HP var snabba att svara på telefon och fick bra hjälp med problemet i Windows 11, tyvärr fick jag om installera datorn men fick hjälp hur det också skulle göras så nu har jag en USB sticka att använd... Se mer
Min skrivare 7740 slutade plötsligt scanna, men kunde skriva ut Var tvungen att köpa support för att få reda på felet, vilket jag tycker var tråkigt att behöva betala 260 kr för det då maskinen var... Se mer
Bra support av Best2Serve men… Tyvärr sjunker HP som företag än mer i mina ögon då de tagit bort alla drivrutiner till lite äldre datorer. Hade Volvo, BMW etc gjort som HP hade de snart gått i... Se mer
När jag skulle aktivera abonnemanget så fungerade det inte vilket tog ca en vecka att åtgärda. Licensmodellen känns också omodern och en stor nackdel för privatpersoner och småföretag där man måste te... Se mer
innovative HP partner specialized in selling digital services for HP computers and printers. In co-operation with HP's European Customer Service organization, we strive to offer the most relevant solutions based on your needs either if you are a home-user or a small business. Our product catalog consists HP Care Packs, HP repair services, HP technical phone support, Home & Office licenses for Absolute and both Small Business Security and LiveSafe antivirus software of McAfee. Our goal is to provide our customers with a complete selection of HP support services and HP products while granting a safe online shopping experience and excellent customer service. At Best2Serve you can benefit from our expertise and long lasting partnership with HP.
Taxandriaweg 8A, 5141 PA, Waalwijk, Nederländerna
- helpdesk@best2serve.com
- best2serve.com
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Allt som det skulle vara....
Allt som det skulle vara..... inga problem.
Engagerad serviceminded trevlig
Den person jag hade kontakt med för att…?
Den person jag hade kontakt med för att lösa mitt problem gjorde det i slutet av sin arbetsdag och han var tvungen att lämna sitt arbete utan att problemet var löst. Han lovade då att återkomma till mig kring kl 16.00 2 dagar senare. Jag befann mig då vid min dator och med mobilen påslagen. Han hörde inte av sig då och har inte hört av sig senare heller. Bedrövligt! Har heller inga meddelanden på mobilen. Så här får det bara inte gå till!!
Torssten Larsson

Svar från Best2serve
Erbjudandet om garantiförlängning är…
Erbjudandet om garantiförlängning är värt att köpa. Har haft många HP datorer och har alltid varit nöjd
Skanningsproblem
HP Smart app hade slutat att funka vid skanning från min HP DeskJet 2630 all in skrivare. Kontaktade HP Teknisk Support de konstaterade en teknikalitet i datorn som förorsakade problemet med Smart appen. Teknikern laddade då ner Scan and Capture appen och fick därmed skanningen att funka, dock inte hela vägen i Smart appen kom jag till "spara sidan" med automatik men det kunde jag lösa själv. Efter några dagar skulle jag ånyo skanna ett dokument och misslyckades det kom upp felmeddelande och vad jag skulle göra för att lösa problemet, följde instruktionen men hamnade till slut i ett Moment 22 läge, då tog jag åter kontakt med supporten som konstaterade att skrivarnamnet hade fallit bort i Scan and Capture sidan. Vi kom överens om att jag provar skanningen ett antal dagar så inte samma inträffar igen.
Jag vill ha mina pengar tillbaka!
Usel support, som inte ens efter 1,5 timmar fick min skrivare att åter skriva i färg och dessutom lyckades att få den att helst sluta att fungera.
Usel helpdesk som inte svarat på mina två mail om att jag vill ha mina pengar tillbaka. Det har nu gått ganska många veckor.
Köp andra tillverkares produkter!

Svar från Best2serve
Artigt, men ingen lösning.
Artig, vänlig och ihållande service, som dock inte läste problemet. Det gjorde jag själv oavhängigt. Pengarna tillbaka, snälla!

Smidigt och lätt
Det gick lätt att beställa uppdraget, lätt att få kontakt med HP. Dessutom var teknikern väldigt duktig.
Ni svarade aldrig på mina frågor!!!
Ni svarade aldrig på mina frågor!!!
Oseriöst företag!!!!
Det gäller: " HP Care Pack + 1 års
Art. nr. UG062E
Hårdvaru produkt kod: K7G21B
Serienummer: TH14GDX0BM "

Laserskrivaren slutade fungera
Den första supportpersonen kom med påståendet att toner kan bli gamla och efter garantitiden kan de gå "sönder" så att de inte längre fungerar och därför kan laserskrivaren inte skriva! Rådet var köp nya toner!
Han skickade länkar till återställning till fel adress!
Den andra supportpersonen gick ju att diskutera med. Men inte heller kunde han komma på råd som skulle få skrivaren att fungera. Han skickade länkarna till mig på mitt rätta adress.
Med diskussionerna med en annan leverantör av toner/bläck till skrivare kom denne med förslag att kolla och rengöra (metalliska) kontaktytor mellan tonerkasetter och skrivaren.
Och skrivaren började fungera som vanligt. Jag behövde inte slänga bort mina, enligt råd Best2Serve, "för gamla" toner.
God information och bra service
God information och bra service! Hjälpte mej med instruktioner o.dyl.
allt är bra som det är tack
Inget personligt svar på erhållit telefonnummer
Jag beställde och betalade för att kunna ringa upp och få personlig teknisk support. Jag har tidigare bra erfarenhet av denna tjänst. Men nu går det inte att komma i kontakt med någon fysisk person på det telefonnummer jag fått. Jag har ringt vid ett flertal tillfällen och får bara kontakt med telefonsvarare som ursäktar för hög belastning och ger generella tips. T.o.m. om man väljer alternativet att bli uppringd hamnar man i en loop som bara hänvisar till tips för att lösa eventuella problem själv. Alternativet att lämna ett telefonnummer kommer inte upp.

Felet återkom
Min HP wi-fi skrivare tappade kontakten med min HP Envy, visade off line hela tiden. Har uppdaterat windows från 10 till 11 och skrivaren fungerade bra och som jag uppfattade kom felet efter en windows 11 uppdatering.
Hade tidigare windows 10 och skrivaren fungerat bra i flera år.
Fick kontakt med trevlig support-dam som arbetade länge och till slut fick igång skrivaren igen fungerade någon dag fram till ny windows uppdatering. Sedan samma problem igen. Alltså felet ej åtgärdat.
Agenten skulle ringa men har inte hört något.
Befinner mig nu utomlands utan skrivaren och kommer till Sverige sista veckan i maj.
Vore tacksam för ny kontakt och att felet blir åtgärdat.
Med vänlig hälsning
Björn Lindberg

Svar från Best2serve
bra gick snabbt o bra trots en del strul
Trygghet förtroende
lite vagt vad det ger utom att jag har betalt, vore bra med en information om vad man får och hur man använder funktionerna, som en påminnelse ger lite mer trygghet,
Problemet fortfarande inte löst
Första kontakten kopplade bort samtalet, andra kontakten kunde inte lösa problemet, tredje kontakten var inledningsvis mycket arrogant men försökte lösa problemet. Lyckades inte helt och skulle ringa dagen efter och följa upp, vilket inte skedde. Mitt fjärde samtal hamnade hos någon som verkligen försökte men inte klarade av att lösa problemet utan skickade ett 'ärende' vidare och de skulle höra av sig, vilket fortfarande inte skett. Problemet kvarstår och jag är undrande över kompetensen hos HPs support. Jag har stort behov av att snabbt få en lösning!