Breezy Returns / Breezy Retourkansjes Omdömen 326

TrustScore 3 av 5

3,1

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Expédie ses colis sans prendre les dispositions adéquates. Et si le colis est perdu,il se dédouane sur le transporteur. La satisfaction client n’est absolument pas sa priorité. J’ai l’habitude de co... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Eufy camera’s gekocht en er zat gewoon een kapotte ophanging steun bij .. antwoord van Breezy : ja dat weet je als je 2e hands spullen koopt ( koste trouwens 349€ en dan krijg je zo’n shit antwoord) d... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik heb gisteren het apparaat Philips Lattego 5500 serie gekocht Refurbished en hij is nu al binnen vandaag nog geen 24 uur later, de klantenservice heeft tot nog toe op mijn antwoorden gereageerd en... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gewoon goed! Heel vaak mooie producten kunnen scoren met nauwelijks schade of alleen doosschade, terwijl de prijs super scherp is. Ook het retourneren, meer schade dan omschreven of garantieafhandelin... Se mer

Företagsinformation

Skrivet av företaget

Wij geven retouren een tweede leven: het product is vaak alleen even uit de verpakking geweest, heeft lichte gebruikssporen of is om een andere reden niet meer helemaal nieuw. Daarbij geven we altijd aan wat de huidige staat van het product is en bij gebruikssporen of beschadigingen maken we hier altijd melding van, zodat consumenten precies weten wat ze kopen. Zij willen geen nare verrassingen. Wij ook niet. Mocht een product toch niet aan de verwachtingen voldoen, dan zorgen we voor een goede oplossing. Altijd: A smile in return.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bij Breezy zijn zelfs de geretourneerd TOPPIE!

Bij Breezy zijn zelfs de Retour gestuurde bestelling goed verzorgd en prima ingepakt.
Zelfs een retourzending (zo heet dat) kun je het toch ook nog retourneren.
En de prijzen wij ook goed.

7 maj 2024

Beste Lex,
Bedankt voor je review. Wat fijn dat je tevreden bent en de retourkansjes een kans geeft. Wij hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Breezy returns

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fijne service en nette laptop voor een…

Fijne service en nette laptop voor een spotprijs! Laptop was nog z.g.a.n.

26 april 2024

Svar från Breezy Returns / Breezy Retourkansjes

Beste meneer/mevrouw Kalmeijer, Bedankt voor je review. Dat horen wij graag! Wij hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Breezy returns

Slechte firma

Mijn tante kocht een Samsung TV voor mij en deze werkt niet. dit apparaat is tevens ook erg beschadigd dat geen retourkansje had mogen zijn.
Wij kunnen deze TV nu ook niet meer terug sturen omdat wij te laat reageerden. dit was onze eerste keer maar zal zeker onze laatste keer zijn.

20 april 2024

Beste Cisse,
Wat jammer om te horen dat jouw ervaring met ons niet beviel. Je geeft aan dat je een televisie van jouw tante hebt ontvangen en dat deze het niet doet.
Het niet terug kunnen sturen klopt niet, want je hebt gewoon garantie op onze artikelen.
Wanneer een artikel defect is, mag deze te allen tijde binnen een jaar retour.
Zou je nogmaals contact met ons op willen nemen, mogelijk was er sprake van een misverstand in de communicatie.
Bij voorbaat dank voor jouw reactie.
Breezy Returns.

Arctis Nova 7

Ik had een gaming headset besteld, echter was dit niet naar mijn verwachting. De klanten service van breezy zijn vriendelijk en hielpen goed tijdens de aankoop en het retour sturen van het product.

Voor mensen die twijfelen om een gebruikt product te kopen, geef het een kans! Het kan je geld schelen👍

16 april 2024

Svar från Breezy Returns / Breezy Retourkansjes

Beste David, Bedankt voor je review. Dat horen wij graag! Wij hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Breezy returns

Reklamation super erledigt

Habe eine kaffeemaschine über Amazon gekauft die mit DPD geliefert wurde leider ging dabei der Deckel vom Bohnenbehälter kaputt, es gab daran eine Erstattung vom Unternehmen und eine Entschuldigung. Kann ich nur weiterempfehlen, die Lieferung mit DPD sollte man vielleicht in Zukunft überdenken.

14 april 2024

Lieber Kunde,
vielen Dank für Ihre schöne Bewertung.
Es freut uns, dass wir Ihnen auf diese Weise helfen konnten.
Wenn wir in Zukunft etwas für Sie tun können, lassen Sie es uns bitte wissen.

Mit freundlichen Grüßen,
Breezy Returns

Product beter dan verwacht

Enkele dagen geleden een Fitbit horloge besteld. Was als nieuw hoewel gekenmerkt als gebruikt. Duidelijke mails, snel geleverd. Ben er blij mee.

5 april 2024

Svar från Breezy Returns / Breezy Retourkansjes

Beste Gudi, Wat fijn dat je tevreden bent met het product en onze service. Dankjewel voor deze mooie review. Hopelijk kun je lang van het product genieten! Met vriendelijke groet, Breezy Returns

Altijd dik tevreden!

Meerdere zeer positieve ervaringen met Breezy Retourkansjes via Bol.
Jaren geleden al mee begonnen en tot op de dag van vandaag check ik vaak eerst of het product dat ik wil kopen ook door Breezy voor een leuker prijsje verkocht wordt.
In december een koffiemachine besteld, deze heeft gister de geest gegeven.. Gebeld met Breezy en binnen een minuut een aardige mevrouw aan de lijn. Ze heeft een retourlabel gemaild en ik heb gistermiddag om 1600u de kapotte koffiemachine ingeleverd op een PostNL punt. Nu, nog geen 24 uur later is de koffiemachine al aangekomen bij Breezy. Het paasweekend staat voor de deur, deze dagen willen we liever niet zonder koffiemachine moeten overleven. Dus even gebeld, en wederom binnen korte tijd een aardige medewerker gesproken. Zij heeft de door hen ontvangen koffiemachine direct handmatig verwerkt, hierdoor werd de cadeaubon van Bol direct opgewaardeerd. Gister had ik al een andere koffiemachine bij Bol gezien welke €400,- kost. Breezy Retourkansjes biedt deze koffiemachine ook aan maar dan voor maar €190,-! In nieuwstaat, maar het waterfilter ontbreekt en de verpakking is beschadigs. Gelukkig was deze nadat de cadeaubon opgewaardeerd was nog steeds beschikbaar dus heb ik hem direct besteld. Voor 1900u bestel (via Bol) is morgen in huis bij Breezy Retourkansjes.
Dit maakt winkelen zoveel leuker! En tot nu toe zijn al mijn bij Breezy aangekochte Retourkansjes honderd procent meegevallen. Ze verkeerden allemaal in perfecte staat en werken naar behoren. Nu dus een beroep op de garantie van de koffiemachine moeten doen en dat is dus ook werkelijk boven verwachting verlopen. A

27 mars 2024

Svar från Breezy Returns / Breezy Retourkansjes

Beste Harm, Hartstikke bedankt voor je mooie review. Wij zijn blij dat je zo tevreden met ons bent en kijken uit naar jouw volgende aankoop. Samen maken we de wereld een beetje beter. Met vriendelijke groet, Breezy Retourkansjes

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

flink beschadigd en incompleet

Volgens beschrijving Bol.com licht beschadigd maar compleet. Axa fietsslot was flink beschadigd en ook duidelijk lange tijd gebruikt (hoes had in de regen gestaan). Was geen 2e kansje maar tweedehands! OOk ontbrak de 2e sleutel (reserve sleutel).

20 mars 2024

Svar från Breezy Returns / Breezy Retourkansjes

Beste Wim, Onze welgemeende excuses voor het ongemak. Dit artikel is gecontroleerd, maar kennelijk niet naar behoren. Dit is uiteraard niet de bedoeling en wij pakken dit intern op. We zien dat het artikel retour is gemeld en zullen je zo snel mogelijk terugbetalen wanneer het artikel binnen is. Nogmaals onze excuses en een fijne dag gewenst.
Met vriendelijke groet, Breezy Returns

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Slecht product en slechte klantenservice

Product zou getest zijn maar is gewoon stuk. Klanten service is non existent en Breezy houdt zich niet aan wet en regelgeving. Koop gewoon ergens anders want ook repareren doen ze niet in tegenstelling tot hun duurzaamheid claims. Gewoon greenwashing en een mooie case study voor de ACM.

15 mars 2024

Svar från Breezy Returns / Breezy Retourkansjes

Beste Edwin, Onze welgemeende excuses. Bij de test die wij deden leek het artikel goed te werken, dat dacht jij zelf ook, anders had je hem niet in gebruik genomen. In de voorwaarden staat duidelijk dat wij niet repareren en dat het artikel retour moet bij het verlenen van garantie. Nogmaals onze excuses voor het ongemak, maar wij kunnen onze voorwaarden niet aan deze situatie aanpassen. Met vriendelijke groet Breezy Returns

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Meteen geholpen geweest met een…

Meteen geholpen geweest met een correcte oplossing! Kan ik alleen maar aanraden!

15 mars 2024

Beste mevrouw Froyman,

Bedankt voor deze mooie 5 sterren review.

Wij vinden het fijn om te horen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen.

Met vriendelijke groet, Breezy klantenservice.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Ik had een Logitech GPro x Superlight 2…

Ik had een Logitech GPro x Superlight 2 gekocht. Helaas had ik wel het doosje van het 2de model, maar zat het eerste model erin. Dit is gewoon een foutje van de controle ploeg geweest, en ik kan ze het niet kwalijk nemen, want het enige verschil (aan de buitenkant) is de aansluiting (USB-C ipv Micro-USB). Verder was de klantenservice heel vriendelijk, en hielpen ze mee met het zoeken naar een oplossing. Ik ga het product wel retourneren, maar dat is niet vanwege Breezy zelf. Ik vind het vooral voor Breezy zuur dat iemand ze zo wilt oplichten.

4 mars 2024

Svar från Breezy Returns / Breezy Retourkansjes

Beste Obbie, Dank je wel voor je mooie review. Wat jammer dat het artikel niet het juiste product bevatte. Zodra het artikel is verwerkt wordt je terugbetaald. Met vriendelijke groet, Breezy Returns

Oplichting !

ASUS ROG Ally - Ryzen Z1 Extreme - Handheld Gaming Console gekocht en terwijl er op de doos stond "Getest" klopte daar niets van jammer genoeg. De windows versie was een gewone windows versie van een computer met geen extra software op van Asus zelf, gevolg de controllers en alle knoppen werkten niet. 2 a 3 uur bezig geweest om via de bios een full cloud restore te doen en gelukkig heb ik dankzij mijn technische kennis dit toch nog in orde gekregen op die manier. Dan denk je geen enkel probleem?

Wacht het wordt nog erger:
Ik vond het toestel uiteindelijk toch tegenvallen en heb ik deze retourneerd op 1/02.
Na 2 weken retour gestuurd te hebben nog steeds geen verwerking van de retour, ik neem contact op met bol.com om te vragen wat er precies fout gelopen is. OK Kort daarna was de retour plots verwerkt en mocht ik de terugbetaling verwachten op 15/02. 1 week later nog steeds niets ontvangen, opnieuw contact opgenomen met bol.com: Ah we zien dat ze maar effectief gestort hebben op 21/02 dus ten uiterste 28/02 zou ik mijn geld krijgen op de rekening (opnieuw 5 werkdagen wachten). Op 28/02 nog steeds niet ontvangen, na 5x bellen naar bol.com geloven ze mij niet, ik moet naar de bank bellen en vragen of ze willen bevestigen per mail dat ik niets op mijn rekening heb ontvangen van de terugbetalingsopdracht van 20/02. Goed na veel aandringen heb ik mijn bank kunnen overtuigen om dit te doen en sturen ze een bevestiging mail dat ze niets hebben ontvangen. Pas nu wil bol.com een onderzoek starten, toch gek? Probleem tot op vandaag nog steeds niet opgelost, ze hebben intussen wel al mijn retour 3 weken geleden gekregen en de retour was zogezegd verwerkt en terugbetaald. Breezy returns echt vermijden zou ik zeggen, kan echt niet, Oplichters!

1 februari 2024

Beste Jody,

Wat vervelend dat bol je terugbetaling niet heeft overgemaakt!

Wij hebben de retour op 13-2 al verwerkt en dan moet je je geld echt binnen 5 dagen terug krijgen.

Dus deze review is eigenlijk niet voor ons, maar voor bol. We hopen dat je je oordeel over ons nog zou willen aanpassen omdat dit iets is wat echt buiten onze invloedsfeer ligt.
Alvast bedankt!

Kristel - Breezy Customer Service

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Delonghi koffiezet apparaat waterreservoir stuk bij levering, maar goed opgelost door klantenservice

Ik heb een Delonghi koffiezet gekocht, wist dat het een 2e kans apparaat was. Bij 1e gebruik bleek bij het vullen dat waterreservoir stuk was - wat visueel bijna niet vast te stellen was als je dit reservoir niet met water vult- . Breezy gaf aan dat ik het apparaat terug kon sturen, omdat er geen wisselstukken beschikbaar waren. Omdat ik het apparaat graag wilde houden hebben we samen naar een voor mij perfecte oplossing gezocht. Daardoor kon ik zelf een waterreservoir aanschaffen en kan ik nu genieten van een goed apparaat - en lekkere koffie natuurlijk :-) - . Hans

29 januari 2024

Beste Hans,

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat we je hebben kunnen helpen en je zo het koffie apparaat kan behouden. We wensen je veel lekkere kopjes koffie toe!

Kristel - Breezy Customer Service

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ich habe bei Kaufland Online über…

Ich habe bei Kaufland Online über Breezy Returns einen Drucker gekauft und war sehr begeistert,alles wie beschrieben was gesagt wird Top gerne wieder 💪💪💪💪💪💪💪

15 februari 2024

Svar från Breezy Returns / Breezy Retourkansjes

Sehr geehrte Frau Trummel, herzlichen Dank für Ihre schöne Bewertung. Schön, dass du so zufrieden bist und viel Spaß mit dem Drucker hast. Liebe Grüße, Breezy Returns

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bought a defected washing machine from…

Bought a defected washing machine from this company for not even such a cheaper price than a new one. Came completely defected, such a scam of a company. Paid a handy-man out of my pocket for him to come for 1 second and find the fault immediately. The most horrible customer care I have ever seen in my life. Totally stay away from these scammers.

20 februari 2024

Svar från Breezy Returns / Breezy Retourkansjes

Dear Ms Degabriele Fiott, We are also very sorry that it all turned out this way and for that we sincerely apologise. We are unfortunately bound by rules but we have tried to help you the best we can within our capabilities. Once again our apologies for the inconvenience, best regards, Breezy Returns

Inductiekookplaat via Breezy op Bol.com

Mijn mening: Geweldige en snelle service!

Ik kocht (via Bol) een inductiekookplaat met korting vanwege het ontbreken van de originele doos. Dit ging via de verkoper Breezy

Bij ontvangst zat er echter ook alleen maar bubbeltjesplastic om de plaat en helemaal geen doos. Er bleek nu ook een stukje uit de hoek van de glasplaat eraf te zijn.

Nadat ik een e-mail had gestuurd met de uitleg over het ontvangen in alleen plastic en dat de korting niet overeenkwam met een product wat beschadigd is. Kreeg ik zelfs in het weekend nog zeer snel antwoord.
Zij gingen een herberekening doen vanwege de beschadiging die ik vergoed kon krijgen of ik kon hem terug sturen om mijn geld terug te krijgen.

Ik heb gekozen voor de extra vergoeding en die is ook netjes op mijn rekening gekomen.

Dus ten eerste was de prijs al fijn en de service van Breezy ook nog eens. Ik koos zelf voor vergoeding, maar een ander had zijn geld terug kunnen krijgen.

Eerlijk bedrijf, zeer aan te raden. Hoop nog eens iets te vinden dat via Breezy gaat.

27 januari 2024

Svar från Breezy Returns / Breezy Retourkansjes

Bedankt voor de fijne review. Fijn dat we je goed tot dienst konden zijn. Als wij verder in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen horen wij dit graag.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

via bol.com een Sony WH-1000XM5…

via bol.com een Sony WH-1000XM5 besteld. omschrijving van product was: "lichte gebruikersschade "krasje en/of vlekje. verder als nieuw.
allereerst gaat het fout met hun grote vriend DBP. geen track and trace . wel een dag een tijdstip van levering. niks gekomen. volgende dag contact gezocht en herhaling van zetten. de ene vinger wijst naar de andere en andersom. De koptelefoon. ...bij installeren vraagt Sony of je gebruik wilt maken van cloud servive en/of terug zetten oude instellingen .er komt letterlijk een backup binnen op mijn telefoon die begint op datum 30 nov 2021 06.00 uur met de melding: Vergeet niet uw nieuwe aankoop online te registreren en eindigt op 28 nov 2023 met de melding: Quick acces ondersteunt Amazon music. het verhaal gaat verder...was al van plan om retour te zenden na debacle met bezorging, maar heb toch even gekeken of alles werkte ...rechterkant luidspreker functioneert niet naar behoren( letterlijk kapot dus) en de oorkussen waren op een vreemde manier opeengedrukt en missen volume en comfort. de rest van het verhaal komt nadat ik met Sony Nederland heb gesproken , want die heb ik meteen binnen een uur gecontacteerd. dit bedrijf voert willens en wetens een bedrijfscultuur wat ooit begonnen is als iets moois( producten z.g.a.n. aanbieden met korting) , tot in mijn beleving gewoon ordinaire vorm van oplichting. ik ben al jaren een goede afnemer van hun geweest , en elke keer heb ik geprobeerd om met feedback te trachten een verbetering te creëren. maar nu is de maat vol.er komt een officiële klacht aan, en ik heb genoeg bewijs aan Sony kunnen leveren voor de feedback die ik nodig heb om een gegronde klacht in te dienen. wordt vervolgd

29 januari 2024

Svar från Breezy Returns / Breezy Retourkansjes

Beste klant, wat vervelend dat jouw artikel niet overeen kwam met de omschrijving die het door ons had meegekregen. Onze producten worden gecontroleerd door mensen, helaas worden er soms fouten gemaakt. Onze excuses hiervoor! Het komt vaker voor dat een geretourneerd product voor langere tijd bij ons of onze partner in de schappen ligt, hierdoor kan het voorkomen dat het product al ouder is, maar nog in nieuwe conditie! Om deze reden bieden wij je altijd de wettelijk verplichte periode van verkopersgarantie aan, in dit geval 24 maanden. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Breezy Returns

Rapport qualité /prix

Rapport qualité /prix, commande livrée rapidement avec un suivi de l'état de la livraison. Et très bonne communication avec le service après vente. Je recommande vivement

24 januari 2024

Svar från Breezy Returns / Breezy Retourkansjes

Cher client, merci pour votre commentaire positif ! Nous sommes heureux que vous ayez eu une bonne expérience avec notre service. J'espère que nous aurons l'occasion de nous revoir la prochaine fois ! Meilleures salutations, Breezy Returns

Kanniebeter

Goed initiatief, vriendelijke mensen, snelle verzending en gratis en probleemloos retourneren, ook vanuit het buitenland. Product was béter dan omschreven in de advertentie, maar paste niet, wat mijn eigen schuld was.

16 januari 2024

Beste klant,
Bedankt voor je mooie review, we zijn blij te horen dat je onze service waardeert!
Jammer dat het product niet paste.
We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.

Breezy Customer Service

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Perfecte service

Perfecte service
Kleine storing onmiddellijk en correct opgelost. Aanrader

22 januari 2024

Svar från Breezy Returns / Breezy Retourkansjes

Bedankt voor de review, leuk om te lezen dat we je de juiste service konden bieden. Als we in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen horen wij dat graag.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.