Breezy Returns / Breezy Retourkansjes Omdömen 326

TrustScore 3 av 5

3,1

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Expédie ses colis sans prendre les dispositions adéquates. Et si le colis est perdu,il se dédouane sur le transporteur. La satisfaction client n’est absolument pas sa priorité. J’ai l’habitude de co... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Eufy camera’s gekocht en er zat gewoon een kapotte ophanging steun bij .. antwoord van Breezy : ja dat weet je als je 2e hands spullen koopt ( koste trouwens 349€ en dan krijg je zo’n shit antwoord) d... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik heb gisteren het apparaat Philips Lattego 5500 serie gekocht Refurbished en hij is nu al binnen vandaag nog geen 24 uur later, de klantenservice heeft tot nog toe op mijn antwoorden gereageerd en... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gewoon goed! Heel vaak mooie producten kunnen scoren met nauwelijks schade of alleen doosschade, terwijl de prijs super scherp is. Ook het retourneren, meer schade dan omschreven of garantieafhandelin... Se mer

Företagsinformation

Skrivet av företaget

Wij geven retouren een tweede leven: het product is vaak alleen even uit de verpakking geweest, heeft lichte gebruikssporen of is om een andere reden niet meer helemaal nieuw. Daarbij geven we altijd aan wat de huidige staat van het product is en bij gebruikssporen of beschadigingen maken we hier altijd melding van, zodat consumenten precies weten wat ze kopen. Zij willen geen nare verrassingen. Wij ook niet. Mocht een product toch niet aan de verwachtingen voldoen, dan zorgen we voor een goede oplossing. Altijd: A smile in return.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Snel en eerlijk

Na mijn klacht is er direct actie ondernomen. Ben heel vriendelijk behandeld en binnen 14 dagen stond de retourbetaling weer op mijn rekening. Geweldige ervaring. Nogmaals: dankjewel Breezy.

14 juli 2023

Beste heer/mevrouw Zeldenrust,

Bedankt voor je feedback en de 5 sterren!

Groet,
Breezy

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heel erg bedankt klantendienst!

Heel erg bedankt klantendienst!
bestelling 1604414859 [CASE:100174567]
Door een fout bij de koerier pakje niet ontvangen.
Zeer vriendelijke dame bij Breezy Returns klantendienst!! Heeft ons probleem in een seconde voor ons opgelost!
Zeer klantvriendelijk en luisterend oor!! Top!! Een aanrader!
Heel erg bedankt en hele fijne dag toegewenst!
Koen en Chantal

13 juli 2023

Svar från Breezy Returns / Breezy Retourkansjes

Goedendag, bedankt voor de 5 sterren revieuw! Fijn dat alles toch goed opgelost is voor jullie. Fijne dag gewenst

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

29 juni via bol.com wasmachine besteld…

29 juni via bol.com wasmachine besteld afkomstig van breezy retourkansje. 30 juni komt de wasmachine binnen. Gaat niet eens aan. Nou gebeld en maandag 3 juli zou die opgehaald worden. Door miscommunicatie geweigerd door dyna Logic, dinsdag 4 juli uiteindelijk opgehaald. Donderdag 6 juli een nieuwe besteld via bol.com afkomstig van breezy retourkansje vrijdag 7 juli komt de wasmachine binnen zonder transport bouten met kapotte toevoerslang en beschadigde afvoerslang. Al met al wasmachine doet het uiteindelijk weer niet. Ik zou een compensatie krijgen maar omdat de monteur van Samsung had geadviseerd om em terug te sturen is de compensatie geannuleerd. Vind het best gemeen omdat ik nu voor de 2e keer flink in de maling ben genomen. Ik koop echt nooit meer iets bij breezy.

30 juni 2023

Svar från Breezy Returns / Breezy Retourkansjes

Beste, wat vervelend dat het 2x mis is gegaan! Dat is natuurlijk niet de bedoeling, onze excuses hiervoor. Graag vragen we je een mailtje te sturen naar onze klantenservice, waarin je deze zaak uitlegt. Dan gaan we kijken of we samen tot een oplossing kunnen komen! Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Breezy returns.

ordernr. 43001944 - luchtcompressor Powerplus POWX1724S

Goeiedag
Ik heb via vakantieveilingen een 2de hands luchtcompressor Powerplus POWX1724S "gewonnen" .
Dit op 15 mei 2023.
Tot op heden, 10 juli 2023, heb ik nog steeds niets ontvangen.
Dit zijn de gegevens die vakantieveilingen me doorstuurde.
Naam: Breezy Retourkansjes
Telefoonnummer: 020-2251850
Ordernummer van jouw bestelling: 43001944

Wanneer ik het telefoon nr. 020-2251850 probeer te bereiken wordt de verbinding onmiddellijk verbroken of wordt de verbinding niet gemaakt.
Hoe kan dit opgelost worden ?

15 maj 2023

Beste Klant,

Onze welgemeende excuses. Wij hebben de gegevens nagekeken en zien dat jouw order helaas niet goed was doorgekomen.

Wij hebben het artikel meteen voor je gereserveerd en hij komt morgen alsnog jouw kant op.

Wat raar dat je ons niet kon bereiken? Wij hebben geen andere klanten gehoord over problemen met de bereikbaarheid.

Je kan trouwens ook altijd bereiken via ons contactformulier op onze website.
Wij nemen dan altijd binnen 24 uur contact met je op, ook in het weekend .

Wij hopen dat je we hiermee toch nog van dienst hebben kunnen zijn en hopen dat je bereid bent om jouw review aan te passen.

Met vriendelijke groet, Breezy.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Samsung A54 besteld, krijg een A33!

Gisteren via Bol.com een Samsung A54 retourkansje besteld, uit de doos komt een een A33! "Tested by Breezy". Breezy betekent vluchtig. Dat is te merken. Ze prutsen maar wat. Of denken ze echt dat ik daar in trap? Gelijk terugggestuurd. Op zoiets zit ik niet te wachten, wat een tijd- en energie verspilling. En nu maar wachten op geld terug.

8 juli 2023

Beste Jozef,

Bedankt voor je feedback. Wat vervelend dat je het verkeerde type toestel hebt gekregen! Dat is natuurlijk niet de bedoeling.
Zodra we je retour ontvangen hebben, dan ontvang je binnen 5 dagen meteen de terugbetaling.
Onze excuses!

Breezy Customer Service

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bestel een monitor en krijg een magnetron!

Ik bestelde een 2e kansje 34 inch computer monitor. Wordt deze nuttig ingezet met een mogelijk krasje erop.

Krijg ik een magnetron thuisgestuurd! Hoe dan?

Gelijk melding gemaakt en retour gestuurd (dat ging goed) maar wel met de melding dat ze geen monitor kunnen leveren. Dus nu op m'n geld wachten. Conclusie, wel betalen geen monitor, extra dagen wachten op niets en extra naar PostNL punt toe met een magnetron. Geen ramp allemaal, ik ga er vanuit dat m'n geld ook snel terug is maar dit zorgt er niet voor dat ik snel weer bij Breezy ga bestellen..

4 juli 2023

Beste Danny,
Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Helaas is bij het labelen van de artikelen iets misgegaan en zijn er labels verwisseld.

Omdat wij niet weten of en in welke staat jouw aankoop terug komt, hebben wij je terugbetaald.

Op deze manier kan je snel voor een ander artikel kijken.

Uiteraard hopen wij dat je ondanks dit, in de toekomst nog een kijkje bij ons komt nemen.

Breezy.

Annonce mensongere

J'ai commandé ce matin une machine à café dite "neuve" , à la confirmation de la commande on m'indique qu'il manque les tasses et les capsules!!!!!! Je demande donc l'annulation de la commande et on m'indique que ce n'est pas possible d'annuler la commande

29 juni 2023

Svar från Breezy Returns / Breezy Retourkansjes

Nous sommes désolés d'apprendre que les capsules ne sont pas incluses, nous nous excusons pour ce désagrément.
C'est parce que nous travaillons avec des options de retour et qu'elles ne sont incluses qu'avec les nouveaux articles. Ceci est également décrit dans nos descriptions.
Vous pouvez toujours retourner l'article gratuitement dans les 30 jours, une fois que nous avons reçu l'article, vous serez remboursé dans les 5 jours ouvrables.
Une fois que nous avons reçu l'article, vous serez remboursé dans les 5 jours ouvrables. Nous nous excusons encore une fois pour le désagrément.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Een buggy besteld via bol.com

Een buggy besteld via bol.com. Volgens de beschrijving zou de buggy lichte gebruikssporen hebben, maar volgens mij is de buggy niet eens gebruikt en was deze als nieuw. Zat enkel geen gebruiksaanwijzing bij, maar dit kan je makkelijk op internet erbij vinden als je het nodig zou hebben.

27 juni 2023

Svar från Breezy Returns / Breezy Retourkansjes

Bedankt voor je 5 sterrenreview. Fijn om te horen dat het artikel zo goed bevalt. Veel plezier met je aankoop.

Stofzuiger Siemens gekocht bij Breezy

Stofzuiger Siemens gekocht bij Breezy. Top, alleen verpakking was kapot. Stofzuiger 100% in orde. Volgende keer weer kopen hier.

27 juni 2023

Beste Hanny,

Ontzettend bedankt voor deze mooie review! Wij zijn blij te horen dat jouw Siemens stofzuiger goed bevalt!
Mocht je in de toekomst vragen of opmerkingen hebben, staan wij jou heel graag te woord.
Voor nu wensen wij jou enorm veel plezier met jouw Retourkansje!

Breezy Returns

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik lees nogal wat negatieve reviews…

Ik lees nogal wat negatieve reviews hier over Breezy,
maar ik kan er niet over klagen.Reeds tientallen artikelen bij hen gekocht via Ebay en voorheen ook via BVA Auctions. 9 van de 10 keer mankeerde er
helemaal niets aan het produkt, zelfs niet als in de
omschrijving stond, "lichte sporen van gebruik" De verpakking was in een aantal gevallen inderdaad beschadigd, maar so what? Ga zo door Breezy.

26 juni 2023

Svar från Breezy Returns / Breezy Retourkansjes

Beste Henney, fijn om te horen dat je zo een leuke review voor ons achter hebt gelaten. Bedankt dat je hiervoor even de tijd heb genomen. Hopelijk zien we weer een nieuwe order voorbij komen. Met vriendelijk groet, Breezy

gasvernuis gekocht

Ik heb een gasvernuis gekocht, maar helaas is deze tijdens het transport beschadigd geraakt, daarna heb ik contact opgenomen met de verkoper en hij was erg aardig en de instructies waren erg goed. Hij heeft het geld aan mij teruggegeven met een oprechte verontschuldiging. Ik raad aan om bij hen te kopen

23 juni 2023

Beste Mhanna,

Bedankt voor jouw mooie review. Wat fijn om te horen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Het is natuurlijk vervelend dat het gasfornuis tijdens het transport beschadigd geraakt.

Wij hopen je in te toekomst graag weer terug te zien.

Met vriendelijke groet, Breezy Retourkansjes.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede producten, snelle levering.

Producten die ik gekocht heb zijn netjes. Bij de waterpomp droger was er een klacht. Nadat ik daar zelf een oplossing voor had gevonden hebben ze uit eigen initiatief een tegemoetkoming gedaan. Al heel vaak mooie producten een tweede kans kunnen geven. Super tevreden

4 maj 2023

Svar från Breezy Returns / Breezy Retourkansjes

Beste Meriam, Hartelijk dank voor de mooie review. Wij helpen je uiteraard graag weer bij een nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet Breezy Returns.

Super

Super, top produtc, airco van merk aerian besteld, en op tijd gekregen goedwerkende airco. Voor spotgoedkoop prijs 120 euro danku!

24 maj 2023

Goedendag ,

Heel erg bedankt voor je mooie review!
Daar zijn wij erg blij mee.

Fijn om te horen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen.

We hopen je later opnieuw van dienst te mogen zijn.

Breezy Customer Service

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Crockpot besteld iets anders gekregen

Crockpot besteld, maar een goedkope slowcooker van Brabantia gekregen....
Beetje apart wel, foto zegt wat anders.
Niemand bereikbaar...

9 juni 2023

Svar från Breezy Returns / Breezy Retourkansjes

Goedendag, Wat vervelend dat je een verkeerd product hebt ontvangen. Onze excuses hiervoor! Graag vragen we je een mail te sturen naar onze klantenservice, of ons te bellen op 020-225 1850, dan gaan we samen kijken naar een oplossing! Nogmaals onze excuses en vriendelijke groet, Breezy Returns.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Alles goed behalve de bezorging

Ik heb een videokaart via onlineveilingmeester gewonnen, deze is netjes verstuurd door Breezy Returns, alleen niet afgeleverd door DPD (ik kreeg wel een mail dat het afgeleverd was maar dan niet bij mij).
na 20 min in de wacht bij DPD is er een melding van gemaakt en men ging het onderzoeken.
Ik wacht af, de nieuw waarde van deze videokaart is bijna 800 euro dus ik wil hem wel graag hebben.
Niet de eerste keer dat een DPD koerier iets niet aflevert of gewoon zegt dat ik niet thuis was.

Edit: Een buurvrouw aan het einde van mijn straat komt zojuist met de doos aanlopen, de koerier had het bij haar voor de deur neergegooid (zonder te bellen), blijkbaar te beroerd om even de straat in te lopen.
Sterretje extra voor Breezy omdat ik mijn spullen toch heb :-)

5 juni 2023

Svar från Breezy Returns / Breezy Retourkansjes

Beste Rob, Wat fijn om te horen dat het pakket alsnog is ontvangen. Het is inderdaad erg slordig van de bezorger om zo met jouw pakket om te gaan. Tip! neem altijd contact op met de verzender, wij hebben een eigen ingang bij DPD voor klachten. In ieder geval veel plezier met je aankoop. Breezy Customer Service.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Bril nodig ?

Had bij Bol een smartwatch besteld en werd verstuurd door Breezy.
Zit er géén oplader bij, wat heb je er dan aan?
Breezy: Controleer of alles compleet is!

1 juni 2023

Svar från Breezy Returns / Breezy Retourkansjes

Beste Joke, wat ontzettend vervelend dat jouw watch niet aan jouw verwachting voldoet. Wij hebben de advertentie nog even nagekeken en daar staat in: "Dit retourproduct is als nieuw, gecontroleerd en volledig getest. Er ontbreken alleen een aantal onderdelen: oplaadkabel. De verpakking is beschadigd. Maak de wereld een stukje duurzamer door dit retourproduct een tweede leven te geven". Dit is ook via een mailtje aan je bevestigd. Je mag hem uiteraard nog retourneren binnen 30 dagen. Met vriendelijke groet Breezy.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ich habe ein Artikel bestelltBohr und Fräseinheit (motor) bekommen hab ich eine Fräsbank. 🤣

Ich habe ein Artikel bestellt, bekommen habe ich ein anderes Produkt und nun versuche ich seit einer Stunde eine Rückgabe zu organisieren. Komplizierter geht es nicht. Hier drücken da drücken das führt völlig in die irre.

31 maj 2023

Svar från Breezy Returns / Breezy Retourkansjes

Sehr geehrter Herr Alptekin, Es tut uns leid zu hören, dass das Produkt, das Sie erhalten haben, nicht der Beschreibung entspricht.. Wir entschuldigen uns dafür.
Leider ist es uns nicht möglich, Ihnen das richtige Produkt zu schicken. Es tut uns leid.
Wir haben Ihnen in der Zwischenzeit bereits ein Rücksendeetikett zugeschickt.
Wir möchten uns nochmals für die Unannehmlichkeiten entschuldigen.
Mit freundlichen Grüßen, Breezy.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Nemen geen verantwoordelijkheid …

Ik heb via breezy een combi magnetron gekocht die binnen een maand al in een foutmelding is geschoten. Breezy doet hier helemaal niets aan, ook al zijn zij de verkopende partij. Ik zit nu lekker tussen wal en schip zonder magnetron en zonder geld

23 januari 2023

Svar från Breezy Returns / Breezy Retourkansjes

Beste meneer Pernot, zoals wij u hebben bericht kunt u het artikel voor een retour aanmelden, tenzij u het artikel wenst te behouden, dan kunt u contact opnemen met Samsung. Na dit bericht van 23 Januari hebben wij niks meer van u vernomen en zijn wij er vanuit gegaan dat het artikel kon worden gemaakt. Neem aub wederom contact op via ons contactformulier zodat wij u verder kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Breezy.

Apple Watch met activeringsslot

Ik heb hier een Apple Watch besteld maar dit horloge blijkt een activeringsslot te hebben. Hierdoor is het horloge onbruikbaar. Het activeringsslot kan alleen worden verwijderd door de vorige eigenaar. Nogal amateuristisch van Breezy om dit niet te controleren alvorens het product opnieuw te koop aan te bieden. Het hier bestellen van Apple-producten zou ik dus zeker niet aanraden!

25 maj 2023

Svar från Breezy Returns / Breezy Retourkansjes

Beste klant, Onze welgemeende excuses voor het ongemak. Het is uiteraard nooit de bedoeling geweest dat je een onbruikbaar artikel ontvangt en excuses dat wij dit hebben gemist. Je kan het artikel gratis retourneren en dan ontvang je het volledige aankoopbedrag terug. Met vriendelijke groet, Breezy Retourkansjes.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.