høflig tilbagemeldelse hvor de ville bestille skær til.min food processer
Og de er idag modtaget 👍

24 april 2023

Hej Mai-Britt,

VI er glade for, at du er tilfreds med vores service, og mange tak for at du tager dig tid til at bedømme os her.

Det er meget værdsat

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

meget skuffet køber - ikke så meget mere

Jeg har købt en lettere brugt Epiq airfryer og jeg kan godt forstå den er solgt. Efter 40 minutter var de pommes frites jeg ville lave kun meget let gyldne.

2 dage efter mit sure opstød vendte EPIQ tilbage meget løsningsorienteret. Det er flot

27 april 2023

Hej Morten,
Tak for din henvendelse.
Vi anbefaler altid, at hvis produktet ikke lever op til ens forventninger, og at man retter henvendelse til vores hotline@epiq.dk.
Nu ved vi ikke hvilken model det drejer sig om, hvor gammel modellen er, og om der evt. kan være en defekt ved den, så derved kan det være svært at hjælpe dig udfra ovenstående information.
Du er meget velkommen til at skrive til vores hotline@epiq.dk, så kan vi prøve at vurdere om der kan være tale om en defekt eller om vi har mulighed for at guide dig til et bedre resultat.
Rigtig god dag
EPIQ

Fin service

Fin service ved manglende del til skotørrer

19 april 2023

Hej Stefan.
Tusind tak for din dejlige anmeldelse. God dag til dig.

Epiq Support Team

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

har købt en mini massagepistol fra EPIQ…

har købt en mini massagepistol fra EPIQ i netto.
den ryster en smule når man tænder den, men for at få den til at vibrere som den skal er man nød til at trykke den så mega hårdt mod det sted man vil massere at det direkte gør ondt inden den starter.
kinesisk skrammel produceret direkte til lossepladsen.

27 mars 2023

Hej Tonny,

Tak for din henvendelse.

Vi beklager, at du ikke er tilfreds med produktet. Vi har nu solgt flere af disse typer, som fungerer så fint. Når det er sagt, så er det jo en personlig vurderingssag, og hvad man er til.
Er du ikke tilfreds med produktet, og du ikke mener, at det lever op til dine forventninger, så synes vi, at du skal rette henvendelse til butikken og lade dem se på og vurdere sagen.
Der kan også være tale om en defekt, det kan vi desværre ikke vurdere ud fra din beskrivelse her.
Men tænker da du skal få dine penge retur, hvis du ikke er tilfreds.

Hvis du har yderligere spørgsmål, så er du også velkommen til at rette henvendelse til os på hotline@epiq.dk

Rigtig god dag

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Jeg købte en smotthie blender i Netto…

Jeg købte en smotthie blender i Netto 13/1-2022, ikke fået brugt ret meget før her sidste ca 3 mdr. Men på 3 mdr dagligt brug kan den åbenbart ikke klare. Synes virker for dårligt, at lige som begynder at bruge min smoothiemaskine, så vil den enten slet ikke starte eller også kørere den få om gange hvis over hovedet. Eller lugter ligefrem brændt at starte. Ja self ligesom garanti er udløbet, men hvordan med reklamationsretten over fabriksfejl som er i dette tilfælde ?

28 februari 2023

Svar från Epiq

Hej Freja. Din smoothie burde naturligvis kunne holde til dagligt brug.
Jeg kan se du allerede har været i kontakt med vores Hotline, hvor min kollega har informeret dig om din reklamationsret.
Jeg håber du har fået byttet smoothien, og får glæde af den i lang tid.
Epiq Hotline Team
Rikke

Købte en riskoger fra Epiq

Købte en riskoger fra Epiq. Den startede egentlig fin nok (den brændte risene en lille smule på binden), men det var nødvendigvis ikke en dårlig ting. Men nu her efter en måneds brug af riskogeren, er belægningen begyndt at pille af, af sig selv. Jeg har kun brugt den plastske som man fik med i købet, så dette burde ikke ske.
Køb eller en riskoger et andet sted.

23 februari 2023

Hej Christopher,

Tak for din henvendelse.

Det er beklageligt at høre, at du oplever udfordringer med produktet.
I tilfælde af reklamationer anbefaler vi altid, at kunden retter henvendelse til butikken, hvor den er købt, som kan vurdere problemet og evt. ombytte eller give pengene retur.
Belægningen bør ikke afskalle.
Såfremt du har yderligere, er du også meget velkommen til at kontakt os på hotline@epiq.dk, hvor vi nok skal være behjælpelige med at rådgive.

Vi beklager ulejligheden

God dag

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ubrugelig kaffemaskine med to…

Ubrugelig kaffemaskine med to termokander.
Købt i Netto.
For det første skal men være yderst påpasselig med at kanderne står meget præcist, når der brygges kaffe. Så andre kan ikke bare lige sætte den over. Så er der kaffe over hele køkkenbordet.
Dernæst er det næsten umuligt at skænke kaffen fra begge kander, uden at kaffen løber ned af kanden. Uanset om man hælder forsigtigt eller almindeligt.
Pengene er spildt!! Køb ikke dette produkt.

26 februari 2023

Kære Elin,

Tak for din henvendelse.
Vi beklager din dårlige oplevelse med vores produkt, og det kunne da tyde på, at der er noget galt med produktet.
Vi anbefaler dig at returnere den til butikken for at evt. få den ombyttet eller pengene retur.

Hvis du har yderligere er du også velkommen til at kontakte os på vores hotline@epiq.dk

God søndag

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Har købt et varmetæppe fra EPIQ i…

Har købt et varmetæppe fra EPIQ i Netto. Da jeg tændte første gang, intet problem, varmede fint. Var tændt i 1/2 time for at prøve det af. Slukkede for det på afbryderen. Da jeg ville tænde det igen stod det og blinkede rødt "F", kunne ikke trykke op eller ned for varmen, det varmede slet ikke. Der står ikke noget i manuelen om hvad det betyder når det blinker. Har prøvet at tønde og afbryde flere gange med mellemrum, samme resultat.07-02-2023

6 februari 2023

Svar från Epiq

Hej Pia. Det er meget beklageligt at du har købt et produkt der er defekt.
Der kan desværre ske fejl på alt slags elektronik. Og det er selvfølgelig altid en rigtig ærgerlig oplevelse af købe et produkt med en fejl.
Normalt anbefaler vi altid at man henvender sig til vores Hotline, så vi kan finde en løsning. Men i dette tilfælde må vi desværre ulejlige dig med at henvende dig til butikken med henblik på en returnering.
Jeg håber du finder et nyt varmetæppe du bliver glad for.
Epiq Hotline Team
Rikke

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.