Expédie ses colis sans prendre les dispositions adéquates. Et si le colis est perdu,il se dédouane sur le transporteur. La satisfaction client n’est absolument pas sa priorité. J’ai l’habitude de co... Se mer
Företaget har svarat
Eufy camera’s gekocht en er zat gewoon een kapotte ophanging steun bij .. antwoord van Breezy : ja dat weet je als je 2e hands spullen koopt ( koste trouwens 349€ en dan krijg je zo’n shit antwoord) d... Se mer
Företaget har svarat
Ik heb gisteren het apparaat Philips Lattego 5500 serie gekocht Refurbished en hij is nu al binnen vandaag nog geen 24 uur later, de klantenservice heeft tot nog toe op mijn antwoorden gereageerd en... Se mer
Företaget har svarat
Gewoon goed! Heel vaak mooie producten kunnen scoren met nauwelijks schade of alleen doosschade, terwijl de prijs super scherp is. Ook het retourneren, meer schade dan omschreven of garantieafhandelin... Se mer
Företaget har svarat
Wij geven retouren een tweede leven: het product is vaak alleen even uit de verpakking geweest, heeft lichte gebruikssporen of is om een andere reden niet meer helemaal nieuw. Daarbij geven we altijd aan wat de huidige staat van het product is en bij gebruikssporen of beschadigingen maken we hier altijd melding van, zodat consumenten precies weten wat ze kopen. Zij willen geen nare verrassingen. Wij ook niet. Mocht een product toch niet aan de verwachtingen voldoen, dan zorgen we voor een goede oplossing. Altijd: A smile in return.
Tt. Vasumweg 58, 1033SC, Amsterdam, Nederländerna
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Ik kocht ongeveer 1,5 jaar geleden een super goede robotstofzuiger bij dit bedrijf. Afgelopen week deed hij het ineens niet meer, dus een mailtje gestuurd of ze hem misschien konden repareren. Nee, was het antwoord, dus je krijgt het volledige aankoopbedrag terug. Gratis terug gestuurd en het geld staat alweer op mijn rekening, geweldige service! Hartelijk dank!!

Svar från Breezy Returns / Breezy Retourkansjes
Voor de tweede keer een artikel via online-veiling van Breezy gekocht wat vervolgens nooit aangekomen is. Breezy beweerd dat beide malen de vervoerder het pakket niet kon afleveren. Dit is onzin, ik heb geen enkele mail of bericht gekregen dat er iets onderweg was danwel een niet thuis melding. OPLICHTERS

Svar från Breezy Returns / Breezy Retourkansjes
heel mooie EN volledige stofzuiger. goede prijs en een vlotte levering via postNL naar België

Svar från Breezy Returns / Breezy Retourkansjes
Een tweede kans.... er wordt een incomplete lamp gestuurd. Bij contact kan ik 5 euro korting krijgen xodar ik zelf de schroefjes kan halen. Dit vind ik een belachelijke geste. Voor 5 euro ben ik niet klaar, plus datje een hoop moeite moet doen. Dus stuur ik de lamp retour. En wat denk je ik kan het niet inleveren bij het adres dat is opgegeven. Ik ben erg boos en wil een schade vergoeding voor het leed dat ik heb geleden. De organisatie is niet thuis. Service is dus 0. Jammer ze vetpesten een tweede kans.

Svar från Breezy Returns / Breezy Retourkansjes
Eerst dacht ik dat ik mijn geld niet terug zou krijgen van een teruggestuurd artikel. Maar het valt mee, krijg mijn geld terug gelukkig.

Svar från Breezy Returns / Breezy Retourkansjes
Zeer teleurstellend. In plaats van een gereviseerd product ontving ik een zwaar gebruikt en defect artikel. Bij het uitpakken vielen direct de schroeven eruit, aan de achterkant hing een losgeknipt stuk draad, en binnenin ontbrak zelfs een complete kabelboom. Ondanks de claim dat het product 'getest' zou zijn, kan dit onmogelijk het geval zijn. Dit voelt als pure misleiding.
Ik had hogere verwachtingen van Breezy en Productpine, maar dit was ronduit onacceptabel. Helaas een uiterst negatieve ervaring.
**23/1/25 Aanvullend: wel netjes mijn geld terug gehad, retourkosten werden betaald vandaar toch 2 sterren.

Svar från Breezy Returns / Breezy Retourkansjes
al voor ik de bestelling binnen heb,heb ik al spijt.het produkt,besteld via Bol.com blijkt incompleet te zijn wat pas in de bestelbevestiging vermeld wordt.de volgende dag al geannuleerd.de levering is over 14 dagen,dus alle tijd om af te zeggen,denk je.maar de bestelling is al onderweg meldt men en is niet meer te keren.gratis retourzenden,zegt men.Welnu,dat kennen we..,het bestelbedrijf is ook onduidelijk en nogal buitenlands (': .er gaat een brief naar bol.com en gelukkig betaal ik achteraf..(/: ben benieuwd.ook of ik nu een reactie van buybay365 krijg.de vorige eigenaar van Breezy(leuke muziek trouwens)zie ook review buybay365

Svar från Breezy Returns / Breezy Retourkansjes
Bewust van tevoren foto's van de schade aan het product (Brabantia Bo 2x 30L prullenbak) opgevraagd. Op die 2 foto's (enkel vanuit het vooraanzicht genomen) was slechts één deuk aan de voorkant gemarkeerd en geen enkele andere schade zichtbaar.
Product naar aanleiding van die foto's besteld en ontvangen, echter blijkt na ontvangst de deksel vol met schaafplekken te zitten en twee grote deuken in de achterkant van de prullenbak. Dit is simpelweg misleiding, mijd dit bedrijf.
Edit: Er is geen retourlabel verstuurd. Bovendien zit ik niet op een retourlabel te wachten, maar op een eerlijke, transparante bedrijfsvoering. Dat houdt in dat wanneer er gevraagd wordt om foto's van de schade aan het product, álle schade gemeld wordt. Dat lijkt me voor de hand liggend.

Eerste aankoop = miskoop
Niet duidelijk vermeld wat er scheelt met het artikel noch vermeld bij bestelbevestiging
Indien dat was vermeld had ik de bestelling geannuleerd
Aangezien een airfryer zonder handvat van het mandje zo goed als lnbruikbaar is
Conclusie niks bestellen bij deze website
Helaas kan ik geen rating van 0 geven bij de sterren
Bij deze een dikke zero

Svar från Breezy Returns / Breezy Retourkansjes
Via een veiling op online veilingmeester een telefoon gewonnen. Die helemaal nieuw en nagekeken zou zijn.
Er zou een tracktrace doorgegeven worden: niet gebeurd.
Telefoon arriveert en gaat niet aan, ook niet na uren aan de lader te hebben gelegen. Bleek in een loop te zitten. Na heel veel gedoe uit loop kunnen halen.
Maar deze telefoon was dus niet nagekeken.

Svar från Breezy Returns / Breezy Retourkansjes
L'article que j'ai reçu ne convenait pas, j'ai obtenu le bon de retour sans aucun problème. Il y a eu un souci avec le transporteur et mon retour est arrivé très tard, l'équipe breezy returns m'a assisté et aidé à confirmer la réception du colis et m'a remboursé rapidement. Leur communication rapide et claire a ete la clé pour que tout cela se passe dans les meilleures conditions. Je recommanderais chez eux sans hésiter !

Svar från Breezy Returns / Breezy Retourkansjes
Bestelling was niet compleet. Had er nog speciaal over gebeld of alles er wel bij zou zitten wat op Bol aangegeven staat. Ja, dat zou erbij moeten zitten anders hadden ze het wel aangegeven.
Twee dagen zitten wachten op een incomplete levering van iets waar je toch met enig spoed op zit te wachten.
Zeer kleine compensatie aangeboden waarvoor de ontbrekende artikelen niet eens konden worden aangeschaft. Enige 'excuus' dat je krijgt is dat meneer aan de telefoon af moet gaan op wat zijn medewerkers aangegeven. Blijkbaar is de controle door die medewerkers een wassen neus. Waar gewerkt wordt worden fouten gemaakt aldus de meneer aan de telefoon.
Hartstikke leuk idee hoor, tweedekansjes. Maar voor mij niet meer. Ze vallen in de praktijk duurder uit dan gewoon nieuw kopen en leveren een hoop irritatie op.

Svar från Breezy Returns / Breezy Retourkansjes
Ecoflow zonnepaneel besteld. Totaal verkeerde maat (veel groter) ontvangen.
De klantenservice was zeer goed te bereiken (telefonisch) en bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Een hele oplichting tegenwoordig. Hewl tevreden met contact en geboden oplossing.

Svar från Breezy Returns / Breezy Retourkansjes
Eigenlijk is die ene ster nog te veel.
Je besteld een fiets voor je zoontje omdat die jarig is aankomend weekend.
Krijg je een baby auto swing opgestuurd.
Elke normaal denkend persoon ziet toch wel een verschil tussen een fiets of een baby swing.
Geen compensatie niks.
Je krijgt een retourlabel opgestuurd en daar moet je t maar mee doen.
1e en laatste keer dat wij hier bestellen.
En geef dit aan iedereen door die we kennen.
Slecht dit!

Svar från Breezy Returns / Breezy Retourkansjes
Een autoradio besteld die helemaal gammel was en waarbij de bedrading doorgeknipt en afgeknipt was , alles in een doos gefrommeld met wat papier ; geen originele doos of boekje niets! Heb het retour gestuurd en als het goed is krijg ik het geld terug , als reactie kreeg ik"Helaas is de vorige koper niet eerlijk geweest in de reden van retour en is dit niet opgemerkt" , blijkbaar wordt een product niet getest en zo weer doorverkocht , kortom één ster is nog teveel.

Svar från Breezy Returns / Breezy Retourkansjes
Onlangs een oled TV besteld via bol.com bij Breezy omdat zij als enige de tv nog op voorraad hadden. In de omschrijving stond dat de tv nieuw was. (anders had ik dit niet geriskeerd!). De verpakking zou enkel transport schade bevatten, dit vond ik niet erg en heb besloten te bestellen. Levering ging prima. (29 nov)
De tv bleek al eerder opgestart te zijn geweest.. de afstandsbediening werkt niet (alles geprobeerd) ook het bedieningspaneel op de tv zelf werkt ook niet! kortom een defect toestel geleverd!!
Eerste instantie contact opgenomen met bol en een retourzending aangevraagd (1dec). Er werd me nog een voorstel gedaan door Breezy om € 50,- credit te ontvangen voor de defecte afstandsbediening. Hier ben ik niet akkoord meegegaan en heb aangegeven de tv te willen retourneren. Het gaat om een 55 inch tv wat ik niet zomaar even op de post zet.. Na wat mail contact zouden ze een koerier inzetten. Ik heb aangegeven z.s.m. De eerst volgende beschikbare datum kunnen ze de tv ophalen.. 2 dagen verder en nog steeds geen ophaal opdracht gepland?! (3 dec.) Besloten om vandaag telefonisch contact op te nemen. Ophaalverzoek was binnen 5 minuten gepland en weer kwamen ze er vanaf met een simpele "sorry". Op de volgende punten werd niet gereageerd. Dat er foute product informatie stond. Of dat ik andere aanbiedingen ben mis gelopen (black friday deals). Tv wordt morgen opgehaald en dan zou ik mijn geld terug krijgen.. WORDT VERVOLGD
Conclusie, mijn ervaring met dit bedrijf is niet positief. Er gaat een hoop fout en ze komen er met een simpele sorry of geen reactie mee weg! Enige positieve wat ik kan mededelen is dat de medewerker aan de telefoon vriendelijk was. Dat mag ook gezegd worden.
Bestelnummer A0-00-11M6-F2

Svar från Breezy Returns / Breezy Retourkansjes
Onlangs een product gekocht bij Breezy Retourkansjes via bol.com. Na enkele maanden ging het helaas defect. Ik mocht het retourneren, maar de retour was even zoekgeraakt. Toch werd alles supernetjes afgehandeld en kreeg ik mijn geld terug, zelfs voordat de retour was gevonden. Echt top service en zeer netjes opgelost!

Svar från Breezy Returns / Breezy Retourkansjes
Ik heb een retour naar BREEZY gestuurd nl een NOKIA G42 tweedehands. Ik kreeg echter het pakket, dat ik naar BREEZY verstuurd had als retour, terug op mijn adres geleverd. De postbode had zich met het pakket bij BREEZY aangeboden op 30/10/24 zonder succes. Vervolgens heeft de postbode het pakket op 31/10 afgegeven bij een afhaalpunt. Tot op 08/11/24 werd het pakket niet afgehaald door BREEZY….en dan werd het pakket maar teruggestuurd naar mij. Ik vroeg naar een uitleg hoe het komt dat de postbode zich aangeboden heeft zonder succes op 30/10 en waarom het pakket niet werd afgehaald door tussen 31/10 en 08/11????
Na verschillende mails tot op heden geen uitleg gekregen waarom het bij hen is misgelopen, enkel een VERPLICHTING om nogmaals het label af te drukken en nogmaals naar de post te rijden met het pakket anders zouden ze het aankoopbedrag terugeisen. Ik had ook medegedeeld dat zij zelf via een ophaaldienst het pakket terug bij mij konden afhalen maar kreeg enkel te lezen dat ze dat niet deden en dat ik zelf alles terug moest ondanks hun fouten! Ik koop alvast niks meer bij hen. Na de reactie van Breezy zou ik niet weten waarom ik mijn review moet aanpassen. Het is het juiste verloop geweest. En de verplichting was er zeker! Heb nog alle mail verkeer indien nodig. Had hen ook meermaals ingelicht nopens het verloop alsook bol.com. Heb ondertussen...om alle problemen te vermijden ....dan maar zelf alles terug opnieuw gedaan ondanks alles. Wil geen verdere problemen .... En de terugbetaling was na meerdere mails van mij uit.... het gaat hier om het feit dat ik alles twee keer mocht doen ondanks ik Breezy meermaals had ingelicht!! Alsook bol.com

Svar från Breezy Returns / Breezy Retourkansjes
Ik had een product geleverd gekregen dat incompleet was. 1 mailtje naar Breezy Returns en het was opgelost! Top!

OPLICHTING!
Jullie sturen bewust kapotte artikelen op! Met de gedachten dat dit niet uitkomt!
Op 11/1/24 is mijn wasmachine bij LG aangeduid als reparatie terwijl ik hem pas kocht op 14/1/24! Deze zou in perfecte staat zijn buiten een krasje!
Na 3 reparaties nog steeds geen degelijk machine!
JURIDISCHE DIENST VAN TEST AANKOOP IS ER MEE BEZIG! deze zal mij wel de juiste info geven en mijn geld of een ander machine trug!!

Svar från Breezy Returns / Breezy Retourkansjes
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.