Breezy Returns / Breezy Retourkansjes Omdömen 326

TrustScore 3 av 5

3,1

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Expédie ses colis sans prendre les dispositions adéquates. Et si le colis est perdu,il se dédouane sur le transporteur. La satisfaction client n’est absolument pas sa priorité. J’ai l’habitude de co... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Eufy camera’s gekocht en er zat gewoon een kapotte ophanging steun bij .. antwoord van Breezy : ja dat weet je als je 2e hands spullen koopt ( koste trouwens 349€ en dan krijg je zo’n shit antwoord) d... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik heb gisteren het apparaat Philips Lattego 5500 serie gekocht Refurbished en hij is nu al binnen vandaag nog geen 24 uur later, de klantenservice heeft tot nog toe op mijn antwoorden gereageerd en... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gewoon goed! Heel vaak mooie producten kunnen scoren met nauwelijks schade of alleen doosschade, terwijl de prijs super scherp is. Ook het retourneren, meer schade dan omschreven of garantieafhandelin... Se mer

Företagsinformation

Skrivet av företaget

Wij geven retouren een tweede leven: het product is vaak alleen even uit de verpakking geweest, heeft lichte gebruikssporen of is om een andere reden niet meer helemaal nieuw. Daarbij geven we altijd aan wat de huidige staat van het product is en bij gebruikssporen of beschadigingen maken we hier altijd melding van, zodat consumenten precies weten wat ze kopen. Zij willen geen nare verrassingen. Wij ook niet. Mocht een product toch niet aan de verwachtingen voldoen, dan zorgen we voor een goede oplossing. Altijd: A smile in return.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Er gaat teveel mis

Tot twee keer toe probeerde ik een stoommop bij Breezy retourkansjes te bestellen. De eerste keer kreeg ik een kapotte mop opgestuurd. Medewerkers van Breezy hadden dit kunnen voorkomen door het artikel te controleren, want zodra de mop werd aangezet was het duidelijk dat hij niet werkte. Deze mop ging dus dezelfde dag nog retour. Zodra hij retour was werd hij weer te koop aangeboden. Ik vraag mij af hoeveel kapotte apparaten op deze manier heen en weer gestuurd worden?

Ik hield het nog op domme pech en probeerde het nog één keer. Dit keer kwam de mop helemaal niet aan door een fout in het sorteerproces. Dat kan natuurlijk gebeuren, maar de ongeïnteresseerde houding van de medewerkers van Breezy heeft zeker niet geholpen. Niemand die een onderzoek wilde instellen naar het zoekgeraakte pakket. Niemand die wilde bellen naar de verzender om het retour gestuurde pakket weer in het verzendproces op te nemen, hoewel DPD dit nog aanbood. Laat staan dat men een tweede verzend poging wilde wagen.

Natuurlijk heb ik een klacht ingediend bij Breezy over de gang van zaken. Ik kreeg een antwoord wat niets te maken had met mijn klacht. Iets over dat ik ontevreden was over het terugstorten van het geld, maar daar ging mijn klacht dus niet over. Inmiddels verwacht ik niets meer van dit bedrijf. En na hun reactie op deze review weet ik het zeker.

Ik ga mijn mop voor de volle mep kopen bij een bedrijf wat zijn klanten in ieder geval normaal behandeld.

Mijn reactie op het bericht van Breezy Retourkansjes: Breezy stelt in zijn reactie dat het niet alle kapotte apparaten kan uitproberen zoals de klant dit doet, maar meteen bij het aanzetten bleek
dat het apparaat niet werkte. En mijn aanname dat apparaten direct weer doorgestuurd worden is wel degelijk gegrond, andere klanten hebben dezelfde ervaringen. Zie hun reviews op Google maps. Wat is dat trouwens voor opmerking over dat mijn apparaat alleen visueel geïnspecteerd was? De klant mag toch verwachten dat een elektrisch apparaat grondig gecontroleerd wordt? Misschien klopt mijn opmerking over kapotte apparaten die na een korte visuele inspectie doorgestuurd worden toch?

Breezy stelt in zijn reactie dat mij telefonisch is uitgelegd dat het apparaat onderweg beschadigd was. Dit is niet juist. Medewerkers van Breezy zeiden dat zij ook niet wisten waarom het pakket niet aangeboden was. Ze waren ook niet van plan dit achterhalen, alhoewel DPD nog hulp aanbood, maar dan moest Breezy als verzender wel contact met hen opnemen.

Als laatste wil ik opmerken dat het antwoord van Breezy op mijn klacht ook niets te maken had mijn ingediende klacht via bol.com

De reactie van Breezy op mijn review zegt alles over welke mensen hier werken. Nauwelijks een excuus, laat staan dat er een poging wordt gedaan het goed te maken. In plaats daarvan de klant aanvallen en voor leugenaar zetten. Doe hier geen aankoop, want deze schandalige behandeling is het resultaat als er iets misgaat.

4 september 2023

Beste mevrouw Klaassen,

Naar aanleiding van uw wijziging het volgende. Uiteraard vinden wij het heel vervelend en bieden wij onze excuses aan voor het ongemak.

Wij willen juist transparant zijn in onze werkwijze en ik heb u persoonlijk gesproken en u wel degelijk gemeld dat DPD met reden dit artikel heeft geretourneerd.

Wij begrijpen dat u ontevreden bent en dit hier ventileert, maar wij herkennen ons niet in het beeld dat u schetst.

Onze reviews op bol.com geven aan dat het gelukkig vaker goed gaat dan fout.

In uw geval was er echt sprake van pech en was hetgeen wat wij u aangeboden hebben de beste oplossing.

Nogmaals onze excuses en een fijne dag gewenst.

Breezy Retourkansjes.

Breezy super ondersteuning. Slechte service van PostNL

Ik had een item besteld via BOL en kwam er achter dat PostNL als pakket afhandelaar niet betrouwbaar is. Ik kreeg een melding “Bij u afgeleverd” maar dat bleek helemaal niet waar te zijn. Bij het eerste onderzoek gaf PostNL dat het pakket wél was afgeleverd en werden afzender en geadresseerde verwisseld. Bij een 2e onderzoek gaven ze toe dat het pakketje vermist was geraakt. Bij het proces werd ik op super manier ondersteund door Angela van Breezy en heb mijn geld uiteindelijk teruggekregen. Shit happend maar allerliefste voor Breezy en hun 2e kansjes.

6 september 2023

Beste Jan,
Ontzettend bedankt voor deze mooie review!
We betreuren het dat het zo is verlopen voor je en je niet de bestelling hebt mogen ontvangen.
We hopen je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn.
Breezy Returns

Zeer goed

Zeer persoonlijk bedrijf dat makkelijk te bereiken is en snel reageert op een vraag, snelle levering en FANTASTISCHE after-sales.
We zijn erg blij met onze Bosch warmtepomp droger.
Al met al zeer tevreden over Breezy...

5 september 2023

Svar från Breezy Returns / Breezy Retourkansjes

Beste Cees, Hartelijk dank voor je vriendelijke woorden. We wensen u veel plezier met uw aankoop en misschien tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Breezy Klantenservice.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ich habe Fernseher bei ebay bestellt…

Ich habe Fernseher bei ebay bestellt und retoure angemeldet bis dahin alles ok aber klarna hat meine Rate weiterhin bezahlt weil er nach 1nem Monat immer noch nicht gesagt hat das er den Fernseher wieder hat ich mußte ebay einschalten dann ging alles schnell er konnte denen nicht mal nachweisen das mein Geld wieder da ist wie den auch hat ja nichts zurück bezahlt und nicht mal innerhalb von der retoure Zustellung sich melden nur einmal am Anfang

2 september 2023

Guten tag,
Es tut uns sehr leid, dass die Rückerstattung so lange gedauert hat. Sie hatten einen Streitfall bei Ebay eingereicht, die Angelegenheit wird dann von Ebay bearbeitet und Rückerstattungen werden von ihnen blockiert. Wir entschuldigen uns noch einmal für die Unannehmlichkeiten, mit freundlichen Grüßen, Breezy Returns

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. Een platenspeler van House of Marley is een goed gemaakt en afgewerkt product. Met mooie en sterke materialen in elkaar gezet. Breezy Returns / Breezy Retourkansjes hebben mij goed geholpen en informatie gegeven over deze platenspeler. Mijn bestelling is gecontroleerd op kwaliteit en naar waarheid ingepakt. Aangegeven, dit is een in zeer goede staat artikel/platenspeler! Dat is het zeker en ziet er mooi en als nieuw uit. Dit geeft een klant vertrouwen als er aandacht gegeven word aan een bestelling. Ik ben heel tevreden over de service van dit bedrijf.

1 september 2023

Beste E. j van Hoeven,

Wat zijn wij blij om deze mooie review van je te ontvangen. Fijn om te horen dat je zowel tevreden bent over onze service als over het product.

Wij wensen je daarom veel plezier met jouw platenspeler.

Mijn beste recensie

Ik ben zeer tevreden met de aankoop en de service die ik heb gekregen. Het zijn echt geweldige en charmante mensen die me altijd hebben geholpen. Ik had een klein probleem en ze gaven me een speciale service.
Ik ben zeer tevreden met de aankoop en raad iedereen aan om producten bij hen te kopen

29 augusti 2023

Svar från Breezy Returns / Breezy Retourkansjes

Goedendag, wat leuk om te horen. Hier zijn wij heel blij mee. bedankt voor de review en een hele fijne dag gewenst.

Geen nummer maar mens

Ik had een vaatwasser, die retour Breezy moest en iets retour sturen is iets waar ik een behoorlijke hekel aan heb. En al helemaal als het een retourgoed is waar je je centen voor terug gaat krijgen. Want dan lijkt alles langzamer te gaan en de communicatie vanaf jou kant wacht dan soms tergend lang op response.

Bij Breezy niks van dit alles. De zaak werd vlot afgehandeld zonder standaard tekstgebruik maar met menselijke interactie.

Gewoon een fijne afhandeling. Jammer dat zoiets opvalt in deze wereld want dit zou de norm moeten zijn.

21 augusti 2023

Hoi Marc,

Hartelijk dank voor je mooie review. Fijn om te horen dat het contact met ons is bevallen.

Nogmaals onze excuses dat het artikel niet was zoals wij beiden hadden gehoopt.

Wellicht tot ziens bij een andere aankoop.

Top !

Product meer dan verwacht en super goed geholpen door de klantenservice !

16 augusti 2023

Beste Martijn,

Hartelijk dank voor jouw review.
Wat fijn dat alles naar wens is.
Veel plezier met jouw aankoop en wellicht tot ziens.
Breezy klantenservice.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

PC geleverd gekregen maar daar zat…

PC geleverd gekregen maar daar zat Chrome OS op en bepaalde apparaten werkten daar niet op, de originele verpakking hadden we al weggegooid, maar na gesprek met Breezy konden wij de pc retour zenden, top service, top bedrijf............zulke service en aftersales vind je nergens.

7 augusti 2023

Beste Harry,

Wat fijn dat je een goed ervaring hebt gehad! We zien je graag weer terug voor een mooi retourkansje.

Breezy Retourkansjes

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ein Stern ist noch viel zu viel,

Habe mir bei den Unternehmen ein Pioneer DJ DDJ-FLX6-GT DJ Controller für 577,02 € gekauft, auf den E-Bay Profil war es Als Neuware angegeben jedoch ein Rückläufer, sei aber im vollständig getestet, schon die erste Lüge in einer Artikelbeschreibung, nach erhalt und testen das Große erwachen die bei liegenden Lizenzen für Serato FX Pack und Serato DJ Pitch´n Time schon in gebrauch für das Serato FX Pack hat mir 49,00 € extra gekosten und Serato DJ Pitch´n Time 29,00 € beim testen das Controllers habe ich vestgestellt das die Rechteseite des Jog wheel nicht funktioniert, somit eigentlich nicht zu gebrauchen, habe den Controller dann beim Hersteller angefragt ob er eine Garantie Reparatur durchführt auf Kulanz, nach kurzen Erklären das ich Ihn bei o.g Firma als neuen Artikel erworben habe, und ich den Hersteller Screenshots von den Artikel und Kauf bestätigungs- mail zukommen lassen habe hat er eine Garantie Reparatur zu gestimmt, auch habe ich Breezy Returns angeschrieben, als antwort nach fast 30 stunden hat man mir erklärt das eine Reparatur nicht möglich sei, ich habe Breezy Returns geantwortet das der Hersteller eine Garantie Reparatur durchführt, Antwort Breezy Returns die erstatten mir 30,00 € ausgaben für diesen Artikel hatte ich jedoch 655,02. habe jedoch den jedoch zugestimmt um um da mal ein ende zu bekommen

Jedoch finde ich es unverschämt Kunden so zu behandeln ist eine Frechheit.... Meine Empfehlung Finger weg von dien Betrügern

2 augusti 2023

Sehr geehrter Herr Schumacher,

Es tut uns leid zu hören, dass Sie mit unserem Service nicht zufrieden sind.

Wir haben Ihnen die Möglichkeit einer Rückgabe mit voller Rückerstattung oder Entschädigung angeboten. Uns war sofort klar, dass wir die vollen Reparaturkosten nicht erstatten können.

Wir möchten uns noch einmal für die Unannehmlichkeiten entschuldigen.

Mit freundlichen Grüßen,
Breezy

Niet mee in zee gaan

Een Karcher hogedrukreiniger gekocht. Slechts 10 euro goedkoper. Hij lekte. Ik dacht dat t aan de tuinslang lag en kraan. Dus beide vervangen. Door omstandigheden pas 1,5 jaar weer gebruikt en lek als n mandje en doet niets meer.
Volgens Breezy helaas pindakaas het is maar 1 jaar garantie.
Geen coulance geen tegemoetkoming niets. Maar wel een kapot apparaat naar mij opsturen.
Klantonvriendelijke afhandeling. Voor mij nooit meer Breezy, ik voel me zwaar bedonderd.

31 juli 2023

Svar från Breezy Returns / Breezy Retourkansjes

Goedendag, Wat vervelend voor je dat je bestelling defect is gegaan. Wij adviseren altijd om artikelen binnen de 30dg zichttermijn uit te testen. Mocht er iets aan de hand zijn met je bestelling kan het altijd kosteloos retour worden gestuurd . De 12 maanden verkopersgarantie die wij bieden is verstreken , we willen je adviseren om contact op te nemen met de fabrikant om na te vragen of er nog fabrieksgarantie van toepassing is op je retourkansje. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Breezy Returns

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Heb een electriche step besteld bij…

Heb een electriche step besteld bij breezy via Bol maar zou de eerst volgende dag bezorgd worden dit werd later en later ivm verjaardag is dit niet gelukt en na diverse mail verkeer is er maar besloten om geld terug te storten en nu geen step meer kunnen bestellen. Voor het zelfde bedrag das erg jammer.

16 juli 2023

Beste R Ijsseling,

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons om te horen dat je de step niet hebt ontvangen omdat de vervoerder niet in staat is geweest het bij je af te leveren. Onze excuses daarvoor.

Wij vinden het ook heel vervelend dat het zo is gelopen maar wij hopen je toch in de toekomst weer te mogen begroeten.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Inmiddels is het woensdag pakje is gisteren afgeleverd bij bij postafhaalpunt in Wijchen.Joost mag weten wie dat bedacht heeft, ik niet. Verzendadres opgegeven door mij betreft Almere.

Bestelling woensdag 2260620 gedaan
Bericht Bol : wordt morgen bezorgd
Track and trace meld: wordt donderdag bezorgd
tijd onbekend.
Naw gegevens voor verzending vermeld welke mij totaal onbekend zijn.
Naw gegevens onmiddellijk gewijzigd verzenden arriveert vrijdag echter tenaamstelling mij onbekend adres is juist.
Bericht PostNL: wordt maandag tijd onbekend.
Ben zeer benieuwd hoe deze manier van klantenbinding afloopt.

27 juli 2023

Svar från Breezy Returns / Breezy Retourkansjes

Beste klant, wat vervelend dat de bezorging van je pakket vertraging heeft opgelopen. Helaas is het druk bij onze vervoerders en komt dit soms voor. Graag vragen we je om nog enkele dagen geduld, het komt vaker voor dat een pakket na langere tijd ineens een vervolgscan krijgt. Mocht de onduidelijkheid lang voorduren vragen we je contact op te nemen met onze klantenservice, we zullen dan een onderzoek opstarten. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Breezy Returns.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Incompleet product en onvoldoende compensatie

De omschrijving van het gekochte product is: "Nintendo Switch Console - Rood - Inclusief Super Mario Odyssey Game - Downloadcode". Bij het artikel stond vermeld dat de HDMI-kabel ontbrak, geen probleem, die hebben we nog wel in een lade liggen. Bij de levering konden we de code niet vinden, en na Breezy gecontact te hebben bleek die er helemaal niet bij te zitten "omdat het om een tweedehands product gaat".

Na verder contact met zowel Breezy als met de tussenpersoon (Bol.com) kwamen we niet verder dan de opties om de hele bestelling te retourneren, of om 27 euro terug te krijgen. Dat is iets meer dan de helft van de waarde van het spel, ook tweedehands is het niet gelukt om hem rond die prijs te vinden.

Ze hebben overduidelijk gezegd dat het spel inclusief zou moeten zijn in de bestelling en hebben specifiek vermeld dat een ander onderdeel wel ontbrak, dus alles wijst erop dat het onderdeel had moeten zijn van de bestelling. Ik wacht nog steeds op de enige fatsoenlijke oplossing: Het spel of de aankoopwaarde daarvan moet aan ons vergoed worden, die hebben we namelijk gekocht samen met de spelcomputer.

18 juli 2023

Beste Jesse,

Bedankt voor je feedback. We vinden het uiteraard vervelend dat jij had verwacht dat de code er nog bij zat.
Omdat wij met retourproducten werken waarbij het product al tegen flink gereduceerde prijs wordt verkocht, kunnen wij geen tegemoetkoming doen op basis van de nieuwprijs, onze excuses!

Het staat je uiteraard vrij om het product retour te sturen voor een volledige terugbetaling.

Onvolledige levering

Ik kocht een HP Z34c G3 scherm als een retourkansje via Bol.com. Ik kocht hiervoor via mijn werkgever cadeaubonnen.
Bij levering ontbrak helaas de voet van het scherm. De voet is niet afzonderlijk verkrijgbaar. Er zat dus niets anders op dan het scherm terug te sturen waardoor ik nu met een overschot aan cadeaubonnen zit. Echt ergerlijk want de fout zat bij Breezy.

15 juli 2023

Beste klant,

Wat vervelend dat de voet van het scherm ontbrak. Het tegoed wordt inderdaad teruggestort, maar het is uiteraard mogelijk om een nieuwe aankoop met de bonnen te doen. Wij bieden verschillende exemplaren aan, we hopen dat je ons nog een keer een kans zou willen geven.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

altijd kapot/ inkompleet ik snap niet…

altijd kapot/ inkompleet ik snap niet hoe dit legaal is

22 juli 2023

Svar från Breezy Returns / Breezy Retourkansjes

Beste, Wat vervelend dat je een kapot / incompleet product hebt ontvangen! Graag raden we je aan contact op te nemen met onze klantenservice. Dan kunnen we samen op zoek naar een oplossing. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Breezy Returns

Ontevreden over Breezy Returns

Ben erg ontevreden over Breezy Returns. Met name de afhandeling is niet naar tevredenheid en zelfs nonchalant.

Ik besluit het milieu een handje te helpen en de verspilling een klein beetje tegen te gaan en bestel een (tweede kansje) Airfryer bij Breezy Returns (op Bol.com).

Vandaag mijn pakket ontvangen en aan de doos te zien lijkt het om het juiste product te gaan. Echter blijkt in de doos een heel ander en verkeerd product te zitten. Een teleurstelling.

Ik besteld een Airfryer Combi 7000 Series XXL en in de doos zit een gebruikte Airfryer Smart Sense.

Natuurlijk heb ik direct gebeld met Breezy Returns en krijg dan een erg nonchalante medewerker van Breezy Returns aan de telefoon. Ik moet hem maar terugsturen, meer kunnen ze niet doen. Ik krijg vanzelf mijn geld terug.

Ik ben over de levering en afhandeling erg teleurgesteld. Er wordt niets alternatiefs aangeboden in zo'n geval. Uiteraard de bestelling dezelfde dag weer retour gestuurd. En ook bij Bol.com een klacht ingediend.

21 juli 2023

Goedendag,

Wat vervelend dat je het verkeerde product hebt ontvangen, dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Omdat elk product uniek is en we met verschillende partners werken, kunnen wij geen vervangende producten sturen.

De enige oplossing is in dat geval inderdaad retour sturen. Onze excuses!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Goede service: 1 telefoontje naar de klantenservice en alles werd geregeld. Betrouwbaar adres om 2e kansjes te proberen.

17 juli 2023

Beste Joyce,

Bedankt voor je feedback, fijn om te horen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

top service en mooie producten

Super goede communicatie vanuit de klantenservice en mooi initiatief om retouren een 2e kans te bieden! Product was van betere kwaliteit dan verwacht voor een mooie korting. Alleen de informatie op de online kanalen kan wat beter omschreven. Staat onder tweedehands bij bol.com, maar is niet eens gebruikt.

1 juli 2023

Svar från Breezy Returns / Breezy Retourkansjes

Wat leuk om dit allemaal te horen. Onze producten zijn allemaal tweedehands, omdat wij met retourkansjes werken. Daarom kunnen wij het niet als nieuw aanbieden. Bedankt voor de review en een fijne dag gewenst

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Sneaky company! "Stay away"

Sneaky company. They sell second-hand products for the price of new. Products come often with defects and scratches.. They claim they sell it like this as advertised during online purchase.. Customer Services is super bad, the products are not worth buying from this seller. "Stay away" is my final comment.

10 juli 2023

Svar från Breezy Returns / Breezy Retourkansjes

Too bad you feel that way. We offer returnables a new life, this is good for the environment. If you order something from us and don't like it, you can always return it free of charge within 30 days. Our apologies for the inconvenience.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.