Dom som levererar är alltid supertrevliga, problemet som jag ser är tidsspannet 7-17 och leveransen kommer runt 15, surt att ta ledigt en heldag när man kunnat jobba istället. Som nån annan skrev så... Se mer
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Vi på DB Schenker är grymma på transport och logistik. Det har vi varit ganska länge och idag är vi faktiskt störst på marknaden. Det betyder att vi alltid kan svara upp till dina behov och utmaningar – oavsett om du är företagare eller privatperson.
Mölndalsvägen 83, 41285, Göteborg, Sverige
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 71 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Hade beställt leverans till brevlåda som var upplåst vid tillfället. Tänkte att det var lämpligt väderskydd såhär på hösten. Ändå låg paketet på trappan vid huset. Då får man inte mer än 2 stjärnor av mig

Svar från DB Schenker Sverige
Det går alltid snabbt och smidigt och så får jag paketet på morgonen

Svar från DB Schenker Sverige
Levererades precis dit jag ville på överenskommen tid.

Svar från DB Schenker Sverige
Leveransen kom när det var bestämt och gick hur smidigt som helst.

Trevlig chaffis perfekt leverans

Svar från DB Schenker Sverige
Det ända att klaga på är att ni inte kan precisera leveranstiden bättre. 07-17 är inte kul att behöva vara tillgänglig en hel dag för att ta emot ett paket.

Svar från DB Schenker Sverige
Begärd lev till brevlåda, lagd på trappen trots en extra vänlig lappanvisning på dörren då jag inte kunde vänta hela dagen tills de kommer.
Åka 7 mil extra för att hämta på deras terminal finns inte på kartan, servicebox sam andra lev erbjuder vore något att erbjuda.
Lev 7-17 ,för stort spann, mottagaren jobbar kanske också.

Svar från DB Schenker Sverige
Utkörning mellan 0700-1700 - bara ett så långt tidsspann är dålig service. Att sedan inte komma eller ens höra av sig är ännu värre! Samma sak förra gången. Inbokad leverans och vid kl 1100 så meddelar de att de inte kommer eftersom försändelsen inte kommit fram. Telefonen plingade 10 minter senare med valet att (direkt) hämta försändelsen hos dem...eller få den hemkörd nästa vecka. Den fanns alltså där ändå!

Svar från DB Schenker Sverige
Väldigt bra service och fick mitt paket på utsatt tid !

Svar från DB Schenker Sverige
Leveransen var bra ringde bra tid innan och hjälpte mig med tunga saker. Intervallet som leveransen skulle ske 7-17 är alldeles för stort. Spårning fungerade inte fanns inte uppdatering de senaste dagarna.

Svar från DB Schenker Sverige
Jag tycker det är oerhört märkligt att man "tvingas" till att vara hemma en hel dag för att vänta på leverans någon gång mellan 07:00-17:00.
Vidare att jag ombads att kunna hjälpa till vid lossningen då försändelsen var både tung och stor. Det bör ju vara fraktföretaget som ska sköta hela leveransen?
Troligen även samma chaufför som vid en tidigare leverans körde sönder en stor blomsterurna. Idag när chauffören kom så blev jag inte heller kontaktade utan uppmärksammade att bilen var på plats. Chauffören hade redan påbörjat lossningen och om jag inte hade hunnit ut så tror jag att han hade lossat paketet själv - med risk för skador.
Tyvärr är jag riktigt missnöjd med DB/DSV

Svar från DB Schenker Sverige
Fantastiskt trevlig och hjälpsam chaufför honom ska ni vara rädda om

Svar från DB Schenker Sverige
Bra tjej jag pratade med i kundtjänst, väldigt hjälpsam och serviceminded

Svar från DB Schenker Sverige
Allt fungerade perfekt. Vänlig chaufför och jag fick även lite bärhjälp

Svar från DB Schenker Sverige
Väldigt snabb leverans och trevlig person som kom med paketet med ett leende på läpparna 👍👍👍