Expédie ses colis sans prendre les dispositions adéquates. Et si le colis est perdu,il se dédouane sur le transporteur. La satisfaction client n’est absolument pas sa priorité. J’ai l’habitude de co... Se mer
Företaget har svarat
Eufy camera’s gekocht en er zat gewoon een kapotte ophanging steun bij .. antwoord van Breezy : ja dat weet je als je 2e hands spullen koopt ( koste trouwens 349€ en dan krijg je zo’n shit antwoord) d... Se mer
Företaget har svarat
Ik heb gisteren het apparaat Philips Lattego 5500 serie gekocht Refurbished en hij is nu al binnen vandaag nog geen 24 uur later, de klantenservice heeft tot nog toe op mijn antwoorden gereageerd en... Se mer
Företaget har svarat
Gewoon goed! Heel vaak mooie producten kunnen scoren met nauwelijks schade of alleen doosschade, terwijl de prijs super scherp is. Ook het retourneren, meer schade dan omschreven of garantieafhandelin... Se mer
Företaget har svarat
Wij geven retouren een tweede leven: het product is vaak alleen even uit de verpakking geweest, heeft lichte gebruikssporen of is om een andere reden niet meer helemaal nieuw. Daarbij geven we altijd aan wat de huidige staat van het product is en bij gebruikssporen of beschadigingen maken we hier altijd melding van, zodat consumenten precies weten wat ze kopen. Zij willen geen nare verrassingen. Wij ook niet. Mocht een product toch niet aan de verwachtingen voldoen, dan zorgen we voor een goede oplossing. Altijd: A smile in return.
Tt. Vasumweg 58, 1033SC, Amsterdam, Nederländerna
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Bedrog, ze halen foto’s van een nieuwer model af van internet en zetten die bij hun advertentie. Het is dus niet alleen geen echte foto van jouw product, het is zelfs een foto van een nieuwer model, echt bedrog
Update; reguliere productfotos kunnen wel nog steeds van het juiste product zijn. Niet van een beter nieuwer duurder product. Je kunt dit relativeren zoveel je wil, in belgie noemen we dit oplichting.

Svar från Breezy Returns / Breezy Retourkansjes
Magic Mouse besteld, bleek een neppe Muis te zijn.

Svar från Breezy Returns / Breezy Retourkansjes
Één ster is nog te goed voor Breezy.
Ik had een lamp besteld via de tweedehands van Breezy. Jammergenoeg ontving ik een compleet verkeerde bestelling. Omdat ik zo eerlijk ben, heb ik meteen contact opgenomen met Breezy en de verkeerde bestelling geretourneerd. Daarna heb ik verschillende keren contact opgenomen met Breezy in de hoop toch de lampen te krijgen die ik wou. Ik kreeg te horen dat de lamp verloren was en we hem hoe dan ook nooit gingen hebben. Een paar dagen later staat de exact zelfde lamp opnieuw te koop op bol, maar voor meer dan dubbel de prijs. Uit frustratie heb ik opnieuw contact genomen. Tijdens het gesprek probeerden ze mij de ene na de andere leugen wijs te maken: "uw lamp is verloren", dan "uw lamp is kapot". Ze raakte dus niet eens meer aan haar leugens uit.
Moraal van het verhaal: bestel NOOIT iets bij Breezy, want je zal bedrogen worden

Svar från Breezy Returns / Breezy Retourkansjes
een toestel besteld bij hun maar nooit gekregen.na een mailtje schrijven kreeg ik het antwoord dat we een formulier moeten invullen.na het invullen kreeg ik dan mailtje terug dat het 10 dagen zou duren voor onderzoek.na 9 dagen zelf terug mailtje gestuurd ,en als antwoord :er stond geen postcode op het formulier ,en na het opnieuw invullen . weer 10 dagen wachten voor onderzoek.denk toch dat het een vorm van oplichting deze firma.

Svar från Breezy Returns / Breezy Retourkansjes
Bedrijf verstuurd defecte producten en werken niet mee aan een passende oplossing.
Blijf uit de buurt van Breezy Returns, je zult spijt krijgen van je aankoop.

Svar från Breezy Returns / Breezy Retourkansjes
Twee maal iets van Breezy geleverd gekregn. De eerste maal een item dat stuk was. En de tweede maal helemaal niets gekregen.
Ze storten je geld welterug maar de verzendkosten ben je kwijt.
Nooit meer iets nodig van deze firma

Svar från Breezy Returns / Breezy Retourkansjes
Ik heb 5 keer iets gekocht van Breezy via OVM, maar het blijft misgaan. Het lijkt erop dat ze de producten niet testen voordat het opnieuw verkocht wordt. Het zijn namelijk allemaal problemen die je zou ontdekken als je het product 1 minuut zou testen. Klantenservice is erg vriendelijk, dat dan wel weer.
1ste product - Geen probleem, erg blij mee!
2de product - Er zouden 12 units in de doos moeten zitten. Er zaten er maar 2 in, dus veel te dure koop. Product retour.
3de product - Defect geleverd, product ging niet aan. Product retour.
4de product - Artikel werkt, maar laadt niet op in het oplaadstation. Product retour.
5de product - Artikel laadt niet op, wanneer je na het opladen de oplader er uithaalt, valt het product uit. Product retour.
Dus 80% van de geleverde producten waren dus niet functioneel. Jammer, kost telkens veel tijd en moeite om de artikelen weer terug te sturen. Had allemaal voorkomen kunnen worden bij betere controle.

Svar från Breezy Returns / Breezy Retourkansjes
Ook ik heb het verkeerde artikel ontvangen, had beter eerst de reviews kunnen lezen zie ik. Wellicht verstandig om de daadwerkelijk bestelde artikelen naar klanten op te sturen. Nu wordt je blij gemaakt met een dode mus, kost een hoop tijd en energie zo.

Svar från Breezy Returns / Breezy Retourkansjes
geld is weg, in ruil een shipping code van DPD die nog niet gescand is.

Svar från Breezy Returns / Breezy Retourkansjes
Tot drie keer toe een grote Lego-set en een Dyson stofzuiger besteld. Vooraf foto's opgevraagd en steeds alleen de doos licht beschadigd maar wel veel korting.

Svar från Breezy Returns / Breezy Retourkansjes
Gebruikte lamp besteld voor 70% van de nieuwprijs die blijkbaar zonder voeding werd geleverd, als ik de voeding erbij koop kom ik op de nieuwprijs uit. Vond 1 ster te weinig omdat ik zelf niet aandachtig gelezen heb maar een aparte prijs voor een tweedehands product met gebruikssporen die in een beschadigde doos geleverd is

Dropshipper zonder klantenservice!
Na de bestelling op een maandag geplaatst te hebben is mijn order dinsdag verzonden. Helaas is het pakket een week later nog altijd niet bezorgd. Iedere poging om telefonisch contact te krijgen met productpine is tevergeefs. Per email krijg je laat, en inhoudelijk geen reactie. Excuses wordt niet aangeboden en er wordt geen actie ondernomen. Inmiddels blijkt Productpine een dropshipper te zijn. Na zelf wat paden via de zakelijke kant van DPD te hebben bewandeld blijkt dat voor mijn pakket geen navraag is gedaan, ondanks dat dit meerdere malen toegezegd is geworden vanuit Productpine. De eigenlijke verzender Breezy Returns werkt niet mee naar een oplossing. Een nieuw pakket kan niet worden verzonden ondanks dat het bestelde product nog op voorraad is. We moeten het onderzoek afwachten(die ik zelf heb moeten opstarten), iets wat gemiddeld zo'n 5 dagen in beslag neemt. Intussen ben ik mijn geld 1k+ kwijt en heb ik geen zicht op een toekomstige levering. Ik zou maar een nieuw pakket moeten bestellen in de hoop dat deze wel aankomt. Te bizar dat de verkopende partij de consument niet ontzorgt en zorgt voor een adequate oplossing.
Update 17-09-2024
Breezy geeft aan dat het pakket in uitlevering zit, dit is niet het geval. Sinds 11-09 is er geen scan meer geweest. Een onderzoek van DPD duurt minimaal 5 dagen en kan tot wel 30 dagen of langer duren. Inmiddels zijn er nog 2 andere producten beschikbaar van het item dat ik besteld heb. Dat er geen nieuwe gestuurd kan worden is dus niet waar. Ik probeer mee te denken naar oplossingen, de enige optie voor mij was nog maar een pakket te bestellen en dus zelf weer ff geld af te kunnen tikken! Los het op voor je klant!

Svar från Breezy Returns / Breezy Retourkansjes
Mijn product is in de garantie periode kapot gegaan. Ik ben binnen een dag geholpen en heb netjes mijn geld terug gekregen! Super goeie service

Svar från Breezy Returns / Breezy Retourkansjes
Na het bestellen van een Bosch display, werd er een stijltang geleverd. De klantendienst vertelt me dat ik het product moet retourneren en ik over 5 werkdagen pas mijn geld terugkrijg. Het product dat ik initieel heb besteld, is ook niet meer leverbaar aan dezelfde prijs.
Dus eerst krijg ik een verkeerd product, dan moet ik nog moeite doen om dit terug te sturen, daarna krijg ik pas pakweg een week later mijn geld terug om uiteindelijk hetzelfde product te kopen aan een hogere prijs?
Een blinde kapper biedt zelfs een betere service. Ik bestel nooit meer iets bij jullie.

Svar från Breezy Returns / Breezy Retourkansjes
Had een laptop besteld, kreeg de verkeerde geleverd. Dit aangegeven en meteen het product retour gestuurd.
Het juiste product schijnt niet leverbaar te zijn,
De Klantenservice per telefoon is netjes, maar de customer service die een email voor je opstelt zal je geheid teleur stellen. Ik stel de vraag waar mijn product is en krijg als antwoord dat ik wel snel mijn geld kan ontvangen.

Svar från Breezy Returns / Breezy Retourkansjes
Très satisfait. Livré rapidement. État conforme à ce qui était prévu, un défaut esthétique, sans conséquence sur le bon fonctionnement immédiat. Panne survenue après 1 mois, service client joignable et réactif.

Svar från Breezy Returns / Breezy Retourkansjes
It is refreshing to see such a good customer service department, extremely helpful and professional.
Moreover, the concept of giving items a second chance instead of just filling the dumpsters is great, items that are functional but not perfect aesthetically, that might have small damages but can be still used.
And the price offered was very fair.

Bijzonder vriendelijke klantenservice!
Snelle reactie en perfecte ipvolging.

Svar från Breezy Returns / Breezy Retourkansjes
Het is een goed concept om verspilling tegen te gaan, zeer goede klantenservice, ik koop hier zeker weer

Svar från Breezy Returns / Breezy Retourkansjes
Klein probleem, onmiddellijk reactie, dus erg fijne ervaring

Svar från Breezy Returns / Breezy Retourkansjes
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.