citymaid.no Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har vært kunder hos CityMaid i mange år. Vi har hatt forskjellige team hos oss og de gjør en fantastisk jobb alle sammen. Alle i CityMaid er veldig serviceinnstilte, hyggelige og profesjonelle. V... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Veldig fornøyd med CityMaid Stavanger! Profesjonelle, hyggelige og pålitelige fra start til slutt. God kommunikasjon, flinke folk og et bra resultat. Kan absolutt anbefales til andre som ønsker et ser... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Svært bra utført arbeid. Pålitelig på tid. Kommer som avtalt og har med seg alt utstyr. De utførte arbeidet med riktig vaskeutstyr på rett sted og påførte rengjørelngsmiddel på «vaskekluter» og ikke d... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Jeg er stort sett meget fornøyd. Dammene er hyggelige og har tilpasset seg til mine behov som å ringe en time før de kommer da jeg ikke har fast tidspunkt, og ikke flytte på en spesifikk gjenstan... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Städtjänst
  2. Fönsterputsning
  3. Städning
  4. Städtjänster

Skrivet av företaget

CityMaid er en av Norges mest etablerte leverandører av vaskehjelp, med erfaring siden 1987 og tjenester i en rekke byer over hele landet. Vi tilbyr fast vaskehjelp med forutsigbar pris basert på kvadratmeter, der alt nødvendig utstyr som støvsuger, mopp og rengjøringsmidler alltid er inkludert. Som godkjent renholdsbedrift med faste ansatte og ordnede forhold gir vi trygghet og kvalitet i hver vask, og vi er sertifisert Miljøfyrtårn med bruk av miljøvennlige produkter. Vi tilbyr fornøydhetsgaranti på våre tjenester, og svarer på alle tilbakemeldinger for å sikre kontinuerlig forbedring. Med kontorer i Oslo, Sarpsborg, Sandefjord, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Drammen og Trondheim er vi alltid nær deg.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

50 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vår vask på hytta

Den ukentlige vasken gjør teamet alltid rent med god orden. Punktlig og pålitelig. På hytta benytter vi en omfattende vår vask, som vi setter stor pris på.

15 april 2026

Hei Stein,

Tusen takk for 5 stjerner og den flotte tilbakemeldingen 💗

Så hyggelig å høre at dere er fornøyde både med den ukentlige vasken og vårvasken på hytta. Vi setter stor pris på de fine ordene om teamet vårt.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Godt utført arbeide

Godt utført arbeide. Pålitelighet. Får stort sett beholde faste medarbeidere, som blir kjent med oppgavene. Fleksibilitet når behov for det.

4 september 2026

Hei Bodil,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen 💗

Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med både medarbeiderne våre, fleksibiliteten og kvaliteten på tjenestene våre.

Vi setter stor pris på at du har valgt CityMaid gjennom flere år.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

City Maid bedrer livet mitt!

Jeg har det travelt og City Maid kommer regelmessig og gjør hjemmet mitt rent. Flott for meg med støvallergi! Jeg er kjempefornøyd hver eneste gang! City Maid gjør livet mitt bedre!

4 september 2026

Hei Bente,

Tusen takk for de fine ordene 💗

Det gjør oss oppriktig glade å høre at CityMaid bidrar til å gjøre hverdagen din litt enklere, og at du er fornøyd med rengjøringen hver eneste gang.

Takk for tilliten og for at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss. Det setter vi stor pris på.

Funker

Funker. Kommer når de skal og gjør det de skal. Det blir rent.

3 september 2026

Hei Bente,

Takk for 5 stjerner og hyggelig anmeldelse 😊 Så fint å høre at du er fornøyd med tjenesten fra oss.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

11k for en flyttevask med mindre jobb…

11k for en flyttevask med mindre jobb gjort enn en vanlig vårrengjøring. Fullstendig bortkasta penger, og kundeservice tilbyr kun å komme tilbake, men når de vet det er en utflytningsvask vet de også at det er for sent å "gjøre en bedre jobb". Scam.

27 augusti 2026

Hei Maria,

Takk for at du deler opplevelsen din. Så kjedelig å høre at du sitter igjen med denne følelsen etter flyttevasken.

Vi ønsker å se nærmere på saken, men ut fra anmeldelsen klarer vi dessverre ikke å identifisere hvilken kunde eller oppdrag dette gjelder. Derfor håper vi at du vil ta kontakt med oss direkte, slik at vi kan undersøke hva som har skjedd og se nærmere på en løsning sammen.

Du kan gjerne sende oss en e-post med navn og oppdragsadresse til kundeservice@citymaid.no, så følger vi dette opp så raskt som mulig.

Takk for at du gjør oss oppmerksomme på dette. Vi tar slike tilbakemeldinger på alvor og ønsker alltid å forstå hva som har skjedd når en kunde ikke er fornøyd.

Vennlig hilsen

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Not happy. Rude and difficult to deal with.

This review reflects my honest personal experience with the company, and my personal opinions and speculations. No claims of known facts are made, nor is this posted with any malicious intentions. I just want to share my experience. I cannot know how they treat other clients as I never saw any of that, so all of this is just based on my own interactions with the company and their website.

I have been very much not happy with the service they provided.

I didn't think they did a good job with the cleaning and they spent much less time than I had agreed to pay for.

Also, the 48 hour warranty is not a 'fornøyd garanti' as they claim. It's just about wether they deem that they have done a good enough job, otherwise they won't come back. So, it's very much so misleading marketing in my opinion.

At least be aware that they do not at all offer a warranty on you being happy and pleased with the cleaning. Altså du er ikke sikret at de retter opp i noe selv om du sier ifra at du ikke er fornøyd innen 48 timer.

They are also overpriced in terms of the work they provide, in my opinion, and are unpleasant and rude to talk to. They also send bills to the wrong address. They are also very unreasonable and bad at making compromises. In my opinion, as always.

My honest impression of the company is that it is a company that spends a lot of money and time on marketing, PR and on making sure they get the most money from the customers, but very little on ensuring quality of the actual product/service they sell and that the customers are happy with the service and want to use them again.

This is also evidenced by how quick and thourough they are at replying to all comments here, but still not at all quick or thourough with providing actual customer service, which shows that they care more about their image than the quality of the service they provide.

This is just my opinion as I said, but it's my honest opinion.

I'm sad because I was really looking for a good cleaning company and money wasn't really an issue for me. But, I will have to look elsewhere.

19 augusti 2026

Hei,

Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Vi er lei oss for at du sitter igjen med et så negativt inntrykk av både kvaliteten på vasken og dialogen med oss.

Siden anmeldelsen er anonym, har vi dessverre ikke mulighet til å undersøke den konkrete saken nærmere eller følge den opp internt.

Vi tar tilbakemeldinger som dette på alvor, og ønsker alltid å lære og forbedre oss. Dersom du ønsker at vi skal se nærmere på saken, er du hjertelig velkommen til å kontakte kundeservice på kundeservice@citymaid.no, så skal vi gjøre vårt beste for å undersøke hva som har skjedd.

Not good, Ikke bra.

Flyttevasken er ikke bra. I tillegg de kommer 1 time for sink uten å gi beskjed

3 augusti 2026

Hei Omid,

Takk for tilbakemeldingen.

Det er leit å høre at du ikke er fornøyd med opplevelsen. Da vi mottok melding om forhold som ønsket utbedret etter flyttevasken, kom vi tilbake for oppretting i henhold til vår garantiordning.

Når det gjelder ankomsttidspunktet beklager vi dersom det oppstod usikkerhet rundt når våre medarbeidere ville være på plass.

Vi tar alle tilbakemeldinger på alvor og bruker dem aktivt for å forbedre våre tjenester.

Vennlig hilsen

Flott utført vask

3 representanter for City Maid kom og tok flyttevask på min eiendom før salg, 160 m2. De gjorde en flott jobb og var veldig hyggelige. Pent og rent resultat. Rimelig var det også. Jeg anbefaler City Maid på det beste.

21 juli 2026

Hei Vigdis,

Tusen takk for 5 stjerner og hyggelig anmeldelse 😀 Så flott å høre at du er fornøyd med tjenesten fra oss og takk for anbefaling!

CityMaid HjemmeService AS

Alt gikk galt

Alt gikk galt, slurv, ikke tørket støv, rasket over med støvsuger. Klagde med engang, så lom de tilbake, den ene var tydeligvis ny,og sto mer og så på. Måtte gjøre alt om igjen, grundig. Så vil prøve dette firmaet engang til. Men da ikke med nyansatte

24 juli 2026

Hei Marit,

Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Vi beklager at den første vasken ikke holdt den kvaliteten du forventet. Etter at du tok kontakt, kom teamet tilbake samme dag for å rette opp forholdene du ikke var fornøyd med.

Vi setter pris på at du ga oss muligheten til å ordne opp, og ikke minst at du ønsker å gi oss en ny sjanse. Tilbakemeldingen din er viktig for oss og brukes aktivt i vårt arbeid med opplæring og kvalitetssikring.

CityMaid HjemmeService AS

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Veldig flinke de som kommer for å…

Veldig flinke de som kommer for å vaske. Jeg klarer ikke å vaske selv lenger, så flott at noen kan gjøre den jobben for meg. Jeg er veldig fornøyd med Citymaid :)

24 juni 2026

Hei Lill,

Tusen takk for 5 stjerner og hyggelig anmeldelse 😊Så flott å høre at du er fornøyd med tjenesten fra oss!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super kvalitet og flinke medarbeidere!

Vi har brukt City Maid flare hanger og er veldig fornøyde! Det er enkelt og oversiktlig å bestille via deres nettside og man får raskt en bekreftelse på oppdraget og en påminnelse på e-post og sms med tiden teamet kommer dagen før de skal ankomme. De kommer som oftest med to medarbeidere som er hyggelige og meget dyktige og kunnskapsrike. De tar med seg alt som de trenger til å utføre oppdraget. Kvaliteten og lidenskapen for jobben de gjør er helt topp. Vi har alltid vært meget fornøyde og vil anbefale firmaet til alle! Sist hadde vi besøke av Maridara og Denisa og de gjorde en fantastisk jobb hos oss!

18 juni 2026

Hei Christopher,
Tusen takk for 5 stjerner og for at du har skrevet en omfattende og hyggelig anmeldelse. Så flott å høre at du er fornøyd med tjenesten fra oss! 😀

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk gode til både vanlig renhold…

Fantastisk gode til både vanlig renhold av leiligheten og flyttevask! Sistenevnte var helt eksepsjonell 😎 Professjonelle og ekstremt nøye.

21 april 2026

Hei Annette,
Tusen takk for 5 stjerner og hyggelig anmeldelse. Så flott å høre at du er fornøyd med flyttevasken du fikk! 😀

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Veldig fornøyd med service og vask

Veldig fornøyd med service og vask. Leiligheten min har aldri vært renere.

8 maj 2026

Hei Milsy,

Tusen takk for 5 stjerner og hyggelig anmeldelse - så flott å høre at du er fornøyd med tjenesten fra oss! 😀

Skinnende ren hagestue

Jeg hadde en veldig skitten hagestue som jeg ønsket å vaske ut, og city made innfridde, det var skinnende rent etterpå!

28 maj 2026

Hei Marianne,
Tusen takk for 5 stjerner og hyggelig anmeldelse. Så flott å høre at du ble fornøyd med vask av hagestuen 😊

Ræva service!!!

De vasket rundt teppene,ikke under i det hele tatt.Støvsugde ikke under sofa,kommode etc Vasket dårlig på overflater.Og da jeg kom inn på bade,satte en av de to vaske damene i gang med å hyle leeeenge. Dette er noe av det dårligste jeg har hvert borti,og dette betalte jeg over 3000 kr for?!!!! Ikke bruk dem!!!!

12 februari 2026

Hei Nina,

Dette var leit å lese.

Vi kan imidlertid ikke se at du har vært i kontakt med oss om dette tidligere, og vi skulle veldig gjerne fått muligheten til å følge det opp og rette opp dersom noe ikke var som avtalt.

Vi har kvalitetsgaranti på alle våre vask, som betyr at du innen 48 timer kan melde fra om eventuelle mangler – da kommer vi tilbake og utbedrer uten ekstra kostnad.

For ordens skyld vil vi også presisere at vask under tepper ikke inngår i en standardvask, men kan bestilles som tilleggstjeneste. Under møbler som sofa og kommoder skal det derimot både støvsuges og vaskes.

Det du beskriver om oppførselen til en av våre ansatte kjenner vi oss ikke igjen i, og det tar vi på alvor dersom det skulle stemme.

Ta gjerne kontakt med oss direkte hvis du ønsker at vi skal se nærmere på dette i etterkant.

FORNØYD!

FORNØYD!
Citymaid var hos meg i Halden for første gang i går, og de gjorde en utmerket jobb, med det lille ekstra. Grundig, raskt og effektivt. Anbefales! :)

14 april 2026

Hei Kristin,

Tusen takk for 5 stjerner og hyggelig anmeldelse. Så flott å høre at du er fornøyd 😀 Ha en strålende dag videre!

Veldig fornøyd

Jeg har brukt City Maid til rengjøring i i flere år ( fortrinnsvis 1-2 ganger i året) Jeg er veldig fornøyd og har bare godt å si om dem

17 mars 2026

Hei Ida Merete,

Tusen takk for 5 stjerner og hyggelig anmeldelse. Så flott å høre at du er fornøyd med tjenesten fra oss 😀

Vask onsdag denne uken.

Vanligvis kommer de to for å vaske. Denne gangen kom en og sent på ettermiddagen. Hun var veldig nøye og rask. Jeg var veldig fornøyd.

11 mars 2026

Hei Gro,

Tusen takk for 5 stjerner og hyggelig anmeldelse. Så fint å høre at du er fornøyd med tjenesten fra oss 😊

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Var hyggelige

Var hyggelige. Men vaskingen var noe jeg kunne ordnet selv. Ville ha bort ting som jeg ikke fikk bort selv men var ikke noen forskjell etter de vasket nesten.

21 oktober 2025

Svar från citymaid.no

Hei Natalie, og takk for at du tok deg tid til å legge igjen en anmeldelse.

Vi finner kun ett oppdrag registrert på deg – en engangsvask utført i september i fjor. Det ligger ikke inne noen henvendelser eller klager fra deg i etterkant av vasken. Vi har fornøydhetsgaranti i 48 timer, og innenfor den perioden kommer vi alltid tilbake og retter opp uten ekstra kostnad dersom noe ikke er som forventet. Det er derfor leit å høre at du satt igjen med en opplevelse du ikke delte med oss da, slik at vi kunne ordnet det for deg.

Når det gjelder flekker eller merker som ikke lar seg fjerne, skyldes det ofte materiale, slitasje eller at det må males over. Siden vi er et miljøvennlig selskap bruker vi ikke sterke kjemikalier (med unntak av ovnsrens), og noen typer flekker kan derfor ikke løses uten at overflaten skades. Dette skal renholderne våre alltid informere om dersom det gjelder hos en kunde.

Vi vil gjerne forstå litt mer om hva du opplevde som mangelfullt, slik at vi kan lære av det og forbedre oss. Ta gjerne kontakt med oss direkte på kundeservice@citymaid.no, så ser vi gjerne nærmere på saken sammen med deg.

Ønsker deg en fin dag videre!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg var veldig fornøyd med…

Jeg var veldig fornøyd med rengjøringstjenesten. De var nøye med detaljer, og huset mitt har tre katter, noe som gjør rengjøringen krevende. Jeg anbefaler dem på det sterkeste

19 januari 2026

Heisan,

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med tjenesten fra oss. Takk for 5 stjerner og hyggelige ord!

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.